Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος obeisant, στις 28 Νοεμβρίου 2010.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Καλή μου, να διαβάζεις καλύτερα και να προσπαθείς να καταλάβεις.
    Να απαντάς αφού κατάλαβες.
    Το ΥΓ2 δεν αναφερόταν σε σένα. Αυτό είναι προφανές.
    Σε αφήνω να απολαύσεις την ραστώνη σου...
     
  2. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Re: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Μια διευκρίνιση : τα παραπάνω είναι συμπληρωματικά στα δικά μου σχόλια (1. και 2.) στο quote του Seduction ή θεωρείς ότι εγώ κοροϊδεύω; ( επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς  )
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Αγαπητή νηματοθέτρια, σου εύχομαι καλή τύχη στο καινούριο σου ταξίδι με τον καινούριο εαυτό σου.
    Παρακαλώ μόνο μια χάρη, αν γίνεται. Μην γράψεις και εσύ ένα ακόμη κατεβατό για χίλιους συνεχόμενους οργασμούς μέσα σε ένα αμάξι, ωχ διορθώνω, έχει δικό του χώρο. Ελπίζω εσύ να μας λυπηθείς. Αν όχι εμάς, τουλάχιστον την αισθητική μας. Έχει ταλαιπωρηθεί η κακομοίρα τον τελευταίο καιρό.
     
  4. obeisant

    obeisant Guest

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Ειλικρινά δεν περίμενα τόση απήχηση στο Post μου. Θα προσπαθήσω να λύσω κάποιες απορίες, σεβόμενη τη συζήτηση, αλλά χωρίς κανένα αίσθημα απολογίας!! Σέβομαι όμως την διαφορετική γνώμη του καθενός, όπως επίσης ελπίζω να σεβαστείτε και εσείς τη δική μου

    Θα θέσω αρχικά κάποια ερωτήματα που ίσως βοηθήσουν κάποιους να καταλάβουν απαντώντας μόνοι τους το σκεπτικό μου και το συναίσθημα μου έστω και στο ελάχιστο...

    1ον: Ποιός καθορίζει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο κάποιος έχει το "δικαίωμα" να ποστάρει μια προσωπική του εμπειρία;
    2ον: Ποιός έχει τη δυνατότητα να μου πει με απόλυτη ειλικρίνεια και σιγουριά ότι ξέρει να προφυλάσσει τον εαυτό του απόλυτα από πιθανές μελλοντικές πληγές; Και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και ωριμότεροι είναι σε θέση να μου πουν επίσης αν μπόρεσαν να αντισταθούν στην φύση τους και στην δίψα τους για ζωή;

    Νesaea
    Ακολουθείς κάποιο συγκεκριμένο ψυχρό μαθηματικό τρόπο μέτρησης των συναισθημάτων σου που καθορίζει το πότε θα τα εκφράσεις; Aν εσύ έχεις μια τέτοια λογιστική προσέγγιση στη ζωή σου καλά κάνεις, εγώ όμως αφήνομαι να ζήσω όσα με κάνουν να νιώθω ζωντανή. Δεν πνίγω τον ενθουσιασμό μου και τα όσα με έκανε να νιώσω και να καταλάβω για μένα.

    cadpmpc, Uther, thaleia, stalker, tyfeas, Ninemi, assasina, Markisios_Nte_Sant σας ευχαριστώ πολύ.. Το απολαμβάνω αυτό το ταξίδι, όσο και αν κρατήσει..

    Striggla, ποτέ δεν ξέρεις τι έχεις κρυμμένο μέσα σου αν δεν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σε βοηθήσει να το βγάλεις στην επιφάνεια. Νιώθω ευγνωμοσύνη προς τον Κύριο μου για όσα μου έβγαλε και μου βγάζει. Και απολαμβάνω όσο δεν φαντάζεσαι τους τρόπους που το κάνει.

    Ghouliver, με τον heeler το συζητήσαμε, του το εξήγησα όσο καλύτερα μπορούσα, ήμουν ειλικρινής απέναντι του, νοιάστηκα, με προσέβαλε, τελείωσε. Επίσης ήταν ο πρώτος που πόσταρε μια αφιέρωση που με προσέβαλε και έτσι μου έδωσε μόνος του το ελεύθερο να μην νοιαστώ για την αντίδραση του.

    mona, συμπεράσματα για τον οποιοδήποτε ξέρω να βγάζω δικά μου χωρίς βοήθεια.. Δεν είμαι άβουλη ή ανόητη να μην μπορώ να καταλάβω τι με κάνει ευτυχισμένη. Η "παράδοσή" μου σε Εκείνον είναι δική μου απόφαση, δικό μου θέλω!! Το σκίρτημα το δικό μου κάθε φορά που μου μιλάει, δεν το ξέρεις και άρα δεν το καταλαβαίνεις.

    Durcet, κάθε ιστορία μπορεί να έχει κοινές εικόνες αλλά κάθε συναίσθημα και "δέσιμο" είναι μοναδικό..

    Sk και να ξεφουσκώσει θα έχω γευτεί το φούσκωμα. Μου αρέσει πολύ η ζωή για να την αρνηθώ. Αν εσύ περιμένει το τέλος, για μένα αξίζει η διαδρομή

    llazouli, σ'ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις και θα'θελα επίσης να προσθέσω μια φράση που ακολουθώ από πάντα.. "Γεννιόμαστε και ζούμε για να πεθάνουμε!! Σε αυτή τη διαδρομή προς το θάνατο λοιπόν ας γλεντήσουμε και ας ζήσουμε όσο μπορούμε πιο ΓΕΜΑΤΑ και ΕΝΤΟΝΑ!!"

    Kali crow, δεν κρατάω ΠΟΤΕ πισινές!! Οι πισινές το μόνο που έχουν ως αποτέλεσμα είναι να σε κάνουν να νιώθεις μέτρια, και εγώ τα μέτρια δεν τα μπορώ. Ακόμα και αν πονέσω πολύ περισσότερο το σίγουρο είναι πως νωρίτερα θα έχω βιώσει κάτι που ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν ζουν ΠΟΤΕ!! Και μόνο εγώ ξέρω τι βιώνω. Αν διαφωνείς με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τη ζωή, ας μη γίνουμε φίλες. Δεν πειράζει.
    Δεν έβγαλα εγώ την ταμπέλα στάτους, γιατί δεν το καταλαβαίνεις; Αυτός με έκανε να δω ποια είμαι, δεν είναι δα και ο πρώτος άντρας που μου μιλάει!! Δεν του χαρίστηκα, με κατέκτησε.

    Θα ήθελα να δω τις απαντήσεις σου στις ερωτήσεις του Seduction.

    Astrovroxi επειδή γίνονται δυστυχήματα στις εθνικές οδούς δεν θα με κάνει να μη ταξιδέψω, θα με κάνει να είμαι προσεκτική.

    Ninevi δεν νιώθω switch. Τώρα κατάλαβα πως αυτό που έζησα με τον heeler δεν ήμουν εγώ.

    elfcat ευχαριστώ για την ευχή σου. Εγραψα όσα ένιωσα, θα γράψω αν το θελήσω, όσα βιώσω. Αν κάτι μου χαλάει την αισθητική μου, επιλέγω να μην το διαβάζω. Εσύ;

    Τέλος θα κλείσω με αυτό...

    ΘΑ ΖΗΣΩ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΥΞΙΔΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΝ!!
     
  5. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Μπράβο για τον ενθουσιασμό!

    Πάντως αυτή η αιφνίδια αλλαγή status... δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα!
     
  6. kali crow

    kali crow Guest

    Re: Απάντηση: Re: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    συμπληρωματικο καλη μου!!!!
    γιαυτο και το αριθμησα! 

    ---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

    δε κρατας ποτε πισινες...μαλιστα....
    καπου παρακατω λες οτι ατυχηματα γινονται και στις εθν.οδους , οποτε απλα θα ταξιδευεις πιο προσεκτικα...αυτο ξερεις τι σημαινει?κραταω πισινη....
    επισης δε σου ζητησα να γινουμε φιλες,απλα παραθεσα την γνωμη μου πανω σε ο,τι δημοσιευσες...
    αν ειναι αντιθετη με τη δικη σου δεν εγινε και κατι...
    τωρα εαν ειμαι μετριος ανθρωπος το ξερω εγω...
    και εαν εχω βιωσει δυνατα πραγματα μεσα στη μετριοτητα μου επισης το ξερω εγω...
     
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Να μια αποψη με την οποια ταυτιζομαι. Αυτο μου θυμιζει το γνωμικο: στη θεση που εισαι ημουνα και στη θεση που ειμαι θα'ρθεις.

    Η νηματοθετρια μας εθεσε σε δημοσια διαβουλευση προσωπικη της εμπειρια (ξανα) σε πολυ κοντινο χρονικο διαστημα σε σχεση με την προηγουμενη και αυτο τελικα ειναι που ξενιζει. Απο την αλλη ομως ετσι δεν ειναι και η ζωη η ιδια? Γεματη σκαμπανεβασματα στις ανθρωπινες σχεσεις, γεματη απειρες διεξοδους σε μια στιγμη και απειρα αδιεξοδα στην αμεσως επομενη.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Ναι, όλα αυτά, αλλά να ξέρουμε και τις ανάγκες μας, να είμαστε και στοιχειωδώς συνεπείς με τον εαυτό μας.
    Ναι Seduction αλλά ένα χυσιματάκι on camera τα έκανε όλα αυτά; λολ, Γνωρίζει το ολόφρεσκο κορίτσι πόσο κοινά και συνηθισμένα είναι όλα αυτά; λολ Σκέπτομαι ότι ήμουν και πολύ κουφάλα την εποχή που έχυνα on camera και δεν έδινα δεκάρα, βεβαίως βεβαίως για τον άλλο, αφού με άφηνε και έχυνα, λολ...
    Μια χαρά το σκέφτηκαν οι επικριτές, αντέδρασαν ως ένα κοινωνικό σύνολο και πολύ χάρηκα με αυτό, αλλά στην πραγματικότητα δεν μας πέφτει λόγος ούτε των επικριτών, ούτε των χειροκροτητών.

    Να περνάτε καλά κι ο heeler σύντομα το ίδιο αν όχι ήδη  
     
  9. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Μην είσαι και τόσο σίγουρη για αυτό.

    Σαφώς και είναι δική σου απόφαση. Θαρρώ, ωστόσο, πώς γνωρίζω ένα (ή δύο) πραγματάκια παραπάνω από σένα. Τα οποία τα βλέπεις, αφότου βγάζεις τα χρωματιστά γυαλιά.

    Να είσαι καλά.  

    ---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:20 ----------

    Μάλιστα. 
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Α, εγώ τη δική μου αισθητική την σκληραγωγώ. Πολλές φορές διαβάζω απίστευτες μπούρδες πρώτον γιατί διασκεδάζω, δεύτερον για να επαληθεύω την αισθητική μου. Πρέπει και αυτή να εκγυμνάζεται.

    Φυσικά και να γράψεις ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις, όσο θέλεις. Εγώ απλώς μια ταπεινή παράκληση έκανα. Δικαιούσαι να είσαι όσο ανηλεής επιθυμείς.
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    ......................................................................................
    Aγαπητή μου Τender Lilly,
    κάνω quote στο post σου πρώτον για να σου δώσω χίλια rep, από αυτά που δίνονται στους μεγάλους μπαλαδόρους, ξέρεις από αυτούς που σταματώντας ένα παιδικό τόπι με το πόδι, καταλαβαίνεις αμέσως πως έχουν κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα στα γήπεδα...
    Δεύτερον γιατί βαριέμαι να ανοίξω ένα νέο κουτί... lol
    Πω πω πω πράματα που διάβασα...
    Βαρύγδουπα, βαρυσήμαντα, φορτισμένα, επηρμένα του κερατά, σε πολλά θα μπορούσα να συμφωνήσω κιόλας, αλλά η low / middle bred γραφή τους αποκαλύπτει ξεκούδουνα τα ταπεινά και κατινιάρικα ελατήρια των συγγραφέων τους, οπότε θα κάνω τον Βολταίρο υπερασπιζόμενος το δικαίωμα των βαλομένων να λένε αυτό που θέλουν.
    Έτσι κι αλλιώς εξετέθησαν μη ανθιστάμενοι στα κελεύσματα του αυτοθαυμασμού και της επίδειξης... Ποιός ο λόγος του κατακλυσμού σχολίων με μπηχτές, παραινέσεις, υπονοούμενα και λοιπά κατινιάρικα? Μη και δεν καταλάβουν οι περιστασιακοί αναγνώστες περί ποίου πρόκειται?
    Βρε μπας και κρύβουμε ακόμα όλοι μέσα μας ένα δικτατορίσκο, έναν παιδονόμο, ένα ρουφιανάκο, μια κουκούλα, έναν Αυλωνίτη αναφωνούντα "τάξις και ηθική"? Βρε μήπως έχουμε ανάγκη να ξαναγυριστούν σε μοντέρνες εκδοχές οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, κατ' εξοχήν ηθογραφικού, γιατί είμαστε κοινωνικά απαίδευτοι, πολιτισμικά ακαλλιέργητοι και συναισθηματικά μπάχαλο?
    Εν κατακλείδι δεν θα δυσανασχετήσω, αν και διαφωνώ, με την αντίδραση του κοινωνικού συνόλου (ωραίοι ως Έλληνες), θα στραβομουτσουνιάσω όμως με το πατερναλιστικό, χωροφυλακίστικο, δεν-ήξερες-δεν-ρώταγες ύφος των εμφορούμενων από αυθεντία απαντήσεων...