Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Νοεμβρίου 2010.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Μπα πανάθεμά σε ΜΜ πιάστηκε ο σβέρκος μου!!!.
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    (Mην το πάρεις προσωπικά το παρακάτω ερώτημα, γενικό είναι, γιά την κουβέντα).


    ΟΚ λοιπόν, να μην την αφορά. Το ερώτημα είναι όμως, έστω κι αν πιστεύεις πως δεν την αφορά το αν είσαι με κάποιαν άλλη, αν όντως είσαι, της το λες; Γιατί βεβαίως, ως σκλάβα σου, μπορεί να μην έχει δικαίωμα να απαιτεί να μην πηγαίνεις με άλλες, θεωρώ όμως πως έχει κάθε δικαίωμα να ξέρει -τουλάχιστον- με τί είδους αφέντη έχει να κάνει ( έχει το απαραίτητο τσαγανό ο αφέντης της, να πηγαίνει με άλλες και να της το λέει; Ή της κρύβει την αλήθεια, φοβούμενος τις συνέπειες; ).

    Ο έλεγχος λοιπόν του τί κάνει και δεν κάνει ο αφέντης μπορεί να μην επιτρέπεται στις σκλάβες, αλλά ο έλεγχος του κατά πόσο ο αφέντης είναι πράγματι αφέντης και πόσο αφέντης είναι, κατ' εμέ, επιβάλλεται...



     
  3. kali crow

    kali crow Guest

    προφανως για να ειναι σκλαβα σου εχει συναινεσει σε καθετι απο αυτα που θες να κανεις, οποτε σαφως και δε την ενοχλει τι κανεις οταν δεν εισαι μαζι της...
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Αμ,που λένε και στα μέρη μου,εκεί είναι το θέμα αγαπητέ ΜΜ,στο πόσο κατέχει κάποιος τους όρχεις να το λέει...γιατί αλλιώς θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Και δεν μέμφομαι καθόλου τον Jomaru,για να μην παρεξηγηθώ
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Ε, δεν πιστεύω να περιμένεις τώρα εσύ από εμένα, να σου προτείνω αλοιφή;  


     
  6. Jomaru

    Jomaru Guest

    Re: Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    η σκλαβα μου και το φορουμ γενικωτερα (ή γενικοτερα)

    αν δεν μπορουσε να δεχθει την ειλικρινεια μου δεν θα μπορουσε να την σεβαστει, αρα δεν θα ειχε θεση διπλα μου. ελπιζω να καλυψε η απαντηση μου τις αποριες και των υπολοιπων.
     
    Last edited by a moderator: 6 Δεκεμβρίου 2010
  7. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Τελικα αρχιζω να καταλαβαινω, πως οταν μερικοι δηλωνουν πως εχουνε σκλαβα, αυτο δεν σημαινει αυτοματα πως εχουν και καμμια σχεση μαζι της. Διοτι πως ειναι δυνατον, οσο και ανιση να ειναι η αναθεματισμενη σχεση, να λες οτι βρισκεσαι σε μια και να λειτουργεις με τοσα πρεπει. Που ειναι η απελευθερωση των ψυχων, η κοινη πορεια, η ανταποδωση των συναισθηματων, η ισοτητα που εν τελει ειναι απαραιτητη για να πεις οτι δεν εισαι διπλα στο αλλον απο συμφερον;

    Υπαρχουν ανισες σχεσεις εξουσιας, οπου ο ενας ειναι ανωτερος απο τον αλλον οταν συγκρινουμε τα αγαθα (ειτε πνευματικα ειτε υλικα κ.ο.κ) που κατεχει ο καθενας, αλλα εκει δεν μιλαμε γι αγαπη αμφιδρομη. Σ'αυτες τις σχεσεις μπαινεις και καταλαμβανεις την θεση που σου υπαγορευει η αυτοεκτιμηση σου και τιποτα παραπανω.
     
  8. Jomaru

    Jomaru Guest

    Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    ειλικρινα διαφωνω πληρως, ομως εξαρταται απο τους ανθρωπους που απαρτιζουν την σχεση. δεν μπορει να λες οτι εχεις σκλαβα και να μην εχεις σχεση μαζι της, τοτε αν γινεται αυτο μιλαμε για ξεπετα. για εμενα η σχεση μου , καθε αλλο παρα ανιση ειναι. δεν αισθανομαι ανωτερος της ή δεν αισθανεται εκεινη κατωτερη μου και δεν Ειμαστε. οπως εχω ξαναπει ειμαστε δυο ενηλικες που εχουν συμφωνησει να εχουν μια σχεση με διακριτους ρολους και ανυπερβλητα ορια. δεν θα συζητησω φυσικα ποια ειναι τα ορια που εχουμε θεσει, ομως αυτο που μπορω να κοινωνησω ειναι οτι οταν συμφωνεις και συμμετεχεις σε μια τοσο δυνατη σχεση η αγαπη και τα συναισθηματα δεν ειναι αμφιδρομα, ειναι αμοιβαια.
     
    Last edited by a moderator: 6 Δεκεμβρίου 2010
  9. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Χαιρομαι και για τους δυο σας και ξεκαθαριζω οτι δεν γνωριζω τιποτα απολυτως για την σχεση καθως και οτι δεν με αφορα. Η φραση σου "δεν την αφορα τι κανω οταν δεν ειμαι μαζι της" υπηρξε λιγο η αφορμη να αναρωτηθω κατι. Ας δεχτω πως δεν εισαι υποχρεωμενος να της δινεις αναφορα, αλλα το να πιστευεις πως δεν την αφορα, μου φανηκε εμενα καπως αλαζονικο και ισως αρκετα αφελες. Και παλι μπορει να παρεξηγησα.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Επειδή ο ΜΜ είναι γνωστός κακός άνθρωπας, να σου πω εγώ:
    Erythro Forte, πολύ καλή! Καλό ξεσβέρκιασμα...

    ΜΜ: Κακός άνθρωπας μεν, αλλά τι καλά που τα λέει δε...
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?


    Μερσί, και μερσί...  



     
  12. Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι και καταλήγω στο ότι ΑΝ όλα τα υπόλοιπα μας κάλυπταν σε μία σχέση, σιγά μην ασχολούμασταν με την πολυγαμία του Άλλου, ειδικά αν ήταν 'ξηγημένη εξαρχής.

    Αλλά και πώς να βγάλεις άκρη, όταν ρωτάς -ντεμέκ- αφέντες αν έχουν σχέση/ δεσμό με τη σκλάβα τους, κι αυτοί σου απαντάνε "όχι, βέβαια!", λες και τους προσβάλλεις!

    Astrovroxi, ειλικρινά πιστεύω πως όταν γνωρίσεις κάποιον Κύριο, πραγματικό Κύριο όμως, τον αποδεχτείς και τον εμπιστευτείς, δεν θα υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα χρειάζεται να διαπραγματευτείτε... σου εύχομαι να φτάσεις εκεί απολαμβάνοντας στο μεταξύ, κάθε βήμα.

    Επίσης, για μένα είναι εύλογο να αντιληφθείς αρχικά ότι κάποιος είναι Κύριος σκέτο, και να επιθυμήσεις να γίνει Κύριός ΣΟΥ, και όχι αυτό που συνηθίζεται... "έλα μωρέ, ας κάνουμε μία σχέση M/s, D/s, -δε ξέρω τί- αφού εγώ δηλώνω Master/Dom κι εσύ slave/sub, και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στην πορεία".