Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 3 Νοεμβρίου 2010.

  1. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    Δεν θα το τράβαγα τόσο πολύ ώστε να θεωρώ ότι θα μετριέται το ύψος της φούστας κατά την είσοδο. Απλώς αναρωτιέμαι τι συνέβη και άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα. Στα περσινά πάρτι στο Stelle μια χαρά παιχνίδι κάναμε, και μια χαρά μας έβλεπαν όσοι από τους αποπάνω βανίλες ήθελαν και τους πετάγονταν ελαφρώς τα ματάκια έξω, μέσω του καθρέφτη. Ήταν κάτι βράδια που πραγματικά παίζαμε σχεδόν όλοι, αισθητικοί και αντιαισθητικοί μαζί, και trampling κάναμε, και κωλαράκια στήναμε διακριτικά για ξυλιές, και pony play, και σκυλάκια με λουράκια, και βυζάκια χαιδεύαμε. Και κανείς δεν βγήκε μετά να πει "αίσχος και ντροπή που μου χαλάσατε τη μιζαμπλί".

    Παρ' όλα αυτά, επειδή κατανοώ και πολύ συχνά συμμερίζομαι τα περί αισθητικής, πριν αποφασίσω να πάω σε μια συνάντηση, φροντίζω να μάθω διακριτικά ποιοι θα είναι εκεί. Εάν η πλειοψηφία δεν είναι του γούστου μου, παίρνω μια άλλη παρέα, που είναι και το σιγουράκι, και πάω αλλού να περάσω καλά σύμφωνα με τα δικά μου αισθητικά κριτήρια.
     
  2. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    Διαβασα με προσοχη τα περισσοτερα ποστς και διαπιστωσα οτι πολλοι/ες αναφερονται στην ηθικη.Και ρωτω αφελως : ΠΟΙΑ ηθικη? την ηθικη της χριστιανοκεντρικης κοινωνιας (τα κανω με την κουμπαρα,με τον ξαδελφο αλλα προς θεου μην μας δει κανεις)? την ηθικη των γιαππηδων του 80 (ολοι μαζι ξεσκιζουμε πληρωμενα μοντελακια)? την ηθικη των γυμνιστων στην παπαδια της Αναφης (πολυ πιο σεμνα εκει απο αλλα μερη,πιστεψτε με!) ?

    Το αηθες και το ανηθικο οριζεται συνηθως εξωγενως απο τις (κοινωνικες?φιλικες?) ομαδες στις οποιες ανηκουμε ειτε εξ αναγκης ειτε απο επιλογη

    Το βασικωτερο ,πιστευω,ειναι να ειμαστε εμεις ενταξει (με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης) με την ατομικη μας ηθικη , τουλαχιστον στον ερωτικο -και παντα συναινετικο- τομεα (το διευκρινιζω ωστε να μην δοθει ερισμα για συζητηση περι της ατομικης ηθικης δολοφονων,βιαστων και λοιπων κακοποιων στοιχειων)

    Για το δικο μου συστημα αξιων, το ΓΝΗΣΙΟ ειναι παντα ομορφο!

    κι οπως ηδη ειπε η alnair


    ---------- Post added at 08:52 ---------- Previous post was at 08:38 ----------


    μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι  
     
  3. Flowform

    Flowform Regular Member

    Re: Απάντηση: BDSM ΜΟΝΟ ΕΝ ΟΙΚΩ Ή ΚΑΙ ΕΝ...ΔΗΜΩ?

    Εμενα παλι μου δημιουργει ενδιαφερον το γιατι δε μπορεις να κατανοησεις τη λογικη μου.
    Μηπως το 'καταπινετε τον κωνωπα και διυλιζετε την καμηλο', που ειπωθηκε προς αλλους ψευτοηθικιστες, σου ειναι πιο κατανοητο;
    Η κυρια με τα 150 κιλα που παιρνει φορα και παφλαζει μπροστα μου αφαιρωντας ενα τμημα της θαλασσας δεν ειναι κατι που μπορει να μη με ενοχλησει, οπως και ο Λαλακης που τσιριζει 'μου πηρε το κουβαδακι' δεν ειναι μια ενοχληση που μπορω να ξεπερασω 'ακουγοντας μονο γουοκμαν'!
    Αντιθετα, στο κινκι μπαρακι οπου καποιοι ανομολογητοι κανουν ...κινκ, μπορω απλα να μην καρφωνομαι πανω τους και να βρω καπου αλλου να παρκαρω το βλεμμα μου. Εχουμε διαφωνια σ αυτο;

    Ευχαριστω για την εξεχουσα ειρωνια, μου δινεις την ευκαιρια να απαντησω στο ιδιο υφος.
    Προσωπικα -και εν αντιθεσει με σενα διατηρουμενος επι του θεματος-, οταν ανατρεπω την 'ηρεμια ταξη και ασφαλεια', το κανω φορωντας δερματινα (λεμε τωρα) και κρατωντας μαστιγιο αντι για την 'ομορφη Παγωνα'.
    Οσο για ηθικολογους του πληκτρολογιου, οπου το αγωνιστικο ενδυμα ειναι η πυζαμα, εχουμε μπολικους εδω μεσα και δε νομιζω οτι συνεισφερεις κατι καινουργιο. Ειναι οι ιδιοι που οταν αυνανιζονται ονειρευονται σπασιμο των οριων της ηθικης τους, αλλα σε εναν αλλο κοσμο, οπου δε θα τους διωκει η νεμεσις της γνωμης των αλλων, ή όπου θα μπορουν να την προκαλουν χωρις νομικες συνεπειες.
     
  4. Flowform

    Flowform Regular Member

    Περα απο τα ακρα, στα οποια πολλοι αρεσκονται να ωθουν τις συζητησεις, θυμιζω τη σταθερη αποψη μου:
    Ειμαστε ολοι νευρωτικοι. Ολοι οι ανθρωποι. Οχι με την εννοια 'να παρουμε χαπια', αλλα με την εννοια της αποστασης μας απο μια ισορροπημενη, φυσικη, ανεμποδιστη ταση προς την ευτυχια και την υγεια. Αλλες οι αναγκες μας, αλλου μας παει.
    ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Εκτιμω πολυ τους ανθρωπους που μπορουν να το αναγνωριζουν στον εαυτο τους.
    Τους ανθρωπους που εχουν αρκετη επαφη με τον εαυτο τους, και αρκετη τολμη να εκτεθουν, ωστε να μπορουν να πουν: Κοιτα, δε σε κρινω, αλλα αυτο που ειδα να κανεις εκει, στον καναπε του κινκυ μπαρ, εμενα μου προκαλεσε ταραχη. Μπηκα σε μια κατασταση οπου αν και δε μπορουσα να παρω τα ματια μου απο το σκηνικο, τελικα μου εφερε ταχυκαρδια, με εβγαλε απο την ανεση μου, απο τον αυτοελεγχο μου, κι αυτο δε μου αρεσει... Μπορεις λοιπον να μην το ξανακανεις;
    Εκει οι ανθρωποι αρχιζουν να διαπραγματευονται και να ψαχνουν τη χρυση τομη. Κατι που δε συμβαινει οταν ο ενας ξεκιναει με επιθεση κριτικης στον αλλο.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    Κι εγώ πρέπει να ομολογήσω...
     

    Θα ήθελα να παραθέσω την άποψη μου μέσα από ποστ άλλων:

     
  6. Flowform

    Flowform Regular Member

    Ενδιαφερουσες παραθεσεις.
     
  7. Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    Πουριτανοί υπάρχουν παντού και πάντα
    Ψευδό-πουριτανοί και μαλάκες επίσης!
    Σίγουρα υπάρχουν πολλά γύρω μας που μας ενοχλούν, σίγουρα υπάρχουν και στιγμές που εμείς ενοχλούμε τους γύρω μας
    Αυτό ονομάζεται ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Αρχή μου είναι να μην κάνουμε ο,τι δεν θα θέλαμε να μας κάνουν ,όπως επίσης όταν επιλέγουμε να συναναστραφούμε σε μια ομάδα, σύνολο, παρέα κτλ, να είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί απ ότι είμαστε σπίτι μας , γιατί δεν είμαστε σπίτι μας!

    Σε ένα κίνκυ καφέ, που το λέει και το όνομά του το κέρατό μου, ΚΙΝΚΥ, ας μην περιμένουμε να γίνει εσπερινός!Όποιος περιμένει κάτι τέτοιο, ας μην επιλέξει να πάει!
     
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    Προσωπικα,εχω καταστήσει νομίζω σαφές πως μιλώ για την πλατεία Συντάγματος.
    Σε ειδικους δημοσιους χώρους,όπου γνωρίζεις τι θα αντιμετωπίσεις,προφανώς θα πάει αυτός που δεν είναι αντίθετος.Δεν θα πάω σε συγκέντρωση Χρυσαυγιτών να διαδηλώσω την συμπαράσταση μου στους λαθρομετανάστες,εκτός αν είμαι σκληρός μαζοχιστής.

    Από την άλλη όμως,αν μου τη σπάνε τα "τσογλανάκια' που τρέχουν εδώ και κεί τσιρίζοντας,θα πάω σε μια παραλία που αυτά δεν συχνάζουν.
    Διότι τα τσογλανάκια πολύ καλά κάνουν και τσιρίζουν και πλατσουρίζουν και τρέχουν πάνω κάτω.
    Αν τα δικά μου δεν το έκαναν αυτό στην παραλία,θα ανησυχούσα σοβαρά.
     
  9. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    agree @
    assassina & underherfeet
     
  10. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    κατ εμέ δεν είναι θέμα ηθικής η ανηθικότθτας
    είναι τι τού πάει του κα8ένα και τι οχι
    ΗΜΙΤΥΦΛΟΣ MASTER
     
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: BDSM μονο εν οικω ή και εν δημω ?

    Θανασακη μου δεν σε κουφαναν μονο? σε τυφλωσαν κιολας ???
     
  12. Storm

    Storm Regular Member

    Το πρόβλημά μας δεν είναι το εντός της οικίας ή το εκτός, η ηθική ή η μη ηθική, ή ένα σωρό άλλα που ειπώθηκαν.

    Το πρόβλημά μας συνοψίζεται στις εξής δύο λέξεις:
    "ΔΕΙΤΕ ΜΕ!"


    Πολλοί από το χώρο στον οποίο βρισκόμαστε, ακριβώς λόγω της ενασχόλησής τους με το bdsm, άγνωστο γιατί, έχουν καβαλήσει την καλαμιά (και ουχί το καλάμι) και θεωρώντας ότι κάποιοι είναι και κάτι σπουδαίο κάνουν, για τους χ ή ψ λόγους προσπαθούν να αυτοεπιβεβαιωθούν μέσω της επίδειξης...
    Εγώ μέχρι στιγμής αυτό διακρίνω.