Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Flowform, στις 25 Οκτωβρίου 2010.

  1. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;


    Παρόλο που είμαι ακόμα σε φάση αναζήτησης μάλλον περισσότερο το γ και λίγο το α. Ισως στο μέλλον γίνει το β αν και δεν το νομιζω... (Άααααουτς!!!  ) και στο μέλλον θα περάσει στη β φάση μόνο μαζί με την Κυρία μου...
     
    Last edited: 2 Νοεμβρίου 2010
  2. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Ποτε δεν καταλαβα αυτη την ''σχολη'',αυτον τον ευκολο δρομο....
    Προσωπικα θα αισθανομουν σαν λωποδυτακος που κλεβει εκκλησια. Δεν ειναι και τοσο δυσκολο ν'αρπαξεις κατι,μονον θρασος απαιτει,
    αλλα και αυτο ουτε καν χρειαζεται αφου στις περισσοτερες των περιπτωσεων,''ψοφανε'' και οι ιδιες να υποταχθουν.
    Αναλυσε μου την αποψη σου αν θελεις(η'' οποιος αλλος)..ισως υπαρχει κατι αλλο που μου διαφευγει
     
  3. Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Ευχαρίστως.

    Με το "αρπάζεται", εννοώ πως δεν υπάρχουν περιθώρια για διαπραγματεύσεις, δεν έχεις επιλογή να αφεθείς ή όχι, απλώς σου συμβαίνει.

    Και κάθεσαι σε μια γωνιά και το παρακολουθείς, και το απολαμβάνεις.

    Και μπορεί να σου συμβαίνει για διάφορους λόγους.

    Δεν είναι μια κατάσταση που [απαραίτητα] έχεις αποφασίσει.

    Θα ήταν ανόητο, να διαπραγματευτεί και να ζητήσει ένας άντρας, αν θα/να του υποταχθεί κάποια.

    Παζάρια κάνουμε;
     
  4. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Θα συμφωνούσα, αν διευκρίνιζες κάτι: ότι αναφέρεσαι σε μια ειδική / ιδιαίτερη περίπτωση που, σου υποδεικνύει το ένστικτό σου {ανάβουν τα λαμπάκια σου, τρως σκάλωμα, βλέπεις το Χριστό φαντάρο κλπ} και δεν αφορά τον κάθε τυχάρπαστο περαστικό που, είδε φως και μπήκε.
     
  5. Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Ναι ναι ναι ναι ναι, εννοείται!
     
  6. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Ακομη και ετσι οπως το θετεις πρεπει να υπαρχει αποδοχη του υ(εστω και ενστικτωδως) ως προς τις ικανοτητες του Κ..Κατι ειδε,κατι ενοιωσε,κατι δυνατο,κατι ξεχωριστο,κατι που την εκανε να ''παγωσει'' ευχαριστα και να αφεθει..

    Ναι μεν ο Κ ''αρπαζει'' την ευκαιρια σε μια τετοια περιπτωση,αλλα αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα και ικανος να διατηρησει την Κυριαρχια του..Εκτος αν μιλαμε μoνο για session και οχι για σχεση D/s
     
  7. Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;


    Ναι ναι ναι ναι ναι, χα χα!

    Σαφώς δεν μπορεί να το "εκμεταλλευτεί" ο οποιοσδήποτε, ούτε ανά πάσα στιγμή. Χρειάζονται προυποθέσεις, οι οποίες όταν εκπληρωθούν, ο άντρας είναι καλό να το "μυριστεί", και να σε αρπάξει.
    (επιμένω στα φύλα, γιατί είμαι γυναίκα, straight, μην παρεξηγηθώ)
    (επίσης, δεν το λέω με την "ρομαντική" έννοια, του τύπου: να έρθει ο πρίγκηπας να με "κλέψει")

    Δεν αναφέρομαι σε σέσσιον, δεν ξέρω καν τί είναι αυτό, δεν μου λέει κάτι, αρνούμαι να ασχοληθώ, επίσης.

    Αχ, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, σόρρυ...
     
  8. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Αν καταφέρει κάποιος να αρπάξει τον έλεγχο, να βρει και να πατήσει τα κουμπιά, να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί, γίνεται να είναι τυχάρπαστος;
     
  9. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Φτου γμτ τη πριγκηπικη γκαντεμια μου,πανω που ετοιμαστηκα να ελθω καλπαζοντας, θα πρεπει να ξαναβαλω το ασπρο αλογο στο βασιλικο σταυλο 
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Είμαι λίγο δύσπιστη στο κριτήριο της ανάγκης. Ή μάλλον στον χειρισμό του κριτηρίου της ανάγκης.

    Ξαφνικά αναγορεύουμε σε λαμπρούς φάρους υποτακτικότητας άτομα που αν υπήρχαν απλά δεν θα ήξεραν να διαχειριστούν τα του οίκου τους.

    Κάποτε ο Soros είχε δηλώσει ότι για να πετύχει κανείς στη δουλειά του - του διεθνούς χρηματανακατώστρα δηλαδή - έπρεπε να έχει το ένστικτο του κυνηγημένου ζώου. Ο κομμουνιστής της παρέας που συζητούσε τη δήλωση αυτή είχε σχολιάσει, μ ένα χαμογελάκι "έχουμε προχωρήσει λίγο απ το να ζούμε σαν ζώα, όχι;"

    Νομιζω σκιτσάρισα με αδρές γραμμές το πρόβλημά μου με την ανάγκη.

    Ναι, καλές θα ήταν για νήμα οι ερωτήσεις, παραλίγο να το ανοίξω, ο τίτλος του θα ήταν "μόνον η αγάπη".

    Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα.

    Αν ο Έτερος μου έλεγε και μου έδειχνε και με έπειθε ότι έχει ανάγκη από μια σκλάβα και θέλει αυτή η σκλάβα να είμαι εγώ και πάλι θα τα τίναζα όλα στον αέρα.

    Αν τίποτα απ ό,τι είχα φτιάξει στη ζωή μου δεν με ικανοποιούσε, δεν το είχα διαλέξει με αγάπη και πάλι θα το τίναζα στον αέρα.

    Αν το κίνητρό μου να είμαι σκλάβα ήταν η οργή προς την κοινωνία, βεβαίως και θα ρεζιλευόμουν και θα ένιωθα ότι τους έτριβα το "ρεζιλίκι" μου στα μούτρα. Όμως, ο θυμός του ανθρώπου που μπορεί να αγαπάει διαλύεται τόσο μα τόσο άδοξα...

    Αν είχα αποτύχει σε όλα τ άλλα και δεν υπήρχε τίποτα άξιο λόγου να εγκαταλείψω, τότε δεν θα είχα και διλήμματα, αλλά όποιος αγαπάει δεν αποτυχαίνει τόσο εύκολα, ούτε το βάζει κάτω τόσο απλά.

    Και θα 'θελα νά 'ξερα, πώς θα διαχώριζα το "έχω ανάγκη να υποταχτώ" από το "έχω σαλτάρει από την κάβλα", γιατί σε όλα αυτά τα ερωτήματα θετικά θα απαντήσει και ο κατακαβλωμένος, αυτόν άλλωστε κι αν τον καίει η ανάγκη!

    Η αλήθεια είναι ότι εκεί όξω βρίσκει κανείς ογκόλιθους συνειδητότητας, σκοντάφτει πάνω τους, θέλει δεν θέλει, σε κάθε βήμα του.

    Από πλευράς μου πάλι έχω να προτείνω να κουλάρει κανείς, ιδίως όταν είναι σε φάση που ψάχνεται και αντί να κοιτάει να ανταγωνιστεί τους άλλους Μάστορες για συνειδητά σούμπια που θα βγουν τσίτσιδα στο δρόμο για την πάρτυ του(ς) ν αγωνίζεται να γίνει ο ίδιος πιο συνειδητός και να μην πιστεύει όλα όσα διαβάζει.

    Αυτά είχα να πω και όποιος με αμφισβητήσει εδώ μέσα, να του καεί το dvd player τη στιγμή της κορύφωσης του θρίλλερ, να κλείνουν όλα τα παράθυρα με το που μπαίνει στο facebook και να μη μπορεί ποτέ ν απομνημονεύσει το τηλέφωνο του εισπράκτορα με αποτέλεσμα να τον βρίσκει ο τελευταίος και να τον απειλεί όποτε το θυμάται...  
     
  11. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Δε γνωριζεις, δε ρωτας; Ενα ποσοστο οσων παραδινονται βαθεια και σκλαβωνονται ειναι εξαιρετικα επιτυχημενα, συχνα πολυ κυριαρχικα ατομα στην κοινωνικοτητα και τη δουλεια τους. Συχνα το κανουν αυτο παραδινοντας ολο το χρονο και την ενεργεια τους εκτος της δουλειας τους.

    Εχω αυτη τη στιγμη μαζι μου τη nikki, και οσο γραφω μου καθαριζει το σπιτι. Ηρθε απο την Αμερικη για μενα, για να τη δοκιμασω και να δοκιμασει τον εαυτο της.
    Στη δουλεια της εχει θεση ευθυνης. Τους τελευταιους μηνες την εκπαιδευα ονλαιν, για το πως θα με ικανοποιει.

    Σου το ευχομαι λοιπον, να βρεθει ο ανθρωπος που η αγαπη σου γι αυτον να λειτουργησει ωστε να σε απαλλαξει απο ενδεχομενες αμυνες στο να εκφρασεις την αναγκη σου για βαθεια και ολοκληρωτικη υποταγη.

    Σε μας, φροντισα να τιθεται απο την αρχη και συχνα το εξης ερωτημα: Μου παραδινεσαι επειδη μ αγαπας; Ή μ αγαπας επειδη σου εδωσα την ασφαλεια και την εμπνευση να εκπληρωσεις την αναγκη σου για παραδοση;
    Η κυριολεκτικη ερωτηση μου προς αυτην, ηταν παντα: Do you love me despite of what I m doing to you, or because of what I m doing to you?
    Ηταν απ την αρχη, ΣΑΦΩΣ το δευτερο. Πριν αναπτυξει βαθεια συναισθηματα για μενα (δεν με ηξερε ακομη) φροντισα να την οδηγησω να συνειδητοποιησει ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ εχει αναγκη να της πιεσει καποιος τα ορια και να την μετατρεψει. Φυσικα, αν δεν ειχε αυτη την αναγκη, θα μου ελεγε πραματα σαν αυτα που διαβαζω εδω, ως απαντηση. (πχ: 'εγω θα παραδοθω μονο σ Αυτον που θα με κανει να τον αγαπησω τρελλα' εννοώντας: '...που να φταιει η 'αγαπη' για την τρελλα μου')

    Εχω μια ιδεα να προτεινω, σε οποια εκφραζει τη ρομαντικη (περι αγαπης που ερχεται και απελευθερωνει) τοποθετηση:
    Αντι να μεγαλωνεις περιμενοντας να εμφανιστει Αυτος που θα αξιζει να του εκφρασεις την αγαπη (υποτακτικοτητα) σου, δοκιμασε να εκφρασεις την υποτακτικοτητα (αγαπη) σου σε καποιον και να δεις αν την 'αξιζει'.
    Αυτο θα σε βοηθησει να δεις τι νοιωθεις η ιδια, να εξερευνησεις και να γνωρισεις αυτο που λεμε υποτακτικοτητα, αν βεβαια το εχεις. Οσο περισσοτερο (και με σπουδη) το κανεις, τοσο θα πλησιαζεις στο να μπορεις να επιλεξεις ποιος θα ειναι πιο καταλληλος στο να εκπληρωσεις τις αναγκες σου μαζι του.

    Αυτο εκανε η nikki.
    Αυτη τη στιγμη, ζει αυτο που ονειρευοταν απο παιδι.
    Η 'δοκιμη' της τωρα μαζι μου ειναι αν αυτο ειναι μια συνεχης αναγκη, που μπορει να περιεχει ολους τους αλλους τομεις της ζωης της, ή μια αναγκη που μπορει να περιλαμβανεται.

    Μιλας για μια νευρωτικη λειτουργια που δε γνωριζω. Θα με διαφωτισεις; Πως δηλαδη παει αυτο;

    Αυτο ειναι απλο. Το κανει ο Κυριαρχος για σενα.
    Ελεγχει το επιπεδο της ηδονης σου, και οταν ειναι πολυ χαμηλα, σε περναει απο δυσκολιες, εξερευνα τα ορια της αναγκης σου για υποταγη.

    Απ οτι καταλαβαινω εχεις μαζεψει αρκετα, και εχεις αναγκη να τα εκτονωσεις... Μηπως να αλλαζες ρολο για ενα διαστημα; Ολο και καποις θα βρεθει...

    Ιησους Χριστος νικα κι ολα τα κακα σκορπα, Ιησους Χριστος ........
     
    Last edited: 30 Οκτωβρίου 2010
  12. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι Είναι Για Σένα Η Υποταγή;

    Ωραια το εθεσες.
    Στην πραξη ομως μπορει να υπαρξουν καποια ...κωλυματακια;

    Για παραδειγμα:
    τι θα συμβει στους κακομοιρους που -ενω θα εχουν παρει το μηνυμα σου και θα κινηθουν προς εσενα- δεν θα επιλεξεις τελικα ως mates σ αυτη την πρωτογενη (primordial)ιεροτελεστια του ζευγαρωματος;
    Να υποθεσω οτι δε θα τους πεις απλα: 'Ευχαριστω πολυ που με αρπαξατε και με βιασατε, με τιμα, αλλα ειχα κατι αλλο στο νου μου';
    'Η ειναι πιο πιθανο ενα 'πως τολμησες; για τι με περασες; θα σου κανω μηνυση, θα σε ξεσχισω μαλακα';

    Η διαπραγματευση ειναι σημαντικο εργαλειο εκπληρωσης.
    Δειχνω πολυ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη για να κανω το επομενο βημα με καποια που θα μου πει 'θα συζητησουμε και τα ορια μου, Κυριε;' απ οτι σε καποια που θα μου πει 'θελω να γινω σκλαβα Σας χωρις ορια'.
    Το δευτερο στην καλυτερη μου μιλαει για καποια που μαλλον ποτε δεν περασε απ το φαντασιακο στην πραγματοποιηση