Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sotiris, στις 18 Οκτωβρίου 2010.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Μια φορά κι ένα καιρό η κυρία Μίνου η ψυχολόγος ήρθε με τις βαλίτσες της και στρώθηκε σε ένα BDSM forum.
    Άνοιξε τις βαλίτσες της και πετάχτηκε απο μέσα ένα θηρίο.Το λέγαν οργασμό.
    Όλοι οι χωρικοί και οι χωρικές έτρεξαν να δουν το θηρίο.Έτρεχαν στις γειτονιές και φώναζαν: "οργασμός οργασμός".
    Αντιλάλουσαν τα βουνά και οι πέρα κάμποι.
    Απο τότε μέχρι σήμερα και μέχρι αύριο και μεθαύριο το θηρίο θα είναι εδώ να τρώει τα σαράκια...
    Η Κυρά Μίνου θα κάνει χρυσές δουλειές και θα περνά αυτή καλά και οι ανοργασμικοί (αρσενικοί και θηλυκοί) καλύτερα.
     
  2. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

     
     
  3. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Βάσει μιας μελέτης που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal of Sex Research». Και οι άνδρες προσποιούνται οργασμό !!!!!!!!!


    Τελικά, δεν είναι μόνο οι γυναίκες που προσποιούνται ότι έχουν οργασμό. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πως η προσποίηση είναι πολύ συνηθισμένη και στα δύο φύλα, αν και τα κίνητρά της μοιάζει να είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ ανδρών και γυναικών.

    Στην πραγματικότητα, το ισχυρότερο κίνητρο για να προσποιηθεί ένας άνδρας οργασμό, είναι να διαφυλάξει το συναίσθημα της σχέσης και να μην πληγώσει τη σύντροφό του. Με τις γυναίκες, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο…

    Η επιστημονική μελέτη έγινε από ψυχολόγους στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας και συμμετείχαν 180 άνδρες και 101 γυναίκες, όλοι φοιτητές. Κάθε συμμετέχων ερωτήθηκε εάν...

    προσποιήθηκε ποτέ οργασμό και για ποιους λόγους.

    Περίπου το 10% των ανδρών και το 19% των γυναικών που είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις, κατά τις οποίες δεν υπήρξε διείσδυση, ανάφεραν ότι προσποιήθηκαν οργασμό.

    Στην περίπτωση της διείσδυσης, το 86% των ανδρών και το 82% των γυναικών, ανέφεραν ότι προσποιούνται οργασμό κατά τη διάρκεια της πράξης.

    «Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζαμε είναι πως η προσποίηση του οργασμού ήταν κατ’ εξοχήν μια «γυναικεία υπόθεση», που «επιστρατεύονταν» ώστε να μπορεί η γυναίκα να αποκρύψει τη δυσκολία ή την αδυναμία της να φτάσει σε οργασμό. Σαφώς τα "oπτικοακουστικά τεκμήρια", η εφύγρανση της γεννητικής περιοχής της γυναίκας και οι παλμικές κινήσεις του κόλπου, δεν αποτελούν για τον άνδρα κριτήρια ασφάλειας για το αν η σύντροφος του κορύφωσε ή όχι, όμως αυτό που βλέπουμε πλέον είναι πως και οι άνδρες να ακολουθούν, σπανιότερα βέβαια, την ίδια τακτική κι ας είναι πολύ πιο δύσκολο ο άνδρας να κρύψει ή αντίστοιχα να αποδείξει ότι δεν προσποιείται, αφού η στύση και η εκσπερμάτιση είναι στοιχεία φανερά και ορατά», σχολιάζει η Ελεάνα Ελευθερίου Ψυχοθεραπεύτρια-Κλινική Θεραπεύτρια Σεξουαλικών Διαταραχών.

    Οι αιτίες
    Οι άνδρες συνήθως προσποιούνται οργασμό όταν επιθυμούν να δώσουν τέλος στη σεξουαλική πράξη, χωρίς όμως να πληγώσουν τη σύντροφό τους. Συγκεκριμένα, οι μισοί άνδρες ανέφεραν ότι το κίνητρό τους ήταν αυτό.

    Τα 80% των γυναικών ανέφερε ότι προσποιούνται οργασμό για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, είναι προκειμένου να ερεθίσουν περισσότερο τον σύντροφό τους και να «τελειώσει».

    Το κίνητρο αυτό όμως, δηλαδή το να φτάσουν και οι δύο σε οργασμό, ασκεί μεγάλη πίεση και στα δύο φύλα, επισημαίνει η Carol Ellison, συγγραφέας του βιβλίου «Women's Sexualities: Generations of Women Share Intimate Secrets of Sexual Self-Acceptance».

    «Όταν το σεξ γίνεται για λόγους επίδειξης με σκοπό την επιβράβευση ή εμπεριέχει τέτοιους στόχους και επιδιώκει τη στύση – διέγερση, διείσδυση και οργασμό, τότε είναι προβληματικό», επισημαίνει η Ellison.

    «Αυτό που οφείλουμε να επισημάνουμε είναι πως στη θέση της απόκρυψης στοιχείων και της προσποίησης, θα πρέπει να μπει η εμπιστοσύνη και η διάθεση για ειλικρινή διάλογο ανάμεσα στους συντρόφους, που αποτελούν μέσα ασφάλειας και για τα δύο μέρη του ζευγαριού. Ο οργασμός δεν πρέπει να αποτελεί μέσο αυταπόδειξης και αυτοεπιβεβαίωσης ούτε για τον άνδρα ούτε για τη γυναίκα, ενώ όταν επιβάλλεται από τον έναν ή τον άλλο είναι πολύ πιθανό να κινδυνεύουν και οι δύο από την αναγκαστική προσποίηση. Το σεξ δεν είναι αγώνισμα και ο οργασμός δεν πρέπει να αποτελεί έπαθλο-ούτε για τον άνδρα αλλά ούτε και για τη γυναίκα», εξηγεί η κ. Ελευθερίου.

    Σύμφωνα με την ίδια ο όρος «σεξουαλική επιτυχία» θα πρέπει να οριστεί εκ νέου, ως κάτι το οποίο σε κάνει να νιώθει καλά για τον εαυτό σου, το σύντροφό σου και ως κάτι που βοηθά τη σχέση σας.

    «Εάν λοιπόν, αλλάξεις το στόχο του σεξ και το μετατρέψεις σε κάτι που επιδιώκει τη δημιουργία αμοιβαίας ευχαρίστησης και εξεύρεσης όλωντων διαφορετικών τρόπων για τη δημιουργία ηδονής… τότε θα μάθεις πολλά περισσότερα για τη σεξουαλική απόκριση. Το σεξ θα μετατραπεί σε μία τελείως διαφορετική εμπειρία» λέει η Ellison.

    «Σε καιρούς όπως αυτούς που διανύουμε που η σεξουαλική υγεία και επίδοσητου άνδρα βάλλεται από τα κακώς κείμενα της οικονομίας και της κοινωνίας, ενώ προβλήματα όπως η ανεσταλμένη εκπερμάτιση έχουν ενταθεί σε σχέση με το παρελθόν, μάλλον η προσποίηση δεν κάνει πια φυλετικές διακρίσεις, και μπροστά στη πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση και ναδημιουργηθούν συναισθήματα απόρριψης και ανασφάλειας, μοιάζει ως λύση ανάγκης. Υιοθετείται λοιπόν από τους άνδρες ακόμα μια γυναικεία πρακτική ή είναι η καινούργια «δικλείδα ασφαλείας» των ανδρών; Θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα», καταλήγει η κ. Ελευθερίου.
     
  4. Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Καμιά φορά σηκώνεσαι από το τραπέζι χωρίς να έχεις χορτάσει...
     
  5. Vanda

    Vanda Regular Member

    Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;
    Γιατι μπορουμε.
    Γιατι δεν παμε πακετο με οδηγιες χρησεως.
    Γιατι ειμαστε πολυδιαστατες.Μπορει σημερα να μας αρεσει κατι αυριο ομως οχι.Αντε κατσε να εξηγησεις γιατι.
    Γιατι ρε φιλε ναι σου ειπα οτι μου αρεσει αυτο που κανεις αλλα δεν ειναι αναγκη να με κατσιαζεις καθε φορα!
     
  6. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Αν και το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ..θα προσπαθήσω όσο μπορώ πιό περιληπτικά όπως κάνω πάντα.. (Ουκ εν τω πολλω το ευ ,αλλα εν τω ευ το πολύ)
    Γενικότερα η γυναίκα επηρεάζεται περισσότερο απο ψυχικούς παράγοντες και μερικές φορές είναι ικανή να "ξενερώσει" με το παραμικρό.. Καλά θα ήταν να είναι μόνο αυτό.. Κατ αρχήν υπάρχει το θέμα της γυναικείας ανοργασμικότητας που οφείλετε σε εκατοντάδες λόγους (ομοφυλοφυλία, ψυχικές διαταράχες, σωματικά προβλήματα, κολεοσπασμό κλπ).. Σε αυτές τις περιπτώσης ο άντρας δεν έχει μερίδιο ευθύνης διότι το πρόβλημα είναι καθαρά γυναικείο.. Σε περίπτωση που η γυναίκα δεν "πάσχει" απο τα προαναφερόμενα κοιτάμε πλέον τον άντρα.. Ένα πολύ μικρό και λεπτό μέλος είναι αδύνατον να προσφέρει έναν καλό οργασμό και όλα αυτα που λένε π.χ. "το μέγεθος δεν μετράει" είναι εντελώς αβάσιμα.. Το ίδιο συμβαίνει αν δεν είναι "σκληρός", δλδ αν για διάφορους λόγους δεν μπορεί να έχει μία καλή στύση.. Επίσης αν ο άντρας εξπερματώνει πρόωρα με αποτέλεσμα να μην δίνει στην γυναίκα τον απαιτούμενο χρόνο, πάλι δεν μπορούμε να πετύχουμε οργασμό.. Και μπορούμε να μιλάμε ώρες ατελείωτες.. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν φτάσει στην ηλικία των 45 ετών και δεν έχουν βιώσει ΠΟΤΕ έναν οργασμό.. Στο θέμα μας τώρα.. Οι γυναίκες που υποτίθεται οτι προσποιούνται οργασμό, λογικά το κάνουν για να μην δυσαρεστήσουν τον παρτενέρ τους..
    Προσωπικά έχω μια απορία με αυτό το θέμα την οποία θα μου λύσετε μάλλον εσείς (οι γυναίκες).. Πιστεύω οτι ο άντρας, πρέπει η χαζός να είναι η να μην έχει ξαναπάει στην ζωή του με γυναίκα, για να μπορέσει η γυναίκα να προσποιηθεί οργασμό.. Δηλαδή τι θα κάνει; Αυτά τα χαζά και γελοία αχ..και βαχ.. που βλέπουμε στις τσόντες και γελάμε; Έχω υπάρξει νυμφευμένος στο παρελθόν.. Είναι δυνατόν να μην ξέρει κάποιος το ΠΟΤΕ φέρνει την γυναίκα του σε οργασμό; Τις φορές που δεν θα την φέρει σε οργασμό για τον άλφα η βήτα λόγο, θα το ξέρει και τις φορές που όντως θα πετύχει, πάλι θα το ξέρει.. Όταν είσαι μαζί με μια γυναίκα στο ίδιο σπίτι για καιρό, "ξέρεις τον οργασμό της", την παραμικρή σύσπαση του προσώπου της, του κορμιού της, τις εκφράσεις της, την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της που αλλάζει, άσε που θα σε κάνει και μούσκεμα στο τέλος.. Ξέρεις πολύ καλά το πότε έχει οργασμό γιατι η κάθε γυναίκα έχει τον "δικό της" οργασμό, και της "δικιάς σου" της γυναίκας τον οργασμό τον γνωρίζεις πολύ καλά.. Πόσο πιά μπορεί να προσποιηθεί; Υπάρχει περίπτωση μετά απο έναν αποτυχημένο οργασμό, να πάει στο μπάνιο και να αρχίσει να "τραγουδάει;" Πόσο καλή υποκρίτρια είναι και στη τελική γιατί να μπεί σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία.. Νομίζω οτι αυτο που λένε "προσποίηση οργασμού" έχει καταντήσει χιλιοπιπιλισμένη καραμέλα, λές και όλες οι γυναίκες είναι τόσο καλοί ηθοποίοι και όλοι οι άντρες είναι κουτορνίθια.. Έαν συμβαίνουν όντως αυτά, είναι τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΑ και σημαίνει οτι μερικοί άντρες έχουν τόσο μεγάλη ιδέα και σιγουριά για τον εαυτό τους, που αυτή η ιδέα τους θολώνει τόσο το μυαλό, και τους κάνει να μην βλέπουν κυριολεκτικά μπροστά τους.. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε.. Απλά, προσωπικά μου φαίνετε εντελώς αφύσικο, το οτι η γυναίκα μπορεί με τόση ευκολία να προσποιείται οργασμό.. Η αλήθεια πάντα "διαρρέει" απο κάπου..
     
  7. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Συνήθως ο γυναικείος οργασμός περιγράφεται ως εμπειρία υπέρτατης απόλαυσης με ιδιαίτερα έντονα αισθήματα, που συχνά περιγράφονται ως σπασμοί στην περιοχή της πυέλου (περιοχή της λεκάνης). Ωστόσο, μια πρόσφατη μελέτη (King, 2010) που επεδίωξε να περιγράψει την εμπειρία του οργασμού 500 γυναικών ανέδειξε μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που έως σήμερα είχαμε.

    Οι ερευνητές έδωσαν σε κάθε γυναίκα μια σειρά από επιθετικούς προσδιορισμούς του αισθήματος που νιώθουν κατά τον οργασμό, όπως παλλόμενη, αναβλύζουσα, ικανοποιητική, χαλαρωτική, ευφορία, έξαψη, τρυφερότητα, αίσθημα σπασμών κ.λπ. Κατόπιν, τους ζήτησαν να αξιολογήσουν την πιο πρόσφατη εμπειρία οργασμού με τον σύντροφό τους, δηλώνοντας την ένταση με την...
    οποία αισθάνθηκαν τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Το ίδιο ζητήθηκε να κάνουν και για τον οργασμό που αισθάνθηκαν κατά την τελευταία αυτοϊκανοποίηση.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, διαπιστώθηκαν 4 κατηγορίες οργασμού στο σεξ με σύντροφο και μία επιπλέον κατηγορία που περιέγραφε τον οργασμό κατά την αυτοϊκανοποίηση. Οι 4 κατηγορίες ήταν:

    * Οργασμός με υψηλό αίσθημα ευχαρίστησης και έντονα σωματικά αισθήματα, π.χ. παλμοί, σπασμοί κ.λπ .

    *Οργασμός με υψηλό αίσθημα ευχαρίστησης και μέτριας έντασης σωματικά αισθήματα.

    *Οργασμός με μέτριο αίσθημα ευχαρίστησης και χαμηλής έντασης σωματικά αισθήματα.

    *Oργασμός με χαμηλό αίσθημα ευχαρίστησης και χαμηλής έντασης σωματικά αισθήματα.

    Οσον αφορά τον οργασμό κατά την αυτοϊκανοποίηση, χαρακτηρίζονταν από λιγότερα σωματικά αισθήματα, αλλά περισσότερο ευχάριστα.

    Φαίνεται από τα παραπάνω ότι το αίσθημα του οργασμού δεν είναι πάντα το ίδιο, ούτε περιγράφεται ως «υπέρτατη απόλαυση» πάντα. Μάλιστα, το αίσθημα του οργασμού κατά την αυτοϊκανοποίηση είναι σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερο από ό,τι στον οργασμό που προκαλείται με τον σύντροφο.

    Read more: Enimerwsi.com ©: Οι κατηγορίες του γυναικείου οργασμού!
     
  8. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Εδώ οι άνδρες υποκρίνονται ολόκληρες σχέσεις,
    οι ψεύτικοι οργασμοί των γυναικών σας πείραξαν;
     
  9. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Προσποίηση ξέρω μόνο στον αθλητισμό. Και ακολουθεί η γνωστή "σακούλα"..

    Πέρα απο την πλάκα νομίζω πως όταν αρχίζουν οι προσποιήσεις μετά απο λίγο ακολουθεί και η "εξόδιος ακολουθία".. Νομοτελειακά.

    Το πως και το γιατί νομίζω πως δεν έχει σημασία...
     
    Last edited: 6 Δεκεμβρίου 2010
  10. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Κατ'αρχήν πρέπει να πω οτι το thread έχει έναν από τους εμπορικότερους τίτλους που έχω δει ποτέ: "Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;" και καπάκι απο κάτω βλέπεις οτι το έχει ποστάρει ο sotiris. Εικόνες με το Σωτήρη Μουστάκα ντυμένο γυναίκα γεμίζουν το μυαλό και καθιστούν αδύνατη τη μή εμπλοκή οποιουδήποτε έχει έρθει στον κόσμο πριν το 1975.

    Σε δεύτερη φάση, μου κάνει εντύπωση το οτι δεν έχει συζητηθεί αρκούντως το ζήτημα του αν και οι ΑΝΤΡΕΣ προσποιούνται οργασμό.

    Εγώ το έχω κάνει κάμποσες φορές.

    Μια φορά, για παράδειγμα, ήταν στη μία το πρωί, μετά από τέσσερις μεγάλες μπύρες και μια μεγάλη μερίδα κοτόπουλο κάρι με ρύζι μπαζμάτι, έχοντας ήδη χύσει πριν 75 λεπτά, έχοντας ξυπνήσει στις 6 και ενώ πρόκειται να ξαναξυπνήσω στις 6. Το σκεπτικό είναι απλό, άντε να κάνω οτι χύνω μπας και ησυχάσω 2-3 ώρες.

    Χαιρετισμούς,
    DH
     
  11. Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;


    Με το παρντόν, αλλά αν κι εφόσον καπνίζεις, τα πεντάφυλλα σου αρκούν?  
     
  12. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Στο τσακ.