Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Flowform, στις 25 Οκτωβρίου 2010.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    γ. Ανάγκη που έχεις ανακαλύψει ότι έχεις, που σε καίει συνεχώς κάπου στο υπόβαθρό σου και που ώσπου να την εκπληρώσεις δε θα ησυχάσει η ψυχή σου;

    Διαλέγω το (γ) αλλά με μικρές διορθώσεις.
    Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω μόνο ανάγκη αλλά απλά η φύση μου.Απολαμβάνω να την προσφέρω και γεμίζω όταν βλέπω να την δέχεται.....Δεν θα έλεγα ότι με καίει, αλλά αυτό που με..."καίει" είναι να βρεθεί ο κατάλληλος να του την προσφέρω.Αυτός που θα εκτιμήσει πρώτα τον άνθρωπο και μετά όλα τα υπόλοιπα.....αλλά μάταια ελπίζω, οπότε....δεν ησυχάζει και η ψυχή μου.
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Ανάγκη και επιθυμία μαζί, που έχω ανακαλύψει ότι έχω περίπου από την εφηβεία, που με καίει συνεχώς, που την έχω εκπληρώσει και ως παιχνίδι και ως σχέση, αλλά ωστόσο η ψυχή μου δεν έχει ησυχάσει.
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    ....εάν και εφ'όσον είναι συμβατά με τα δικά μου θέλω
     
  4. Kitty

    Kitty Regular Member

    Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Συμφωνώ.   

    Λοιπόν το β ανακατεμένο με λίγο γ (σαν να διαλέγω παγωτό ακούγεται...χιχι:mdrmed .Είναι επιθυμία και παιχνίδι που κάθε τόσο γουστάρω αλλά στηρίζεται σε κάτι που έχω μέσα μου από την φύση μου νομίζω,μία ανάγκη για υποταγή. (στο κατάλληλο άτομο βέβαια.)
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα .........

    η υποταγη της γυναικας στον αντρα , ειτε βανιλα ειτε βδσμ , εχει αξια οταν σπανιζει ... οταν η υποταγη ειναι χιλιοδοσμενη δεξια και αριστερα , αξιζει μονο για χαρουμενα Σ/Κυριακα ....
    δηλαδη θα ανοικωνω εγω τους αραβωνες μου με μια κοπελα .. και οι μισοι στην αιθουσα θα συζητανε για το ποσο καλες πιπες παιρνει και ποσο κωλο στηνει .... μονο ενας μετροσεξουαλ αντρας θα το δεχοτανε αυτο .....
    100% αρσενικο αποκλειεται .. και το υπογραφω .. μπορειτε λοιπον να ζησετε με οσες ψευδαισθησεις και παραμυθακια θελετε , αλλα θα απεχετε μακραν απο την αληθεια ....
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Εγώ δηλαδή που έχω βίτσιο να βάζω τη δική μου να πηγαίνει με άλλους είμαι 99% αρσενικό; 90%; 80%;

    Ξεκόλλα. Δεν σκέφτονται όλοι σαν εσένα.
     
  7. Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Κατά την άποψή μου, αρπάζεται.

    Ακριβώς. Και ανθρωπιά.

    Υ.γ. Αμήν   D.
     
  8. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Αυτή είναι μια διαφορετική σχολή. Παίρνει μεγάλη κουβέντα.

      Ομολογώ ότι περίμενα να μου την πουν άγρια για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Αντ' αυτού, "βρέχει" rep points από άνδρες και γυναίκες!!! Προφανώς, συμφωνεί πολύς κόσμος ... και δε μπορώ να πω ότι δε χαίρομαι.
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να μη σχολιάσω ξανά κείμενό σου, τουλάχιστον σ' αυτά που διαφωνώ. Το έχασα  

    Κατ' αρχάς, δε θεωρώ πως μπορούμε να μιλάμε για υποταγή ενός φύλου σ' ένα άλλο. Ούτε καν για υποταγή ενός ατόμου σε άλλο εκτός bdsmικού πλαισίου. Εκτός, βέβαια, κι αν με τον όρο "υποταγή" της vanilla γυναίκας στο σύντροφό της εννοείς την καταπίεση που πολλές γυναίκες δέχονται από το σύντροφό - δυνάστη, με την οποία φυσικά και είμαι αντίθετος.

    Επιπλέον, δε μπορώ να καταλάβω γιατί για μια γυναίκα είναι αρνητικό το να έχει έντονο ερωτικό παρελθόν ενώ για έναν άντρα όχι. Ποια λογική του παραλόγου λέει κάτι τέτοιο.

    Τέλος, θα μου λύσει κανείς την απορία του πώς ορίζεται το 100% αρσενικό; Υπάρχουν και 50, 60 ή 70% αρσενικά; Πού κολλάει η έννοια του μετροσέξουαλ μ' όλα αυτά; Εξ' όσων γνώριζα, αυτό είχε να κάνει με καθαρά ζητήματα αισθητικής κι όχι με στοιχεία του χαρακτήρα όπως η κτητικότητα ή η ζήλεια.
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    δεν εχω κανενα προβλημα με τους σχολιασμους κανενος , οταν αυτοι δεν προβαινουν σε προσωπικους χαρακτηρισμους ....
    πιστευω οτι ολη η ουσια της δεσμευσης αφορα την υποταγη
    θεωρω οτι και η bdsm υποταγη (αφου επιμενεις να τις ξεχωριζεις) μπορει να κρυβει ιδιοτελεια ....
    μιλωντας για σχεσεις , αναφερομαι προφανως σε υγειης σχεσεις ... ουτε κατα τα προτυπα των Ταλιμπαν , ουτε κατα την φεμινιστικη δυση ....μια κοινη δεσμευση απεναντι στο "μαζι" , στο δυο που γινεται ενα ..
    μπορει να εναντιονομαι στην καπνιστικη της συνηθεια ή να αγανακτω οταν μου κανει υποδειξεις στην οδηγηση μου , ομως το θεωρω δεδομενο να παω στην δουλεια της και να της αφησω το αυτοκινητο για να γυρισω εγω με το μηχανακι της , οταν βρεχει .... εδω δεν υπαρχει υποταγη αλλα χημεια χαρακτηρων .

    Ανδρικο ποσοστο αρσενικοτητας ....
    προσωπικα πιστευω οτι ως εκφραση ειναι λαθος κατα την κυριολεκτικη της εννοια . Ωστοσο η πληθωρα των αγγελιων σε σαιτ γνωριμιων , την μεταχειριζεται κατα κορον , ειτε ως βασικη απαιτηση των γυναικων ως προυποθεση γνωριμιας , ειτε ως προσον στις αντρικες αγγελιες ....
    συνεπως ολοι ξερουμε πολυ καλα τι εννοουμε με την φραση αυτη .
    ετσι , ο μετροσεξουαλ προφανως δεν ειναι ο 100% αντρας ....
    ο μετροσεξουαλ λοιπον , θα υποστηριξει παντα την ανοιχτοτερη αντιληψη που θα υπαρχει στον εκαστοτε χωρο ... οχι διοτι ο ιδιος ειναι ανοιχτης αντιληψης , αλλα διοτι την χρησιμοποιει ως ασπιδα για τις εντυπωσεις που πιθανον προκαλεσει το ξυρισμενο του στερνο και η αποτριχωση στα ποδια ...
    ο μετροσεξουαλ θα υποστηριξει το οτιδηποτε προκειμενου να τυχει και η δικη του περιπτωση αναλογη στηριξη και αποδοχη .

    Διχως παλι να ερμηνευτουν με υπερβολη τα οσα γραφω , σημειωνω οτι δεν αντιτηθομαι σε μια συναιτη ερωτικη ζωη της γυναικας .. αλλα σε ανεξελεκτη σεξουαλικη λαιμαργια .
     
  11. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Με ελκυει πολυ περισσοτερο μια γυναικα που εχει εμπειριες.
    Με συγκινει οταν εχει ξεπερασει τις καταπιεστικες κοινωνικες εντολες (κομπλεξ), αυτα που θετεις ως θεσφατα.
    Θαυμαζω τη γυναικα που εχει σταθει απεναντι σε ολον αυτο τον κοινωνικο ευνουχισμο και εχει κερδισει τη θεση της. Αυτη που εχει πει: 'Η σεξουαλικοτητα μου ειναι δικη μου', και 'αν αφησω το δηλητηριο τους μεσα μου, ευνουχιζομαι', επιτρεποντας μονο σε οσους εκτιμα να την επηρρεαζουν με την αποψη τους γι αυτην.
    Βεβαια, αυτη που με ενδιαφερει ειναι αυτη που ξεπερασε και την αναγκη να εκδικηθει. Παρα πολλες ελληνιδες ειναι δυστυχως σ αυτη τη φαση. Οταν κολησουν σ αυτο, μου φαινονται πολυ ασχημες

    Εκφραζεις τον εαυτο σου. Δε με ενδιαφερουν οι αραβωνες, δε με ενδιαφερει να βαλω την δηλητηριωδη, δολοφονικη αυτη κοινωνια συμμετοχο στις επιλογες μου και στην ερωτικη μου ζωη ή της κοπελας με την οποια σμιγω.

    Προσβαλλεις.

    Θα σου προτεινα να επανεξετασεις τις αποψεις σου γενικα, ή τουλαχιστον να σεβαστεις και τις αποψεις των αλλων. Αλλα αυτο ειναι τελειως δικο σου θεμα.
    Αν ομως σ ενδιαφερει η αποδοχη σ αυτη τη μικρη κοινωνια, δες οτι εδω υπαρχουν αλλες αντιληψεις. Πολλοι διαφωνουν μαζι σου. Θα τους καταταξεις ολους στους ...'μετροσεξουαλ' που λες;
     
  12. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Κατα την αποψη μου, η υποταγη γινεται αναγκη
    α. Οταν προσδιοριστει ως τετοια (δλδ: δε με ικανοποιει πια απλα να παιζω ποτε-ποτε, το χρειαζομαι συνεχως)
    β. Ωσπου να εκπληρωθει. Μετα ειναι τροπος υπαρξης, και δρομος που τραβας και εξερευνεις τον εαυτο σου μεσα απ αυτον.

    Οταν καποιος/α βιωσει την υποταγη ως αναγκη, η αναγκη αυτη δεν καθοριζεται απεναντι σε Εναν/Μια μονο. Ειναι μια αναγκη ΔΙΚΗ του/της και αναζητα με ενταση την εκπληρωση της, με Αυτον/ην που θα ταιριασει.

    Η αναγκη για υποταγη ειναι η προϋποθεση για το να γινει καποιος/α slave, και η βασικη διαφορα ενος sub με εναν/μια slave. Αυτο το τονισα γιατι με μπερδευουν οσοι/ες δηλωνουν slaves, ενω απλα εχουν ποτε-ποτε τη φαντασιωση ή θελουν να εκπληρωνουν ποτε-ποτε τη διαθεση τους να υποταχθουν.

    Βεβαια, υπαρχουν και οι μονιμοι subs, αυτοι που αισθανονται μονιμα υπο στον Dominant τους.
    Μαλλον εκει μιλαμε για το βαθμο της υποτακτικοτητας τους και το πλατος και βαθος του ελεγχου της ζωης τους που αισθανονται την αναγκη να παραδωσουν στον/ην Κυριο/α τους. Ας πουμε τον 'βαθμο της υποδουλωσης' τους. Αλλα με ενδιαφερει να διαβασω και τη δικη τους πλευρα.