Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 31 Οκτωβρίου 2010.

  1. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Αρα δε θα μαλωσουμε.....Και προετοιμαστηκα ψυχολογικα και επιχειρηματολογικα......

    Κριμα........  
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Δεν θέλεις θεατές στα παιχνίδια σου;
     
  3. Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Κι εγω που νομιζα πως ολοι στα πορνοξενοδοχεια ειναι χαλαροι και light...Υπερβολικη η αντιδραση τους,δεν εβαλες και κανενα αλογο να συμμετασχει 
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Ωραια μολις σβηστηκε οτι εγραψα ως απαντηση, βαριεμαι να τα ξαναγραφω αναλυτικα γι αυτο θα τα πω σε τιτλους μονο.

    1. Ο μεσος, ή ανω, ή κάτω νεοελληνας(και οχι μονο) εχει προβλημα με την επιδειξη σεξ, σε δημοσιους χώρους και οχι μονο με το βδσμ.

    2.Ευγε στο σερβιτορο, σας χρησιμοποιησε ως μικρη ατραξιον, ως εκει που ηθελαν, δηλαδη όσο χρειαζοταν για να δωσουν (τροφη)αφορμη στους υπολοιπους πελατες ώστε να συζητησουν με αλλους 5 φιλους τους (έκαστος) για το κουκλακι νεξτ ντει.
    (πολυ καλη τακτικη επικοινωνιας του χώρου τους)

    3. Πλειστες σεξουαλικες πρακτικες του βδσμ, τις χρησιμοποιουν οι περισσότεροι βανιλα, δεν γνωριζουν το φιλοσοφικο υποβαθρο της θεωριας βεβαια, αλλα και οι περισσότεροι λεγομενοι βδσμ-ερς εδω μεσα επισης δεν το γνωριζου, και μαλιστα δεν τους ενδιαφερει (κατα δηλωση τους ή μη) να το γνωριζουν.
     
  5. Storm

    Storm Regular Member

    To whom it may concern.

    Δεν έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο εστιατόριο, γνωρίζω όμως την ύπαρξη του και τολμώ να πω ότι αντιλαμβάνομαι και το "σκεπτικό" του. Διαφωνώ στο ότι "υμνεί τη σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό". Κατ' εμέ, πιθανότερο είναι να προβάλλει ένα διονυσιακό χιούμορ, χαρακτηριστικό στην κουλτούρα μας (από την κωμωδία ως πιο τρανταχτό παράδειγμα, και τη διονυσιακή λατρεία γενικότερα από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας, βλ. απόκριες σε περιοχές της θεσσαλίας). Προσωπικά δεν μπορώ παρά να δω μόνο μια σκωπτική διάθεση και διάσταση.

    Κάπου εδώ θα αναρωτηθώ και το εξής:
    Είναι το δημόσιο bdsm το πρόβλημά μας;
    Όχι το να βγάζουμε τα σεξουαλικά μας σε δημόσιο χώρο;

    Υποστηρίχθηκε έντονα η άποψη ότι τους σόκαρε το βδσμικό στοιχείο. Διαφωνώ. Εγώ λέω ότι και κάτι "συμβατικό", όπως φερειπείν ο στοματικός έρωτας, θα τους είχε σοκάρει το ίδιο. Και γιατί; Γιατί έτσι βγάζουμε τα εν οίκω εν δήμω.
    Δεν είναι δείγμα μικροαστισμού το να αντιδρά κανείς σε σεξουαλικές εκδηλώσεις σε δημόσιο χώρο, και δη, εστίασης. Είναι κάτι το φυσιολογικό. Είναι οι κοινωνική νόρμα με την οποία μάθαμε να ζούμε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Γι' αυτό και τη σεβόμαστε. Αν βρισκόμασταν σε άλλη κοινωνία, μπορεί να ήταν σύνηθες το να συνευρισκόμαστε ερωτικά παρουσία τρίτων και τέταρτων και αδιανόητο να κάνουμε τα ακατανόμαστα ιδιαιτέρως.

    Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο σερβιτόρος θέλησε να προκαλέσει με διάθεση "ποιος είσαι ρε μεγάλε! θα σε φτιάξω που μας κάνεις και το μάγκα!". Δεν περίμενε ότι όντως θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα. Ίσως να θεώρησε ότι είχε να κάνει και να θέλησε απλά να τσιγκλίσει. Αυτό που με προβληματίζει ήταν ότι αμέσως, η αντίδραση ήταν "κωλώνει ο Φούντας;". Μου θύμισε τις πάλαι ποτέ καλές εποχές του δημοτικού, που το ένα παιδί προκαλεί το άλλο λέγοντας "δεν μπορείς να το κάνεις αυτό", κι εκείνο τρέχει να εκτελέσει τη βλακεία για να επιβεβαιώσει ότι δεν κολώνει. Όπως και το "μα εκείνος άρχισε πρώτος!".

    Όχι. Βλέπω μόνο μια ξεκάθαρη διάθεση πρόκλησης για την πρόκληση και όχι την περίφημη "απελευθέρωση" για την οποία έχουν χυθεί λίτρα μελανιού, αίματος και δακρύων πάνω από πληκτρολόγια.

    Δεν είναι ούτε ακραίος κομφορμισμός αυτά που λέω, ούτε πουριτανισμός, ούτε συντηρητισμός (αν ίσχυε κάτι από τα παραπάνω δε θα βρισκόμουν εδώ). Ενδεικτικά λέω ότι είμαι άνθρωπος που έχει παρεκτραπεί σε δημόσιο χώρο, μακριά όμως από τα βλέμματα του αδηφάγου πλήθους, στο σκοτάδι αργά τη νύχτα, ας όψεται ο ανέστιος έρωτάς μας και το πάθος που μας πυρπολούσε ως άλλος Κανάρης τη ναυαρχίδα (αν βγάλω και το ναυ- κάνω και λογοπαίγνιο, ου αρέσω κάτι τέτοιες ώρες). Προσπαθώ κατά το μάλλον ή ήτον να σέβομαι την αισθητική των γύρω μου, που σίγουρα δεν αρέσκονται ιδιαίτερα στο να τους τρίβω στη μούρη τις "χαρές" μου. Οι δημόσιες περιπτύξεις ενοχλούν πολύ κόσμο. Και όταν περνάμε και στο "γιούχου! δείτε με πόσο προχωρημένος/ γαμάτος/ επιτυχημένος/ γαμιάς κτλ είμαι!" η πήλινη τσανάκα με το γιαούρτι οδεύει κατά πάνω μας με ταχύτητα Mach2 και βάλε.

    Τα περί μικροαστισμού και μέσων νεοελλήνων στο επόμενο επισόδιο.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Και κάνεις λάθος. Ακριβώς αυτό τους σόκαρε. Όταν η Keiko ήταν γονατιστή και ο σερβιτόρος την έβαλε να τρώει το παγωτό από το πιάτο χωρίς κουτάλι δεν τους πείραξε καθόλου. Όταν της έριξα δυο-τρεις σιγανές ξυλιές στον κώλο, δεν τους πείραξε καθόλου, ίσα-ίσα χαμήλωσαν τα φώτα, έβαλαν μουσική και μου έφεραν μαστίγιο και όταν τους είπα ότι ο χώρος είναι πολύ μικρός για να μπορέσω να χειριστώ το μαστίγιο, μου έφεραν cane και μου το έδωσαν ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    Και κάνεις πάλι λάθος. Το γκαρσόνι έπαιζε, εμείς παίζαμε, ο κόσμος κοίταζε με ενδιαφέρον και εκεί ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχουν γιαγιάδες μουτζαχεντίν στην ελληνική κοινωνία. Δεν ήταν η επίδειξη ερωτισμού που τους "πάγωσε" ήταν η επίδειξη *BDSM* ερωτισμού. Μιας και ήμουν εκεί επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα τι έγινε.
    Τα παραπάνω δεν έγιναν στην πλατεία Συντάγματος μέρα μεσημέρι, έγιναν στο "Κουκλάκι" όπου το λιγότερο προκλητικό για την αισθητική που έγινε εκείνο το βράδυ ήταν το χτύπημα με το cane, κάτι που αν είχες επισκεφτεί ποτέ το συγκεκριμένο εστιατόριο θα γνώριζες από πρώτο χέρι.
     
    Last edited: 2 Νοεμβρίου 2010
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Σε μια φάση η Keiko είναι γονατιστή μπροστά μου, το γκαρσόνι είναι γονατισμένο από πίσω της και η Keiko τρώει παγωτό από το πιάτο χωρίς κουτάλι και το γκαρσόνι λέει σκασμένο στα γέλια "πωπω, πίπα/κώλο σε πάνε σε αυτό το μέρος για να φας ένα παγωτό."

    *ΑΥΤΟ* δεν θορύβησε κανένα υπεύθυνο.

    Όταν την έδεσαν σε μια κολόνα, δεν θορυβήθηκε κανένας υπεύθυνος. Όταν της έριξα με το χέρι δε θορυβήθηκε κανένας υπεύθυνος. Όταν έπεσαν μερικές με το cane τότε και μόνο τότε θυμήθηκαν ότι "Ο μεσος, ή ανω, ή κάτω νεοελληνας(και οχι μονο) εχει προβλημα με την επιδειξη σεξ, σε δημοσιους χώρους".

    Το πιο διακριτικό σκηνικό εκείνο το βράδυ ήταν τα χτυπήματα στα κωλομέρια (εννοείται φυσικά πάνω από τα ρούχα) με το cane.

    Δεν ήταν ο ερωτισμός που χτύπησε καμπανάκια ήταν ο BDSM ερωτισμός.
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Το φιλοσοφικό υπόβαθρο του cane είναι προνοιακό;

     
     
  9. Keiko Mika

    Keiko Mika 愛する人たちに裏切られた Premium Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Δεν ξέρω τι λέτε για νεοέλληνες η αν η κοινωνία μας μπορεί να δεχτεί τέτοιου είδους θέαμα , φυσικά όχι , δεν είναι όλα για όλους αλλά πιστεύω, ο συγκεκριμένος χώρος ευνοούσε τέτοιου είδους αστεία. Από την στιγμή που μπήκαμε και ήμασταν δεκτικοί στο χιούμορ τους ,έκαναν καλή πώληση του θέματος , με τα προφυλακτικά και τις αισχρές ατάκες και μια και μας βρήκαν δεκτικούς και τολμηρούς συνέχισαν το παιχνίδι.
    Μπορώ να πω ότι ήταν μια τρομερά ευχάριστη και αστεία βράδια το χιούμορ τις παρέας και τον σερβιτόρων είχε τρομερό γέλιο αν και εξαφανίστηκε όταν είδαν τον Αrioch με το cane και πιστέψτε με δεν ήταν σοβαρός ... πιθανότατα το σοκ να είχε να κάνει με την παρέα που είχε περισσότερο μεγάλα άτομα γιατί τα νεαρά άτομα κοιτούσαν με ενδιαφέρον .
    Πάντως ένα είναι το σίγουρο αν ξαναπατήσουμε εκεί και μας θυμούνται θα το σκεφτούν καλά πριν με δέσουν …
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Μ αρέσει που είχαν και cane, το έδωσαν στο άνετο και μετά έκαναν πίσω βεβαίως βεβαίως.

    Όλη αυτή η επικοινωνία πιο πολλά χαρακτηριστικά φιλικού ανταγωνισμού είχε με πρωτοβουλία του σερβιτόρου, παρά ερωτισμού, έτσι όπως μας μεταφέρθηκε, αλλά γιατί όχι, φυσιολογικό το βρίσκω.

    Ποτέ οι μεσογειακοί γενικώς δεν είχαν καλές σχέσεις με τις ερωτικές πράξεις που συντελούνται δημόσια, άλλο ο ερωτισμός και οι υπαινιγμοί του.

    Και δεν ξέρω πόσο σχέση έχει η οποιαδήποτε ερωτική πράξη με το χιούμορ και το γέλιο, απολαμβάνω ένα καλό γέλιο αλλά καβλωτικό δεν είναι μάλλον στεγνωτικό  

    Και καλά, μια επιφανειακή πράξη BDSM, που γινόταν "για πλάκα" την ανέχονταν μέχρι ενός σημείου. Τα χαρακτηριστικά σημάδια μιας M/s κατάστασης που δεν θα σήκωνε πολλά αστεία θα την ανέχονταν άραγε σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο π.χ. στην Ελλάδα;
     
  11. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Γιατί απλά ο κόσμος είναι κουτοπόνηρος και κομπλεξικός. Τι δεν καταλαβαίνεις και συ;
    Ακόμα και στο νήμα σου, δεν βλέπεις που κάποιοι συγκρίνουν το BDSM με τις δημόσιες τουαλέτες και άλλες ανάγκες τους, όπως είναι το χέσιμο ή το κατούρημα;

     

    Kατ' εμέ και με την υποκριτική νοοτροπία του 'Έλληνα, αυτό που συνέβη, ήταν κατά κάποιο τρόπο φυσικό. Το Κουκλάκι ήταν φημισμένο κάποτε, για τη ριζοσπαστική του φιλοσοφία που όμως δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα εστιατόριο για τους vanilla φίλους μας.

    Το πιο παράξενο και απορίας άξιο είναι αυτό που συνέβη Arioch και αφορά κάτι που έγινε σε "δικό" μας (νέο) στέκι και που πιστεύω ότι αν το έβλεπες, ίσως να το σχολίαζες και αυτό;

    To Σαββάτο στο Kinky Café, όπου οι περισσότεροι ήταν του χώρου (αν όχι όλοι), ένας Master, τόλμησε να κάνει μια μικρή επίδειξη στις «δεξιότητες» της σκλάβας του και μιας υποτακτικής κοπέλας που συνόδευε. Οι δικοί μας οι «προχωρημένοι» είχαν γουρλώσει τα μάτια και είχαν σοκαριστεί τόσο πολύ από αυτό που έβλεπαν, που θα έλεγε κανείς ότι όχι μόνο δε έχουν κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά και ότι το θέαμα το έβλεπαν για πρώτη φορά! Στην κυριολεξία παρατήρησα ότι μερικοί που το είδαν, το σχολίασαν αρνητικά και περιπαιχτηκά και κάποιοι δεν ήξεραν ακόμα και που να κρυφτούν, έστω και αν όλη η φάση ήταν sensual και άκρως καυλωτική.

    Για μένα πάντως μπράβο στον άνθρωπο αυτό και στις υποτακτικές, γιατί πιστεύω ότι ήταν οι μόνοι που πέρασαν καλά κάνοντας το κέφι τους, αδιαφορώντας για τις εντυπώσεις και τα σχόλια που θα δημιουργούσε αυτή η έκθεση τους, στο φιλοθεάμον και κομπλαρισμένο BDSM κοινό!

     
     
  12. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    χαχαχα καλό. Εκείνη την ώρα με φλέρταραν επιθετικά οι δυο Βανίλισσες κάπου που είχαμε πάει. 'Επρεπε να ήμασταν μαζί σας να τους ξεψαρώσουν οι Βανίλισσες. Το θράσος Βανίλισσας σε κάποιες περιστάσεις δεν συγκρίνεται με καμμία Top, Domme, Mistress. Η Βανίλισσα είναι το νέο status που σκέφτομαι να λανσάρω φέτος το χειμώνα, μια βανίλλα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια Mistress, μάλλον η δεύτερη ζηλεύει.