Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 3 Νοεμβρίου 2010.

  1. Storm

    Storm Regular Member

    Αρθ. 353. - Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
    1. Όποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ' αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. 2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή. Αν η πράξη του προηγούμενου εδαφίου ενεργείται ενώπιον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών τιμωρείται με φυλάκιση. Για την ποινική δίωξη των πράξεων αυτής της παραγράφου απαιτείται έγκληση. (Όπως η παρ.2 αντικαταστάθηκε από το άρθρο 10 του ν. 3064/2002 ΦΕΚ 248Α/15-10-2002).
    (Προσβολή δημοσίας αιδούς - δίωξη κατόπιν έγκλησης)
     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Ξέρω γιατί μου δίνεις ρεπ γιά το νήμα.Γιατί το κέρδισες πάλι το....μασαζάκι σου....τυχερή!!!!    
    Ευχαριστώ πολύ αλλά έζησα στιγμές απείρου κάλλους πριν δυό μέρες στα ster cinemas και με αφορμή αυτό αλλά και το χαριτωμένο περιστατικό στο κουκλάκι ανάρτησα το νήμα.
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Έχω αρχίσει να βαριέμαι να συμφωνώ μαζί σου. Και το χειρότερο; Δε μ' αφήνει καν να σου δώσω rep.

    Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να θέσω κι ένα άλλο ερώτημα. Για ποιο λόγο κάποιος να επιθυμεί να προβάλλει απέναντι σε τρίτους την οποιαδήποτε ερωτική του έκφραση; Τι έχει να κερδίσει απ' αυτό; Θέλει να δείξει πόσο διαφορετικός είναι από το σύνολο; Ικανοποιεί ανάγκες αυτοπροβολής, προσέκλυσης του ενδιαφέροντος των άλλων; Γιατί μου φαίνεται τόσο ανούσια όλη αυτή η επιθυμία επίδειξης της ερωτικής ζωής σε τρίτους;
     
  4. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Νοιώθω πως όλη αυτή η επιδειξιομανία προέρχεται απο την ανάγκη κάποιου να μη νοιώθει μοναξιά γι' αυτό που κάνει, αναζητώντας την αποδοχή.
     
  5. vautrin

    vautrin Contributor

    Δεν είμαι αντίθετος με το Public play, τουναντίον το βρίσκω αρκετά ερεθιστικό, με μια όμως αυστηρή προϋπόθεση: όλοι οι παριστάμενοι να είναι συνειδητοποιημένοι κι υποψιασμένοι BDSMers κι όχι πχ. οι τυχαίοι θαμώνες ενός χώρου όπου συχνάζει κάθε καρυδιάς καρύδι.
     
  6. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Συνήθως ο κόσμος που του αρέσει το public play το κάνει σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Αλλά το θέμα δε νομίζω να αναφέρεται σε αυτούς.
     
  7. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Καλά, μην άγχεστε, τα θεωρώ ειλημμένα.  

    Η επιδειξιομανία είναι μια έκφανση της ερωτικής ζωής, και μάλιστα η υποφαινόμενη δηλώνει οπαδός {έως ένα βαθμό}. Ωστόσο, θεωρώ ότι υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ αυτού και της κακώς εννοούμενης έλλειψης διακριτικότητας, ορισμένες μορφές της οποίας ανέφερα νωρίτερα.

    Η τελευταία είναι περισσότερο φαινόμενο "γράφω τους πάντες εκεί που δεν πιάνει μελάνι, επειδή μόνο οι δικές μου ανάγκες / επιθυμίες έχουν αξία" και τελικά, προκύπτει αυτό που λέμε σύγχρονη Ελλάδα. Παρκάρουμε όπου να'ναι κ.ο.κ.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    rep επειδή κι εγώ έτσι το βλεπω το θέμα : 

    Αλλά, λέει η iJ, δεν εννοεί "αυτό" η astrovroxi. Το ίδιο νομιζω κι εγώ.

    Δύο από τα νήματα όπου είχαμε γίνει εξαρτήματα σχετικώς - αλλά έχουν και απόψεις - είναι τα public disgrace δημόσιος εξευτελισμός και δημοσιοποίηση και έκθεση του ιδιωτικού μας βίου

    Και να προαπαθούσα να τα κρατήσω πάνω μου, λίγο λίγο με εγκαταλείπουν τα δόγματά μου. Τέλος πάντων, εγώ κάνω αυτά που εκθέτω πιο κάτω.

    - Όταν είμαι θεατής, παρότι ηδονοβλεψίας, δηλαδή ερεθίζομαι πολύ και όμορφα βλέποντας, παρατηρώ μόνον με την περιφερειακή μου όραση. Αλλιώς αισθάνομαι ότι προσβάλω τους δημοσίως λαγνουργούντες και ότι εκτίθεμαι. Η περιφερειακή μου όραση φτάνει και περισσεύει για να γίνω κοινωνός του δρώμενου και για να αφυπνήσει τη δική μου ηδονή και φαντασία. Φτάνει που έχω μάτια μαύρα κι άραχλα, φτάνει που όταν περιεργάζομαι δεν αφήνω να μου ξεφύγει τπτ, δεν με παίρνει να κοιτάζω κανονικά και γαμούμενους ή δερνόμενους, θα σταμάταγαν ό,τι έκαναν και θα με κυνηγούσαν να με σπάσουν στο ξύλο. Ή θα με απόπαιρναν για αγάμητη ενώ είμαι απλά μια ηδονοβλεψίας.

    Αυτό που πρώτα θα αφυπνίσει το ένστικτό μου και μετά θα τραβήξει το μάτι μου είναι η πραγματική, πηγαία, ανυπόκριτη απόλαυση, η γνήσια ηδονή, σε οτιδήποτε και να κάνουν. Να είναι οι άλλοι απορροφημένοι σε αυτό που κάνουν. Και να γεμίζει ο χώρος ηδονή και συναίσθημα (!) ακόμα και αν είναι ένα καταπράσινο, πελώριο, δημόσιο πάρκο στην αρχή του σούρουπου. Αυτά μου αρέσουν.

    - Όταν γίνομαι θέαμα, λιγότατες φορές που έχει συμβεί, δεν με νοιάζει διόλου μα διόλου γιατί εκείνη την ώρα δεν νιώθω ότι γίνομαι θέαμα, απλά κάνω ή μου γίνεται αυτό που βλέπουν οι άλλοι ή στο τέλος τρέχα γύρευε τί ακριβώς βλέπουν στ αλήθεια οι άλλοι, εγώ ευχαριστιέμαι και πολύ μάλιστα. Σαφώς και προσθέτει στην ηδονή μου να γίνομαι θέαμα αν και όχι ιδιαίτερα στην αισθητική μου...  

    Αισθητικά με ευχαριστεί η υπαινικτικά αισθησιακή ατμόσφαιρα, αλλά να είναι ο υπαινιγμός με υπαρκτή ουσία, π.χ. στο διπλανό δωμάτιο και ν ακούγεται, όχι κατινίστικος και για χάρη του υπαινιγμού που τότε με απωθεί ιδιαίτερα πολύ.
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Aναρωτιέμαι τι γίνεται με το public humiliation στις ξένες χώρες. Είναι στην παρανομία όπως εδώ ; 'Eχω έναν φίλο Νέα Υόρκη και μου λέει ότι πολλά τέτοια βλέπουν στους δρόμους. Υποστηρίζω την έκθεση μέχρι ένα βαθμό σε οποιοδήποτε τομέα. 'Οχι να βρίζονται στο δρόμο, ούτε να πηδιούνται, αλλά κάποιες πράξεις τις βλέπω απλά ως δημόσια θεατρικά δρώμενα, κάτι σαν καλές τέχνες όπως το παρακάτω

    είναι μάλλον στημένο, σαν μια ταινία, δεν παύει όμως να υπάρχει πολύς κόσμος γύρω γύρω αν προσέξετε, που σίγουρα φαίνεται ότι δεν είναι κομπάρσοι αλλά τυχαίοι περαστικοί. Υπάρχουν όμως άλλα τόσα που δεν είναι σκηνοθεσία, μου το έχουν πει αυτοί από το εξωτερικό, και τους ζηλεύω που είναι τόσο απελευθερωμένοι σε αντίθεση με τους δικούς μας.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Και σε αυτο θα συμφωνήσω.Πες μας οτι εκει που θα τρώμε εσύ θα δίνεις πίπα να ξέρουμε τι φαγητό να διαλέξουμε για να αποφυγουμε τον πνιγμό.   
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Όχι σίγουρα δεν αναφέρεται σε αυτούς.Όταν με καλούν σε μιά bdsm συγκέντρωση και με ενημερώνουν ότι θα έχει και....παιχνίδια, δικαίωμά μου να πάω ή να μην πάω.Όταν όμως με καλέσουν για καφέ και ξαφνικά αρχίσουν δίπλα μου τα....παιχνίδια,νοιώθω άβολα,ντρέπομαι και όσο και αν ακουστεί για κάποιους χαζό, σοκάρομαι.Όχι από τις πράξεις φυσικά αλλά από την άνεση των "παικτών" σε δημόσιο χώρο.
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?