Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Pervert Status

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος assassina, στις 12 Νοεμβρίου 2010.

  1. Απάντηση: Re: Pervert Status

    καμία σχέση Animator 
    άλλωστε έχω δηλώσει προσωπικά επανειλλημένως, ότι είμαι κατά της ταμπέλας και του fixed status όταν είμαστε διχασμένοι ως προς το τι θέλουμε


    το παρόν νήμα δημιουργήθηκε στα πλαίσια της συζήτησης που γίνετε προς αποσαφήνιση του όρου perv και όχι για την ταμπέλα κάτω από username, ούτε για τα Pm- κάτι τέτοιο είναι άτοπο να αναφέρεται

    θα χαιρόμουν να εκθέσεις την δική σου άποψη επι του θέματος μιας και όπως δηλώνεις είσαι Perv
    τι σημαίνει για εσένα ο συγκεκριμένος όρος

    σε ευχαριστώ
     
  2. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Κι εγω perv εχω διαλέξει γιατι καμια απο τις υπολοιπες κατηγοριες δε μου ταιριαζει
    Ισως αν υπήρχε κατηγορία Hedonist να διαλεγα αυτή.
     
  3. Animator

    Animator Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Pervert Status

    Φασκεις και αντιφασκεις μου φαινεται.   Απο την μια εισαι κατα της ταμπελας (οποτε θα το ερμηνευα ως "στα @@ μου τι σημαινει η καθε ταμπελα") και απο την αλλη ζητας πληροφοριες.
    Προσωπικα εβαλα perv γιατι μου φαινεται ως το πιο ουδετερο (το vanilla δεν το βλεπω ως ουδετερο γιατι σε ενα φορουμ ανωμαλιας το να δηλωνεις κανονικος παρεκλινει απο τον εδω μεσο ορο   ). Αντιθετως με το να βαλω εναν πιο συγκεκριμενο ορισμο στο τι μου αρεσει προδιαθετω τους συνομιλητες μου σε ορισμενες αντιληψεις για το προσωπο μου, κατι που ειναι λαθος, απο την στιγμη που οι δικες μου αντιδρασεις/προτιμησεις εξαρτωνται απο παρα πολλους ευμεταβλητους παραγωντες. Aδυνατω να συμπτυξω την εκαστοτε καυλα μου σε 2-3 ξερες λεξεις (top, bottom, master, mistress, dom, domme κτλ). Οι οροι αυτοι μου λενε (στην καλυτερη) ενα γενικο στερεοτυπο σχετικα με το πως συμπεριφερεται το ατομο στις kinky στιγμες του η προς τα που οδευει τελος παντων κατι το οποιο στο 98% των περιπτωσεων θα ειναι ανεπαρκες και παραπλανητικο.
    Αν δεν το εξηγησα σωστα το συνοψιζω στο "1)Οι ταμπελες ειναι πολυ γενικες για να δεχτω να προσδιοριστω απο καποια και 2)Δεν υπαρχει περιπτωση να προσδιοριστουν αριστα αυτες οι ταμπελες λογω της διαφορετικοτητας του καθενος."
    Θα δεχομουν να βαλω ταμπελα σε κατι πολυ συγκεκριμενο οπως: "Μου αρεσει να γαμαω μουνι   (η κωλο, στομα, βυζια)", "Μου αρεσει να προκαλω (η να λαμβανω) πονο", "Μου αρεσει να παιζω με τις ψυχολογιες αλλων(η να παιζουν με την δικια μου)" και αλλα πολλα παρόμοιας λογικης. Ετσι θα γλιτωναμε και τις μυριαδες των (ασκοπων) αναλυσεων ορων. 
     
    Last edited: 13 Νοεμβρίου 2010
  4. dawn

    dawn Regular Member

    Απάντηση: Pervert Status

    Και εγώ αναρωτιόμουν τι ακριβώς είναι το perv, αλλά απ'ότι φαίνεται ούτε σε αυτό το θέμα υπάρχει γενική συμφωνία lol
    χύμα στο κύμα λοιπόν... me like!
     
  5. kali crow

    kali crow Guest

    ειναι μια εξαιρετικα γενικη εννοια και ολοι ανηκουμε σε αυτην...
    τοπ, μποτομ, μιστρες, μαστερ, ντομ, ξεντομ...ολοι!
    αυτος ειναι και ακριβως ο λογος που το βαλα...
    δεν ειμαι κατι συγκεκριμενο ως τωρα και μονο αυτη η ενοια θα μπορουσε να με χαρακτηρισει διχως ρισκο να την απορριψω...
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Pervert Status

    Moderator's notification:

    Η αναφορά της πηγής περιορίζεται στον προσδιορισμό του ιστότοπου ή του έργου από το οποίο αντλήθηκαν οι παρατεθημένες πληροφορίες. Ως εκ τούτου δεν υπήρχε κάποια παράλειψη από την πλευρά της assassina. Από εκεί και έπειτα αποτελεί ευθύνη του άλλου ιστότοπου (ή έργου) η αναφορά στις προηγούμενες πηγές ή τον αρχικό δημιουργό. Εν προκειμένω δόθηκε ορθά το link της Wikipedia, όπου επίσης αναφέρεται η πηγή, ήγουν το blog του χρήστη που μνημόνευσες.
     
  7. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Pervert Status

    Μούμπλε μούμπλε (tm) Disney {για να είμαστε και στο πνεύμα των ευσήμων} ... δεν εννόησα προς τι το "mod's notification" ...

    Για να έχει ... κύρος {"ειδικό βάρος"} η παρατήρηση;?  
    Ψιλο-χοντρο-κατάχρηση δεν είναι αυτό;?

    Επί της ταμπακιέρας:
    Δεν έκανα καμία παρατήρηση στην νηματοθέτρια. Επίσης δεν μνημόνευσα κανένα blog. Έκανα μία αναφορά στον συγγραφέα του λήμματος, επειδή θεωρώ ότι :
    α) ενδεχομένως του αξίζουν εύσημα {ή όχι, στην κρίση του καθενός}
    β) ενδεχομένως μας ενδιαφέρει ότι είναι μέλος του φόρουμ {για το οποίο διατήρησα και μία αμφιβολία ώσπου να το επιβεβαιώσει ο ίδιος}

    Πέραν αυτού, και επειδή έχω μάθει ότι βασικότερη παράμετρος στις παραθέσεις είναι οι καλές πηγές, θεωρώ πολύ σημαντικότερο να γίνεται αναφορά στο συγγραφέα, παρά στον ιστότοπο**. Όχι από νομικής φύσης, αλλά από επιστημονικής {κρίσης}. Γι' αυτό άλλωστε, και σε πρόσφατη ανάρτηση στις "ειδήσεις", ανέτρεξα 2 επίπεδα πίσω για να βρω την αρχική δημοσίευση.

    {**Πόσο μάλλον όταν η παραπομπή είναι στη Wikipedia, δηλαδή έναν ιστότοπο που διαρκώς διορθώνει τα λήμματα, και όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει κλπ.}

    Τι να κάνουμε, εμείς του πολυτεχνείου, έχουμε και τέτοια βίτσια: ήγουν {χο χο χο!} μας αρέσει να κρίνουμε τη σοβαρότητα των πηγών μας.
      Με το μπαρδόν, δηλαδή{ς} και για τις εύθικται ...
     
    Last edited: 13 Νοεμβρίου 2010
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    Αγαπητή deviantsub,

    α) Οτιδήποτε αναφέρω ως moderator και όχι ως χρήστρια, συνοδεύεται από τη σχετική διευκρίνιση ("moderator's notification"), έτσι ώστε να είναι σαφές πότε λέω απλώς τη γνώμη μου και πότε ενημερώνω σχετικά με θέμα που αφορά στους κανονισμούς του forum, όπως εν προκειμένω που απλώς διευκρίνισα ότι δεν υφίσταται κανενός είδους παραβίαση των Forum Rules. Ως σχετικά νέα χρήστρια, πιθανώς να μην το γνωρίζεις.

    β) Αν διαβάσεις προσεκτικά αυτό που σου έγραψα θα διαπιστώσεις ότι πρώτον δεν αναφέρω πουθενά ότι έκανες παρατήρηση στη νηματοθέτρια και δεύτερον δεν αναφέρω πουθενα ότι μνημόνευσες το blog του χρήστη (αναφέρω ένα blog, το οποίο ανήκει σε χρήστη τον οποίο μνημόνευσες). Για τυχόν απορίες σχετικά με το συντακτικό των αναρτήσεών μου, είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε προκειμένου για παροχή διευκρινίσεων.

    γ) Αν εκτιμάς ότι κάποιος moderator χρησιμοποιεί το ρόλο του καταχρηστικά μπορείς να το αναφέρεις στον Administrator χρησιμοποιώντας το report tool ή μέσω ΡΜ.

    δ) Θερμή παράκληση να κλείσει η παρένθετη συζήτηση εντός του παρόντος νήματος, για να αναπτυχθεί το θέμα, από όσους το κρίνουν ως ενδιαφέρον. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση θα είμαι στη διάθεσή σου.

    Ευχαριστώ,
     
  9. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Pervert Status

    Από ποιον ετέθη τέτοιο θέμα και πού, ώστε να χρειστεί εν προκειμένω, να γίνει η σχετική διευκρίνιση; Δεν είδα κανέναν να το θέτει.

    Ευχαριστώ, απορίες δεν έχω.
    Ως παλαιά χρήστης της ελληνικής, κατάλαβα απόλυτα αυτό που διάβασα και απάντησα όπως έκρινα ότι χρειαζόταν να πράξω.

    Δεν την άνοιξα εγώ.  

    Τσίου!
     
  10. erosgr

    erosgr New Member

    Απάντηση: Pervert Status

    Μια ψιλοδιαστροφή όλοι την έχουμε τελικά...δεν τίθεται θέμα !!
    Είναι το αλάτι στην σεξουαλικότητα μας.Το θεωρώ αναγκαία και ικανή συνθήκη σε όλες τις ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
    Αν σε κάποιον είναι η κυρίαρχη τάση για ικανοποίηση τι να πεί κανείς???
    Γούστα είναι αυτά...
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Pervert Status

    Perv ....
    ας πουμε οτι perv σημαινει πρωτα απο ολα ΚΑΒΛΑ ....
    γιατι συγνωμη παιδια .. αμα ειστε Αφεντες , δουλοι και Σ/μ τζιδες και οταν την/τον βλεπετε σας ερχονται στο νου , δεσιματα , εντολες , στριφογυριματα στο αερα και κυριως ευχαριστηση απο την προκληση πονου ... τοτε τιποτα δεν σας συνδεει με την καβλα ....
    Σε ολα τα αλλα στατους η καβλα ειναι ενα καθαρα εγκεφαλικο παιχνιδι που μπορει να διατυπωθει με συμμετοχη μερων του σωματος , απο ασχετα με τα γεννητικα οργανα ..
    Στους Περβ , οι επιμαχες ζωνες του σωματος , βρισκονται παντα σε πρωτο ρολο και υποστηριζοναι απο πηγαια σεξουαλικη φαντασιωση και οχι απο ΝτεΣαντικα προτυπα που εχουν ηδη επινοηθει απο αλλους .
    Αλλωστε αυτο αποδεικνυει και το ποσο σημαντικη λεξη ειναι η "εμπειρια" στο χωρο του Σ/Μ και Μ/s .
    Αντιθετα στους Περβ η λεξη εμπειρια ειναι μαλλον ανεπιθυμητη και αστεια , απεναντιας η "φαντασια" ειναι πολυτιμη ...

    Ως Περβ συνοψιζω ολο το νοημα στην φραση "τα παντα για την καβλα" ... οσο πιο μακρινα ορια εχεις , τοσο καλυτερος Περβ εισαι ..
    Περβ σημαινει οτι πανω στην καβλα σου θα χυσεις με καθε κυταρο σου ακομα και με οτι θα σιχαινοσουν οταν εισαι σε νορμαλ διαθεση ...

    Ποιοι μπορουν να ειναι Περβ ? ...
    Ελαχιστοι ...
    Ο Περβ πανω στην καβλα του , δεν σιχαινεται , δεν εχει ταμπου , δεν εχει ψευτοηθικες αναστολες ...

    Ο Περβ ειναι το 4 Χ 4 της σεξουαλικοτητας
     
  12. Jomaru

    Jomaru Guest

    το στατους ή η ταμπελολαγνια αν θες ειναι ενα αναγκαιο κακο στο κομιουνιτυ. για εμενα πρεπει να εισαι οτι ακριβως αισθανεσαι οταν το αισθανεσαι. ολα τα αλλα ειναι αισθητικες ματαιοδοξιες!