Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 31 Οκτωβρίου 2010.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Παίρνω το ενδεχόμενο οι υπάλληλοι του εστιατορίου να έχουν πλήρη μεσάνυχτα από bdsm, πράγμα που είναι και το πιο πιθανό. Κατά συνέπεια, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν κατά πόσο αυτό που κάνεις εσύ είναι επικίνδυνο ή όχι. Ίσως στα μάτια τους να φαίνεται έτσι. Λογικό δεν είναι να σε σταματήσουν; Δε νομίζω να ήθελαν να προκληθεί κάποια σωματική βλάβη μέσα στο μαγαζί τους.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Σε πληροφορώ πως όταν τις έριχνα ξυλιές στον κώλο καθόλου δεν ήρθαν να μας σταματήσουν, ίσα-ίσα έβαλαν *και* μουσική. Όταν μου έδωσαν το cane και έριξα μερικές σιγανές -πάνω από τα ρούχα εννοείται- *ΤΟΤΕ* μας σταμάτησαν.

    Στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι κάνει ο μέσος νεοέλληνας, ξέρω τι έκαναν οι υπεύθυνοι ενός εστιατορίου αφιερωμένο στον ερωτισμό.

    Ποιος είπε τέτοιο πράγμα; Εγώ απλά μια παρατήρηση έκανα, δε σήκωσα τη σημαία της επανάστασης ούτε φώναξα "παιδιά σηκωθείτε να μαστιγωθούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με cane στους ώμους!
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Χμμμ, αυτό δεν το σκέφτηκα. Υπό αυτό το πρίσμα έχεις δίκιο παρά το γεγονός ότι τις έριξα πολύ σιγανές και αυτό αν μη τι άλλο φαινόταν  
     
  4. DragonLady

    DragonLady Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Το γεγονός ότι η κολόνα υπήρχε στο κέντρο του μαγαζιού με όλα τα κομφόρ για δεσιματάκια όπως επισεις και το cane το οποίο οι ίδιοι έδωσαν στον Arioch αποδικνύει το ότι "παιχνιδάκια " τροπον τινά "bdsmικά "παίζονται στο μαγαζί ...έτσι για την πλάκα ! Στην προκειμένη περίπτωση όμως μάλλον το μάτι του του Arioch που ξεκίνησε να γυρίζει τους τρόμαξε .... 
     
  5. Never2l8

    Never2l8 New Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ..  
     
  6. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    ......Είσαι κι’ εσύ ένας μέσος νεοέλληνας.... Κι΄ εγώ ....
    Το ότι γράφουμε εδώ δεν μας κάνει λιγότερο μέσους νεοέλληνες...

    Δες το αλλιώς μην και σε βοηθήσει:
    Ενός εστιατορίου που εμπορευματοποιεί τον ερωτισμό.
    Να φάει πάει εκεί ο κόσμος, όχι να ερωτοτροπήσει.
    Έκαστος εφ’ ω ετάχθη.

    Η "δήθεν" συμπεριφορά ενός σερβιτόρου για να γίνεται τζίρος στο μαγαζί
    δεν σημαίνει υπέρβαση.

    Υ.Γ. Το bdsm δεν μας κάνει λιγότερο μέσους νεοέλληνες.
    Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι μέσοι νεοέλληνες κάνουν για το bdsm.
    Χρήσιμη αφορμή η εμπειρία σας.

    Υ.Γ. 2
    Αν υποψιαστώ ότι εξ αιτίας του γεγονότος
    κόπηκε το γάργαρο γέλιο της Dragon Lady
    θα πέσω σε κατάθλιψη !!
     
  7. jorge1970

    jorge1970 Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Μου έκανε κι εμένα εντύπωση το ξαφνικό μάζεμα του "επιτόπιου (ψιλο-)νταραβεριού". (και να συμπληρώσω ότι η συγκεκριμένη κολόνα είχε το σχήμα ενός ωραιότατου πέους!).

    Τυχαίνει να το έχω ζήσει το "κουκλάκι" από πιό κοντά. Ένας φίλος μου πήρε franchise το κουκλάκι της Πάτρας (δεν υπάρχει πια) όταν ο αρχικός ιδιοκτήτης (που επίσης δεν υπάρχει πια) έπαθε καρδιά και είπε να δώσει λίγες άδειες franchise ανά την Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια συζητήσεων. Μπορεί στην Πάτρα να υπάρχουν καρναβάλια, πανεπιστήμια, κόσμος που ξενυχτάει, κλπ, αλλά διαπιστώθηκε τελικά ότι είναι μια ακόμα συντηρητική επαρχιακή κοινωνία και η επένδυση δεν τράβηξε ..

    Με αυτό το ανάλογο φίλε Arioch, να υποθέσω ότι, όσο και να είναι αφιερωμένο το "κουκλάκι" στον ερωτισμό, και όσες πούτσες και βούρτσες να έχει για ντεκόρ, δεν παύει να είναι ένα εστιατόριο που "παίζει" με ερωτικά υπονοούμενα και ως εκεί. Και πάλι, απ' ότι φαίνεται δεν είναι ευκολοχώνευτα όλα αυτά στην κοινωνία.
    Χωρίς να ξέρουμε, μπορεί να έχουν γίνει σκηνικά στο παρελθόν που να κίνησαν μέχρι και νομικές διαδικασίες και να "μαζεύτηκαν". Μπορεί επίσης, το γκαρσόνι στην καύλα του να έκανε την ιστορία με το δέσιμο και μετά να ανέβηκε κανάς υπεύθυνος και. βλέποντας τα πράγματα πιο "σοβαρά", "επαγγελματικά", να του γύρισε το μάτι με το σκηνικό που είδε και να το κοψε.

    Άστους αυτούς, ξέρουμε 'μείς ..  
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Νεοέλληνας είμαι σίγουρα αλλά δεν ανήκω στο μέσο όρο. Υποψιάζομαι πως ούτε κι εσύ ανήκεις αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για σένα. Και όχι, δεν είναι το γεγονός ότι γράφω σε ένα bdsm forum αυτό που με κάνει να διαχωρίζω τον εαυτό μου από το *μέσο* νεοέλληνα.
    Σε αυτό έχεις χίλια δίκια αλλά είναι ενοχλητική αυτή η υποκρισία. Οι θαμώνες έδειχναν να το διασκεδάζουν και το τραπέζι μας ήταν το αγαπημένο τραπέζι εκείνο το βράδυ. DragonLady και Jorge1970 μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
    Εδώ έχω μια διαφωνία. Το bdsm δε μας κάνει λιγότερο νεοέλληνες αλλά δεδομένου ότι δεν είναι η νόρμα *σίγουρα* δεν είμαστε *μέσοι* νεοέλληνες.
    Ίσα ίσα, το διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Και οι σερβιτόροι που δεν ξεκολλούσαν από το τραπέζι μας. Και ένας πιτσιρικάς με μια κοπελίτσα που μας κοίταγε λιγωμένος  
     
  9. DragonLady

    DragonLady Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Χαχαχαχα όχι όχι ίσα ίσα που γελάγαμε περισσότερο μετά το γεγονός (μπροστά στους έντρομους σερβιτόρους χαχαχα )  
     
  10. DragonLady

    DragonLady Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    ...Ω ναι , μας είδαν τρελόπαιδα ....
    ....και εδώ θα συμφωνήσω
     
    Last edited by a moderator: 2 Νοεμβρίου 2010
  11. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Εμένα πάλι απλά μου φαίνεται ότι είναι θέμα χώρου και συνειδητοποίησης ευθυνών στην περίπτωση που οτιδήποτε πήγαινε στραβά (αν δεν έχεις υπάρξει από την άλλη άλλη πλευρά ενός μαγαζιού, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μπορεί να έχει τρομάξει το μάτι σου).

    Αναρωτιέμαι αν θα είχαν άραγε την ίδια αντίδραση αν ήσασταν σε ιδιωτικό χώρο και όχι μαγαζί? Χμμμ.....


    sk
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Έστω πως έχουμε ένα άτομο που ασχολείται με το bdsm. Συγχρόνως, αρέσκεται στο να διασκεδάζει σε σκυλάδικα, ψηφίζει φανατικά ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα γιατί έτσι έμαθε από την οικογένειά του, ακολουθεί πιστά τις πατροπαράδοτες παραδόσεις, εφαρμόζει τη γνήσια ελληνική μέθοδο του ωχαδερφισμού σε καθημερινή βάση. Από την άλλη, έχουμε ένα άτομο που απεχθάνεται μετά βγεδυμίας την ελληνική λαϊκή μουσική, έχει προσωπική πολιτική άποψη την οποία και στηρίζει ασχέτως οικογενειακών καταβολών, οι παραδόσεις τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος (πράγμα σπάνιο σ' αυτό τον τόπο). Το bdsm του είναι παντελώς άγνωστο. Ποιος, λοιπόν, από τους δύο αυτούς είναι πιο κοντά στο "μέσο" νεοέλληνα; Προσωπικά, πιστεύω ο πρώτος.

    Τι θέλω, λίγο πολύ, να πω; Δε μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον ως "μέσο" νεοέλληνα κρίνοντάς τον από ένα και μόνο χαρακτηριστικό, πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με την ερωτική του έκφραση. Χρειάζονται πολλά περισσότερα για να κρίνουμε αν κάποιος είναι κοντά στο μέσο όρο ή όχι.