Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 3 Νοεμβρίου 2010.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Το φαγητό επιτρέπεται σχεδόν παντου καλέ....εκτός από τις εκκλησίες που πάτε εσείς οι Χριστιανοί.Όσο για το παστίτσιό μου....θα το φάτε στην θερμικρασία που επιθυμείτε   
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?



    @ tenter lilly, πάρε μια ανοιχτή επιταγή και βάλε όσα ρεπ θέλεις...  
     
  3. Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    rep rep rep rep rep rep
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?


    Για παστίτσιο μιλάμε ε; Δεν πιστεύω να υπαινίσσεσαι τίποτα άλλο και χαλάσουμε την αισθητική σε κανένα πουριτανό ηθικολόγο εδώ μέσα; Ντάξει;.... 
     
    Last edited: 4 Νοεμβρίου 2010
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Πριν λίγο για το δρόμο δεν κάναμε λόγο; Γιατί μου αλλάζετε το σκηνικό; Με μπερδεύετε  

    Anyway, αυτό που θέλω να πω, τερματίζοντας τη συμμετοχή μου στο νήμα πως καλό είναι οποιοδήποτε παιχνίδι να γίνεται μπροστά σε άτομα που συναινούν απολύτως σ' αυτό που γίνεται μπροστά στα μάτια τους. Είτε αυτό είναι σε καθαρά ιδιωτικό χώρο, είτε σε κάποιο μαγαζί, είτε τέλος πάντων κάπου όπου όποιος προσέρχεται γνωρίζει εκ των προτέρων πως μπορεί να έρθει αντιμέτωπος μ' ένα τέτοιο θέαμα.

    Οτιδήποτε γίνεται ολοφάνερα μπροστά στα μάτια τρίτων, που μπορεί είτε να μην έχουν την ωριμότητα λόγω μικρής ηλικίας, είτε να διαφωνούν ηθικά ή ακόμα και αισθητικά μ' αυτό που γίνεται, καλό είναι να αποφεύγεται. Ούτε προωθεί το bdsm, όπως κάποιοι μπορεί να πιστεύουν, ούτε τίποτα... Το μόνο που δείχνει είναι πως κάποιοι βάζουν την καύλα τους πάνω απ' όλα, αδιαφορώντας για τους πάντες και τα πάντα.
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?


    Υπάρχει κάποιος εμπεριστατωμένος κανόνας γι αυτό? Ότι όσο πιό σοβαρός και ντροπαλός είσαι τόσο πιό ερεθιστικό είναι να σε παρακολουθούν ή και να παρακολουθείς? Αυτό ισχύει γιά σένα.Σεβαστή η άποψή σου όπως και όλων των υπολοίπων.Αλλά γιατί κάθε φορά που θα υπάρχει μία διαφωνία θα πρέπει να ειρωνευόμαστε,να κατακρίνουμε με "χολή" και να ισοπεδώνουμε τους άλλους γιά να επικρατήσει ο εγωισμός μας? ΟΚ! Αμφιλεγόμενο το θέμα και έτσι το έθεσα.Κάποια πράγματα σε αυτή την έρμη κοινωνία που ζούμε είναι σταθερά γιά να υπάρχει και ισορροπία.Εμένα μου αρέσει ο βιασμός σε πάρκο τα μεσάνυχτα.Να πάρω σβάρνα τα πάρκα με τον σύντροφό μου και να με "ξεσκίζει" χωρίς έλεος για να εκπληρώσω την επιθυμία μου αγνοώντας τους παρευρισκόμενους σε νυχτερινή ρομαντζάδα? Ας το υποστώ σπίτι μου βρε αδερφέ με πολλές γλάστρες μέσα στο σαλόνι γιά να έχω το feeling του πάρκου...
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Καλέ μου φίλε δεν έγραψα το μουνάκι μου, το παστίτσιό μου έγραψα η πουριτανή συντηριτικούκλα slave....Γιατί με κατατρέχετε?    
     
  8. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Ως προς το πρώτο σκέλος: simply R.E.S.P.E.C.T.  

    Ως προς το δεύτερο: δεν είναι θέμα των παιδιών μόνο. Κι εγώ που έχω πάψει να θεωρούμαι παιδί, γυρίζει το στομάχι μου όταν μου *επιβληθεί* ένα τέτοιο θέαμα.

    Όποιος καεί απ' το χυλό ...

    Τι λες, ρε φίλε!? {Σόρι κιόλας, δεν έχουμε ξαναμιλήσει ...}

    Κι αν εσύ δηλαδή ερεθίζεσαι βιάζοντας πεντάχρονα, πρέπει να το ανεχτώ στη λογική ότι ΕΤΣΙ τη βρίσκεις καλύτερα; Αν εσύ τη βρίσκεις πηδώντας κατσίκες, πάει να πει ότι μπορείς να το κάνεις στην πλατεία του χωριού?!?!

    Από πότε έχεις το δικαίωμα να επιβάλεις αυτό που ερεθίζει ΕΣΕΝΑ, έστω και ως θέαμα, σε μη-συναινώντες άλλους; Πάμε καλά;?!

    Τα ψηλά, τα χαμηλά και τα ψιλά γράμματα του BDSM, ουδεμία σχέση έχουν με το τι βλέπω, όταν πάω για φαγητό, ή για καφέ. Ούτε ξέρει, ούτε και θα ορίσει ο καθήμενος στο διπλανό τραπέζι, τι καταλαβαίνω εγώ {και η παρέα μου} και τι όχι από το bdsm.

    Δεν τους πέφτει λόγος. Δεν είμαστε όλοι μια γιγάντια παρτούζα. ΕΥΤΥΧΩΣ.

    Είναι ΤΟΣΟ απλό.

    Σωστό, ως εδώ.

    Αυτή δεν είναι λογική όμως. Κι εμένα με καταπιέζει ότι πρέπει να οδηγώ μέχρι 50 χλμ μέσα σε κατοικημένη περιοχή, ενώ μπορώ να πάω με 180. Τι πρέπει να κάνω δηλαδή?; Να πω "δεν είναι αρκετά προοδευτικό το όριο, εγώ είμαι τσίφτισσα και ξέρω καλύτερα;" ...?

    Ή μένεις σε μια κοινωνία και δέχεσαι τους στοιχειώδεις κανόνες συνύπαρξης, ή πας να μονάσεις σε καμία βραχονησίδα ... έστω σε κανένα κοραλλιογενές νησάκι του Ειρηνικού. Το να να φτύνεις κάθε κανόνα του συνόλου, επειδή εσένα αυτό σε ερεθίζει, δεν παίζει ως επιλογή.

    Αν τελικά, θεωρείς ότι υπάρχει κρίσιμη μάζα για να αλλάξει κάποιος κανόνας, τότε, πάμε πάλι στην πολιτική: εισηγείσαι την αλλαγή του. Τεκμηριωμένα.
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Σε χώρους που δεν υπάρχουν ανήλικα, όπως μπαρ δεν κινδυνεύει κανείς. Πολύ αμφιβάλλω όμως αν καταλάβει κανείς για ποιό λόγο κάποιος πίνει νερό από ένα μπολάκι ακόμα και στη Ερμού, μέσα στην κοσμοσυροή, πόσο μάλλον να σοκαριστεί. Να μην σας πω ότι θα το περάσουν για χάπενινγκ και θα μαζέψουμε πολύ χρήμα από τα κέρματα που θα πετάνε για να έχουν να πληρώσουν εικοσαετείς συνδρομές και βάλε.  
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?


    Αχ βρε Ήφαιστε,
    οποία προσέγγιση...
    Να δούμε τι γίνεται και στα εξωτερικα?
    Mε την ιδια λογική που αφου αυτοί το κάνουν εκεί έξω γιατι κι εμεις όχι και στα καθ΄ ημάς?
    Δεν είναι τυχαίο το επιχείρημά σου, όσο κι αν ασυνείδητα γράφτηκε, μπορώ να πω μάλιστα πως αν είναι και ασυνείδητα γραμμένο με μια λογική "download and reproduce the stuff it suits me", είναι ακόμα πιο επιλήψιμη η πολιτική αντίληψης που υιοθετείς στην ερμηνεία των πραγμάτων.
    Και εξηγούμαι με παραδείγματα:
    Δεν πάει πολύς καιρός που αποτελούσε κρατούσα αντίληψη το εξής:
    ...Γαϊδούρια παιδί μου αυτοί οι ξένοι, δίπλα τους πεθαίνει-κλέβεται-κακοποιείται συνάνθρωπός τους κι αυτοί κάνουν σα να μην έχουν δει τίποτε, προσπερνούν αδιάφοροι, τι στο καλό, ζώα ειναι..?
    Τα τελεευταία χρόνια, όλο και πιο πολύ τους μιάζουμε. Μάλιστα υπάρχουν και αντίστοιχες τοποθετήσεις από τα ΜΜΕ που εξαργυρώνουν την αναπαραγωγή της ιδεολογίας που πλασάρουν για τους δικούς τους λόγους, καλώντας σε συζητήσεις και περισπούδαστους πολιτικούς του κώλου, που εκτελούν τα καθήκοντά τους ως ασυνείδητα ενεργούμενα... Για να γίνω μάλιστα πιο σαφής ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα, ακόμα και αυτοί που δεν εκπροσωπούνται κοινοβουλευτικά.
    Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε και μια παραστασούλα bdsm αφού το κάνουν και στα εξωτερικά?
    Διότι:
    1. Μπορεί να είναι αντιαισθητικό (σοβαρότατο αδίκημα) και αμετροεπές (τσάμπα μαγκιά στα νεοελληνικά)
    2. Μπορεί να προσβάλλει τους άλλους και την όποια αιδώ κκουβαλάνε στη γκλάβα και στη κούτρα τους (αδιάφορο κατ΄εμέ, αλλά αφού αποτελεί κρατούσα αντίληψη, να τη σεβαστούμε ως ενεργοί πολίτες)
    3. Αν η παράσταση έχει αποδέκτες ανθρώπους που με αφορμή το θέαμα, βρουν την αφορμή που γύρευαν, γιατί να δώσουμε λαβή για ακατάσχετο μπλα μπλα με απρόβλεπτα αποτελέσματα που θα καταλήξουν σε ηλίθιους διάλογους δημόσιους και μη? Και μήπως οι δίνοντες την παράσταση θα βγουν ευθαρσώς να γίνουν βορά (ή και να υπερασπιστούν επι πραγματικού και χωρίς συμβιβασμούς) στο κατιναριό που θα τους βαράει? Όχι, βέβαια... Διότι οι και καλά άνετοι, δεν θα εκθέσουν τον μικροαστισμό που τους δέρνει επ΄ουδενί.
    4. Το "αν αργήσω τσίμπησε, το τυρί θάναι στη φάκα" ισχύει και δω...
    5. Είμαστε καλλιεργημένοι και όχι επιχρισμένοι, εγγράμματοι και όχι μορφωμένοι (ισχύει και για όσους ορθα σκεπτόμενους δεν έχουν κάτσει τον πισινό τους και παραπάνω χρόνια στο θρανίο)

    Με τα παραπάνω δεν θέλω με κανένα τρόπο να σε θίξω προσωπικά, απλά αυτό το "στο εξωτερικό" μου έκανε κάπως...
    Αν χρειαστεί θα επανέλθω....

    ΥΓ:Για να μην επανέλθω, παρακαλώ μην γράφετε πράγματα που σας εκθέτουν, βαριέμαι να γράφω πολυ....
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Μόνο που εμείς καλέ μου μιλάμε γενικα γιά δημόσιους χώρους γιά καφετέριες,σινεμά(στην δική μου περίπτωση),παραλίες κλπ.ΟΚ!Στα μπαρ δεν πάνε ανήλικα. και? οι υπόλοιποι που δεν γουστάρουν να δουν το ωραιότατο πουλάκι σου/μου τι φταίνε?Για σκέψου το 
     
  12. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    όχι, γιατί πάτε στα άκρα ; τι κατσίκες και πεντάχρονα ; το ίδιο είναι ; έγραψα ότι δεν θα υποστήριζα καν να πηδιούνται μέσα στο δρόμο, ούτε τη δημόσια γύμνια υποστήριξα, και ποιός είπε να το επιβάλλουμε ; αλλά ελάτε τώρα που είναι σοκ η σκηνή στη Βαρκελώνη ή το να γονατίσεις μπροστά σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι περαστικοί που τα βλέπουν αυτά ανάθεμα κι αν καταλαβαίνουν γιατί τα κάνουν όποιοι τα κάνουν.