Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία πουτανιά....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Μήπως αυτό που ηθελημένα ή όχι εισπράττετε από τις γυναίκες εδώ και αιώνες?
    'Ημουν νομίζω αρκετά σαφης στον προόλογο του νήματος με τα παραδείγμτά μου.
    Πουτανιά είναι το χαρακτηριστικό της γυναίκας να χρησιμοποιεί αθώα ψέματα και ναζιάρικη συμπεριφορα για να πάρει αυτό που επιθυμεί.Τόσο απλά και τόσο συνηθισμενα.Χωρίς ίχνος ψυχιατρικής ανάλυσης με άρθρα από διακεκριμένους επιστήμονες.Εξάλλου είναι εμφανές το χιουμοριστικό ύφος του νήματος....
     
  2. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και συνεχίζω να το λέω! "μακάρι να ήμουν γυναίκα, εκτός από μ...άρα μελαχροινή, που θα ήμουν, θα ήμουν και μεγάλη πουτάνα!"



    παρ. πολλά "ήμουν" ε?
     
  3. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Γυναικεία πουτανιά: το καύσιμο που κάνει τη γη να γυρίζει, κυρίες και κύριοι.

    Τη λατρεύω.

    Το πετάρισμα των ματιών. Το προκλητικό Περπάτημα του Στριφογυριστού Κώλου (copyright DocHeart, 2004). Το "αφελές" σήκωμα της φούστας πάνω απ'το γόνατο, τα sweet nothings που μουρμουρίζονται και "δεν έχουν σημασία".

    Μη με παρεξηγήσετε. Είμαι μεγάλο παιδί. Καταλαβαίνω πότε γίνονται λόγω γνήσιου ερωτικού ενδιαφέροντος και πότε απλά για να πεισθώ να εξυπηρετήσω συμφέροντα. Και στις δύο εκδοχές της με βρίσκει ανήμπορο να μην ενδώσω -- ειδικά αν η διαπράττουσά τη είναι ωραία γκόμενα.

    Μη με παρεξηγήσετε (2): Είμαι εξ'ίσου ευάλωτος στην πουτανιά είτε αυτή διαπράττεται από μια άγνωστη που θέλει να της παραχωρήσω το ταξί το οποίο ξεκάθαρα εγώ δικαιούμαι, είτε από τη σύντροφό μου η οποία θέλει σώνει και καλά να πάμε στο Half Note μαζί με τους βορειοπροαστειώτες φλώρους και όχι στο Παράφωνο που έχει σκισμένα μαξιλάρια στις καρέκλες και ανεπαρκή εξαερισμό αλλά τουλάχιστον παίζουν πραγματική Blues.

    Μη με παρεξηγήσετε (3): Καμία σχέση με τις πόρνες και το αγοραστό σεξ. Αλίμονο, αν είχε, τότε η τετράχρονη ανηψιά μου θα ήταν πουτάνα. Πουτάνα δεν είναι. Πουτανιές όμως κάνει. Χοντρές. Το παιδί κόντεψε μια φορά να πείσει τον πατέρα του να πιει χλωρίνη.

    Μη με παρεξηγήσετε (4): Υπάρχει και αντίστοιχη ανδρική πουτανιά. Ακριβώς ίδια με τη γυναικεία. Αλλά αυτό δεν το λέμε παρέξω. Οκ?

    Χαιρετισμούς,
    DH
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    το λέμε ... και είναι εξίσου απολαυστική όταν θέλετε .. σε διαβεβαιώνω..  
    (η) uther
     
  5. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Από πού κι ως πού η πουτανιά είναι στο DNA κάθε γυναίκας; Ώρα να μας πεις ότι έχει ανακαλυφθεί και γονίδιο πουτανιάς..Αstrovroxi, δεν μας τα λες καλά.
    Προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη πουτανιά για να ορίσω την έμμεση χειραγώγηση για προσωπικά ωφέλη γιατί οι πουτάνες συναλλάσονται ευθέως με τους πελάτες, νοικιάζοντας το κορμί τους για σεξουαλική χρήση. Τίμια συναλλαγή κ πολλές από τις πουτάνες είναι μια χαρά ντόμπρα άτομα.
    Αντιθέτως, η υπόνοια σεξουαλικής διάθεσης, τεχνιέντως χαριτωμένης για να εξυπητετηθούν οι σκοποί, δεν είναι γραμμένο σε κανένα dna, είναι θέμα κοινωνικού περιβάλλοντος, όπως σωστά είπε ο Νecrotiκ, και εκπαίδευσης από τη μαμά στην κόρη αφού έχει διαπιστωθεί κατ' επανάληψη πως το ψαράκι τσιμπάει το δόλωμα.
     
    Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2010
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....


    Αυτό που πρέπει να καταλάβεις, φιλτάτη Astrovroxi, είναι πως και μέσα από αυτό που εσύ αποκαλείς χιούμορ (σ' εμένα προσωπικά δεν φαίνονται καθόλου αστεία κάποια πράγματα, και πιστεύω πως δεν πρέπει ν' αστειευόμαστε μ' αυτά), τα στερεότυπα που μας ταλανύζουν εδώ και αιώνες, αναπαράγονται μιά χαρά. Και περνάνε (με ελαφρύ και "ευχάριστο" και ως εκ τούτου πολύ ύπουλο και επικίνδυνο τρόπο) από στόμα σε στόμα, μυαλό σε μυαλό και τελικά, από γενιά σε γενιά...

    Δεν έχει σημασία λοιπόν, το εάν ενοχλεί εσένα προσωπικά το να σου λένε "να πας να πλύνεις πιάτα", ή πως "είσαι πουτάνα σαν όλες τις γυναίκες". Άσχετα με το κατά πόσο κάτι τέτοια σε αγγίζουν ή όχι ως άτομο, θα έπρεπε να ενοχλείσαι πάντα επειδή λέγονται, και κυρίως επειδή οι άνθρωποι τα σκέφτονται. Θα πρότεινα λοιπόν περισσότερη σκέψη και ενασχόληση με το να βρεθούν τρόποι να εξαλειφθούν κάποια στιγμή κάτι τέτοια (κάτι μπορεί να κάνει ο καθένας μας γι' αυτό, στο μέτρο των δυνατοτήτων του), παρά με την διαιώνισή τους μέσω της (αφελούς έστω και "χιουμοριστικής") αναπαραγωγής...

    Αυτό εννοούσα, και με τη "διάθεση του μυαλού". Μυαλό αναμφισβήτητα όλοι διαθέτουμε, το ζήτημα είναι όμως, πώς το διαθέτουμε...


     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Λυπάμαι αλλά δεν συμφωνώ μαζί σας καλέ μου.Το να εξαλείψεις το νάζι,το σκέρτσο και τον χαριτωμένο και μη κακοπροαίρετο τρόπο που μια γυναικα πολλες φορες χρησιμοποιεί την θηλυκότητά της για να πετύχει απλά και καθημερινά πράγματα, είναι σαν να έχεις μια θάλασσα με ροζ χρωμα....Και αν μη τι άλλο θα ήταν ατελέσφορο να προσπαθήσω να πείσω έναν άνδρα για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα και να πάψει να είναι καυστικός με τις εκφράσεις που προαναφέρατε περί πιάτων κλπ. και απλά υποδηλώνουν αδυναμία έναντι στο μυαλό της και τις ικανότητές της.
    Όσο για το πως χρησιμοποιεί κάποιος το μυαλό του, ευτυχώς δεν κρίνεται από την χιουμοριστική του ή την κακοπροαίρετη διάθεσή του να επικρίνει.
    Ευχαριστώ για την απάντηση αγαπητέ.
     
    Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2010
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις ότι είναι προνόμιο του γυναικείου φύλου, το να πουλήσεις κάτι για να πάρεις κάτι άλλο;

    Αθώα ψέμματα και ναζιάρικη συμπεριφορά...

    Δεν είχες πότε άντρα που έκανε λυπημένες φατσούλες ή φατσούλες σκυλάκου για να πάρει αυτό που θέλει;
     
  9. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    ο καθένας όπως μπορεί   οι άντρες είναι πιο πολύ "πουτάνες" από τις γυναίκες .. το μοναδικό όπλο που έχουμε οι γυναίκες γιατι να μην το χρησιμοποιούμε .. Ο άντρας που έχει χρήματα θα αγοράσει την νέα και όμορφη ..και αυτός πούτανας είναι.. 
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Πέρα από το γιό μου που είναι αμεταννόητος γαλίφης....όχι.
    Αλήθεια υπάρχουν τετοιοι άνδρες? Τόσο χαριτωμένοι και γλυκούληδες όταν μεγαλώσουν?
     
  11. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Ναι. Λέγονται πωλητές.
     
  12. ariadni

    ariadni Regular Member

    Εαν μια γυναίκα διαθέτει μυαλό και ικανότητες, για ποιό λόγο να χρησιμοποιεί νάζια για να επιτύχει τους σκοπούς της;
    Για ποιό λόγο να χρησιμοποιεί την θηλυκότητά της στην δουλειά της, εαν μπορεί να τα καταφέρει και αλλιώς ;
    Και τι είδους σεβασμό θα μπορεί να απαιτεί μετά, μέσα στον εργασιακό της χώρο;
    Τα νάζια και οι χαριτωμένες συμπεριφορές στο κατάλληλο μέρος, με τους κατάλληλους ανθρώπους. Όχι παντού.