Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. labinnah

    labinnah Regular Member

    Καλημερα !!!!



    Μπαινω στη πιστα παγου,πατιναρωντας χαλαρα το κυκλο της...Ειμαι τοσο μικρη και το υψοσ δε με βοηθαει να κοιταζω στο σαλονακι.
    απο το πρωτο κυκλο γλιστραω στο κεντρο για να ανοιξει η οπτικη γωνια ,τότε το χερι σηκώνεται και μου υποδεικνύει πως πρεπει να κινηθω στο κεντρο.
    Ο παγοσ πρεπει να ειναι κατω απο τα ποδια μασ και οχι μπροστα μας,εχω αφησει ιχνη και σε αυτα θα πατησω.
    Κανω το πρωτο αλμα μου και σκαω αποτομα τα μποτινια στο παγο..
    ειμαι μπροστα του παταω τα μπροστινα φρενα σχηματιζοντασ μια λακουβα στο παγο.για καποιουσ ειναι απαρατηρητες ,μικρα σπασιματα απο τα ιχνη των φρενων.εμενα αυτα ειναι οι δασκαλοι μου.βαζω απαλα τη μυτη του παγοπεδιλου στο βαθος και αφηνω το αλλο να σηκωθει στον αερα ..το μονο που μενει αφου απογειωθηκα ειναι να ανοιξω τα χερια..το ποδι μου ειναι παραλληλα στο υψος του προστατευτικου τοιχου..Το πρωτο μοου αεροπλανακι .. 

    ---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:42 ----------

    Μια καλημερα με ενα πολυ ωραιο video clip που μεχρι εχθες ανοιγε ..Τωρα ξαφνικα που ηθελα να το μοιραστουμε η sony το απαγορευει..Σε λιγο θα ανοιγουμε την τηλεοραση και αναλογα με τη μαρκα θα βλεπουμε και εκπομπες ..Παρακαλω εαν θελετε ακαταλληλα αγοραστε μια φιλιπς η σονι δεν εχει τα δικαιωματα...:xyxwave:Μετα θα καναμε συναντησεις σε οποιον ειχε φιλιπς κτλπ...

    ---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 09:49 ----------

    Στα άπατα παλάτια του βυθού οι νεράιδες πλέκουν στα μαλλιά τους φύκια και ορίζουν τα μελλούμενα. Μοιραίνουν με μπλε βαθύ της θάλασσας τον ανύποπτο έφηβο, που νιώθει στις φλέβες του να πάλλονται χιλιάδες μυστικά χρώματα, ενώ οι ζωοδότριες αχτίδες του ήλιου βάφουν την έμπνευσή του. Τον θεωρούν αλαφροΐσκιωτο μα αυτός σκάβει στις ζωγραφιές του το σκληρό φλοιό των ανθρώπων γύρω του και παραβιάζει τις διπλοκλειδωμένες πύλες των ανομολόγητων λογισμών τους. Τα έντονα χρώματα και οι φωτοσκιάσεις πάνω στον καμβά του κατακτούν μυστικούς κόσμους και αποκαλύπτουν τις εσωτερικές θύελλες που μαίνονται στις ψυχές τους. Η γόνιμη ορμή, που παρασύρει τη σκέψη και τα χείλη του, θα γίνει η πιο σκληρή, η πιο μοιραία και καταλυτική σκηνή της νιότης του. Αλλοτινές εικόνες της γυμνής αγαπημένης είναι καταγραμμένες ανεξίτηλα στο νου του. Το μέλλον παίρνει τη μορφή της· υπάρχει μέσα του. Ζωγραφίζει τον πόθο του σαν άγριο θυμό που σφυρίζει στα πλούσια μαλλιά της. Ο έρωτας όμως δραπετεύει από τον πίνακα και γίνεται θυσία και αλγεινές θύμησες που αιμορραγούν και δακρύζουν. Έρχονται σαν μεσίτες στο όνειρό του και αποζητούν το μερτικό τους. Τα χρόνια στοιβάζονται στο πρόσωπό του και οι αναμνήσεις του λιποταχτούν.
    Οι νεράιδες ζωγραφίζουν με κόκκινο την ύστερη πινελιά και ντύνουν με λευκό πανί το σώμα. Λικνίζονται πάνω στο κύμα και στραγγίζουν την τελευταία σταγόνα του. Νηνεμία. Σαν θάλασσα ακύμαντη από το χάδι του ήλιου είναι τώρα η ζωή. Οι νεράιδες του κισμέτ είναι η ζωή.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. striggla

    striggla Regular Member

    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. GRD

    GRD Great Red Dragon

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Όντως!  

    Ανδρ(ε)ας
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Δεν σας γραφω στ'αρχιδια μου, απλα δεν με αφορουν οι προσδοκιες σας.
     
  5. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πρώτα απ' όλα φίλη μου labinnah να σου εξηγήσω ότι ουδείς έχει πρόθεση να ρίξει λάδι σε φωτιά άσκοπα παρά μόνο εάν η φωτιά αυτή πηγάζει από δάδα γνώσης η οποία έχει σκοπό και στόχο να διαφωτίσει και άλλους ανθρώπους που πιθανώς έχουν την ανάγκη να ακούσουν,και όχι να τους επιβάλλει άποψη.

    Ο χαρακτηρισμός vanilla δηλώνει ανθρώπους με συνηθισμένες και παραδοσιακές σεξουαλικές προτιμήσεις και συνήθειες. Σου καταθέτω κάποια link GOREAN BDSM FETISH CLUB: BDSM STATUS ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. Online Etymology Dictionary Vanilla για να κατατοπιστείς πόθεν βρέθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός και τι ερμηνεύει.

    Αυτό που έγραψες εσύ θα ήθελα να μάθω που και πως το βρήκες,αν στο έχει πει κάποιος,αν το έχεις βρει από κάπου και να μου παραθέσεις τις πηγές σου έτσι ώστε κι εγώ να έχω την ευκαιρία να διευρύνω τις γνώσεις μου. Γιατί πιθανώς να έχω πέσει σε σφάλμα.

    Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν Κ χωρίς κάποιον υποτακτικό,και όχι σκλάβο/α, γιατί αυτό είναι το status που τους χαρακτηρίζει.Πρακτικώς, βέβαια δηλώνουν την πρόθεσή τους να κυριαρχήσουν κάπου όταν αναφέρουν ότι δεν έχουν υποτακτικό. Ουσιαστικά αφού δεν κυριαρχούν κάπου η κατάστασή τους αυτή μένει εν υπνώσις και δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάξουν το status τους. Το ότι δεν συμφωνείς ότι οι vanilla δεν έχουν συνείδηση και δεν υπακούν στους νόμους του BDSM φρονώ ότι εκφράζει την προσωπική σου άποψη όντας εμπλεκόμενη σε BDSM forum. Εάν υπάκουαν σε γενικούς νόμους και κανόνες του BDSM και ταυτιζόντουσαν σε ένα από τα status που υπάρχουν στο BDSM τότε θα είχαν αλλάξει το status τους. Θα ήταν εν ενεργεία κάτι άλλο,ανάλογα με την ανάγκη της έκφρασής τους.
    Η είσοδος ενός ανθρώπου που είναι περίεργος γύρω από την έκφραση του BDSM και είναι στην πρώτη του επαφή με το χώρο ορίζεται ως vanilla. Όταν μπει σε διαδικασία συμμετοχής πειραματιζόμενος με το τι τον εκφράζει καλύτερα χρησιμοποιεί το status curius about που σημαίνει ότι έχω ξεφύγει από την απλή κατάσταση στην οποία προϋπήρχα και σιγά σιγά κάνω τα πρώτα μου βήματα πειραματιζόμενος,μετά πάει το kinkster κοκ.

    Τώρα όσο αφορά για το μέντορα θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή εκτενέστερα.
    Θα ζητήσω συγνώμη για τη μεταφορά των λεγομένων σου από το νήμα περί μέντορος στο "τι σκέφτεσαι τώρα" αλλά την κρίνω αναγκαία για να μην βγούμε εκτός νήματος στο περί μέντορος.

    Για να μην παρεξηγηθώ δεν θέτω καθεστωτικές απόψεις αλλά απόψεις με μερικώς ιχνηλατούμενες πηγές γνώσης για να μπορούν οι αναγνώστες να κατανοούν τον τρόπο που σκέφτομαι. Και θα μου δώσει,λοιπόν, τη χαρά να φιλοξενώ τις γνώσεις του καθενός για το αντικείμενο που μιλάει με την ίδια αγάπη που διαβάζω και την άποψή του,γιατί η ανταλλαγή απόψεων,πηγών και πληροφοριών διευκολύνει διαλόγους διαφωνίας και επιτρέπει και στους παρακολουθούντες να έχουν ορθότερη κρίση αναζητώντας πηγές που πιθανώς δεν έχουν επισκεφθεί.

    Φιλικά και με εκτίμηση,
    Ασημένιος Δράκος-Gorean Lord
     
  6. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Να το κάνω ή να μην το κάνω?
     
  7. kali crow

    kali crow Guest

    ελπιζω ολα τα αεροπλανα να πεταξουν κανονικα γτ αλλιως...την εχω βαμμενη! 
     
  8. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ελπίζω ο μαλ@@@ σήμερα να έρθει στην ώρα του
    να μου τα σπάσει και να φύγει νωρίς
    γιατι μαλ@@@ πελάτης είναι
     
  9. kali crow

    kali crow Guest

    υπαρχει κανας αλλος τροπος να χαλαρωσει κανεις , εκτος απο την γιογκα?
     
  10. Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ο τολμων νικα....
     
  11. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Δεν σκέφτομαι τίποτα τώρα εξαιτίας του τρομερού πονοκέφαλου απο χθές..!  
     
    Last edited: 26 Οκτωβρίου 2010
  12. Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ότι κάποιος είναι ρομπότ.