Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελληνική BDSM Κοινότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Asimenios_Drakos, στις 23 Οκτωβρίου 2010.

Tags:
?

Υπάρχει ελληνική BDSM κοινότητα;

  1. Ναι,υπάρχει

    54,4%
  2. Όχι,δεν υπάρχει

    20,6%
  3. Υπάρχει υποδομή για να δημιουργηθεί

    23,5%
  4. Όχι και δεν θα υπάρξει ποτέ

    1,5%
  1. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα


    Αναλογιζόμενος το παράδειγμα σου σκέφτομαι ότι αν αυτός ο κάποιος είχε γνωριστεί με άλλους καλύτερα και είχε κατανοήσει το που βρίσκεται ίσως να μην ερχόταν με παρέα εκτός κοινών ενδιάφερόντων,γιατί θα ήξερε ότι πάει να συναντήσει μια πλατιά παρέα.Άρα δεν θα έφερνε και παρέα εκτός.

    Όταν όμως δεν μπορούν να συνυπάρχουν τόσες παρέες παραμερίζοντας τις όποιες διαφωνίες ακόμα και στο πιο απλό πράγμα τότε λογικό είναι να φέρει τους φίλους του.Γιατί να μην το πάρει στο χαβαλέ; Πολλοί εκτός χώρου έχουν συνοδέψει και συνοδεύουν άσχετους με το χώρο σε πολλά meeting.Δεν είναι το μόνο το οποίο αναφέρεις.

    Αναρωτήσου λοιπόν, το γιατί....


    Ασημένιος Δράκος - Gorean Lord
     
  2. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα

    Το «αν» και το «ίσως» αγαπητέ Ασημένιε Δράκο, δεν έσωσαν ποτέ κανένα. Αντίθετα, η πρόληψη και η προστασία έσωσαν πολλούς.  

     

    Έχω την εντύπωση πως αυτός που θα πρέπει να αναρωτηθεί, δεν είμαι εγώ, αλλά εσύ!  
     
  3. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα

    Όσο αφορά την προστασία εδώ χωράει πολλή κουβέντα ,θα ήθελα να με βάλεις σε ενα μοντέλο προστασίας που θα μπορούσες να δώσεις εσύ στον οποιοδήποτε χώρο θεωρείς ότι μπορείς να προστατέψεις ή οποιοσδήποτε άλλος.Και με ποιον τρόπο.

    Τώρα αν χρειάζεται να αναρωτηθώ εγώ έχω αναρωτηθεί πολλάκις και έχω καταλήξει.Πες μου εσύ που γνωρίζεις τον τρόπο τα υπόλοιπα.Και για να σου ξεκαθαρίσω και κάτι εγώ βγαίνω και με τη φάτσα μου και δεν έχω πρόβλημα να με φωτογραφήσουν.Όποιος έχει πρόβλημα ή ζορίζεται θα πρέπει να ενταχθεί σε κοινότητα που θα υπάρξουν κανόνες , και πάλι δεν μιλώ για σωματείο, ή θα δρα από μόνος του και θα βγάζει τη φωτογραφική μηχανή και ω γέγονε γέγονε.

    Είναι πού απλό να σκεφτείς ότι όταν κάνουμε ένα meeting έστω και με ιδιωτική πρωτοβουλία οι μετέχοντες πρέπει να υπόκεινται σε κανόνες ουσιώδης όσο αφορά τη φωτογράφηση ή ανουσιωδης ,όπως το dress code, να αναφέρεται από πριν στους κανόνες που θα αφορούν το πάρτυ, την εκδήλωση το meeting και οποιοσδήποτε πηγαίνει να το έχει αναλογιστεί από πριν.

    Άρα λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος προστασίας ούτε χώρος για προστάτες για να μην αρχίσουμε να νομιμοποιούμε προστάτες σε μοντέλα συλλόγων.Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μετέχουν σε ένα σύνολο οφείλουν να το προστατεύουν από μόνοι τους. Και αυτό έχει να κάνει με τη συμπεριφορά ,τη πράξη και την παιδεία του καθενός.

    Φιλικά,

    Ασημένιος Δράκος - Gorean Lord
     
  4. Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα

    μια απορία: όλοι ενήλικες δεν είμαστε στις συναντήσεις;όλοι με ιδία βούληση δεν πηγαίνουμε εκεί; κάνουμε κάτι μεμπτό; ποιος ο λόγος λοιπόν προστασίας;
    προστασία από τι;?
     
  5. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα

      Πίστεψε με…  
    Δεν θα ήθελες να σου απαντήσω.  
     
  6. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Έχει πλάκα γιατί ήμουν σε μια από αυτές τις συναθροίσεις το Σάββατο, και έπεσε βέβαια και πάλι το ερώτημα «υπάρχει κοινότητα;» και μέσα στο μπάχαλο που ακολούθησε εγώ φώναξα: «ένα πράγμα μπορούμε μόνο να κάνουμε, να ψηφίσουμε!».
     
  7. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα

    Δεν με απασχολεί το dresscode. Είναι αστείο σε τέτοιου είδους συζήτηση, να αναφέρουμε το dresscode. Ούτε μιλώ για τους κανόνες που μπορεί να θέτει ο κάθε ένας διοργανωτής στον χώρο που έχει επιλέξει για την εκδήλωση του, είτε είναι play, είτε είναι meeting γνωριμιών και ανταλλαγής απόψεων. Μιλώ για τ΄αυτονόητα !
    Sorry αλλά τις απόψεις και τις θέσεις μου, τις έχω εκθέσει και σε αυτό το νήμα και στο άλλο που τρέχει παράλληλα. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Θεωρώ ότι απευθύνομαι σε ενηλίκους και νοήμονες. Στην τελική όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

    Ευχαριστώ

     
     
  8. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα

    Goddess, μην πιάνεσαι από το παράδειγμα για να την πεις στο καθένα διότι ακριβώς απευθύνεσαι σε νοήμονες.Το dress code που πιάστηκες ήταν ένα παράδειγμα για κάτι.Έχουμε αντιληφθεί τις απόψεις σου και τις έχουμε καταλάβει.Γι΄αυτό λοιπόν, δεν χρειάζεται να τις επαναλάβεις όπως προείπες.

    Όντως, όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

    Την καλημέρα μου...


    Φιλικά,
    Ασημένιος Δράκος - Gorean Lord
     
  9. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα

    Thanks again Gorean Lord!

    'Εχεις επίσης και την δική μου καλημέρα!  
     
  10. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα

    Υπαρχει αυτο που θελουμε!
    Γιατι για καποιους υφισταται ατυπα μεσα απο ενα forum, οπου οι ενεργοι χρηστες, γνωριζουν σε πολυ μεγαλο ποσοστο ο ενας τον αλλο.
    Γιατι ολη η γνωση και η ιστορια του bdsm στην ελλαδα βρισκεται στα νηματα του.
    Γιατι ειναι ο καλυτερος τροπος επικοινωνιας,δικτυωσης και ανταλλαγης αποψεων
    Γιατι η ιδεολογια και εν γενει ο τροπος ζωης μας δεν πρεπει και δεν δυναται να εχει οποιαδηποτε νομικη μορφη
    Γιατι κανεις δεν θελει να εκπροσωπειται σε μεσημεριανα πανελ απο γραφικους(στην καλυτερη των περιπτωσεων).. οπου σαν ''προεδρος των ανωμαλων'' θα εξηγει στην Τατιανα ποσο αδικημενοι αγγελοι ειμαστε..ποσο η κοινωνια μας ειχε αναγκη ενα τετοιο συλλογο για να προασπισει τα συμφεροντα Μας,αναλυοντας αρθρο προς αρθρο τους σκοπους του συλλογου(εδω η τηλεθεαση χτυπα κοκκινο διασκεδαζοντας τον καθε πικραμενο)..φυσικα ο ''προεδρος των ληστευθεντων'',η Ελενη Λουκα και η Ρουλα Βροχοπουλου θα ζητουν επιμονα τον λογο για να εκφρασουν θεση και αποψη.
    Γιατι η πρεμουρα αυτοκλητων σωτηρων αλεξιπτωτιστων(που ποτε ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει δει στην πραγματικοτητα) για την σωτηρια του bdsm(βλεπε, η σαρα και η μαρα..)καθως και την σωτηρια ημων των ιθαγενων απο φωτογραφικες μηχανες και αλλα ουσιωδη παραδειγματα,μονο ευλογες υποψιες γεννα για τα κινητρα τους.


    ''Απο τους σωτηρες Μας,ποιος θα μας σωσει;;;;''
     
  11. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    Απάντηση: Ελληνική BDSM Κοινότητα

    Όπως είπε κάποιο άλλο πρόσωπο, «έχουμε, ότι μας αξίζει να έχουμε»
    Ναι αυτό είναι αλήθεια Φαντάζομαι όμως ότι εννοείς πως γνωριζόμαστε φατσικά, γιατί μάλλον ξέχασες να αναφέρεις επίσης, ότι στα επί μέρους πηγαδάκια που σχηματίζονται εδω και εκεί, σκάνε βόμβες πολλών μεγατόνων, που αναλόγως, ανεβάζουν ή κατεβάζουν «κυβερνήσεις».

    Τι κρίμα που το BDSM της Ελλάδας να είναι μόνο στα νήματα του!! Γιατί έχω την αίσθηση, ότι το καλύτερο θα ήταν να μπορούσε να είναι και εκτός! Σε δικούς του χώρους.

    Δεν παύει όμως αυτός ο τρόπος να είναι μόνο διαδικτυακός και να εξαρτάται από τις διαθέσεις, την κρίση ή τις προσωπικές συμπάθειες, εμπάθειες και αντιπάθειες και γιατί όχι, από τα συμφέροντα των δημιουργών των ιστότοπων που φιλοξενούν τα μέλη, δηλαδή εμάς. Η μήπως πιστεύεις εσύ tyfea, ότι όλα αυτά είναι μια ανεξάρτητη αρχή, που λειτουργούν μόνο προς όφελος των μελών, χωρίς κανένα αντάλλαγμα; Γιατί μόνο αν πιστεύεις κάτι τέτοιο, έχεις δίκιο που λες ότι λες
    Και γιατί όχι?

    Αυτή την ιστορία την έχεις φτιάξει με το μυαλό σου; Όχι για τίποτε άλλο αλλά τo βρίσκω πολύ καλό σενάριο για ταινία.

    Περαστικά σου tyfea και μην βλέπεις πολλές ταινίες με UFO.
    Ωραίο το σλόγκαν. Νομίζεις ότι καλώς το μοστράρισες εδώ;
     
  12. Eri

    Eri

    Αντε παλι τα ιδια.......

    Μα καλα δεν βαρεθηκατε οι ιδιοι κ οι ιδιοι να συζητατε τα ιδια πραματα?