Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία πουτανιά....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Από πολύ νωρίς άκουσα κι έμαθα για την γυναικεία πουτανιά. Αναπόφευκτο μιάς και είναι "μέσα" στο DNA κάθε γυναίκας.
    H πουτανιά δεν είναι το χάρισμα των ιερόδουλων, αλλά έχει κανει crossover στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό και χρησιμοποιείται ευρύτερα από τις γυναίκες αν και σαν έκφραση υποννοεί την μαεστρία κάθε....”παγαπόντη”, πολλές φορές ανεξαρτήτως φύλου,για να υλοποιεί ιδιοτελείς στόχους με ανέντιμα και δόλια μέσα.
    Γρήγορα έμαθα κι εγώ τι σημαίνει, όντας κοριτσάκι και την εφάρμοσα πολλές φορές. Άλλοτε με νάζι και σκέρτσο και άλλοτε πιό....φανερά.
    Η χαριτωμένη γεμάτη νάζι πουτανιά γιά μένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθες γυναίκας. Κυριαρχικής ή υποτακτικής. Vanilla ή μη.
    Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου,αν και αρκετά ντόμπρα και θαραλλέα,να κάνει διάφορες πουτανιές.Με καλό σκοπό πάντα.Πότε να κάνω τα γλυκά μάτια σε τροχονόμο για να μην μου δώσει πρόστιμο,πότε να γλυκομιλάω με νάζι και υποννοούμενο σε υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας για να κάνω γρήγορα την δουλειά μου, μέχρι να φέρομαι με σκερτσο στην δουλειά για να μην επιτεθώ και το πιό διαδεδομένο...να κερδίσω έναν άνδρα. Πολλές φορές ξεπερνώντας τα όρια της προσωπικής μου πάντα ηθικής, αλλά καλοπροαίρετα.
    Εσείς? Αλήθεια τι σημαίνει για σας η γυναικεία πουτανιά? Οι γυναίκες πως την εφαρμόζουν και οι άνδρες πως την αντιλαμβάνονται? Τι πουτανιές έχετε κάνει και τι πουτανιές έχετε...υποστεί?
    Το νήμα απευθύνεται σε όλους.Και σε αυτές που κάνουν τις πουτανιές τους και σε αυτούς που τις εισπράττουν.
     
    Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2010
  2. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Πουτανιά για μένα είναι η κάθε ερωτική πρακτική η απόπειρα αυτής που δεν έχει σαν στόχο την ικανοποίηση λόγω ειλικρινούς έλξης, αλλά οποιαδήποτε άλλα οφέλη.
    Η εκμετάλλευση δηλαδή του ερωτικού στοιχείου για την εκπλήρωση ατομικών συμφερόντων.
    Είναι σιχαμερή, αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει όσο υπάρχουν οι αιτίες που την προκαλούν (ατομικιστικός κόσμος, ανταγωνισμός και κυνήγι του προσωπικού συμφέροντος εις βάρος των υπολοίπων).

    Για το ότι είναι μέσα στο DNA κάθε γυναίκας διαφωνώ καθέτως. Δεν είναι στη φύση της γυναίκας. Είναι κοινωνικό φαινόμενο. Εφόσον ζούμε σε κόσμο καπιταλιστικό και άρα ατομικιστικό, ο κάθε άνθρωπος ανταγωνίζεται τους γύρω του και προσπαθεί να επιβιώσει όχι αρμονικά, αλλά παρασιτικά: εκμεταλλευόμενος τους γύρω του, μόνος του και όχι σε συνεργασία με τους γύρω του. Η πουτανιά είναι μια 1ης τάξεως πρακτική σε αυτό το μοτίβο.
     
  3. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Μπα εγώ έτσι λέω κάθε μορφή χειραγώγησης. Φυσικά δεν αποδοκιμάζω αυτόν/ήν που την κάνει αλλά αυτόν/ή που υποκύπτει σε αυτήν.
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....


    Ή λάθος διατύπωσα εγώ την σκέψη μου ή λάθος την εξέλαβες αγαπητέ.
    Μιλάω για την όλο νάζι και σκερτσο πολλές φορές χαριτωμένη γυανικεία συμπεριφορα και πολύ λιγοτερο για το κοινωνικο φαινόμενο ατομιστικής και κακοπροαίρετης συμπεριφοράς που πρόσπάθησες να αναλύσεις.Δεν μίλησα για πανούργες γυναίκες που σκοπός τους είναι η καταστροφή του κόσμου.....
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    για μενα η πουτανια αρχιζει και τελειωνει στο κρεβατι και μονο εκει .
     
  6. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Εγώ είπα τι θεωρώ "πουτανιά".
    Αλλά και αυτό που λες εσύ δεν διαφέρει και πολύ.
    Είπες ας πούμε:
    "πότε να γλυκομιλάω με νάζι και υποννοούμενο σε υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας για να κάνω γρήγορα την δουλειά μου"

    Δηλαδή προσπάθησες να δείξεις ότι γουστάρεις τον υπάλληλο (ψευδώς), μόνο και μόνο για προσωπικό όφελος, για να εξυπηρετηθείς πιο γρήγορα. Τον εξαπάτησες δηλαδή.
    Ομοίως και μια πόρνη υποκρίνεται ότι σε γουστάρει και σου κάθεται, χωρίς να σε θέλει, αλλά μόνο για τα χρήματα.
    Αυτό είναι η πουτανιά (κυριολεκτικά). Υποκρίνεσαι ερωτική έλξη χωρίς να υπάρχει για να έχεις οφέλη.


    Κατά τ' άλλα, όσο αφορά τη δική σου έννοια περί πουτανιάς, προτιμάω τις ντόμπρες γυναίκες και τους ντόμπρους ανθρώπους γενικότερα.
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....


    Όταν σας φωνάζουν "τράβα μωρή να πλύνεις κανένα πιάτο" καθώς οδηγείτε, θίγεστε, και καλά κάνετε... Όταν επίσης ακούτε ή διαβάζετε το περίφημο "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες" θυμώνετε, και πάλι καλά κάνετε... Κι έρχεστε έπειτα και αναπαράγετε μόνες σας αυτού του είδους τα στερεότυπα που σας ταλαιπωρούν, και γιά τα οποία γενικώς παραπονείστε...

    Θα περίμενα λιγότερη φλυαρία και περισσότερη λογική, από ανθρώπους που διαθέτουν κάποιο μυαλό. Αν όντως το διαθέτουν, δηλαδή...


     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Ένα παράδειγμα;Πέρα από το πιθανό ερεθισμό που θα μπορούσες να μου προκαλέσεις, θα καταλάβαινα και περισσότερο για το τι ακριβώς ορίζεις ως πουτανιά.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Έλεος.
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Παρόλη την προσβλητική σου άνευ λόγου συμπεριφορά προς εμένα, με συγκρίσεις με πόρνες και όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες,δεν θα σου απαντήσω όπως πρέπει, γιατι απλα με πρόικισε η φύση με απίστευτη καταννόηση, πρός όλα τα πλάσματα.Να σε παρακαλέσω μόνο να είσαι λιγοτερο επιθετικός και προσβλητικος αν μπορείς,γιατι κάποιοι δεν είναι τόσο ευγενικοί και υπομονετικοί και ίσως έλθεις σε δύσκολη θέση και να χαλάσει και το νήμα.Πάντως σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Σε περίπτωση που κάποιος μου πει να πλύνω πιάτα απλά θα χαμογελάσω,γιατί δεν τα βάζω με ανθρώπους με κακή λεκτική συμπεριφορά που υποννοεί και ανοησία.
    Όσον αφορά το είστε πουτάνες, πάλι δεν με θίγει,γιατί δεν νοιώθω πουτάνα με την "κακή" και προσβλητική έννοια.
    Και δεν νομίζω ότι να παραδεχθούμε κάτι που συμβαίνει με πιό χαριτωμένο τρόπο σε ένα νήμα,είναι φλυαρία και έλλειψη νόησης.
    Όσο για την διάθεση μυαλού,σε ποιόν/ά αναφέρεστε.....φίλτατε?
     
  12. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Astrovroxi, μην το παίρνεις στραβά. Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω, ούτε το είπα με επιθετικό τόνο. Δεν το είπα για "κακό".
    Εξάλλου εσύ η ίδια λες στην αρχή:
    "Γρήγορα έμαθα κι εγώ τι σημαίνει, όντας κοριτσάκι και την εφάρμοσα πολλές φορές."