Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Tops / Bottoms' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 13 Νοεμβρίου 2010.

  1. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Η Nesaea έχει απόλυτο δίκιο.

    Όταν αρχίσουμε να αποκαλούμε τους άνδρες που επιδεικνύουν αντίστοιχη ελευθεριότητα "πουτάνους" ή "πόρνους" ... ως δείγμα αυτής τους της απελευθέρωσης, να μου το πείτε. Έως τότε, μία απελευθερωμένη γυναίκα που γουστάρει και απολαμβάνει το σώμα της δεν είναι πουτάνα: είναι ηδονίστρια.

    Το "πρόβλημα" {i.e. η κοινή παρεξήγηση} έγκειται στο γεγονός ότι οι γυναίκες ανατρέφονται σήμερα {οικογένεια, σχολείο, θρησκεία, ΜΜΕ} με την εντύπωση ότι είναι ντροπή / κακό / αμαρτία / σφάλμα, να διεκδικούν ισότιμα την απόλαυση. Bad bad girl! Ακούς εκεί να θέλεις και οργασμούς!!!

    Όσο πιο γρήγορα απενοχοποιήσουμε την απόλαυση, τόσο πιο γρήγορα συνειδητοποιούμε ότι δικαιούμαστε και να την απαιτούμε / διεκδικούμε / βρίσκουμε / εκφράζουμε, ισότιμα.

    Τώρα, αν φτιάχνει κάποιον άνδρα να αποκαλεί μια γυναίκα πουτάνα {π.χ. sotiris}, τότε αυτό είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ φαντασίωση / φετίχ / whatever. Μπορεί να την αποκαλεί και "Princess Leia" ή "Bibibo" ή "Γκόλφω" ή "τσολιά μου" ή ... {συμπληρώστε το κενό} αν θέλει.

    Όπως φτιάχνεται ο καθένας, γούστα είναι αυτά, και δεν τα κρίνω.  

    Επίσης, το πόσο κοινό / διαδεδομένο είναι κάτι, δεν σημαίνει ότι αποτελεί την απόλυτη και υπέρτατη αλήθεια. Κάποτε πίστευαν πως η Γη είναι επίπεδη και γύρω της περιστρέφεται το Σύμπαν.

    {Sorry για το ψιλο-off-topic, αλλά εδώ τέθηκε.}
     
  2. mairaincollar

    mairaincollar Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    ποιος διαδιδει τετοια πραγματα για μενα??
       
     
  3. dawn

    dawn Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Κατ'αρχάς πολλά μπράβο που έκανες κάτι τόσο δύσκολο για εσένα. Πάντως έχω την εντύπωση ότι όσο extreme και να σου φαίνεται αυτη η φαντασίωση, δεν είναι και πολύ σπάνια.

    Εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τελικά συνέβαλε στην απελευθέρωση του μυαλού σου. Και ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρη αν είναι ένας τρόπος απελευθέρωσης, από τη στιγμή που την έχεις ήδη εκφράσει στον Αφέντη σου. Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος, γιατί σίγουρα αυτός σε ξέρει καλά, ενώ εγώ καθόλου.

    Όσο για τις δικές μου φαντασιώσεις, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ δημόσια, όχι όμως γιατί ντρέπομαι, αλλά γιατί τις θεωρώ προσωπικό δεδομένο. Συνεπώς προτιμώ να επιλέγω με ποιον και ποιες θα μοιραστώ.

    Τώρα σε σχέση με το "πουτάνα". Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το μικρό μας δαχτυλάκι. Η έννοια της είναι υποτιμητική και ενίοτε αρνητική (πχ. Καλά, πώς του φέρθηκε έτσι... Μα πόσο πουτάνα είναι!) Και ακριβώς επειδή είναι υποτιμητική μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέροχα για εξευτελισμό. Ελπίζω πως είναι αυτονόητο ότι το humiliation play δεν σημαίνει έλλειψη σεβασμού του Κ ή αυτοσεβασμού. Είναι άλλο ένα φετιχ και κατ'επέκταση άλλος ένας τρόπος για να εκφράστει η καύλα.. κάνοντας τη χρήση της λέξης θεμιτή (και άκρως ερεθιστική) μεταξύ συναινούντων ενηλίκων. Ή τελείως αθέμιτη (έως επικίνδυνη για την ψυχολογία της/του υ) αν δεν σ'αρέσουν τα παιχνίδια εξευτελισμού.

    Mona δεν ξέρω τι πρόβλημα/προηγούμενα έχεις με την astrovroxi αλλά το δημόσιο ξεκατίνιασμα δεν λύνει τίποτα.
    Αντιλαμβάνομαι ότι η φαντασίωση της δεν σ'αρέσει, αλλά δεν χρειάζεται να σ'αρέσει για να ξέρεις ότι δεν έχει νόημα να ασκείς κριτική σε μία φαντασίωση.
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Γλυκιά μου Dawn ευχαριστώ πολύ γιά την απάντηση.Οντως νοιώθω πίο απενοχοποιημένη απέναντι σε φαντασιώσεις καλα κρυμμένες γιά χρόνια.Είναι πολύ δύσκολο ξέρεις γιά ανθρώπους συντηρητικούς και "κλεισμένους" ως χθες, να εκφραστούν τόσο ανοιχτά.

    Τώρα όσον αφορά την κοπελίτσα που μου επιτέθηκε ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει.Απλά είχαμε διαφωνήσει σε ένα άλλο νήμα γιατί είχα γράψει ότι θα πικραθώ αν γιος μου εξελισσόταν ποτέ σε ομοφυλοφιλο και όντας λεσβία όπως δήλωνε τότε,ενοχλήθηκε και από τότε όπου με "πετύχει" κάνει κι ένα ....σόου. Οκ! Κανένα πρόβλημα.Μικρή είναι,εγώ είμαι μάνα και ξέρω να συγχωρώ....όχι επ'άπειρον βέβαια.....
     
  5. dawn

    dawn Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Ναι.. μπορώ να το καταλάβω από πρώτο χέρι και για πολλές περιπτώσεις. Δεν είναι καθόλου εύκολη η μετάβαση από μονογαμική συντηρητική παρθενοπιπίτσα που θεωρεί μια πίπα extreme, σε υ που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και το χαίρεται!!!   (καλά.. σχεδόν όλα, μην είμαι και υπερβολική - έχω και εγώ τα όρια μου)

    Για το άλλο θέμα, θα πω δυο σκέψεις χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες:
    Είναι λογικό να ενοχληθεί η mona αν εξέλαβε αυτό που είπες ως απόρριψη του παιδιού/απογοήτευση που είναι ομοφυλόφιλος.
    Είναι επίσης λογικό να πικραθείς. Και εγώ θα στεναχωριόμουν (και ίσως κάθε γονέας). Όχι όμως επειδή το παιδί μου είναι/κάνει κάτι κακό, ή γιατί θα θεωρήσω ότι έχω αποτύχει ως μητέρα, αλλά γιατί είναι πολύ πιθανό να του δυσκολέψει τη ζωή σε κοινωνικό επίπεδο και ίσως και σε προσωπικό (δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεις σύντροφο αν είσαι ομοφυλόφιλος, ειδικά σε πιο μικρές ηλικίες).
     
  6. Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    δεν υπάρχουν πρόστυχες λέξεις ,μόνο πρόστυχα μυαλά
    αν δεν έγινε κατανοητό το πως εννόησα την λέξη πουτάνα και την αποκάλεσα ως τιμητικό τίτλο, δεν πειράζει
    ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο τις λέξεις
    λόβ γιου 2
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Xαίρομαι που καταλαβαίνεις την μετάβασή μου.....
    Όσον αφορά τα περί αντίδρασης ενός γονιού που ανακαλύπτει την ομοφυλοφιλία του παιδιού του,πέρα από την τότε απάντησή μου σε υποτιθέμενη περίπτωση στο σπίτι μου,δεν με αφορά ουσιαστικά, διότι ο γιός μου προς το παρόν,δείχνει με την συμπεριφορά του ετεροφυλόφιλοςΑλλά δεν θα θελα να επανέλθουμε εδώ.Το νήμα "το παιδί μου κι εγώ" είναι ακόμα ανοιχτό.φιλιά και σε ευχαριστώ και πάλι γιά την απάντηση

     
  8. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Είναι προφανές αυτό: γι' αυτό και δεν μπορούμε να συνενοηθούμε.

    Π.χ. η Nesaea εξηγεί μία γενικότερη έννοια ... κι εσύ το εκλαμβάνεις ως προσωπική μομφή. Λες και το σύμπαν περιστρέφεται γύρω σου.

    Φιλική συμβουλή: δεν υπάρχουν παντού "στρατόπεδα" ούτε και πρέπει να παίρνουμε πάντα πλευρές. Πόσο μάλλον να σπεύδουμε να το πράξουμε, λες και θα μας μαλώσει κανείς αν αργοπορήσουμε.  

    Η έκφραση απόψεων σε ένα χώρο συζήτησης, γίνεται {ή θα έπρεπε να γίνεται} με στόχο την προσφορά στη συζήτηση τη διεύρυνση του πνεύματος, τη σκέψη, την έμπνευση, τη μάθηση, τη διασκέδαση κλπ. Δεν "ψηφίζουμε" γνώμες. Δεν είναι όλα polls. Ούτε και πρέπει να είναι όσα λέγονται 100% σωστά ή 100% λάθος.

    Αν αύριο π.χ. ο sotiris διαβάσει όσα γράφτηκαν και αναθεωρήσει {λέμε τώρα!} τις σκέψεις του ... ή ίσως μας εκθέσει κάτι πιο ενδιαφέρον, κάτι πιο πειστικό και αναθεωρήσουμε εμείς ... τότε δε θα σου φανεί λίγο γελοίος όλος αυτός ο διάλογος;

    Καταλαβαίνω ότι είσαι σχετικά νέα, αλλά προσπάθησε να δεις λίγο πιο ψύχραιμα / ώριμα τα πράγματα.

    Επανάληψη: τα είπα φιλικά. Προσπάθησε να μην το πάρεις κι αυτό σαν προσωπική επίθεση, γιατί, δε θα είμαι πάντα τόσο ευγενική.
     
  9. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Δεν μπορω να μπω στη διαδικασια να εξηγω τα πιο απλα πραγματα.
     
  10. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Ο άνθρωπος έχει ηθική, και το σεξ ηδονή. Ο σωστός συνδυασμός σε κάνει να υπάρχεις, και όχι απλά να "ζεις". Αυτό που χαρακτηρίζει περισσότερο την ωριμότητα και την ποιότητα του ανθρώπου, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον έρωτα, το σεξ.
    Η φύση μας έπλασε δυο διαφορετικά φύλα. Διαφορετικά σε ονομασία. Διαφορετικά σε σώμα, μυαλό και ψυχή.

    Αυτή η διαφορά γίνεται ακόμα πιο εμφανής στον έρωτα το σεξ.

    Δύο πλάσματα εκ διαμέτρου αντίθετα, πλασμένα για να συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

    Για τον άνδρα ο έρωτας είναι μια χρονική διάρκεια, ανάλογα με το πόσο αυτή μπορεί να επεκταθεί. Είναι μια φλόγα που πρέπει να τροφοδοτείτε για να παραμένει αναμμένη.
    Η ερωτική γλώσσα είναι ένα θέμα καθαρά προσωπικό. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας.

    Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τις λέξεις βρώμικες χυδαίες και πρόστυχες, και πολύ σωστα έγραψε η assassina "δεν υπάρχουν πρόστυχες λέξεις ,μόνο πρόστυχα μυαλά"
    Οι λέξεις αυτές καθαυτές δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Δεν έχουν σκοπό. Σκοπό έχει ο άνθρωπος που τις χρησιμοποιεί. Όταν τις χρησιμοποιεί με σκοπό να προσβάλει, τότε η λέξη η έκφραση προσβάλει, όταν τις χρησιμοποιεί για να τιμήσει τότε τιμά.
    Έχει καθιερωθεί για τους άνδρες οι λέξεις άνδρακλας, γαμιάς, πουτσαράς, ψωλαράς, να τον τιμούν και να τον κάνουν να νιώθει περήφανος.
    Αν και για την γυναίκα υπάρχουν πολλές περισσότερες λέξεις και εκφράσεις, που δείχνουν και αποδεικνύουν ότι η φύση την έπλασε για τον έρωτα, παίρνουν προσβλητική έννοια, την υποτιμούν.

    ---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

    τα λεγομενα μου ηταν "Όταν ο άνδρας έχει αληθινά ψυχή και ξέρει να σέβεται, τότε όλες οι "βρισιές" είναι μέτρο ερωτισμού, μέτρο της καύλας που του προσφέρει η γυναίκα. Τότε η γυναίκα μπορεί να νιώθει περήφανη και μοναδική."
     
  11. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Εκει ισως εγκειται και η διαφορα. Δεν θα ειχα τιποτα κοινο με καποιον που φουσκωνει με περηφανεια οταν τον χαρακτηριζουν ανδρακλα,γαμια, πουτσαρα και ψωλαρα. Και δεν εχει καμμια σχεση με την ηθικη.
     
  12. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Συμφωνώ μαζί σου εμεις οι άνδρες δεν κατανοούμε ότι οι γυναίκες είναι αυτές που μας δίνουν το ρόλο του γαμιά, που μας κάνει να νιώθουμε (που λεει ο λογος ... ) περήφανοι.