Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 31 Οκτωβρίου 2010.

  1. Dark_passion

    Dark_passion Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Επειδή δεν διαβάζω συχνά τα όσα συνταρακτικά και κοσμογονικά γράφονται στο φόρουμ, θα καταθέσω λίγο αργοπορημένα τις σκέψεις μου:

    Προέκυψε στοματικό στο Haloween πάρτυ των Panacotta; Πότε έγινε αυτό, βρε παιδιά, και δεν το είδα; Γιατί δεν με ενημερώσατε; Αχ, τα καλύτερα χάνω! Όχι, μη μου πείτε ότι αυτό δεν έγινε ποτέ αλλά το επινόησε κάποια που η φαντασία της οργιάζει γιατί δεν θα σας πιστέψω! Αφού λέει ότι το είδε η κοπέλα, θα πει ότι έγινε! Τι δηλαδή, ψεύτρα θα τη βγάλετε;  

    Άλλωστε, εγώ ούτε και παιδάκια είδα στο Kinky Cafe. Αλλά αφού τα είδε εκείνη; Τι δηλαδή; Δεν υπήρχαν; Απλώς θα διέφυγαν της προσοχής μας... Ίσως μάλιστα να είχε έρθει εκδρομή και το νηπιαγωγείο αλλά δεν το πήραμε χαμπάρι!  

    Πέρα από την πλάκα, όμως, και πέρα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το παιχνίδι που έγινε (δικαίωμά σας να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε όσο σας αρέσει), υπάρχει ένα θέμα που για μένα είναι πιο σοβαρό. Πιστεύω ότι σε χώρους όπως το Kinky Cafe, όπου υποτίθεται ότι μπορεί κανείς να εκφραστεί πιο ελεύθερα από ό,τι σε ένα συνοικιακό καφενείο, θα έπρεπε να απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφιση.

    Όταν κρατάει κανείς μια φωτογραφική μηχανή με οποιοδήποτε πρόσχημα, δεν ξέρεις ποτέ αν φωτογραφίζει στη ζούλα εμένα, εσένα ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Πώς να το κάνουμε, οι περισσότεροι/ες από μας δεν θέλουν να γίνονται βούκινο οι όποιες προσωπικές στιγμές τους...

    ΥΓ. Την επόμενη φορά λέω να μαστιγώσω μερικούς σκλάβους, έτσι για να μη χαλάει η αισθητική ορισμένων!  
     
    Last edited: 7 Νοεμβρίου 2010
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Πιστεύω ότι η φωτογράφηση θα πρέπει να απαγορεύεται αυστηρά. Αυτό σημαίνει όμως περιφρούρηση καλή.
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Θα προσπαθήσω να πω την άποψή μου όσο πιο ήρεμα μπορώ (κάτι το οποίο δεν θα κατάφερνα αν ερχόμουν αντιμέτωπη με ένα τέτοιο σκηνικό, αν είναι να πω την μαύρη αλήθεια).

    Πριν ξεκίνησω, θέλω να αναφέρω ότι δεν ήξερα σε ποιό νήμα να γράψω το ποστ μου (σε αυτό ή στης Αστροβροχής), καθώς κατ' εμέ το θέμα τους είναι στην ουσία το ίδιο και κακώς "έτρεχαν" και τα δύο παράλληλα. Αποφάσισα να το γράψω εδώ για σχολιάσω και το "μέσος νεοέλληνας" του τίτλου.

    Η προσωπική μου γνώμη λοιπόν είναι η εξής:
    Καταλαβαίνω απόλυτα τα άτομα που αρέσκονται στο να "παίζουν" δημόσια. Γούστα είναι αυτά και διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Έχουν το δικαίωμα να τους αρέσει, όπως και άλλοι έχουν το δικαίωμα να μη τους αρέσει.
    Το "πρόβλημα", κατ' εμέ, αρχίζει όταν οι μεν προσπαθούν να επιβάλλουν τα γούστα τους στους δε (και αντίστροφα).
    Η λύση, νομίζω, είναι απλή και, πάνω κάτω, την ανέφερε και η kati σε ένα ποστ της. To SSC θα πρέπει να ισχύει και στις δημόσιες "περιπτύξεις", αλλιώς τί διαφορά υπάρχει μεταξύ του, έστω και μικρού, play στο διπλανό τραπέζι και του επιδειξία που πετάγεται απ' τους θάμνους στο πάρκο, ανοίγει την καπαρντίνα και αρχίζει, ολόγυμνος, να τον παίζει μανιωδώς μπροστά στα μάτια όποιου βρεθεί μπροστά του; Με την ίδια λογική, θα πρέπει να επιτρέπεται και σε αυτούς να το κάνουν ανενόχλητα ή/και χωρίς τις συνέπειες του νόμου; Φταίει ο κάθε περαστικός/ή που πήγε βόλτα στο πάρκο και θα πρέπει απλά να κλείσει τα μάτια και να αρχίσει να τρέχει;
    Γενικά, είμαι άνθρωπος που προσπαθεί όσο το δυνατόν μπορεί να σέβεται τους γύρω του, όπως θα ήθελα να με σέβονται και εκείνοι. Προσπαθώ να μην επιβαρύνω κανέναν ούτε να επιβάλλω πράγματα και καταστάσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια ή/και θα επιδείξουν αγένεια και το καταφέρνω βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση του άλλου προσπαθώντας να δω το θέμα απ' τη δική του οπτική. Παράδειγμα: Αν και είμαι φανατική καπνίστρια καταλαβαίνω απόλυτα το "αθώο" point της απαγόρευσης καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. Βρίσκω λάθος βέβαια το γεγονός ότι δεν υπάρχει εναλλακτική για τους καπνιστές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, οπότε δεν θα συνεχίσω σχετικά.
    Όσον αφορά το θέμα του "μέσου νεοέλληνα" που αναφέρεται στον τίτλο, πραγματικά δεν νομίζω ότι είναι θέμα εθνικότητας. Ίσα ίσα που οι Έλληνες είμαστε νομίζω και πιο ανεκτικοί σε πολλά θέματα, στα οποία ξένοι λαοί would frown upon. Όποιος και να είσαι, όπου και να είσαι, όταν βρίσκεσαι σε δημόσιους χώρους θα πρέπει να θυμάσαι ότι είναι κοινόχρηστοι και ότι κάθεσαι ανάμεσα σε κάθε καρυδιάς καρύδι. Το πιο πιθανό είναι ότι τουλάχιστον ένα πράγμα που θα ήθελε να κάνει ο καθένας απ' αυτούς δημόσια/δίπλα σου, θα ενοχλούσε άλλους δέκα.
    Αυτό που θέλω να πω, με λίγα λόγια, είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να χρησιμοποιούμε (αδιαμαρτύρητα, αν μη τί άλλο) δημόσιους/κοινόχρηστους χώρους σαν να είναι το σαλονάκι/κρεββατοκάμαρα/τουαλέτα/τόπος εκπλήρωσης των φαντασιώσεών μας.
    Φυσικά, αν πρόκειται για κάποιο πάρτυ, event ή συνάντηση σε δημόσιο χώρο, στα οποία έχει ξεκαθαριστεί από πριν ή/και κατά την είσοδο ότι θα λάβουν χώρα συγκεκριμένα σκηνικά, τότε εννοείται ότι όσοι εισέρχονται και αποφασίζουν να παραβρεθούν στο χώρο αυτό, αυτόματα χάνουν και το δικαίωμα να "παραπονεθούν" για τα όσα δουν τα ματάκια τους. Όσοι αρέσκονται στον δημόσιο εξευτελισμό δεν θα μπορούσαν κάλλιστα να ικανοποιήσουν αυτή τους την επιθυμία σε ένα τέτοιο ελεγχόμενο και συναινούντα χώρο/κόσμο;
    Γενικά, πιστεύω ότι είναι αγένεια, ασέβεια και κάποιες άλλες βαριές λέξεις να μη σε νοιάζει το πώς θα αισθανθεί ο διπλανός σου. Να σε ενδιαφέρει δηλαδή μόνο το "Εγώ" και όχι το "Εσύ".

    Εν κατακλείδι, δεν πιστεύω ότι είναι θέμα απελευθέρωσης, ανοιχτού μυαλού κτλ κτλ αλλά καθαρά ζήτημα σεβασμού προς τους γύρω μας και των δικαιωμάτων τους, είτε αυτά είναι λόγω αισθητικής ή κάτι άλλο.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Όχι, δεν ήταν τα ίδια και το ξεκαθάρισε κιόλας η ίδια η αστροβροχή. Κακώς εκτυλίχθηκε εδώ συζήτηση σχετικά με το τι έγινε στο Kinky Cafe, το συγκεκριμένο τόπικ άνοιξε για να θίξει την υποκρισία του "Στο Κουκλάκι μπορείς να γίνεις από ερωτικός ως καθαρά χυδαίος αλλά μην τολμήσεις να δείξεις ότι υπάρχουν και άλλα είδη ερωτισμού γιατί τότε θυμόμαστε τις γιαγιάδες μουτζαχεντίν". Και το "Κουκλάκι" δεν είναι ο οποιοσδήποτε δημόσιας χρήσης χώρος, έτσι;
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Για πες μας να μάθουμε κι εμείς που κοιμόμαστε με τα τσαρούχια τι γίνεται εδώ και δεν το πήραμε χαμπάρι....Δεν ήξερα ότι μας απαγορεύεεται να πηδιόμαστε σ'αυτή την πόλη....Γι αυτό λες να με κοιτάνε περίεργα όταν περπατάω?      
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Ναι τους άτιμους τους Πατρινούς.....κατάπτυστοι παιδάκι μου....αι να χαθούν πιά....   
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Σαφώς....προθέρμανση γιά τους ακόλαστους Πατρινούς που πηδιούνται ανεξελεγκτα.Απορώ πως κάνουν τέτοια πράγματα....ντς,ντς,ντς!!! Έχουν δει να γίνονται τέτοια αλλού? Πρωτοποριακή ράτσα αστεία αστεία...   
     
  8. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    φαλες πατρινοι
    εχου δικιο παιδακι μου τα 13 Π
     
  9. Sylphide

    Sylphide Regular Member

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    Διόρθωση, εγώ την συνόδευα την υποτακτική! Πάντα την συνοδεύω εγώ, όταν πάμε κάπου μαζί!  Και δεν επενέβην να το σταματήσω γιατί ακριβώς θεωρούσα ότι δεν τρέχει κάτι. Αν υπήρχε θέμα, ιδιοκτήτη είχε το μαγαζί, παρών ήταν, θα επενέβαινε. Από κάποια στιγμή και πέρα το σκηνικό δεν έμοιαζε πια να είναι κάτι που "γουστάραμε μας βγήκε και το κάναμε". Και έγινε too much για κάποιους και έγιναν παράπονα. Κάπου εκεί νομίζω χάλασε το θέμα.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    ....γιατί έχεις απενεργοποιήσει τα ρέπ;
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...

    52 ειναι τα πι αλλά οκ!
    Προσοχή όμως γιατί υπάρχει και ο αντίλογος με τα 7 πι.....
    χαχαχαχαχα!!!!
     
  12. smari

    smari Regular Member

    Re: Απάντηση: BDSM και μέσος νεοέλληνας: Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα...


    σωστά...δεν έχουν την τύχη να μοιάζουν στους πρωτευουσιάνους...
    αυτούς τους ντόμπρους ανθρώπους, τους ηθικούς
    που δεν θάβουν ποτέ κανέναν πίσω απο την πλάτη του,
    ούτε και γλύφουν αυτούς που έθαβαν πρότινος, αλίμονο από όλα έχει ο μπαξές
    αρκεί να είναι ευρωπαικοπρωτευουσιανικου επιπέδου, άλλωστε όπως είχε πεί κάποτε Ενας,
    το bdsm είναι ενα ξεχειλωμένο βρακί όπου όλοι οι κώλοι χωράνε...
    και όχι τπτς αλλο το είχα πάρει και στραβά τότε η βλάχα, η βλαχάρα, η απολίτιστη, η γαμημενη ή η αγαμήτη τελικώς?  
    γμτ! μπερδευτικα δεν ξέρω που ανήκω! 

    με τις υγείες σας