Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα πάθη του Κυρίου?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sk, στις 9 Δεκεμβρίου 2010.

  1. astarte_453

    astarte_453 New Member

    Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Βασικά νομίζω πως έχει να κάνει κυρίως με τα θέλω του καθενός....Θα μου πείτε τώρα τι εννοείς ρε μπαρμπα-μήτρο...Να εξηγήσω τι εννοώ. Εννοώ πως, για μένα τουλάχιστον, βασικό στοιχείο για να υποταχθείς σε κάποιον είναι το να τον εμπιστεύεσαι και να τον θαυμάζεις. Οπότε θεωρώ πως μάλλον έχει να κάνει και με την προσωπική αντίληψη του καθενός. Δηλαδή τι στοιχεία χρειάζεται ο καθένας στην προσωπικότητα του ατόμου που δέχεται ως Κυριαρχο του για να μπορέσει να τον εμπιστευτεί και να τον θαυμάσει.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Μου φαίνεται φυσικό να υπάρχει κυρίαρχος με πάθη. Πιθανόν να είναι ένας επικίνδυνος κυρίαρχος, αλλά αφού υπάρχει έστω και ένας/μια επί του/της οποίας κυριαρχεί, είναι κυρίαρχος.
     
  3. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Re: Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Στο πρωτο ισως ηταν καλυτερο να σταματησεις στο " ... ετσι του αρεσει ...", συμπληρωνοντας ισως "και οχι επειδη δεν έχει αλλη επιλογη", μια και η υποταγη σε εξωγενεις συνθηκες πιθανοτατα δεν μπορει να ειναι χαρακτηριστικο Κυριαρχου.
    Επικροτω απολυτως το δευτερο.

    Συνοπτικα, επειδη ανθρωπος χωρις παθη δεν νοειται, επειδη αφαιρεθηκε το θεϊκο στοιχειο απο τους Κ (ομοιως πιθανοτατα λανθασμενα {ρε που εχω παρακαρει το καλαμι μου?}) και τελος επειδη ακομη τουλαχιστον η τεχνητη νοημοσυνη ειναι στα σπαργανα, επιτρεψτε μου να σας υπενθυμισω τις ιστοριες με τα κερασια και το καπνισμα απο το Ζορμπα.
     
  4. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Γνώμη μου: Αν κάποιος καταφέρει να γίνει ο Θεός, το Α&Ω, τα Πάντα για τον/την υ του, τότε μπορεί να είναι και Κ και ό,τι άλλο θέλει...
     
  5. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    να τονίσω ότι δεν μίλησα για "αδυναμίες". Όπως το λέει και η kati πιο πάνω δεν μιλάω για μικρούς εθισμούς (ούτε καν για μεγάλους για να είμαι ειλικρινής), αλλά για ανεξέλεγκτες καταστάσεις, για καταστάσεις που δείχνουν ότι δεν μπορεί να κυριαρχήσει ο Κ στον εαυτό του. Αν η απάντησή σας είναι ότι ουδεμία σχέση έχει το ένα με το άλλο, την δέχομαι – αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν συμφωνώ. Αλλά σαφώς δεν αναφέρομαι σε αδυναμίες.

    Τώρα για τον βαρώνο, αν διοικεί τέτοιο καρτέλ (και δη Κολομβιανό!) και είναι ακόμα ζωντανός όπως λέει και η tender lilly, και το κάνει και όντας βαριά μαστούρας, δεν ξέρω αν θα τον χαρακτήριζα Κ αλλά θα του έβγαζα τουλάχιστον το καπέλο  

    sk
    ΥΓ το "ιδανικός" πάντως δεν χρησιμοποιήθηκε...τόσα λάθη υπάρχουν στην ζωή, γιατί να κάνουμε κάποιο δύο φορές?  
     
  6. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Σας ευχαριστώ όλους για την κατάθεση απόψεων και αν δεν είχε καταντήσει ανέκδοτο, θα έλεγα ότι μου δίνετε...τροφή για σκέψη LoL. Θα αρκεστώ όμως να πω ότι απολαμβάνω την ροή της κουβέντας. Είναι αναζωογονητική.

    sk
     
  7. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?



    Το να επιθυμεί μια υ να σχετιστεί με έναν Κ ο οποίος δεν είναι γατζωμένος από μεγάλα πάθη είναι τόσο εξιδανικευμένο όσο και το να επιθυμεί μια υ να σχετιστεί με έναν Κ ο οποίος είναι σώας τας φρένας. Κάτι δηλαδή κατά τη γνώμη μου φυσιολογικό, θεμιτό και διόλου εξιδανικευμένο.


    Θέλω να κυριαρχηθώ και να προσφέρω υποταγή, κάποιον που θα θαυμάζω και θα με υποτάξει με έναν ύπουλα ασυναίθητο τρόπο, αυθυποβαλλόμενη.

    Άλλωστε η φράση "επιθυμώ να μου επιβάλλει κάποιος την κυριαρχία του" είναι λογικό παράδοξο, αντίστοιχο του "επιθυμώ να με βιάσουν" και άρα νοιώθω οτι δε στέκει σαν ερώτηση.

    Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένας βαρώνος της κόκας αν και εφόσον καταφέρνει να φέρει εις πέρας το τόσο δύσκολο έργο του (δεν εξετάζουμε τη γοητεία ούτε την ηθική του να είναι κάποιος μεγαλέμπορος ναρκωτικών  ) έχοντας ένα τέτοιο βίτσιο, ίσως δεν είναι ιδιαίτερα έρμαιο του εθισμού του.
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Εξαιρετικό. (Μου τελείωσαν τα rep για σένα.)

    Είναι πάντα μία εσωτερική υπόθεση, απόρροια ενός αυτόματου μηχανισμού στον οποίο το Υ ουσιαστικά δεν έχει έλεγχο...
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Η μόνη προϋπόθεση είναι να είναι άνθρωπος αυτός πάνω στον οποίο κυριαρχεί. Δηλαδή να μην είναι μειωμένης πνευματικής δυνατότητας, να μην είναι παιδί, να μην χειραγωγείται αλλά να εισέρχεται στη σχέση με τη βούλησή του. Οι ορισμοί είναι ελλιπείς άνευ των προϋποθέσεων, σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Υπάρχουν πάθη και πάθη. Ένα πάθος που καθιστά έναν Κυρίαρχο μη λειτουργικό, σαφώς τον καθαιρεί από το στάτους του Κυρίαρχου.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Θες να μου πεις ότι δεν υπάρχουν ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν και στήριξαν επανειλλημένα ή/και επί μακρόν εσφαλμένες επιλογές στη ζωή τους, ιδία βούληση και μάλιστα με την πεποίθηση ότι έπρατταν ορθά. Γιατί αν αυτό νομίζεις μπορώ να σου δείξω εκατομμύρια τέτοιους ανθρώπους πάνω στη γη.
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Πράγματι. Μιλιούνια είναι. Δεν διαφωνώ καθόλου.

    Αυτό που θέλω να σου πω είναι, σχετικά με αυτό

    ότι με αυτό δεν συμφωνώ. Δεν είναι κυρίαρχος αυτός, δεν πληροί τον δικό μου (πολύ απαιτητικό) ορισμό. Επειδή

    Είναι θέμα ορολογίας περισσότερο.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πάθη του Κυρίου?

    Θα συμφωνήσω με τα πιο πάνω.

    Υπεράνθρωποι δεν υπάρχουν όσο κι αν μερικοί επιθυμούν να το πιστέψουν, είτε είναι Κυριαρχικής είτε υποτακτικής ψυχολογίας.

    Ακριβώς.
    Αλλά πάλι μάλλον δεν αναφέρεσαι στις τέλειες σκλάβες που οργώνουν το φόρουμ με τους τέλειους αγγελικά φτιαγμένους αφέντες τους έτσι?
    Μιλάς για μας τους κοινούς θνητούς που όχι μόνο αναγνωρίζουμε τις δικές μας αδυναμίες αλλά αποδεχόμαστε και τους συντρόφους μας μ αυτές φαντάζομαι, χωρίς να προσπαθούμε να ορίσουμε και να καθορίσουμε το bdsm όλης της Ελλάδας στα δικά μας μέτρα.