Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Νοεμβρίου 2010.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Βρέθηκε ο ένοχος... για την πολυγαμία ορισμένων Κ και αρκετών πορνιδίων...(περβοσκλαβότσουλων...) του φόρουμ, φυσικά και όλων των πολυγαμικών ατόμων του πλανήτη.

    Τελικά γονιδιακή υπόσταση έχει η απιστία και η περιπετειώδης σεξουαλική συμπεριφορά καθώς, σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, ένας στους τέσσερις ανθρώπους έχει γεννηθεί με την παραλλαγή ενός γονιδίου που τον ωθεί προς αναζήτηση περισσότερων σεξουαλικών συντρόφων.

    Οπότε, αγαπητή μου νηματοθέτρια, προτού συνάψεις σχέση άλλη φορά με Κ, κάνε του μία γονιδιακή εξέταση... 
     
    Last edited: 5 Δεκεμβρίου 2010
  2. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?


    Ναι, έχεις δίκιο στο συγκεκριμένο, μέσα στο post processing του μηνύματος διόρθωνα τις συντομογραφίες για να χει συνάφεια του μήνυμα και μέσα στις αλλαγές πήρε η μπάλα και το δικό σου, με σγχωρείς έγινε κατά λάθος
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Μην μου βάζεις   ιδέες αγαπημένε γιατί με βλέπω να έρχομαι 23 Δεκεμβρίου με   βαλιτσάκι που θα περιέχει σύριγγες,βελόνες,δοκιμαστικούς σωλήνες,λαστιχάκια και συσκευή ανίχνευσης ψεύδους....Όχι τίποτα αλλο αλλά γιατί μου"έταξες"  γαμπρό!!!!Να μην τον ....εξετάσω πρώτα?    
     
  4. smari

    smari Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Ξέρει και η μέλλουσα σύζυγος σου για την παράλληλη σχέση που έχεις?

    Μπορεί κι εκείνη να δεχθεί την ειλικρίνεια σου ή εκεί είναι βανίλα και δεν μετράει η ειλικρίνεια??
     
  5. kali crow

    kali crow Guest

    Re: Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    πολυ σωστη ερωτηση... 
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    ΤΟ πρόβλημα που βλέπω εγώ στην κατάθεση σου , δεν είναι ότι είσαι μονογαμική, αλλά ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς μία κατάσταση διαφορετική του πλαισίου που έχεις ορίσει. Θέλω να πω ότι οποιοσδήποτε μπορεί να θέλει μία μονογαμική σχέση είτε βανίλα , είτε bdsmικός.

    Η παραπάνω δήλωση σου με κάνει να σκεφτώ ότι δεν σε εκφράζει η μονογαμία, αλλά ότι νιώθεις ανασφαλής σε περίπτωση που η πολυγαμία εκφραστεί χωρίς εσένα μέτοχο.

    Είναι άλλο πράγμα να επιλέγεις την μονογαμία για τους λόγους που προανέφερε ο ΜΜ και άλλο πράγμα να την επιδιώκεις γιατί διαφορετικά χάνεις τον εαυτό σου, την ισορροπία σου, την ανάγκη να εξασφαλίσεις συναισθηματική δέσμευση, την ισορροπημένη διαχείριση της κτητικότητας σου κτλ.

    Δηλαδή, δεν μπορεί να ορίζεται η "υποτακτική" σου τάση, από την ανασφάλεια.
    Το κατά πόσο είσαι κτητική με το κατά πόσο είσαι υποτακτική πρέπει να είναι διαχωρισμένα.

    Η συνθήκη : "δεν υποτάσσομαι αν δεν είμαι μοναδική" , δεν είναι μία θέση που βοηθάει να δει κανείς ωμά και ξεκάθαρα ποια είναι η φύση του και να διερευνήσει τα όρια της.

    Η συνθήκη "υποτάσσομαι μόνο αν νιώσω ασφαλής και ασφαλής θα νιώσω μόνο αν μου ανήκεις αποκλειστικά" είναι ανούσια. Γιατί η , αυτού του είδους, συναισθηματική ασφάλεια βασίζεται στην σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας και τη μοναξιά. Αφού έχουμε δομήσει αυτή τη βάση μέσα μας μπορούμε να επιλέξουμε συνειδητά αν θέλουμε μία μονογαμική ή μία πολυγαμική σχέση.

    Αυτά τα δύο (κτητικότητα// υποταγή) , είναι πράγματα που κατά τη γνώμη μου οφείλουν να είναι διαχωρισμένα. Ο τρόπος (εκπαίδευση) με τον οποίο θα τα διαχωρίσεις καθώς και το αν θα έπρεπε να τα διαχωρίσεις είναι θέμα του Κ σου.



    Για να μην παρεξηγηθώ , προσωπικά επιλέγω τη μονογαμία, αλλά δεν θα νιώσω ότι διαβάλλεται ο χαρακτήρας, η Κυριαρχική μου φύση, η υπόσταση και η ισορροπία μου αν ο/η σύντροφός μου είναι πολυγαμικός/η.

    Άρα μερικά από τα θέματα που θίγονται είναι
    1ον. Η διαχείριση αυτών των συναισθημάτων και αυτών των καταστάσεων
    2ον. Ο απαλοιφή των εκβιαστικών - προς την φύση μας , τις σχέσεις μας και τον σύντροφο μας- τάσεων μας.
    3ον. Ο διαχωρισμός συναισθηματικής ασφάλειας και εξωτερικών συνθηκών
    4ον. Η διερεύνηση της φύσης μας.


    Επειδή όμως όλα αυτά δεν είναι θέματα που μπορεί κανείς να διερευνήσει και να θίξει ανά πάσα ώρα και στιγμή, η άποψη μου είναι να βρεις κάποιον συμβατό με τις ανάγκες και τις πεποιθήσεις σου.
     
  7. kali crow

    kali crow Guest

    δε νομιζω οτι ως πολυγαμια οριζεται μονο το να κανεις που και που κανα τριο με τον Κ σου και μια ασχετη...
    πολυγαμια εννοειται το να εχει ο Κ σου και αλλες υπο περα απο σενα....ετσι δεν ειναι?
     
    Last edited by a moderator: 5 Δεκεμβρίου 2010
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Ένα από τα πιο ψευδή διλήμματα, που αντιμετωπίζει κάποιος είναι μονογαμία vs πολυγαμίας. Η αποψή μου είναι καλά κρασιά.
    Σαν αν με ρωτάνε αν στη φύση του ανθρώπου είναι να ζει στα δέντρα, όπως πριν εκατομμύρια χρόνια, να ζει στη σαβάνα πριν χιλιάδες χρόνια, να ζει στις πόλεις του σήμερα. Ή αν φύση του ανθρώπου είναι να τρώει καρπούς και ρίζες όπως πριν εκατομμύρια χρόνια ή κρέας , όπως πριν χιλιάδες χρόνια. Άντε πείτε μου πού κατοικοεδρέυει, αυτή η ρημάδα φύση του ανθρώπου και να το ξανασυζητήσουμε. Αυτό που υποψιάζομαι, όμως, όπου και να κατοικοεδρεύει, είναι πώς σήμερα, αδυνατεί να επιστρέψει στα δέντρα. Δεν τον βοηθάνε οι αντίχειρες και η έλλειψη ουράς.

    Νομίζω ότι η φύση του ανθρώπου είναι η ποικιλία. Αυτή η ιδιότητα της προσαρμογής, που τον οδήγησε να έχει επιλογές επιβίωσης εκεί που άλλα είδη δεν είχαν.
    Μονογαμία λοιπόν η πολυγαμία. Χορτοφαγία ή κρεοφαγία? Ή και τα δυο? Σωρευτικά ή εναλλακτικά? Ο καθείς με την επιθυμία του και την αναστολή του, θα έλεγα. Έχει επιλογές. Ας τις απολαύσει, όποιες και αν είναι.

    Προσωπικά, προτιμώ εμμονικά τη μονογαμία για προσωπικούς μου λόγους αλλά δεν είμαι κατά της πολυγαμίας. Έχει και αυτή τα θετικά της. Μόνο ένα είδος πολυγαμίας θεωρώ καρικατούρα ή αλλιώς ηθικισμό του χειρίστου είδους, χειρότερο και από τον ηθικισμό που μπορεί να κρύβεται εύσχημα στη μονογαμία. Αυτή που σέρνεται εδώ μέσα και έξω, με αυτή που κυρίως μια γυναίκα μπορεί να καθησυχάσει τον εαυτό της για την πολυγαμία του άλλου, αυτή που ο άλλος μπορεί να καθησυχάσει την ενοχή του, ήτοι μονογαμώ ψυχικώς, πολυγαμώ σωματικώς. Λέγεται και υποστηρίζεται:

    Δηλαδή, μωρό μου εσένα αγαπώ, εσένα θέλω ψυχικώς και συναισθηματικώς, με καλύπτεις απόλυτα, είσαι ο άνθρωπός μου αλλά σωματικώς ε, δεν με καλύπτεις και τόσο, δεν μου αρκείς, επιθυμώ και άλλες. Όχι εγώ αλλά το πέος μου. Εντάξει, του λέει αυτή, αφού με επιθυμείς ψυχικώς και συναισθηματικώς, δεν πειράζει, θα το καταπιώ το ποτήρι τούτο, μπορείς να πηδάς άλλες, που δε θα θέλεις ψυχικώς και συναισθηματικώς. Άμα το κάνουμε και μαζί, ως ζευγάρι, ε τότε, με έχεις κορώνα στο κεφάλι σου. Ο ύμνος της μονογαμίας, με το ένδυμα της πολυγαμίας. Εδώ έγκειται η διαφωνία μου, σε αυτό το διαχωρισμό του σώματος από την ψυχή, με σαφή πρόκριση της ψυχής. Και παραδόξως φαίνεται ότι η μονογαμία ταιριάζει στα υψηλά, σε αυτά δηλαδή που θεωρούμε υψηλά, εδώ την ψυχή. Ακόμη και οι πολυγαμικοί φαίνεται να το αναγνωρίζουν αυτό. Το θέμα όμως είναι αν ένας άνθρωπος αναγνωρίζει εαυτό ενιαίο, ως σώμα και ψυχή ένα, τότε πιθανότατα ή θα μονογαμεί σε όλα τα επίπεδα ή θα πολυγαμεί πολυερωτικώς, υπό την έννοια ότι θα σχετίζεται πλήρως (ψυχικά και σωματικά με περισσότερους από έναν άνθρωπο), ή θα πολυγαμεί χωρίς δεσμεύσεις συναισθηματικές και σωματικές. Έτσι το ερώτημα που τίθεται και στα δύο φύλα είναι: Αν ο/η ερωτικός συντροφός σας ήταν ερωτικός σύντροφος άλλου/ης/ων πλήρως, όπως είναι και μαζί σας, ήτοι ψυχικά και σωματικά και δεσμευόταν και με αυτούς όπως και με εσάς, πώς θα νιώθατε? Αν αυτός που επιθυμείτε ως σύντροφο ήταν πολυγαμικός, υπό την έννοια ότι πολυγαμούσε και ψυχικώς, χωρίς δέσμευση απένταντί σας σε οποιοδήποτε επίπεδο, όπως και απέναντι σε κάθε άλλο, πώς θα ήταν για εσάς? Αν απαντάτε, ότι θα νιώθατε χαρούμενοι και ευτυχείς, τότε είστε πολυαγαμικοί και να σας έχει ο θεός καλά. Αν αρχίσετε να τα μασάτε, τότε να ξανασκεφτείτε, τι ακριβώς είστε, αν είστε κάτι, ή αν τελικά πολλά εξαρτώνται από τον Άλλον/η και τι μας εμπνέει και μας γεννάει μέσα μας.

    Σε κάτι που συμφωνώ με την camera obscura, είναι ότι πρέπει οι δύο να συμφωνούν κατ αρχήν περί της πολυγαμίας ή μονογαμίας τους. Μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα το καράβι τους να προλάβει να βγει στ ανοιχτά και να μην βουλιάξει άμα την καθέλκυση του. Δεν θα το έθετα ως συμβόλαιο αλλά ως συμφωνία, που μπορεί να τροποποιηθεί από κοινού, ενίοτε και μονομερώς.
    Δε συνδέω την πολυγαμία ή την μονογαμία με το βδσμ. Αναγνωρίζω, όμως ότι οι ρόλοι που είμαστε μέσα σε αυτό, επηρεάζουν την τάση μας προς τη μονογαμία ή την πολυγαμία, αλλά νομίζω ότι δεν τίθεται τέτοιο ερώτημα εδώ.
    Έτσι στην Αστροβροχή, δεν εύχομαι καλό κουράγιο, της εύχομαι να περνάει καλά. Το ίδιο και σε όλους μας
     
  9. mairaincollar

    mairaincollar Regular Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    αρα ειμαι καλα γιατρέ μου?
    να μην ανυσηχω? 
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Μια χαρά είσαι, αγαπητή μου, απλά να κάνεις πότε πότε κανένα τσεκάπ μην μας πάθεις καμιά ίωση μονογαμικότητας... και θέλεις πάλι αντιβίωση...  
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    έχει πλάκα επειδή κάποιος είναι κυριαρχικός να επιβάλει τη πολυγαμία ,μονομερώς μάλιστα ...

    μου προκαλείτε μία εντύπωση πως κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας .

    τέλος να εκδηλώσω και την απέχθεια μου ,προς κάτι τυπάδες ,που πίσω από την "ασφάλεια" της οικογένειας τους έχουν και μία σκλάβα και την αναγκάζουν να ζει στο σκοτάδι μέσω του status τους , αυτές τις ιστορίες τίς έχω ακούσει και συνεχίζω να τις ακούω , θα μου πείτε εκείνες δεν ξέρουν που πάνε ; όχι ταϊσμένες με ψέμματα ελπίζουν ...
    και εμένα μου αρέσουν τα παραμύθια αλλά όχι για να εκμεταλεύομαι ...