Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βελονες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 5 Ιουνίου 2008.

  1. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Βελονες

    deviantsub κι εγώ με τις βελόνες...μπρρρρρρρρρρρ
     
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Βελονες

    Bασανιστική, ναι, συνάμα, εξόχως ερεθιστική! Σε σχέση με τον πόνο, όχι περισσότερο από τσιμπηματάκι, εκτός από τη θηλή ή άλλες περιοχές που ως πιο ευαίσθητες, πονάνε αρκετά.

    Ο συμβολισμός, όμως, είναι όλη η καύλα! Οι βελόνες που διαπερνούν το σώμα, το μεταμορφώνουν σε καμβά κεντήματος στα χέρια του, το δέρμα ανοίγει αστραπιαία σχηματίζοντας το βασικό μοτίβο της έμπνευσης του και οι ελάχιστες σταγονίτσες αίμα που αναβλύζουν, νέκταρ σκέτο, απογειώνουν τον αισθησιασμό στο κατακόρυφο…

    Πλημμύρα αισθήσεων με τον κατάλληλο άνθρωπο!  
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Βελονες

    αν τη βελόνα την ακολουθεί πετονιά και οι λίγες σταγόνες αίμα γλυστρούν πάνω στη πετονιά ...  

    μεγάλη φαντασίωση  
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Βελονες

    Εσενα σου χρειαζεται μια "βασανιστικη μα εξοχως ερεθιστικη" απονευρωση,χωρις αναισθητικο.
    ...'σου πω εγω μετα.... 
     
  5. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Βελονες

    Aναισθητικό;; Ντροπής πράγματα...μα για ποια με πέρασες; Εδώ, στο οδοντιατρείο δεν τολμάει να ξεμυτίσει βελόνα, την έχω αρπάξει στο πιτς φυτιλι κι μ' έχω κάνει σουρωτήρι... 

    Αχ, πού 'ναι εκείνες οι παλιές καλές εποχές που έβγαζαν τα δόντια με την τανάλια.. 
     
  6. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Βελονες

    Μου αρέσουν πολύ οι βελόνες.. Δεν έχω βάλει σε κάποια Υ ( σκέτες βελόνες) προς το παρόν, αλλα σίγουρα θα το κάνω.. Έχω κάνει αρκετές ενέσεις και στον εαυτό μου και σε άλλους (σαν medical play).. Χρησιμοποιώ διάλυμα βιταμίνης B - 12 σε αμπούλες.. Είναι ακίνδυνη, ευεργετική και απαραίτητη για τον οργανισμό.. Δεν χρησιμοποιώ μικρές βελόνες (μπλε παιδικές) γιατι δυσκολεύουν την ροή του φαρμάκου (μεχρι να περάσεις το φάρμακο, θα σε πονέσει ο αντίχειρας). Συνήθως πέρνω μαύρες η πράσινες.. Το μυστικό με την B -12 είναι οτι γενικά πονάει σαν φάρμακο και ειδικά αν πατήσεις την σύριγγα πιό γρήγορα.. Οπότε στο χέρι σου είναι να χορηγήσεις το φάρμακο πατώντας την σύριγγα πολύ αργά αν δεν θέλεις να πονέσει ο "ασθενής".. Αν θέλεις το αντίθετο, πατάς σχετικά γρήγορα το φάρμακο.. Θα πονέσει το κωλομέρι, εως και όλος ο μηριαίος δικέφαλος.. Μετά την ένεση μαλάξεις με το βαμβακάκι στο σημείο (για να απλωθεί το φάρμακο) καιοξυζενέ για αντισηπτικό πιστεύω είναι αρκετά..
    Επίσης κάνω συστηματικά τρυπήματα (piercings) στον εαυτό μου (απο φετίχ και για την εμπειρία του πόνου) περίπου μια φορά το μήνα σε διάφορα σημεία, ( όχι μόνος μου, σε πολύ καλό επαγγελματία και φίλο και πάντα με το χέρι, χωρίς μηχάνημα) μετά άλλα βγάζω άλλα αφήνω κοκ, και έχω και κάποια μόνιμα.. Το κάθε σημείο έχει τον δικό του πόνο, τον δικό του χρόνο αποκατάστασης.. Αναγκαστικά βάζεις τον εαυτό σου σε μία κατάσταση Discipline, λόγω του ότι αν κάνεις π.χ τρύπημα στο τραγανό του αυτιού, (θέλει περίπου 2 μήνες για να θρέψει) πρέπει να κοιμάσαι μόνο απο την μία πλεύρα για αρκετό χρονικό διάστημα, πρέπει να προσέχεις να μην ξεχαστείς και χτυπήσεις το σημείο με το χέρι σου κλπ. Η αν κάνεις στη γλώσσα επι τρείς μέρες εώς και μιά εβδομάδα θα τρώς αναγκαστικά ΜΟΝΟ κρύο πολτοποιημένο φαγητό. (πουρέ, κρέμες, ομελέτα κλπ) Το τυρί φέτα απαγορεύεται διότι έχει μύκητες.. Δεν λέω άλλα για να μην μακρυγορήσω.. Αν θέλεις μπορείς να βρείς κάποιον ειδικό που παραδίδει μαθήματα piercing και σε μερικούς μήνες να μάθεις τουλάχιστον τα βασικά (τα "εύκολα" σημεία που λέμε).. Μετά θα μπορείς να το κάνεις στις Υ σου με ασφάλεια..
     
  7. sssppgr

    sssppgr Regular Member

    Απάντηση: Βελονες

    Από υγιεινής πλευράς φτάνει να είναι αποστειρωμένες, η αγοράζοντας στείρες βελόνες, ή αποστερώνοντας σε κλίβανο δηλαδή 120 βαθμούς για 20 λεπτά σε ατμό ή νερό βραστό η χρήση πρέπει να γίνει άμμεσα μετά την αποστείρωση γιατί δεν υπάρχουν οι συνθήκες φύλαξης για να παραμείνουν αποστειρωμένες οι βελόνες.
    Ομως το πού θα τοποθετηθεί μια βελόνα θέλει πολύ προσοχή γιατί κάτω από το δέρμα υπάρχουν νεύρα φλέβες και άλλα τα οποία δεν πρέπει να πειραχθούν. Ο σκοπός της χρήσης είναι να δημιουργηθεί ο πόνος από το τρύπημα του δέρματος και όχι από κάτι άλλο, μετά την αφαίρεση απαιτείται αντισηψία καλύτερα με οινόπνευμα για να επιτείνει τον πόνο. Προσωπικά δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί το θεωρώ πολύ επικίνδυνο, όμως οι γνώσεις μου γύρω από την αποστείρωση επιβάλουν να αναφέρω τα παραπάνω.
    sssppgr
     
  8. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: Βελονες

    Καλησπέρα. Πολυ ωραία όσα μας εγραψες Savazios. Εγω εκανα κατω απο τη γλωσσα για τον κυριο μου. Ήθελα να πω ότι σε τέτοια piercing πρέπει να αποφεύγονται ΟΛΑ τα γαλακτομικα, τα λίπη και το κάπνισμα.
    Για τις βελόνες, δεν έχω άποψη. Τo piercing ειναι που μου αρέσει πολυ, αλλα ανήκει σε άλλο thread.
     
  9. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Βελονες

    Το κάπνισμα την πρώτη μέρα μόνο.. Επίσης αν κάποια στιγμή βγάλεις το piercing απο την γλώσσα και μετά απο καιρό ξανακάνεις πάλι (στο ίδιο σημείο) θα θρέψει πιό γρήγορα, λόγω του ότι το σώμα έχει την δική του "μνήμη"..
     
  10. Athens40

    Athens40 Guest

    Απάντηση: Βελονες

    Γειά σας φίλοι,
    νέος στο σαιτ....μ'αρέσουν κι εμένα πολύ τα παιχνίδια με βελόνες και ενέσεις...η αίσθηση του να είσαι ξαπλωμένος και να περιμένεις να σου κάνει ένεση ο 'γιατρός' είναι πολύ ερεθιστική...
    καλές ενέσεις σε όσους κάνουνε!
     
  11. Απάντηση: Βελονες

    bump

    (yummy thread  )
    (άραγε υπάρχει κ άλλο σχετικό με βελόνες νήμα?)
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Αφήνω να μου βάζουν βελόνες αν ξέρω πως η Κ που θα το κάνει ξέρει και το έχει ξανακάνει. Τώρα εδώ είναι λίγο δύσκολο να ξέρεις αν γνωρίζει ή όχι κάποια Κ αλλά αν γνωρίζει θα την αφήσω να μου το κάνει με τη προυπόθεση να έχω τα χέρια μου λυμένα αν πάει να μου κάνει μαλακία. Αν δεν ξέρει ρε παιδί μου οκ προτιμώ να μου πει δεν ξέρω και να της δείξω πως γίνεται.
    Οι βελόνες που χρησιμοποίησα και θα χρησιμοποιούσα είναι βελόνες ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ενέσιμες και για πρώτη φορά ήταν βέλονες των 25 γραμμαρίων και διαμέτρου 41 χιλιοστών. Μια χαρά βελόνες για αρχή. Κανόνας απαράβατος δεν χώνουμε όλη τη βελόνα μέσα γιατί αν σπάσει και μείνει μέσα θα χρειαστεί επέμβαση για να βγει, ενώ αν υπάρχουν περιθώρια με ένα τσιμπιδάκι τη βγάζεις. Το τσιμπιδάκι είναι αναγκαίο να υπάρχει δίπλα για παν ενδεχόμενο. Θέλει λίγο προσοχή πως θα το κάνει.

    Έχετε αντισηπτικό για τα χέρια πριν και μετά και καλά θα κάνετε να ψεκάσετε τη περιοχή πριν τη πράξη. Μετά τη πράξη καθαρίστε τα χέρια με αντισηπτικό πάλι ενώ για τον σαμπάκο το καθαρό οινόπνευμα είναι ότι πρέπει.