Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος obeisant, στις 28 Νοεμβρίου 2010.

  1. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Ο Αστυνομικός είναι όργανο. Το μπουζούκι είναι όργανο. Αρα, ο αστυνομικός είναι μπουζούκι

    Kάποιοι-ες έχουν αυτή τη "λογική"! Περαστικά τους.

    Κάποιοι-ες άλλοι-ες, δεν μπορούν να κόψουν το χούι της κατινιάς και του κόμπλεξ και νηματογαμούν. Περαστικά τους επίσης.

    Οπως όλα τα έχει η ζωή, όλα τα έχει και το φόρουμ. Απλά
     
  2. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Πόσο είπαμε ότι είσαι;;

    Τι τις θέλετε τις web cams ρε παιδιά; Έλεος!

    Με όλο το θάρρος, κορίτσι μου, όσο σίγουρη ήσουν για το προηγούμενο σου "στάτους", τόσο σίγουρη είσαι και τώρα.

    Εφόσον καταθέτεις δημόσια κάποια εμπειρία, μπορώ να σχολιάσω και να πω απλά πως μεγάλες λούτσες φάε, μεγάλες κουβέντες μη λες.  

    Άσε να κατασταλάξουν λίγο τα πράγματα μέσα σου, ωρίμασε λίγο, δεν είναι κακό και μετά πες και κάνε ότι θες. Φιλικά μιλάω, ειλικρινά πάντως γέλασα.   Να είσαι καλά και να ζεις έντονα.
     
  3. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Να και σε κάτι που θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Seduction...Κάποιοι δεν μπορούν να κόψουν το χούι των κόμπλεξ τους. Όπως και πως απ' όλα έχει το forum . Όπως και πως κάποιοι έχουν την "λογική" τους.

    Διαφωνώ όμως στη λέξη νηματογάμημα.Πρώτον γιατί είναι προσβλητική σε όποιον γράφει.Και αυτό γιατί... Αφού όλοι απαντάνε εντός της ύλης του νήματος είτε συμφωνούν, είτε διαφωνούν, είτε δέχονται, είτε αμφισβητούν, είναι η άποψή τους.Είναι μάλλον εκτός λογικής να θέτει κάποιος την προσωπική του εμπειρία προς κατανάλωσην κοινού και να θέλει να συμφωνούνε όλοι μαζί του.Πιθανώς την θέτει για να την μοιραστεί με όλους τους υπόλοιπους.Γιατί αλλιώς θα την έγραφε στο προσωπικό του ημερολόγιο και θα την φύλαγε κάτω από το μαξιλάρι του.

    Κάποιοι διαφώνησαν καθέτως. Κάποιοι διαφώνησαν μεν αλλά παρότρυναν τη νηματοθέτρια να ζήσει αυτό που επέλεξε.Και κάποιοι συμφώνησαν.Το ότι στήριξαν αυτοί που εναντιώθηκαν τις διαφωνίες τους δεν τους κάνει άμεσα κατίνες.Γι΄αυτό και γράφτηκε το να πέσουν οι τόνοι , για να μην πληγώνονται συνειδήσεις.

    Εκτός αν υπάρχει λόγος να διατηρούνται έριδες γενικότερα...(?) Υπάρχει?? ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....  
     
  4. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Συνηθίζω να διάβάζω όλα όσα έχουν κατατεθεί σε ένα νήμα, πριν τοποθετηθώ σε αυτό. Κάνε το ίδιο και αν δεν αλλάξεις την άποψη σου, εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε. Απλά
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Ήρεμαααα!
     
  6. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Φίλε Seduction,
    εσύ συνηθίζεις να διαβάζεις όσα έχουν κατατεθεί σε ένα νήμα, εγώ ΑΠΛΑ το κάνω.Και επειδή δεν αλλάζει η άποψή μου όσο αφορά την νηματογαμία, σου ξαναλέω ότι είναι προσβλητικός όρος προς τους γράφοντες σε ένα δημόσιο νήμα.Όποιος δεν θέλει να τον επικρίνουν ή να έχουν διαφορετική άποψη από αυτά που καταθέτει λόγω διαφορετικής αισθητικής ή τρόπο που αντιμετωπίζουν τα πράγματα, ή το γράφει στο ημερολόγιό του (εναλλακτική λύση),ή γράφει ποιοι θέλει να του απαντάνε σε ονομαστικό κατάλογο.

    Από το πρώτο σου post στο παρόν νήμα άρχισες να αξιολογείς τις απαντήσεις των άλλων επιδιδόμενος στα αγαπημένα σου quote φωνάζοντας για επικριτές που πρέπει να σκεφτούν πράγματα που εσύ θέτεις.Αν ένα νήμα δεν αντέχει τις κρίσεις και τις επικρίσεις καλό θα είναι να μένει στο επίπεδο του καφενείου σε πηγαδάκι.Άλλωστε δεν κατάλαβα ποιος τα βάζει με τους επικριτές...

    Στο πρώτο μου σχόλιο έκανα κουβέντα για κάποιον "μαγικό τύπο" που έλεγε τα ίδια σε μία νέα κοπέλα που βράζει το αίμα της σε παρόμοια ηλικία. Και σε αυτό το νήμα βλέπω τον ίδιο τύπο ,τον "μαγικό", να τα λέει αντίθετα και να αξιολογεί τους άλλους.Περίεργη αισθητική, δεν νομίζεις? ( για να αποδίδουμε και"τα του Καίσαρος τω Καίσαρι")

    Δυστυχώς όταν αναρτάμε ένα νήμα από πρωτοβουλία ή κατ εντολήν Του Αφέντη,το θέτουμε σε κρίση του κοινού.Μετά δεν έχουμε δικαίωμα να παραπονιόμαστε για νηματογαμία όταν η κοινή γνώμη έχει και άλλες απόψεις πέρα από αυτή της δικής μας λογικής.

    Έχει παρατηρηθεί το εξής θλιβερό φαινόμενο μιζέριας και κακομοιριάς όπως λες και εσύ.Να βγαίνουμε, να γράφουμε νήμα και αφού δεν συμφωνούν οι περισσότεροι και το ξέρουμε εξ αρχής να κλαουρίζουμε ότι μας το νηματογαμάνε.Όποιος δεν θέλει βρε αδερφέ να μπει σε δημόσια κρίση κρατάει τις σκέψεις του εντός του κρανίου του ή εντός του msn του.Σε κοινή θέα μπαίνει κάτι μόνο όταν αντέχει και τις κρίσεις και τις επικρίσεις.Άλλωστε αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος της κοινοποίησης.

    Έβαλες ένα τραγούδι του Παπακωνσταντίνου που όντως για τις εποχές μας άγγιζε τα όρια του θρύλου, το "άσε με να κάνω λάθος". Οι εποχές έχουν αλλάξει όμως.Όποιος θέλει να κάνει λάθος δεν ζητάει συγχωροχάρτι από τους υπόλοιπους.Μπορεί να το κάνει και μόνος του.

    Ωστόσο στην έκληση μου να κατέβουν οι τόνοι βλέπω ότι έχεις αντίθετη διάθεση. Εγώ σταματάω την κουβέντα αυτή στο παρόν νήμα για να μην βγαίνουμε εκτός του νήματος και σε ακολουθώ σε ένα άλλο για να αναπτύξουμε το τι είναι η νηματογαμία και τι όχι και κατά πόσο είναι δόκιμος ο όρος σε ένα δημόσιο συνομιλητήριο.Βλέπεις οι εποχές του έτσι θέλω, έτσι γουστάρω και τα λοιπά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί από το 1974.

    Σου εύχομαι μια καλή και επικοδομητική μέρα. 

    Με τιμή και εκτίμηση
    Ασημένιος Δράκος - Gorean Lord
     
  7. Jomaru

    Jomaru Guest

    Re: Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    xaxaxaxa καλα μας πεθανες στα γελια!

    ---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:00 ----------

    Ασημενιε Δρακε.. διαβαζοντας ολο το νημα πριν απαντησω , διαβασα τις τελευταιες απαντησεις σου και με βρισκουν απολυτα συμφωνο. αυτο που θελω να συμπληρωσω ειναι το εξης:
    οταν καποιος γραφει την αποψη του, την εμπειρια του ή ακομη και την φαντασια του σε ενα φορουμ (δημοσια συζητηση) θα πρεπει να ειναι ετοιμος να δεχθει την κριτικη των γραφομενων του και αυτων των ιδιοτητων που προσδιδουν τα κειμενα του στον χαρακτηρα του.
    ολα τα υπολοιπα ειναι απλα ιντριγκες, προσωπικα τα περισσοτερα με διασκεδαζουν.

    οσο για το θεμα.. την νηματοθετρια ως κ δεν την γνωριζω καθολου και γενικα δεν ειμαι της ταμπελολαγνιας ο καθ᾽ενας μας ειναι ο,τι ακριβως γουσταρει να ειναι. τωρα για την περιγραφη της σαυμπερ καταστασης στο μσν την βρισκω ανωριμη. τωρα ομως αν εσεις την βρισκεται ετσι εγω δεν εχω κανενα προβλημα.
     
  8. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Αγαπητέ Jomaru,
    γι αυτό ακριβώς σχολίασα το νήμα και ζήτησα να χαμηλώσουν οι τόνοι. Ούτε και εγώ την ξέρω τη νηματοθέτρια ως Κ ή ως υ.Και η αλήθεια είναι ότι πρόσεξα την ύπαρξη της μετά το νήμα αυτό.Έτσι λοιπόν δεν μπορώ να έχω κρίση.Με βρίσκεις σύμφωνο για τη μεταφορά του μσνικού διαλόγου προς δημόσια ανάγνωση γιατί αν κάποιοι θέλανε από την αρχή δημοσιότητα μπορούσαν να το κάνουν εδώ με pm και quote . Δεν χρειαζόταν να πάνε στο μσν να τα πούνε οι δυο τους και μετά να τα μεταφέρουνε εδώ για να τα μάθουμε όλοι μας..

    Ωστόσο έχουν το δικαίωμα αυτό και τους αναγνωρίζεται από τον καθένα.Όπως και έχει ο καθένας το δικαίωμα εφόσων δεν εξαιρείται διά αναγγελίας ονομαστικά να πει την κρίση του ,την όποια, θετική ή αρνητική.

    Σ αυτό που εστιάζω και εγώ πολύ καλά μαζί σου και συντάσσομαι είναι οι έριδες.Γιατί καλλιεργούνται άραγε??
    Ποιος με τι δικαίωμα, με τι ιδιότητα βγαίνει να κάνει κρίση στην κρίση των άλλων.Μήπως έχουμε αποκτήσει αξιολογητές κρίσεων και δεν το εχω καταλάβει?Αν είναι έτσι και στην πορεία υπάρχει περίπτωση να πάρουμε κάποιο πτυχίο από εδώ πέρα μάλλον θα μείνω στην ίδια τάξη.Ίσως γιατί δεν μιλάω την ίδια γλώσσα με τους ειδικούς. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του ειδικό ώστε να κρίνει κρίσεις ας καταθέσει το πτυχίο του να το θέσουμε υπόψιν μας.

    Οι καλλιεργητές κακονοοτροπίας και συμπεριφοράς δεν θα βρουν εύφορο έδαφος.Είναι πέραν κάθε αισθητικής το να βγαίνουν μερικοί και να λένε ότι αν δεν ήμουν εγώ οι υπόλοιποι δεν θα μιλάγανε έτσι ή δεν θα γράφανε έτσι και ούτω κάθ' εξής...ή ότι όσες γράφουνε, γράφουνε με προσωπική πικρία από τον εν λόγω α ή β Ασημένιο Δράκο για παράδειγμα.

    Η εποχή του Νίκου Ξανθόπουλου, η κοινωνία με αδίκησε, ταπεινός και καταφρονεμένος, έχει περάσει.Ισχύει και γι΄αυτούς το ενήλικοι ήταν ξέρανε τι λέγανε...Σε πληροφορώ ότι σήμερα ο Ξανθόπουλος δεν θα έκανε καριέρα.Παρά μόνο σε διαφημιστικά γνωστής τηλεπικοινωνιακής εταιρίας.Ας εστιάσουμε στο σημαντικό και όχι στο ασήμαντο.

    Κάποιος-α έγραψε την εμπειρία του. Σ' άλλους άρεσε σε άλλους όχι.Κάποιοι το καλοδέχτηκαν κάποιοι όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα.Όπως δηλώσεις γηπέδου δάγκωνε α ή β ή από εδώ οι καλοί από εδώ οι κακοί, διαχωρισμούς συνομιλητών και τα τοιαύτα.Και μάλιστα από φωνή παρότρυνσης να μην οξύνωνται οι τόνοι.Η μέση αντίληψη μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα(οι τόνοι). Πίστεψέ με, διασκεδάζω και εγώ με τις ίντριγκες.

    Και εδώ θα συμφωνήσω με τον αγαπητό φίλο Seduction,υπάρχει πολύ ακόμα κομπλεξισμός....σε αυτούς που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν την ακομπλεξάριστη έκφραση.Δεν νομίζεις;

    Kαι για να το διευκρινήσουμε... Για μένα κομπλεξισμός δεν είναι να έχει κάποιος διαφορετική άποψη αλλά να μην σου επιτρέπει κάποιος άλλος να την έχεις. Γι' αυτό και σκάλωσα με τη λέξη νηματογαμία.Τα νήματα στο φόρουμ είναι πάνελ ελεύθερης έκφρασης αλλιώς όποιος δεν τη δέχεται πρέπει να γράφει και το πως λειτουργεί.Παραδείγματος χάριν, επιτρέπεται να γράφουν αυτοί και αυτοί και αυτοί ονομαστικά και να συμφωνούν με αυτές και αυτές και αυτές τις απόψεις υποχρεωτικά...

    Με τιμή και εκτίμηση
    Ασημένιος Δράκος - Gorean Lord
     
  9. Jomaru

    Jomaru Guest

    οι εριδες για εμενα καλλιεργουνται συνεχως απο τοτε που ειμαι σε αυτο το φορουμ και στο μιρκ αν θες για εναν συγκεκριμενο λογο, για επιδειξη και για ικανοιποιηση της αυταρεσκειας αυτων που τις προκαλουν, αν καλουμαι να το περιγραψω με μια λεξη τοτε αυτη ειναι η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Δεν με ενδιαφέρει απολύτως αν κάποιος σε ένα νήμα μπαίνει και γράφει και καμμιά ματσόλα ή και καμιά παπαριά...
    Τα γραπτά μένουν.
    Προσφέρει λοιπόν τον εαυτό του σαν ανοιχτό βιβλίο, σε όσους και όσες γνωρίζουν ανάγνωση, απλόχερα και κιμπάρικα.
    Ως εκ τούτου τον θεωρώ απολύτως έντιμο...
    Αλλοίμονο όμως, το πρόβλημα εντοπίζεται μάλλον στο αναγνωστικό του κοινό από την στιγμή που εντάσσεται στην δυνητική ή πραγματική του πελατεία.
    Γεγονός που μας παρουσιάζει ξεκάθαρα την κρίση αντίληψης του σύγχρονου ανθρώπου, σε οποιοδήποτε επίπεδο κατοχής γνωστικού αντικειμένου κι αν βρίσκεται, δεδομένου πως σε τελευταίες έρευνες έχουν καταταχθεί στην χορεία των αναλφάβητων και κάτοχοι Πανεπιστημιακού Πτυχίου.
    Που με τη σειρά του ως γεγονός σημαίνει πως από αντίληψη ...κλάφτα, χέστα κι άστα!
     
  11. Olympos

    Olympos Regular Member

    Απάντηση: Re: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Και οπως ειπε και καποιος (μου διαφευγει το ονομα του, συγγνωμη),
    "Η ματαιοδοξια χρειαζεται ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ" !!!

     
     
  12. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!!

    Εγω πάντως πιστεύω πως ολοι αντλουμε ευχαρίστηση (σαδιστες κ μαζοχιστες):
    Μερικοί χαίρονται την καινούργια τους ταυτότητα, άλλοι χαίρονται να κουτσομπολεύουν, αλλοι να ξεκατινιαζονται, κάποιοι καυλώνουν να την λένε, άλλοι να διαφωνούν και να "τσακώνονται", αλλοι να βρισκουν ευκαιρια να γραφουν ωσάν τον Μπαμπινιώτη ή το Ζουραρι, άλλοι να τροφοδοτούν τη ματαιοδοξία άλλων, αλλοι να τρέφουν την φιλαρεσκεια τους κι άλλοι χαιρονται να μένουν "επίτηδες" απέξω .. Κάπου κάπου πηδαει και κανείς..
    Αυτη είναι η ζωη στην Ελλαδα κι αυτο εδω ειναι η μικρογραφια της, ειναι μια κοινοτητα! Διασκεδαστε το!