Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Tops / Bottoms' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 13 Νοεμβρίου 2010.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Θα το αναφέρω στον Κύριό μου και θα σου πω....
     
  2. micky30

    micky30 Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    δεν φταις καθόλου.....εγώ σε περιμένω να με "ανοίξεις"
     
  3. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!


    υπουργός δεν ήθελες να είσαι?
    πληρώνεις το τίμημα!

    για να δεις όμως πόσο μεγαλόψυχη είμαι, την επόμενη φορά θα έρθω εγώ στη φαντασίωσή σου ως υπουργός διακαιοσύνης και θα αλλάξω το νόμο, ώστε να προσφέρεις το πουλί σου μόνο εκεί που εσύ επιθυμείς!  
     
  4. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Προς Astrovroxi και micky30 :

    "Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα ή και υλικό που σχετίζεται με Παιδεραστία, Παιδοφιλία, Ζωοφιλία, Νεκροφιλία, Αιμομιξία και Βιασμούς."

    Έτσι γράφει, τουλάχιστον.
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Επειδή δεν προτρέπω κανέναν προς τα εκεί,ούτε και έχω ανεβάσει καμμία φωτο που να σκανδαλίζει,και επειδη αναφέρω απλά φαντασίωση χωρις λεπτομέρειες και προσβλητική για το κοινωνικό σύνολο περιγραφή πέραν των λέξεων "ντόπερμαν"και "ζευγάρωμα",που εξηγούν περί τίνος πρόκειται,νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Εξάλλου το φόρουμ και οι όροι περί μηνυμάτων αναφέρονται στην ζωοφιλία, η οποία σημαίνει αγάπη και φροντίδα των ζώων, η οποία δεν είναι ούτε ποινικά κολάσιμη πράξη, ούτε διαστροφή.Η φαντασίωσή μου αναφέρεται όμως σε "κτηνοβασία" η οποία δεν αναφέρεται πουθενά ως απαγόρευση στο φόρουμ.
    Αν θεωρείς ότι υπάρχει πρόβλημα,παρακαλώ ανάφερέ το σε κάποιον moderator να διαγράψει το post μου.
    Ευχαριστώ γιά την παρατήρηση και συγνώμη αν σκάνδάλισα άθελά μου.
     
    Last edited: 15 Νοεμβρίου 2010
  6. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    γράφει κι αυτό:

    "Flames: Απαγορεύονται αυστηρά οι διαμάχες μεταξύ των μελών. Δηλαδή ύβρεις, προσβολές, ειρωνίες, χλευασμός των απόψεων των συνομιλητών μας κτλ."

    Μήπως λοιπόν να το λάβουμε υπόψη?
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Θα ελεγα οτι οπως η μανα δεν θελει να ειναι ο γιος της gay (κατα παραδοσιν) ετσι και ο γιος δε θα ηθελε η μανα του να το κανει και με σκυλους (απολυτα λογικο δε νομιζετε?). Ευτυχως καποιες ακραιες φαντασιωσεις μενουν τις περισσοτερες φορες αυτο που λεει η λεξη, φαντασιωσεις
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    νομιζω θα ηταν υπερβολικο να σκεφτουμε οτι απαγορευται να τα προφερεις στο στομα σου ...
    αν ηταν ετσι δελτια ειδησεων και εφημεριδες , θα ηταν παρανομα ..... και σιγουρα μεγαλο πληθος βιβλιων οπως η Αγια Γραφη , η αρχαια Ελληνικη Ιστορια και παει λεγοντας εφοσον σε ολα αυτα περιεχονται ανθρωποθυσιες , νεκροφιλιες (καλα για αιμομυξια αλλο τιποτα) ...κτλ ... ...
    αυτο που προφανως απαγορευται ειναι συζητηση με σκοπο την διιαφημιση , προσυλητισμο ή τυχον εμπορικη εκμεταλευση ....
    μιλαμε σε νημα φαντασιωσεων ...
    ωστοσο να ακουγαμε και την αποψη ενος μοντ να ξερουμε τι μπορουμε να γραφουμε και τι οχι , κυριως για να μην δημιουργηθει προβλημα στο σαιτ ...
     
  9. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Καλημέρα.Το νήμα μιλάει για ανεκπλήρωτες ερωτικές φαντασιώσεις.Αν θέλετε και μπορείτε βεβαια να μας χαρίσετε την φαντασίωσή σας....με μεγάλη μας χαρά.
    (Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα και εφόσον μου δίνετε το δικαίωμα να σας απαντήσω με την παρέμβασή σας και το ειρωνικό σας σχόλιο,νομίζω ότι ούτε η δική σας μαμά ξέρει τι κάνετε στο κρεβάτι σας ούτε και εσείς τι κάνει και φαντάζεται,η μαμά σας)
     
  10. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Στο πρωτο μερος της απαντησης σας επιφυλασσομαι με εναν τροπο αρκετα απολυτο. Θεωρω οτι οι φαντασιωσεις μου ειναι για εμενα και οχι για δημοσια εκθεση. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι κατηγορω το νημα αυτο καθεαυτο.

    Για αυτο εγραψα ωστε να απαντησετε και να δω την οπτικη σας. Δεν μιλησα ουτε ειρωνικα ουτε με διαθεση να κατηγορησω. Εξεφρασα μια αποψη που πολυ απλα μου φαινεται πως εχει λογικη βαση. Αν οχι ας με διαψευσετε εσεις αλλα και οι υπολοιποι συμφορουμιτες, δεχομαι καθε αντιλογο.

    Απο την αλλη ευτυχως που δεν γνωριζουν οι γονεις τις φαντασιωσεις των παιδιων και το αντιστροφο. Και παλι εξεφρασα μια αποψη προσωπικη, βλεποντας το θεμα ως γιος. Καταλαβατε πιστευω
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Ειλικρινά χαίρομαι που σας απάντησα γιατί ανήκετε στην σπάνια κατηγορία των ευγενικών και συνειδητοποιημένων παρευρισκομένων στην κοινότητα αυτή.Σίγουρα οι φαντασιώσεις μας είναι προσωπικές ως επιθυμίες,αλλά αν κρίνουμε ότι θέλουμε να τις δημοσιοποιήσουμε μπορούμε να το κάνουμε, και μάλιστα σε μία κοινότητα η οποία υποτίθεται διακατέχεται από "ανοιχυά" μυαλά ως προς την σεξουαλικότητα και δει με αρκετές διαστροφές γιά τους υπόλοιπους εκτός bdsm,αλλά φυσιολογικές γιά εμάς "εντός" bdsm.

    Τώρα όσον αφορά τα περί γονέων και παιδιών, ανήκουν σε ένα άλλο νήμα, το παιδί μου κι εγώ, το οποίο αναφέρθηκε από καποια παρευρισκομενη....κατά λάθος.Οπότε και δεν θα σχολιάσω περαιτέρω,γιατί θα ήταν αγένεια για τους υπόλοιπους και ...."τέντωμα" του νήματος σε άλλο θέμα.
    Ειλικρινά χάρηκα γιά τον διάλογο μαζί σας.Εύχομαι να τα ξαναπούμε σε κάποιο άλλο νήμα.
     
  12. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

    Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ανταποδιδω σε οτι αφορα το θεμα της ευγενειας. Οσο για το συνειδητοποιημενα παρευρισκομενος...αφου το λετε και εσεις, δεν εχω παρα να το πιστεψω!  

    Ασφαλως και μπορειτε να την δημοσιοποιησετε αλοιμονο. Δεν χρειαζεται η συναινεση κανενος για αυτο (των moderators δηλαδη). Αλλα απο την αλλη μπορω να σας πω πως τα ορια του ανοιχτου η μισανοιχτου η κλειστου μυαλου και μεσα στο χωρο αυτον, ειναι μεταβλητα. Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο απελευθερωμενοι ακομη και μεσα εδω. Αλλα ορια εχει ο ενας αλλα ο αλλος. Πιο light σκεψεις ο ενας πιο σκληροπυρηνικες ο αλλος. Αφηστε δε που ισως στους εκτος bdsm βρισκονται και αρκετοι πολυ ανοιχτομυαλοι ( τον χαρακτηρισμο αυτον ο καθενας τον εκλαμβανει οπως θελει) ισως περισσοτερο απο ολους μας εδω!!


    Αααχ αυτα τα λαθη τα μεγαλα!!   Ας μην επεκταθουμε λοιπον. Και βεβαια θα τα ξαναπουμε!