Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Νοεμβρίου 2010.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Ανεξάρτητα αν κάποιος πολυγαμικός θεωρείται εντός ή εκτός bdsm (σχεδόν γελοίο μου φαίνεται αυτό το κριτήριο), η νοοτροπία των πολυγαμικών ατόμων μου θυμίζει αυτή των χίπιδων και γι’ αυτό το λόγο μου προκαλεί αποστροφή.
     
  2. astarte_453

    astarte_453 New Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Για να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις, αλλά θα ήθελα να απαντήσω στο αρχικό ποστ με μια ερώτηση...Γιατί μια προσωπική πεποίθηση, η οποία κιόλας εκφράζει απλά το οτι είσαι συναισθηματικός άνθρωπος, να πρέπει να περιορίζει τις ανάγκες σου και τα γούστα σου? Είναι θέμα ανθρωπου, όχι θέμα "κατηγορίας γούστων". Ένα ανάλογο παραδειγμα νομίζω θα μπορούσε να είναι το οτι πολλοί μπορούν τα one night stands ενώ άλλοι όχι γιατί απλά δεν μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς συναίσθημα. Αυτό δηλαδή τους κάνει να μην έχουν δικαίωμα στο sex γενικά??  
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Σωστή η τοποθέτησή σου και μπράβο σου για τα 19 σου χρόνια.
    Σίγουρα έχουν δικαίωμα στο σεξ απλά επιλέγουν αυτοί τον τρόπο.
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση μάτια μου
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Το υπόσχομαι. Άλλωστε πώς θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο στον vautrin? 

    Να μην είσαι κυνικός. Δεν σου πάει 
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Αστάρτη, καμιά σχέση δεν έχει η πολυγαμικότητα με τα one night stand. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι με τα one night stands, μάλλον τα αποφεύγω, αλλά η πολυγαμικότητά μου παραμένει και φυσικά, όχι απλά για να εξυπηρετείται και να ικανοποιείται το εγώ μου...
    Σαφώς απαιτείται συναισθηματική εμπλοκή σε μια οποιαδήποτε σχέση, μόνο που δεν είναι αναγκαίο να γίνεται αντιληπτή ή και κατανοητή από όλους, άσχετο αν η προσωπική μου άποψη επί του θέματος είναι πως και οι δύο ή οι περισσότεροι συμμετέχοντες σε μια τέτοια σχέση, χρήζουν μελέτης εν γένει.
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Από πού προέκυψε αυτό το συμπέρασμα; Είπε κανείς πως οι μονογαμικοί δεν έχουν δικαίωμα στη σεξουαλική ζωή; Απλά, ας ξεκαθαρίζουν εξ' αρχής τη θέση τους, ούτως ώστε να μη βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Το ίδιο, βέβαια, πιστεύω πως πρέπει να ισχύει και για τους πολυγαμικούς.

    Όσο για τα one night stands, δε μπορώ να καταλάβω ποια η σχέση τους με το νήμα.
     
  7. astarte_453

    astarte_453 New Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Μα δεν είπα πως δεν θα πρέπει να το ξεκαθαρίζουν εξ αρχής..ίσα ίσα που συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχει αυτό το ξεκαθάρισμα για να μην υπάρξουν προβλήματα. Και ναι αυτό ισχύει και για τους μονογαμικούς και για τους πολυγαμικούς.

    Οσο για τα one night stands δεν είναι πως έχουν κάποια σχέση με το παρόν θέμα. Απλά έθεσα ένα παράδειγμα που πιστεύω πως ταίριαζε στην περίσταση. Ήθελα κυρίως να δείξω πως η διαφοροποίηση των πεποιθήσεων δεν επηρεάζει την γενικότερη επαφή με έναν χώρο.
     
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?



    ΥΓ. Άμα θέλετε να είμαστε φίλες, σας παρακαλώ μη μου προγκάτε τον vautrin. Τον έχω τοποθετήσει στο απυρόβλητο λόγω καρατσεκαρισμένης σοβαρότητας! ΟΚ;

    Το υπόσχομαι. Άλλωστε πώς θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο στον vautrin?



    Α, όλα καλά κι άγια κορίτσια αλλά θέλω να με προγκάτε. Αν δεν με προγκάει καμία τότε κι εγώ θα κρατήσω την ανάσα μου μέχρι να σκάσω. Μιλώ σοβαρά … καρατσεκαρισμένα!


     



    Να μην είσαι κυνικός. Δεν σου πάει


    Τα μπλε μου πάνε καλύτερα, ε;  
     
  9. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member


    Οχι, εισαι ανώμαλη και διεστραμμένη BDSMer... :lol2:Αυτά ειναι του διαβόλου... (και του γιαγβέ, του χριστου, του αλλαχ και της συνομοταξίας τους γενικα)...
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Eιμαι, είμαι..... 
    ΑΧ!   Κύριε μην με τιμωρήσετε σκληρά....   
     
  11. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    To ερώτημα που έθεσε η Astrovroxi νομίζω πως απαντήθηκε πολύ νωρίς στο thread: το αν της αρέσει η όχι η πολυγαμία σχετίζεται με το BDSM όσο και το αν της αρέσουν οι μελιτζάνες παπουτσάκι. Οπως θα ΄λεγε κι ο Λένον whatever gets you through the night.

    Ως προς το κοσμοπόλιταν θέμα που αναπτύχθηκε μετά, παρατηρώ με κάποια έκπληξη ότι ούτε η θεματολογία του φόρουμ, ούτε οι απόψεις μου έχουν μεταβληθεί από το 2005. Η έκπληξή μου αφορά φυσικά το ότι δεν έχουν μεταβληθεί οι απόψεις μου.

    Βέβαια, για να μην οδηγήσουμε την Syrah στην παράνοια, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το δίκιο της: σε μια M/s σχέση, δεν τίθεται το ζήτημα αν αρέσει η πολυγαμία ή οι μελιτζάνες παπουτσάκι στο s μέλος, γιατί απλούστατα δεν τίθεται κανένα ζήτημα από το s μέλος.

    Δεν μπορεί το χρηστικό να σου υποβάλει τη χρήση του. Τελεία.

    Αν κάποιος νομίζει ότι BDSM είναι μόνο το M/s, καλά να περνάει. Ας πάει να συζητήσει με κανάν υπουργό οικονομικών για το πώς η "διαπλάτυνση από πίσω" μπορεί να ονομαστεί "επιμήκυνση από μπρος".

    Απ' την άλλη, οι σκυλοφιλόσοφοι του φόρουμ (εκ του "κυνικός φιλόσοφος") καραδοκούν για να καγχάσουν "πού 'ναι οι M/s σχέσεις ο-ε-ο;"

    Την προφανή απάντηση "Αφού είναι μακριά απ' τον κώλο σου, εσένα τί σε κόφτει;" επιθυμώ να την ενισχύσω με τη ιδέα ότι δεν βλάφτει (και αντιθέτως ωφελεί) η Ιδέα ότι υπάρχουν οι M/s σχέσεις, και έχουν έναν χαρακτήρα "τοτέμ και ταμπού συγχρόνως".

    Ωφελεί μια τέτοια Ιδέα ακριβώς στο βαθμό που κρατά την κάθε λουλού από το να δηλώνει απροβλημάτιστα slave ενώ βρίσκεται σε μια σχέση στην οποία στήνει κώλο χωρίς να έχει προηγηθεί κανά μισάωρο με μυξογκρίνιες "όχι, μωρέ Μάκη, πονάει αυτόοοο" και τον κάθε Λούλη από το να Μαστερεύει ανευθύνως, ενώ είναι σε μια σχέση που μπορεί να λέει "πέσε και παίρνε τον" χωρίς να έχει περάσει κανά μισάωρο εκθειάζοντας την αίσθηση που αφήνουν τα χειλάκια της στο κορμί του μπας και το πιάσει αυτή το υπονοούμενο.

    Κοινώς, να αντιλαμβάνεται το s μέλος τί σημαίνει παραδίδω τα πάντα (αλλά, εν δυνάμει, τα πάντα!) καθώς και το πότε, και το σε ποιό στάδιο της σχέσης και να αντιλαμβάνεται το Μ μέλος την ευθύνη που έχει στο να σηκώσει αυτά τα πάντα καθώς και το πότε, και το σε ποιό στάδιο της σχέσης μπορεί να τα αναλάβει.

    Πρέπει τέλος να πω ότι πήρα δραμαμίνες για να μην ξεράσω διαβάζοντας αρκετά από τα σχόλια: μα πού θα πάει αυτή η κατάσταση με την "ειλικρίνεια";

    Εχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία, διαβάζεις το φόρουμ και νομίζεις ότι βλέπεις παντού παραλλαγές της μίνι συνέντευξης που έβαζαν οι γυμνές γκόμενες στο κεντροσέλιδο του Πλέιμπόι: "Στον άνδρα, μεγαλύτερη αρετή θεωρώ την ειλικρίνεια". Ελεος!

    Μα καλά, ούτε μία δεν βρίσκεται που να θέλει τον άνδρα λεφτά, μακρύψωλο, Ρουβόφατσο κι ας είν' λίγο ψευτράκος; Μόνο οι άφραγκοι, καμπούρηδες και μικροτσούτσουνοι αλλά ειλικρινείς εκεί έξω έχουν ελπίδα;

    Κι έχει μάθει τώρα κι ο κάθε φλούφλης και παίζει τον προτεστάντη μπίζνεσμαν λέγοντας: "α, εγώ είμαι ειλικρινής, και τα ξεκαθαρίζω όλα απ΄την αρχή, ανοίγω όλα τα χαρτιά μου.."

    Ε, λοιπόν, εγώ άμα ήμουνα γκόμενα θα του 'λεγα: "Χεστήκαμε ρε φίλε για την ειλικρίνειά σου, άμα χρειαστούμε μάρτυρα σε δίκη θα σε έχουμε υπόψη.. κανά μανικέτο τώρα θα μας ρίξεις ή πάλι δε θ' ανοίξουνε κουμπιά;"

    Αμάν πια...

     

    Dream
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Παρότι δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τη σκέψη σου στο μέρος του σχολίου σου που δεν παρέθεσα εδώ, όσον αφορά στο παρατεθημένο κείμενο θα ήθελα να διευκρινίσω πως η μη αναγνώριση του δίκιου μου είναι αμελητέας σημασίας για την πνευματική μου συγκρότηση, όταν αυτή προέρχεται από ανθρώπους που στερούνται βιωματικής αντίληψης επί του ζητήματος.

    Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχω διαπράξει φυσική επίθεση εναντίον συναδέλφων που διατείνονται πως κάτι "δεν γίνεται" (ήτοι είναι ανθρωπίνως αδύνατο), ενώ (όχι μόνο) εγώ μπορώ με ευκολία να το κάνω. Έχω αρκεστεί σε μερικές προσβολές και έχω νιώσει πολλάκις την επιθυμία να τους πετάξω το pc τους κατακέφαλα ομολογώ (κυρίως επειδή λόγω της ανικανότητάς τους να το χρησιμοποιήσουν, αστοχεί κάθε σενάριο απόσβεσης και η μόνη περίπτωση να αποσβεστεί όντως, είναι εκείνη, όπου τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας απαξιώνονται σε βάθος χρόνου 40ετίας - ω ανίκανοι και ω κρετίνοι), αλλά σε γενικές γραμμές δείχνω κατανόηση.

    Το ότι το BDSM δεν συνοψίζεται στο M/s είναι μια άλλη υπόθεση. Ουδέποτε αντελήφθην το λόγο για τον οποίο καταπιάνονται με το BDSM όσοι μπορούν να το αποφεύγουν...