Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H Κακομαθημένη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 16 Νοεμβρίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Έχεις απόλυτο δίκιο. Ήταν μία ολόφρεσκη ιστορία, που ανέδειξε με πολύ απλό τρόπο μερικά θέματα που προκύπτουν συχνά στο BDSM.

    Το ένα ήταν η περηφάνια και αλαζονεία μίας ανθεκτικής bottom. Μου έτυχε και μένα στο παρελθόν, να μην μπορώ να κατανοήσω το νόημα κάποιων σέσσιονς, όπου προφανώς ο παρτενέρ μου πίστευε ότι κάτι σημαντικό έκανε, και ότι το έκανε σωστά, ενώ εγώ αδυνατούσα να μπω στην νοοτροπία που θα μου επέτρεπε να νιώσω οτιδήποτε απολαυστικό. (Μόνο πολύ αργότερα κατάλαβα τί ακριβώς αναζητούσα από μία τέτοια σχέση...)

    Πέραν τούτου, ένας Dom αντιμέτωπος με μία έμπειρη bottom, ιδίως όταν αυτή είναι ήδη ώριμη, ή και κάπως "ψαγμένη", κάπως κυνική, δυσκολεύεται ενδεχομένως να την φέρει στο κατάλληλο frame of mind, που θα της επιτρέψει να χάσει τον έλεγχο.

    Η ιστορία δίνει ένα παράδειγμα πολύ καλού αυτο-ελέγχου του Dom, με στόχο την κατατρόπωση της "δύσκολης" bottom, το "χάσιμό" της. Θα ήθελα εδώ να σημειώσω ότι αυτό δεν πρόκειται για υποταγή, αλλά για σπάσιμο μέσα σε συγκεκριμένη σκηνή, με συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Μετά το τέλος της σκηνής, γκουντμπάι. Εκτός εάν γουστάρουν τα παιδιά και το εξελίξουν σε σχέση, με οποιεσδήποτε προδιαγραφές...

    Το δεύτερο σημείο που είναι σημαντικό είναι ότι μία σκηνή απλού ντομαρίσματος μπορεί να απαιτεί μεγάλη πείρα, σκέψη, αυτο-έλεγχο, αυτοσυγκράτηση, planning, γνώσεις. Θα έλεγα ότι καλό θα ήταν να μην περιφρονούμε έναν καλό Dom, όταν τον βρίσκουμε, εγώ πάντως δεν το κάνω, απλά μου αρέσει να ακριβολογώ και να ξέρω τί ψάχνω και όταν βρίσκω κάτι να ξέρω τί έχω βρει. Όπως και να ενημερώνω τον άλλον περί του πού περίπου βαδίζω εγώ στη ζωή. Αυτές οι γνώσεις μας γλυτώνουν από πολύ κόπο και χρόνο στις αναζητήσεις μας, όπως λέω συχνά.

    Το τρίτο σημείο - και αν βρείτε και άλλα μας τα λέτε - είναι ότι πρόκειται περί μύθου η συχνότατη (από άπειρους, ως επί το πλείστον, Ντομάκους) ότι δεν επιθυμούν μαζοχίστριες επειδή θέλουν η άλλη να υποφέρει γνήσια. Όλες μας υποφέρουμε γνήσια, γνησιότατα. Δεν υπάρχει λόγος κάποιος σαδιστής να ψάχνει βανίλλα που δεν συναινεί, δεν έχει συνειδητότητα, δεν επιθυμεί τον πόνο και είναι δυστυχισμένη μέσα στη σχέση (ή στη φάση) και είναι και επικίνδυνη να καταγγείλει τον σαδίσταρο και να τον στείλει στη φυλάκα. Μία μαζοχίστρια πάντα έχει όρια. Κάνεις ένα ωραίο edge play και το απολαμβάνουν και οι δύο, no problem. Πολύ θα ήθελα να μην ξανακούσω αηδίες περί μαζοχισμού, ότι τάχαμου δήθεν δεν είναι επιθυμητός. Εξάλλου, ένα άτομο που δεν προσεγγίζει την επιβολή του πόνου με πλήρη συνειδητότητα, δεν μπορεί να εκτιμήσει την γνώση και το ταλέντο ενός Σ. Προσωπικά, επιθυμώ να με εκτιμούν, το ίδιο εύχομαι και δι υμάς...
     
  2. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: H Κακομαθημένη

    dora, τη μαγεία του bottoming τη γνωρίζω από πρώτο χέρι, αν και πάντα είναι ευχάριστο να διαβάζω κι από άλλους πώς το βιώνουν. Τα σχόλια περί διδαχής των "νέων" ή οι βανιλοιστορίες οι πασπαλισμένες με "βδσμ" φούμαρα είναι αυτά που βρίσκω βαρετά, but that's just me  
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Σαφώς δεν σε θεωρώ νέα. Λολ. 
     
  4. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Μα δεν μιλούσα για μένα  
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Είπες ότι γνωρίζεις τη μαγεία του bottoming από πρώτο χέρι. Δεν έχει να σου διδάξει τίποτε επομένως αυτή η ιστορία. Αυτό εννοούσα ότι δεν σε θεωρώ νέα. Ηλικιακά, είσαι νεότατη...

    Σε κάποια όμως που νιώθει αντιφατικά συναισθήματα, ίσως θα μπορούσε να δώσει μερικά πράγματα που δεν γνωρίζει (ακόμη) από πρώτο χέρι. Αυτή είναι και όλη η έννοια του fiction. Δεν έχει άλλο σκοπό. Γι αυτό είναι μία τόσο καλή διασκέδαση, πολλές φορές δε μας ανοίγει και άλλες πτυχές της πραγματικότητας. Μας επιτρέπει να ζούμε και άλλες ζωές, πέρα από τη δική μας. Καλό είναι βέβαια να ζούμε και τη δική μας, όσο πιο πλήρως γίνεται και όσο πιο κοντά στις επιθυμίες μας. Ακόμη, επειδή αυτό είναι ένα BDSM φόρουμ, όταν παρέχεται η ευκαιρία για συζήτηση μέσα από ένα τόσο καλό στόρυ, ιδίως όταν είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα της ζωής ενός βετεράνου του είδους, δεν μπορώ να την αφήσω να πάει χαμένη. Αλλιώς δεν θα συζητούσαμε ποτέ τίποτε ενδιαφέρον και άξιο λόγου - όσοι από μας συζητούν.

    Καλημερούδια.
     
  6. pecado_mortal

    pecado_mortal Regular Member

    Απάντηση: H Κακομαθημένη

    το safeword σαν κατι να μου θυμιζει  αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι πολυ διαδεδομενο επειδη ειναι ευκολο
     
  7. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Πικρα και ειρωνια διακρινω.
    Μια χαρα σε πληροφορω οτι περναει ενας σαδιστης, ΚΑΙ με μια βανιλα.
    Μπορει να μην της αρεσει το play, αλλα συνειδητα επιλεγει να το ''υποστει'', για να μη χασει τον ''σαδιστη γκομενο'' η'' να μην τον στεναχωρησει.
    Πιστευεις οτι αυτο θα ''χαλασει'' τον σαδιστακο?,λολ
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Ωραία, άλλη μια απόδειξη ότι οι άντρες στο τέλος θα αλώσουν όλα τα κάστρα των γυναικών. Εξαίρετοι chef, τώρα και συγγραφείς πετυχημένων άρλεκιν. Συγκινήθηκα.
     
  9. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Πολύ καλή η μετάφρασή σου ως συνήθως dora_salonica. Ψιλοαναμενόμενο το τέλος  
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Δεν είναι πίκρα και ειρωνία. Είναι αναγνώριση ότι κάποιοι δεν ξέρουν πολύ καλά πού βρίσκονται και αυτό είναι από ενοχλητικό έως χάσιμο χρόνου (για μένα, που απεχθάνομαι να σπαταλώ τον χρόνο μου, που μου είναι πολύτιμος). Δεν είναι δυνατόν κάποιος να προσεγγίζει μία μαζοχίστρια και μετά να βαρυγκομά γι αυτό... 

    Καταλαβαίνω ασφαλώς την τοποθέτησή σου και σε ευχαριστώ γι αυτήν. Απλά θεωρώ ότι η (σαδιστική) συνεύρεση με μία βανίλλα, είναι εκτός από αντι-αισθητική και επικίνδυνη. Ανάλογα βέβαια πόσο μακριά θα το πας. 

    Θα εξηγήσω αμέσως τί εννοώ αντι-αισθητική συνεύρεση, περιγράφοντας μία αισθητικά απολαυστική συνεύρεση. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από κάποιον που επανέρχεται στη θέση του για το επόμενο χτύπημα και μάλιστα αναγκάζεται να το ζητήσει μόνος του. Σε περίπτωση που αυτός ο κάποιος κάθεται να το υποστεί αυτό για να μην χάσει τον άλλον, δηλαδή από έρωτα, λυπάμαι, αλλά εγώ προσωπικά ξεκαυλώνω. Γιατί; Well, ας φανερώσω το μεγάλο μυστικό: δεν καυλώνω όταν ο άλλος είναι ανόητος. Επίσης δεν καυλώνω όταν ο άλλος μου προκαλεί περιφρόνηση. Γαμιέμαι και κάνω S/M μόνο με άτομα που γουστάρω και εκτιμώ.

    Γούστα είναι αυτά. Τα καταθέτω, για να περνάει η ώρα περισσότερο. Όσο για τα γούστα των άλλων, είναι απόλυτα σεβαστά. Μπορεί να μην τα συμμερίζομαι, όμως τα κατανοώ.
     
  11. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Το μικρό αυτό απόσπασμα γαργαλάει τέσσερα (4) φετίχ μου, το φόβο, τα βογγητά, τις αναπνοές και τις μασχάλες.

    "Κρεμώδες" είναι το επίθετο που θέλω να του αποδώσω.

    Πάντα τέτοια.
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: H Κακομαθημένη

    Εξαιρετικά τα φετίχ σου Γιατρέ μου. "Κρεμώδες" μου ακούγεται νοστιμότατο...

    Εγώ πάλι αυτή την εποχή εξερευνώ τα νυστεράκια. Νομίζω ότι αυτή θα μείνει γνωστή ως η προ-24/7 εποχή μου, όπου σκοπεύω να ξεσαλώσω πλήρως, πριν σκλαβωθώ για πάντα.