Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 3 Νοεμβρίου 2010.

  1. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?




    Ολο το νημα σε δυο προτασεις...
     
  2. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Για τον Νικο και τον Δημο δεν ξερω   αλλα οτι γινεται στο κρεβατι μου μενει στο σπιτι μου. Πισω απο την πορτα του σπιτιου μου κανω οτι θελω......βεβαια εαν με ρωτησεις μπορω να σου πω οτι μια κρυφη φαντασιωση μου ειναι οτι κανω κατι public αλλα οπως προειπες η κοινωνία μας,δεν είναι τόσο απελευθερωμένη ώστε να δέχεται την προσωπική απόλαυση του καθένα μας.
    Γι'αυτο και εγω γερνω προς τον ''Νικο''  
     
  3. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Περι αισθητικης στο δημοσιο χωρο:
    Ποτε θα ξεσηκωθουμε να μην φορανε μπικινι σε δημοσια παραλια καποιες 75αρες πανω απο 150 κιλα;
    Ποτε θα το βουλωσουμε σ εκεινο το τσογλανι που τσιριζει ενω χαλαρωνουμε στην ξαπλωστρα προσπαθωντας να διακρινουμε τον απαλο παφλασμο;
    Ποτε θα απαγορεψουμε να κουνανε σημαιακια στις προεκλογικες συγκεντρωσεις;
    Ποτε θα στειλουμε στη φυλακη τους πολιτικους που μιλανε μονο σε ξυλινη γλωσσα, απλα και μονο για λογους αισθητικης;
    Υπαρχουν πραγματα που ολοι σιχαινομαστε, αλλα δε συζηταμε, γιατι εχουμε υποταχθει στην πραγματικοτητα τους.

    Υπαρχουν επισης πραγματα που σε αλλον αρεσουν και σε αλλον οχι. Η αισθητικη διαφερει, κατα εποχη, περιοχη, κοινωνικη ομαδα, ατομικες καταβολες, προσωπικες νευρωσεις.

    Επειδη δεν κανουμε εναν κοινο αγωνα να απαγορεψουμε το κατουρημα πανω στο καπακι της τουαλετας, μηπως ειναι τελικα υποκριτικη ολη η φασαρια περι της αισθητικης του δημοσιου bdsm;
    Μηπως δεν ειναι θεμα αισθητικης αλλα συντηρητισμου;

    Στο δημοσιο bdsm, για μενα ειναι αντιαισθητικο το στημενο, το δηθεν.
    To αυθορμητο ειτε θα με προσελκυσει να κοιταξω, ειτε δε θα μου κανει κλικ, αναλογα με το ποιοι ειναι, πως παιζουν και τη καβλα της στιγμης μου.

    Σε καθε περιπτωση, σε ενα bar ειδικου (kinky) ενδιαφεροντος, μπορω να επιλεξω αν θα κοιταω προς το -αντιαισθητικο ισως για μενα- δρωμενο, ή στα εξαισιως αισθητικα καδρα που αναπαριστουν παλι καποιο δημοσιο bdsm, αλλα που επειδη ειναι καπου αλλου, δεν προσβαλλουν την αισθητικη μου.
    Επισης, μπορω να ασχολουμαι με την δικη μου παρεα, με την οποια ηρθα και που υποτιθεται οτι με ενδιαφερουν, και οχι με την παρεα καποιου αλλου.
     
    Last edited: 10 Νοεμβρίου 2010
  4. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Περι δημοσιας αιδους

    1.Επειδη ηδη αναφερθηκε ως δεδομενο ο νομος που επισυρρει σκληρες ποινες σε οσους τολμουν να εκφρασουν τον ερωτισμο τους δημοσια, να πω τα εξης:
    Στο ονομα του νομου γινονται αισχη.
    Για παραδειγμα, για μια περιοδο μηνων, η αστυνομια στη Θεσσαλονικη ειχε ξαμοληθει και εχωνε προστιμα σε ψιλικατζιδικα. Η παρανομια; Πουλουσαν τσιγαρα και γκοφρετες στον ιδιο χωρο. Ξεσηκωσαν ενα νομο του 30, που συνεχιζει να ειναι σε ισχυ(!) που ελεγε οτι απαγορευεται ο καπνος και τα τροφιμα να ειναι κοντα κοντα, γιατι τα μικροβια (sic) απο τον καπνο θα πηδηξουν στα τροφιμα και θα τα μολυνουν. Το οτι απο τοτε τα τροφιμα και ο καπνος συσκευαστηκαν, δεν ηταν εμποδιο στους υπαλληλους μας λειτουργους της ταξης και της δικαιοσυνης, αλλα ευκαιρια για ευκολα προστιμα.
    Εσεις θα παρετε το μερος αυτων των πρακτικων, επειδη ...ειναι νομος;
    Ή θα κρινετε με τη δικη σας κριση το αν ο νομος περι δημοσιας αιδους εκφραζει το λογο υπαρξης ολων των νομων; Δηλαδη την προστασια του κοινου απο αδικιες εναντιον τους;
    Στο κατω κατω, οι νομοι ειναι για τους ανθρωπους, και οχι οι ανθρωποι για τους νομους.
    Και οποτε υπαρχει αναγκη, οι ανθρωποι πρεπει να αλλαζουν τους νομους.

    2. Ο Reich ειχε κανει μια ριζοσπαστικη τοποθετηση για τον εξοστρακισμο του σεξ. Ειχε πει οτι για καποιο λογο, (που αναπτυσσεται αλλου) η ανθρωποτητα καποτε στραφηκε κατα της σεξουαλικης ηδονης. Την ονομασε ανηθικη, αμαρτια, παρανομη, την απαγορευσε δια νομου σε ανηλικους, σε μη παντρεμενους, σε παντρεμενους με αλλους εκτος του γαμου, εστησε και μια 'επιστημονικη' θεωρια καταστολης της, για ιατρικους λογους, ή για λογους υγιεινης.
    Ο R συνδεσε την ανοδο του φασισμου στη Γερμανια με τη διαχειριση (απαγορευση και ανακατευθυνση) του σεξ, κυριως στους εφηβους.
    Σκαρφιστηκε και ενα πολυ ωραιο παραδειγμα.
    Ειπε οτι αν αντι για την ηδονη των γενητικων οργανων για καποιο λογο θεωρουσαν αμαρτια την ηδονη του πεπτικου συστηματος, θα λεγαμε: Μα, μπροστα μας εφαγε ενα ολοκληρο σουβλακι! 'Τους ειδα κυριε προεδρε, επιδιδονταν σε δειπνο!!' Απαγορευεται η καταναλωση τροφης σε μη παντρεμενα ζευγαρια! Θα λεγαμε 'αντε φαε ρε!', και θα μας σκοτωνε ο αλλος για την προσβολη. Θα ηταν τελειως ανηθικο και θα επεσυρε ποινες, να πουμε τη λεξη οισοφαγος δημοσια. Θα αναπτυσσονταν ολων των ειδων τα βιτσια γυρω απο το ποση ωρα κραταμε τη βουκια στο στομα, αν μασαμε το κρεας σκιζοντας τις σαρκες του, αν χρησιμοποιουμε κινεζικα ξυλακια. Το τμημα ηθων θα κατασκοπευε τα φορουμ που θα μιλουσαν για παρανομο φαγητο, και θα συλλαμβανε μελη τους για εκφοβισμο. Θα ανθουσε to trafficking ντοματας απο τις πρωην σοβιετικες χωρες, οπως και τα απαγορευμενα βιντεο με καταναλωση λεμονατων πατατων φουρνου.

    Αν λοιπον ψαχνουμε για την ουσια, πρεπει να κοιταξουμε πρωτα μεσα μας.
    Ο πουριτανισμος και ο συντηρητισμος ειναι ατιμα ζιζανια, και κρυβονται μεσα σε ομορφα χωραφια, με μονοκαλλιεργειες για μαζικη παραγωγη του 'κοινου καλου', της 'προστασιας της υγειας των παιδιων', οπως και τα πιο εξωτικα 'πνευματικη αναπτυξη', και το 'θελημα του Θεου'.

    Χρειαζεται ψαγμενη διακριση για το τι ειναι πραγματικα επιζημιο για την ηθικη, για την αναπτυξη των παιδιων, για το κοινο καλο. Οχι απλη αναπαραγωγη της κρατουσας αποψης.
     
    Last edited: 10 Νοεμβρίου 2010
  5. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Συγχαρητηρια για τα 2 ποστ
    Αν και μεγαλα τα διαβασα λεξη λεξη και ισως και αναμεσα απο τις λεξεις.
    Respect!
     
  6. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Σ ευχαριστω πολυ Afrodyte

     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    1ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟρεπ

    Φίλε Flowform, μερικοί γεννήθηκαν πολύ πρόωρα για την χώρα μας, μάλλον θα έπρεπε να γεννηθούν το 3010...ίσως τότε να έχει εκλείψει η δήθεν σεμνοτυφία και ο δήθεν πουριτανιμός μας και να μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα τουλάχιστον σε ένα χώρο που υπάρχουν άτομα με ανοιχτά μυαλά, χωρίς να κρίνονται για την έκφραση ελευθερίας τους.

    Οσο για την αισθητική: και εμένα μου χαλάει την αισθητική μου η κυρία με τα 150 κιλά που έχει πετάξει τους πατσάδες της έξω στην παραλία, αλλά δεν λέω τίποτα γιατί σέβομαι την ελευθερία της να μπορεί να εκθέτει τα λίπη της...γιατί η δικιά της ελευθερία απλώνει την δική μου ελευθερία στο άπειρον.
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2010
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?



    Ακόμα 10000000000000000000000 ρεπ!!!!!
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2010
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Πολύ μεστά και συγκροτήμενα τα δύο πόστ του Flowform .Εχω όμως κάποιες παρατηρήσεις.
    Είναι γεγονός πως η αισθητική είναι υποκειμενική και καθημερινά προσβάλλεται βάναυσα από χίλιους δυό λόγους που δέν έχουν καμμία σχέση με το βδσμ η τη σεξουαλικότητα γενικά,χωρίς να ξεσηκώνεται κανείς.
    Είναι επίσης γεγονός πως οι νόμοι πολλάκις δέν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις περιβάλλουσες συνθήκες μιας συγκεκριμένης κοινωνίας,την λειτουργία της οποίας ωστόσω συνεχίζουν να ρυθμίζουν,τελώντας εν ισχύι.
    Είναι απολύτως θεμιτό αυτοί οι νόμοι να αμφισβητούνται και να επιζητεί η κοινωνία την κατάργηση η τροποποίησή τους,ανάλογα.
    Είναι όμως επίσης θεμιτό να απαιτείται ο σεβασμός στον νόμο.Οταν δε εγείρεται το δίλημμα της υπακοής η μη σε ένα άδικο η παρωχημένο νόμο,η ηθική μας χτυπάει την πόρτα.Θυμηθείτε τον Σωκράτη: προτίμησε να σεβαστεί τους νόμους και να πεθάνει παρά να την κοπανήσει και να ζήσει...

    Ας μιλήσουμε λοιπόν για την ηθική.Την ηθική που αφορά την σεξουαλικότητα, που μας ενδιαφέρει περισσότερο εδώ.Πολλά έχουν αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου ,στην διαδοχή των κοινωνιών σε ο,τι έχει να κάνει με το τι είναι ηθικά αποδεκτό και τι όχι .Εχω όμως την εντύπωση,και αν κάνω λάθος παρακαλώ διαψεύστε με,πως ουδέποτε χωρικά και χρονικά ήταν ηθικά αποδεκτή η δημόσια σεξουαλική δραστηριότητα.Στην καθ ήμάς αρχαιοτητα,ο δημοσως αυνανιζόμενος Διογένης προκαλούσε σοκ στους Αθηναιους,που,παραλληλα ,κρεμούσαν ομοιώματα φαλλών απ΄το ταβάνι του σπιτιού τους , λάτρευαν τον Διόνυσο και ησαν και παρτουζιάρηδες,,να μην ξεχνιόμαστε...
    Ο πουριτανισμός λοιπόν και ο συντηρητισμός μπορεί να αφορά οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα η αντίληψη,οχι όμως και το ηθικό ασυμβίβαστο της σεξουαλικής δραστηριότητας σε δημόσιο χώρο,που αποτελεί μεν μία κρατούσα άποψη,κρατάει όμως κάμποσους αιώνες τώρα....
     
  10. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    Έχω μπερδευτεί. Τελικά μιλάμε για δημόσια σεξουαλική έκφραση σε μαγαζιά όπου ενθαρρύνεται η κίνκι συμπεριφορά ή για την πλατεία Συντάγματος; Να θυμίσω επίσης τα δημόσια βαριά χαμουρέματα, aka sex πάνω από τα ρούχα, που κάνουν οι εικοσάρηδες (και όλοι μας πιστεύω πως κάναμε) σε κλαμπ και σε καφετέριες, τα οποία μπορεί κάποιους να σοκάρουν αλλά ουδέποτε είδα να καλείται το 100 για να τραβήξει αυτάκια. Δεν ξέρω γιατί έχουν την τάση οι "βδσμερς" να θεωρούν τους "εκτός", παρθενώπες. Παρθενοπιπίτσες και παρθενοπιπίτσους έχουν όλοι οι χώροι.
     
  11. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Προσπαθώ να κατανοήσω τη λογική σας.

    Επειδή {μάλλον / ίσως} δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αποτρέψω τα α,β,γ,δ {για τα οποία φαίνεται να υπάρχει κοινή συμφωνία ότι κρίνονται αρνητικά} ... όταν ρωτηθώ τη γνώμη μου για το "ε" {όπως και συνέβη στο εν λόγω thread} θα πρέπει να εκφραστώ θετικά, επειδή ... έχω ήδη υποστεί τα α-δ?

    Είναι λογική αυτή;?

    Εάν με ρωτούσαν τη γνώμη μου για τα α,β,γ,δ ... σε ένα φόρουμ για τις παραλίες, τις πισίνες και την κολύμβηση, ακριβώς το ίδιο αρνητικά θα είχα απαντήσει. Και στο βαθμό που μπορώ, προσπαθώ να τα αποφύγω, κάνω παρατήρηση στο ωρυόμενο τσογλάνι στην παραλία κλπ.

    Πώς λοιπόν συμπεράνατε ότι είναι θέμα συντηρητισμού;?;?

    Την ίδια "λογική-καφενείου" ακολουθεί και η έτερη απάντησή σας: επειδή ο "α" νόμος κρίνεται εμφανώς παράλογος {κάτι που ελέγχεται, αλλά ΟΚ, ας το δεχθώ} σημαίνει ότι διατηρούμε το δικαίωμα να παρακούσουμε τον "β" νόμο;?;?

    Στην Ελλάδα έχουμε όλοι άποψη για τη νομοθεσία - ασχέτως αν ποτέ ασχοληθήκαμε μαζί της, ή όχι. Αλλά, είτε μας αρέσει, είτε όχι, for better or for worse, ισχύει.

    Αν σκοπεύετε να ανατρέψετε την τάξη, να μας πείτε τι ώρα είναι η επανάσταση, για να φροντίσουμε να φορέσουμε το αμπέχωνο. Από επαναστάσεις και επαναστάτες του καναπέ, έχουμε χορτάσει. Είναι οι ίδιοι που καθημερινά παρκάρουν στις διαβάσεις, αδειάζουν τα σκουπίδια τους όπου βρουν και μιλάνε στο κινητό ενώ οδηγούν. Το γένος "ελληναράδες".
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2010
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    @alnair, και εγώ μπερδεύτηκα αλλά άντε να βρεις άκρη...σε λίγο στα πάρτυ και τις συναντήσεις μας θα μετράμε και το μήκος της φούστας των κορασίδων, αν είναι πάνω από το γόνατο θα τρώνε πόρτα...