Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 23 Νοεμβρίου 2010.

?

Μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα;

  1. Ναι, αμέ.

    132 vote(s)
    68,8%
  2. Χλωμό.

    60 vote(s)
    31,3%
  1. lizard

    lizard Regular Member

    χροοοοονια τωρα κανω την ιδια κουβεντα με διαφορετικα ατομα. παντα τα ιδια επιχειρηματα... ποτε δεν καταφερε κανεις να με πεισει.
    η δικια μου θεση ειναι πως, ναι μπορει να υπαρξει αληθινη, βαθεια φιλια αναμεσα σε εναν αντρα και μια γυναικα. δεν καταλαβαινω γιατι γινεται ο διαχωρισμος με το sex. δηλαδη αν σε ελκυει σεξουαλικα ο αλλος/αλλη για ποιο λογο αυτο σ'εμποδιζει να ειστε φιλοι? τι σημασια εχει?
    και κατι ακομα, δεν διανοουμε ο συντροφος μου, ο πατερας τον παιδιων μου, αυτος με τον οποιο κοιμαμαι και ξυπναω καθε πρωι, αυτος που με βλεπει στα καλυτερα μου και στα χειροτερα μου, αυτος που στεκεται διπλα μου για οσο αντεξουμε στη ζωη αυτη, να μην ειναι ο καλυτερος μου φιλος.
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

    Τι γινεται αν αυτος ειναι ο καλυτερος σου φιλος, αλλα ειναι και ο καλυτερος φιλος της Μαριτσας;
     
  3. vautrin

    vautrin Contributor

    Στα σοβαρά τώρα, αλλού εντοπίζω το πρόβλημα, όχι στο σεξ. Στην κοινότητα ενδιαφερόντων.
    Μπορεί μια γυναίκα να νιώσει τον πόνο μου που έχασε η ΑΕΚ απ’ τη Καβάλα; Θα πάμε μαζί την Κυριακή στο γήπεδο και μετά μπουρδελότσαρκα; Θα τη συνοδεύσω στο χάζεμα της βιτρίνας και στα ψώνια της; Θα σχολιάσουμε το μπούστο της πωλήτριας και το στέρνο του σεκιουριτά;

    Το βλέπω δύσκολο. Αδύνατο όμως όχι. Απλώς πιστεύω πως διαφέρει η φιλία μεταξύ ομοφύλων απ’ τη φιλία άντρα και γυναίκας.
     
  4. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

    Σόρι, εμείς οι bisexual, σύμφωνα με τη θεωρία {έστω, απορία} σου πρέπει να μείνουμε χωρίς καθόλου φίλους; Duh?!?!  

    Επίσης, το να έχω κάνει κάποτε κάτι με ένα φίλο, επειδή έτυχε, σημαίνει αυτόματα πως ο/η σύντροφός μου σήμερα ζει με το φόβο ότι μπορώ να το ξανακάνω;? Γιατί; Πώς; Πρέπει κι εγώ να ζω με το φόβο ότι θα ξενοπηδήξει τους/της πρώην του/της;? Ή πρέπει να μετακομίσουμε στην Αυστραλία για να μην ξανασυναντήσουμε κανέναν;?

    Ό,τι έγινε πριν, έγινε. Εάν είμαστε σε μονογαμική σχέση, σημαίνει πως δεν ξενοκοιτάμε, όποιος κι αν είναι: φίλος, γείτονας, συνεργάτης, άγνωστος/η του μπαρ. Διότι, αν παίζει το ματάκι, παίζει γενικώς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι οι φίλοι το "πρόβλημα" ... είναι βαθύτερο.
     
  5. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Re: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

     
  6. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

    Σε ψηφισα για το φαρδυ αθλητικο στερνο σου.

    Φιλικα,
    Nesaea
     
  7. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

    Όταν το σεξ δεν δημιουργεί απαιτήσεις και κτητικότητα, μια χαρά φιλία μπορεί να υπάρξει. Εκεί είναι το δύσκολο.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

    Συνηθίζω να ακριβολογώ. Γι αυτό, η απάντησή μου θα ήταν ελλιπής χωρίς το (α), ωσαύτως και χωρίς το (β). Το ότι το σεξ δεν αποκλείει την ύπαρξη φιλίας δεν συνεπάγεται πως η φιλία ενέχει απαραιτήτως σεξ. Επίσης δεν έκανα καμία αξιολόγηση αναφορικά με το τί είναι αποδεκτό / ευκταίο και τί όχι.


    Το ότι έχετε φίλους σημαίνει ότι έχετε φίλους και τίποτα περισσότερο πλην αυτού. Από την παραδοχή της φιλίας και μόνο δεν προκύπτει το συμπέρασμα πως οι φιλίες σας ενέχουν σεξ. Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι έχουν, δεν καταλήγουμε κατά κανένα λογικό τρόπο στο συμπέρασμα πως η πολυγαμικότητα είναι ευκταία ή αποδεκτή, όταν περιορίζεται εντός του φιλικού περιβάλλοντος.

    Πέραν τούτου η αποδοχή της φιλίας, και μετά την κοινή παραδοχή πως αυτή ενδέχεται να ενέχει σεξ, καθιστά πιθανό το ενδεχόμενο της σεξουαλικής συνεύρεσης με τρίτους, ως εκ τούτου δεν τίθεται ζήτημα εξαπάτησης. Αυτό άλλωστε θα αποκλείονταν εκ προοιμίου, εφόσον δεν έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο ένα ή περισσότερα πρόσωπα να είναι φίλοι και των δύο συντρόφων.

    Με αντιλαμβάνεσαι;
     
  9. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

    Μόλις σήμερα σκεφτόμουνα γιατί τα πάω καλά με τον Γ. {φίλο}: μου μιλάει για τις σχέσεις {τα γκομενικά του / μου} με όρους αυτοκινήτου / συνεργείου, τους οποίους καταλαβαίνω και κάνουμε μια χαρά διάλογο.

    Μου λέει τα προβλήματα στη δουλειά, τα οποία με ενδιαφέρουν πραγματικά και θέλω να ξέρω. Προχθές, πήρε να με ρωτήσει για ένα θέμα φυσικής και του το έλυσα. Όταν ήξερε πως έχω κάποιο πρόβλημα, μου είπε "έλα να μείνεις εδώ, όσο θες, να ηρεμήσεις".

    ΟΚ, για τον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να μιλήσουμε {αυτός τα λέει, εγώ τα ξεχνάω}, ούτε του λέω τι ταμπόν χρησιμοποιώ όταν είμαι αδιάθετη {αν δε ρωτήσει}. Ε, και; Φίλος είναι, όχι η δίδυμη αδελφή μου.

    Απόψε είχε ένα πρόβλημα στη δουλειά, και πήρε εμένα να το πει, εγώ τον παρηγόρησα κι αν ήταν εδώ, εγώ θα πήγαινα μαζί του για μπύρες. Αν αυτό δεν μπορείτε να το εκλάβετε ως φιλία ... δεν ξέρω τι είναι.

    Υ.Γ. Για ψώνια πάω πάντα μόνη μου, επειδή βαριέμαι τις γυναίκες που κάνουν 3 ώρες να διαλέξουν. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να σχολιάζω both, μπούστα και στέρνα. :Ρ
     
  10. lizard

    lizard Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

    συμφωνω σε ολα!
    ειδικα στα ψωνια χαχαχαχααχ !!!
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

    Αυτό είναι... Δεν είναι η πιθανότητα σεξουαλικής επαφής (ή ακόμη και κατά καιρούς επαφών), αυτό που δεν συμβαδίζει με τη φιλία. Αυτό που κάνει τα πράγματα δύσκολα, είναι το πλέγμα που υπάρχει συνήθως γύρω από το σεξ...

    Εάν υπάρχουν ένας άντρας και μιά γυναίκα που να μπορούν να κάνουν σεξ και αμέσως μετά να σκέφτονται μόνο πως ικανοποίησαν ένα ορμέμφυτο και όχι το πού θα μπορούσε να τους οδηγήσει αυτό, το τί υποχρεώσεις τους δημιουργεί αυτό που έκαναν, το πώς θα εξασφαλίσουν την επανάληψη της πράξης στο μέλλον κλπ, αυτοί οι δυό, δεν υπάρχει λόγος να μην είναι φίλοι...

     
  12. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Re: Mπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι φίλοι;

    Όχι, θα έχετε "φίλους", απλά δε θα είναι σαν τη φιλία που έχουν δύο ετεροφυλόφιλα άτομα το ιδίου φύλου, γιατί the sex thing is always gonna be out there  

    Τί "γιατί" και "πως"; Θα ξέρει ο άντρας σου οτι βγαίνεις για καφέ με κάποιον που κάποτε σε φυστίκωνε και θα πρέπει να νιώθει αραχτός και cool?  

    Mόνο αν είναι "φίλοι / ες" του/της  

    Είμαι σίγουρος οτι και στην Αυστραλία υπάρχουν άνθρωποι.

    Άρα όταν μπούμε σε μονογαμική σχέση, ή φιλία game over?  

    MAN I love this thread... το ξαναείπα ε?