Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elvira, στις 17 Νοεμβρίου 2010.

  1. kostakis35

    kostakis35 New Member

    Απάντηση: Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;

    εγω το θεωρω ενα παιχνιδι ηδονης,οτι απαγορευμενο παντα εξιταρει,προσωπικα μου αρεσει πολυ.
     
  2. Assamite

    Assamite Regular Member

    Απάντηση: Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;

    Υπάρχουν πολλές έννοιες στο δημόσιο "παιχνίδι".

    Δημόσιο παιχνίδι είναι και το να αγκαλιάζεις, να φιλάς, να φέρεσαι τρυφερά στον/ην σύντροφό σου δημοσίως.
    Αν τώρα το παιχνίδι είναι πιο "τραβηγμένο" θέλει προσοχή.
    Αλλά συμφωνώ ότι όλα έχουν όρια τόσο χρονικά όσο και χωρικά (τόπου).
    Και τα δύο ερωτικά παιχνίδια είναι.

    Όσο αστείο και να φαίνεται πολλοί θα πούνε για τα φιλιά
    -Δεν ντρέπονται;
    -Δεν έχουν σπίτι;
    -Σιγά τα σιρόπια.
    Ασχολήθηκε κανείς με αυτό;

    Δημόσιο θεωρείται όταν εκτός των εμπλεκομένων υπάρχει κοινό.

    Να παρακολουθήσω, μπορεί. Εξαρτάτε από τον χρόνο, τον τόπο και την διάθεση.
    Να συμμετάσχω, μπορεί. Εξαρτάτε από την σύντροφό μου.
    Το να δεις ερωτική ταινία σε κοινόχρηστο χώρο (σινεμά) διαφέρει σε κάτι;
    Το ποσοστό της επαφής;
     
  3. Elvira

    Elvira Regular Member

    Ούτε ο Αφέντης μου, αλλά ούτε και εγώ θα ασχοληθούμε άλλο με κριτικές, αλλά μόνο επί των πρακτέων εμπεριστατωμένες απόψεις. Και αυτό ισχύει φυσικά για όλους.

    Σας ευχαριστούμε όλους για τις απόψεις σας, θετικές ή αρνητικές, αλλά οι προσωπικές εμπειρίες και θέσεις είναι αυτές που μπορούν να κατοχυρώσουν και να αναδείξουν τις θέσεις μας και όχι οι θεωρίες.

    Υπάρχει και μία πολύ ωραία ελληνική παροιμία
    "Ο Μιχάλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια".

    Αυτά προς τις θεωρίες, όμως για να επανέρθουμε στο θέμα μας τα ζητούμενα ήταν όχι αν ο καθένας μας θα έκανε ένα δημόσιο παιχνίδι αλλά

    1. Τι θεωρείτε δημόσιο

    2. Αν μέσα σε αυτό κατατάσσετε και τον τρόπο έκφρασης μίας 24/7 Μ/ς σχέσης

    3. Ποια είναι τα κίνητρα κάποιος να δίνει προσωπικές του στιγμές στο "κοινό"

    Κατ΄ επέκταση και μιας από την δικιά Μ/μας οπτική Α/αποκλείουμε το κίνητρο του εξευτελισμού (γιατί κάποιος μπορεί να ανατρέξει στο πρώτο μου ποστ), ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η κινητήρια δύναμη μιας δημόσιας έκθεσης.

    Προσωπική στιγμή εννοούμε εκείνη την στιγμή που μοιράζεται ο καθένας με τον Σύντροφο του, εκείνες τις ειδικές στιγμές. Προσωπικές στιγμές για Ε/εμάς είναι πολλά τα οποία δεν θα Ε/είμασταν διαθεμένοι να Μ/μοιραστούμε με κανέναν άλλον, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αλλά και εκεί σταματάει ο αριθμός στον +1.

    Και θα Ε/επανέλθουμε στο ερώτημα του αγαπητού sw. Όταν κάποιος έχει βρει εκείνον που τον γεμίζει...ποια η ανάγκη του να κάνει κοινωνούς των προσωπικών στιγμών του αγνώστους;

    Αν κάποιος θέλει πάλι να διαφωνήσει για το θέμα του εξευτελισμού, ευχαρίστως να τον Α/ακούσουμε και να το Σ/συζητήσουμε, από την ώρα που αυτό μπορεί να το τεκμηριώσει. Και φυσικά Μ/μπορούμε και να Α/αναλύσουμε γιατί το Λ/λέμε αυτό. Αν Μ/μας ζητηθεί φυσικά.

    Αναφέροντας παραδείγματα της καθημερινότητας Μ/μας σίγουρα δεν το Κ/κάνουμε για να Υ/υποστούμε δημόσια έκθεση (ο τρόπος που Ζ/ζούμε για Ε/εμάς δεν είναι παιχνίδι), ούτε φυσικά και για να Υ/υποστούμε οποιαδήποτε κριτική επί των πρακτέων μέσω θεωριών. Γίνεται για να Γ/γινόμαστε όσο πιο κατανοητοί.
     
  4. Eri

    Eri

    Γενικως βλεπω το μπιντιεσεμ και τη φιλοσοφια του σαν φιλοεπιδειξιομανια (εκτος απο επικερδες εμποριο)........Αυτα που οι περισσοτεροι τα κανουν στο σπιτι τους, καποιοι παιρνουν αυτοματως εξουσιοδοτηση να τα κανουν παντου και παντα, με τη δικαιολογια και την κουκουλα του μπιντιεσεμ, επικαλουμενοι τους αγραφους (η και γραμμενους, δεν ξερω τι παιζει απο μπιντιεσεμικη νομοθεσια) νομους περι 24/7, δημοσιο εξευτελισμο (που στην ουσια μονο εξευτελισμος δεν ειναι αφου ειναι και τα δυο μελη συμφωνα) και διαφορες αλλες πρακτικες.....Σαν καποιος να πηρε τις μη κοινωνικα αποδεκτες συμπεριφορες σχεσεων, τις ομαδοποιησε και τις πλασαρε σαν τροπο ζωης......Γενικως μου μοιαζει κατι σαν κοσμοπολιταν (το περιοδικο οχι το ποτο) ανισων σχεσεων.....
     
  5. Elvira

    Elvira Regular Member

    @Eri
    Αγαπητή Eri, δεν Έ/έχουμε να Α/αντιπαραθέσουμε απολύτως τίποτα. Σ/συμφωνούμε απόλυτα μαζί σου. Απλά Θ/θέλουμε να πιστεύουμε πως το BDSM μπορεί ακόμα για κάποιους να σημαίνει πολύ περισσότερα.


    @zou
    Διαβάζοντας την απάντησή σου αγαπητή, Μ/μας γεννήθηκαν μερικές απορίες. Τις παραθέτουμε πιο κάτω.

    Με λίγα λόγια αυτό που θέλεις να πεις είναι πως όταν βλέπεις 2 16χρονα στο παγκάκι να φιλιούνται θεωρείς πως κάνουν δημόσιο σεξ.

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως από την ώρα που δηλώνεις ξεκάθαρα βανίλα και εκτός χώρ-um, μπορείς να προβάλεις μέρος της σεξουαλικότητάς σου μία 24/7 Μ/ς σχέση. Θέλεις να Μ/μας το εξηγήσεις λίγο; Και ίσως να Μ/μας εξηγούσες κιόλας τι σημαίνει για εσένα μία πλήρους χρόνου Κυριαρχίας/ υποταγής σχέση, ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε με τους ίδιους ορισμούς που προφανώς δεν έχουμε.

    Θα επαναλάβω μάλλον τον εαυτό μου ερωτώμενη ακόμα μια φορά πώς ακριβώς εκλαμβάνεις τον εξευτελισμό, μιας και είπα (μάλιστα δύο φορές) πως η θεωρία Μ/μας περιλαμβάνει μόνο γυναίκες που έχουν συνειδητά επιλέξει την θέση της σκλάβας, και πως ευχαρίστως να Ε/εξηγήσουμε τι Ε/εννοούμε με αυτό από την ώρα που Μ/μας ζητηθεί. Η άποψη την οποία αναφέρεις και θέτεις σαν προσωπική εμπειρία, είναι από την θέση της σκλάβας την οποία Θ/θέσαμε σαν δεδομένη για την οπτική μας ή της βανίλας της οποίας δηλώνεις; Γιατί έτσι αλλάζει λίγο το σκηνικό.

    Τι εννοείς εκδηλώνουν απροκάλυπτα το Μ/ς και άλλη μια φορά πώς το προσδιορίζεις αυτό; Ποιες θα μπορούσαν να είναι οι προφανείς αιτίες για εσένα και γιατί θεωρείς πως ο μόνος παράγοντας ανάγκης έκφρασης είνα η καύλα;

    Και ποίος θα μπορούσε να κάθεται στο διπλανό τραπέζι; Ο Πρωθυπουργός ίσως, ή κάποιος ρεπόρτερ; Ή η μαμά κάποιας φίλης; Ή ο καλύτερος φίλος του πατέρα σου; Και πάλι δεν καταλαβαίνω τι έχει να κάνει αυτό με εσένα. Η ερώτηση Μ/μας (που δυστυχώς και πάλι δεν έγινε κατανοητή), δεν είναι αν ανέχεστε το δημόσιο, αν θα κάνατε δημόσιο ή την άποψη σας για το δημόσιο, αλλά ΤΙ είναι για εσάς το δημόσιο.


    Τι ακριβώς το δημόσιο εμπεριέχει ένα ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ πάρτυ όπως λες; Γιατί εμένα σαν ΙΔΙΩΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΣΤΟ μου ακούγεται, αλλά και ακόμα και έτσι να είναι όπως το λες, δηλαδή ΚΛΕΙΣΤΟ και ΙΔΙΩΤΙΚΟ και όχι δημόσιο, ίσως να θέλουν να κάνουν ακριβώς αυτό. Να περάσουν όμορφα πέρα από αδιάκριτα βλέμματα (υπόθεση Κ/κάνουμε όπως και εσύ, απλά Α/αποφεύγουμε τις ανάρμοστες λέξεις, δεν Μ/μας αρέσει η χυδαία έκφραση). Αυτό προϋποθέτει πως οι παραβρισκόμενοι έχουν θέσει και τους κανόνες και τα όρια και έχουν πλήρη γνώση για το τι θα αντιμετωπίσουν πηγαίνοντας εκεί και είναι επιλογή τους να
    πάνε ή να μην πάνε.

    Ποιός ακριβώς θα κρίνει το αντιαισθητικό και το χυδαίο σε ένα φιλί; Ποιο είναι το όριο της χυδαιότητας και της αγάπης; Ποιος ακριβώς θέτει τους όρους της ανεκτικότητας και της κατανόησης απέναντι στον άλλον; Και αν αυτή είναι η κοινωνική ηθική που προείπαμε, τι ακριβώς εμπεριέχει αυτή κατά την δικιά σου άποψη;

    Αυτά προς το παρόν. Σε αναμονή της απάντησής σου.
     
  6. Assamite

    Assamite Regular Member

    Απάντηση: Re: Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;

    Άλλο ερωτικό παιχνίδι και άλλο sex. "Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;"


    Είσαι βανίλα σου απαγορεύεται η σεξουαλικότητα και η κάθε γνώμη περί αυτής.


    Όπως ανέφερα και πιο πάνω δημόσιο είναι ότι περιλαμβάνει περισσότερα άτομα από τα εμπλεκόμενα, ως θεατές. Σε αντίθεση το ιδιωτικό γίνετε στο κρεβάτι, στο μπάνιο, στην κουζίνα ή όπου αλλού σας φωτίσει και από 1 έως 51 άτομα, με διάφορα γεωμετρικά και μη σχήματα.


    Ανοίγετε ένα θέμα για ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, και μετά όποιος/α έχει άλλη γνώμη κατακεραυνώνεται. Ποιος ο λόγος τότε. Να υπάρχουν threads χωρίς posts;
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;

    /me σκουπίζει τα αίματα από τα χείλη της, μετά το χαστούκι που έφαγε,

    καλά, καλά μια κουβέντα είπαμε δεν είναι ανάγκη να πεταχτούμε και κλωτσηδόν από το νήμα τούτο, με μια τυπική ευχαριστία, επειδή είπαμε πράγματα μη αρεστά και χειροκροτητές δεν είμαστε...

    Θα Σ/σας φανεί περίεργο, θαρρώ, αλλά δεν γράφω για να ασχοληθεί κανείς μαζί μου, ούτε και ασχολούμαι με πρόσωπα όταν γράφω αλλά με απόψεις.

    Και "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει" και "έβγαλε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο" και "όποιος πεινάει καρβέλια ονειρεύεται" και "είπαν της γριάς να φάει σύκα και ξεκολώθηκε" και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.

    Ποιός σας κριτικάρισε Elvira, τον Αφέντη σου κι εσένα; Την άποψή μας είπαμε, και διακριτικά μάλιστα, κακό ήταν; Έκανα και την κουτή σε κάτι ειρωνείες που άκουσα, κρίμα κιόλας.

    Στο κάτω κάτω ζήτησες, δύο φορές

    Όταν λες "τεκμηριωμένες απόψεις" και εγώ που το διάβασα κατάλαβα "βάσιμα επιχειρήματα" τί εννοείς; Να σου πει κανείς "τράβα στην ταβέρνα του Καπετάν Γιασού να σου πουν ποιά είναι η tender lilly με τ όνομα;" Έλεος δηλαδή  

    Κάποιοι έχουν μάθει να μιλούν με επιχειρήματα. Δεν είναι και κακή τέχνη, τη συνιστώ θερμά. Αν ξέρουν να ανάγουν τις εμπειρίες τους σε κάτι γενικότερο, ώστε να μπορεί να γίνει αντιληπτό και πέρα από τους ίδιους, αυτό είναι θεωρία. Αν λένε σκέτα λόγια, ξέρεις, τότε δεν είναι θεωρίες. Είναι κοινά ψέματα!

    Κατανοητό, σαφές, δεκτό.

    Μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε  
    Απορία. Εγώ που τελευταία βαριέμαι σύψυχα που μόνον για BDSM δεν διαβάζω εδώ μέσα και όσα γράφονται είναι αναμενόμενα πέρα ως πέρα, τί πρόβλημα έχω, μου σώνεται η περιέργεια λίγο λίγο; Δεν αποκλείεται, το έχω σκεφτεί κι εγώ...  

    Γνώριμη άποψη. Το κερί που καίγεται γρήγορα και από τις δύο άκρες. Αν ήμουν το κερί δεν θα μου άρεσε και γενικά δεν λατρεύω τα τσουνάμια, προτιμώ μακράν τα σιγανά και βαθιά ποτάμια με τα δυνατά ρεύματα  

    Μπορώ όμως να καταλάβω και να σεβαστώ την ανάγκη του σαδιστή Κυρίαρχου να σερφάρει στα άκρα όσο γίνεται περισσότερο, είναι τέχνη σπουδαία όπως και να το κάνει κανείς...

    Το σεξ που γίνεται φανερό, σαφές, έχει διάρκεια και υπόθεση, έχει αισθήσεις και συναισθήματα και μεταδίδει κάβλα στον χώρο και γίνεται μπροστά σε άλλους ανθρώπους, αυτό θεωρώ δημόσιο.
    Πονηρούτσικη ερώτηση. Λες και πρέπει ντε και καλά μια 24/7 M/s σχέση να γνωστοποιείται και να δημοσιοποιείται αλλά και να πιστοποιείται δια των δημοσίων χαρακτηριστικών στιγμών.

    Δεν θεωρώ το δημόσιο φιστίκωμα καν από τα αναγκαία ή επιθυμητά απ όλους στοιχεία μιας 24/7 Μ/σ σχέσης.

    Και με την ευκαιρία μήπως να μας διευκρίνιζες τί ακριβώς Θ/θεωρείτε 24/7 M/s σχέση;

    Κυρίως η αναζήτηση της αποδοχή. Αυτός που κάνει δημόσιο BDSM ζητά να τον αποδεχτούν ως BDSMer και να αποδεχτούν οι άσχετοι τρίτοι το BDSM και αυτόν τον ίδιο.

    Γι αυτό και κάποιοι που την έχουν γραμμένη την αποδοχή των τρίτων δεν έλκονται από το δημόσιο BDSM.

    Ύλη αναγνωστικού δευτέρας BDSM...
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;

    1.Κάθε ερωτική δραστηριότητα που γίνεται σε κοινόχρηστο και προσβάσιμο σε κάθε πολίτη χώρο.

    2.Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει κάποιος κοινά αποδεκτός τρόπος έκφρασης; Ποιός τον καθόρισε;

    3.Η επιδειξιομανία,ο ναρκισσισμός και η ματαιοδοξία.
     
  9. gallant

    gallant Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;



    Κρίμα που δεν μπορώ να δώσω rep.   Κυρίως για το τρίτο.
    Οσο για το δευτερο, 24/7 ειναι μια συμβαση σχέσης η οποία βέβαια μπορεί να
    είναι και 8/5 και αν εισαι καλός σου κολάνε και ένσημα. Υπάρχει και το
    4/5 (part time). Διαλέγετε και παίρνετε.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;

    Συμπληρώνω: και το άγχος
     
  11. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;

    ...αγαπητοτατη Αστροβροχη μου, σε αυτο το νημα εχω μια χαοτικη εικονα για παααρα πολλες εννοιες που μπορει να εχουν οι λεξεις που χρησιμοποιουνται σαν δεδομενες.
    Διαβαζοντας ξανα και ξανα το ποστ σου αυτο εδω, εχω καταμπερδευτει !
    Με ολη τη συμπαθεια που ξερεις που σου εχω, θελω να σε ρωτησω ποιον "ορισμο" δινεις εσυ για το φιλο;
    Θα με βοηθησει πραγματικα να καταλαβω την εικονα που περιγραφεις και τα συναισθηματα που προκαλουνται απο αυτην.


    Γι uzzled:ργος
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Public: παιχνίδι ή καθημερινότητα;

    Για ποιό φίλο Γιώργο μου?Μήπως μπέρδεψες τα νήματα?
     
    Last edited: 25 Νοεμβρίου 2010