Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία πουτανιά....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

  1. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Άντε μωρή τράβα πλύνε κανένα πιάτο , που με θες και κουβέντα  
    Τελικά είστε όλες πουτάνες:icon_no2:
    Άντε χαμογέλα τώρα    
     
  2. EffiE_

    EffiE_ New Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Lol. Πόσο δίκιο έχεις.  
     
  3. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Και εγώ αυτό κάνω αλλά δεν είμαι πουτάνας  
    Είμαι απλώς ένα τσουλί   
     
  4. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Ορθώς ομίλησε, αν και πιθανότατα καθήμενη.
     
  5. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Για μένα, η πουτανιά είναι η χρήση αθέμιτων μέσων, ακόμη και σεξουαλικού περιεχομένου για την επίτευξη του οποιουδήποτε στόχου, συνόνοιμο της πουστιάς. Προσωπικά όχι μόνο δεν κάνω πουτανιές, αλλά τις σιχαίνομαι! Θεωρώ ότι τα άτομα που τις εφαρμόζουν είναι τα ανασφαλή, ανεξαρτήτου φύλου και προσωπικά τα αντιμετωπίζω σαν κατσαρίδες... τα λιώνω! κι όχι απαραίτητα αμέσως. περιμένω τις κατάλληλες συνθήκες, το κάνω επιδεικτικά και το απολαμβάνω...


    εκεί εγώ απαντάω: έχω ένα μαλάκα σαν κι εσένα και τα πλένει! (εννοείται ότι ο άλλος το σκεφτεται ν' ανταπαντήσει)
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Εάν συνεχίζουμε να κάνουμε "χιούμορ", πάει καλά... Εάν όμως μιλάμε σοβαρά, οφείλω να πω ότι δεν θεωρώ την ισοτιμία στις μπούρδες, ως κάτι θετικό... Είναι ίσως προς στιγμήν ικανοποιητικό το να αποστομώσεις κάποιον και να μην πει την επόμενη σοκαρισμένος από τη δική σου, το πραγματικά θετικό όμως θα ήταν να βρεις τον τρόπο να του δώσεις κάποιο έναυσμα γιά ν' αλλάξει τρόπο σκέψης, κι όχι γιά να ψάξει απλά, την επόμενη φορά, γιά πιό εύκολο (λιγότερο ετοιμόλογο δηλαδή) "θύμα"...



     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Ανάλογα την δουλειά γλυκιά μου.Αν συνεχώς συναναστρέφεσαι με άνδρες,σε σκληρές αναμετρήσεις που παίζονται αρκετά χρήματα,και σημαντικές συμφωνίες που πρέπει να κλειστούν με τους ευνοικότερους όρους για την εταιρεία σου,στα διαλείμματα μπορείς και να χειριστείς με νάζι κάποιους συνδιαλασσόμενους.Πίστεψέ με.Και σίγουρα για να κατέχει μιά γυναίκα μια παρόμοια θέση,έχει και ικανότητες και μυαλό.
     
  8. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....


    15 χρόνια με άντρες, αν ειχα λειτουργήσει με τη δική σου λογική, δε θα είχε εκτελεστεί καμία εντολή μου.



    σ' έχω πετύχει στο δρόμο?  
     
  9. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Η γυναικεία "πουτανιά" σε μη ερωτικές στιγμές εφαρμόζεται / χρησιμοποιείται σε συνδιασμό με το πόσο "μουνόδουλο" δείχνει το αρσενικό την συγκεκριμένη εκείνη στιγμή της συναναστροφής.

    Εκτός αυτού, έχει να κάνει επίσης και με το πόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει η κάθε γυναίκα και που προέρχεται κυρίως από την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και από τα διάφορα κοπλιμέντα (γελοία ή μη) των διαφόρων μη εκλεκτικών αντρών που συνήθως σκέφτονται με το κάτω κεφάλι.
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Μόνο που εγώ καλή μου δεν έχω από κάτω μου άνδρες που εκτελούν εντολες...τους έχω απέναντί μου και από διαφορετικές εθνικότητες,με διαφορετική κουλτούρα,διαφορετική γλώσσα,αλλά....άνδρες.Πολύ διαφορετικές οι δουλειές μας άλλωστε.Οπότε δεν υπάρχει σύγκριση και εξάλλου καθείς πράττει όπως εκείνος θεωρεί σωστό.Τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα το έχω έτσι?
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Δηλαδή ένα δεκάχρονο κοριτσάκι, που με νάζια παίρνει από τον συμμαθητή της ,το τελευταίο σνακ απο το κυλικείο του σχολείου, που εκείνος διάλεξε, αλλά της το παραχωρεί....τι κοπλιμέντα έχει δεχθεί και τι αυτοπεποίθηση παίρνει από την εξωτερική της εμφάνιση? Μήπως γιατί είναι ο συνήθης τρόπος του θηλυκού να διεκδικεί πράγματα?
    Και στο φινάλε τόσο κακό είναι? Δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να χαρακτηριστεί μουνόδουλος ο ανδρας και τσουλα ή χωρις μυαλο και ικανοτητες η γυναικα.
    Μια γυναίκα μπορεί να είναι καταπληκτική στην δουλειά της,ικανότατη στο σπίτι της και θηλυκο με τους άνδρες.Αν το νάζι και το σκέρτσο και οι χαριτωμενιές των γυναικών που ονομάζονται πουτανιές σας είναι τόσο βαρύ....και το θεωρείτε μέγα αμάρτημα....ΟΚ! Μάλλον είμαι η μοναδική αμαρτωλή εδώ μέσα.Αλλά να σας πω κάτι? Το χαίρομαι πολύ.Γιατί είμαι "αμαρτωλή" και γιατι έχω το θάρρος να το παραδεχθώ.Όταν δεν τα βγάζω πέρα με κανένα αλλο τροπο χρησιμοποιώ χαριτωμένη γυναικεία πουτανιά!!!!
     
  12. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    δεν ειναι κακο φυσικα, το ναζι και το σκερτσο ειναι γυναικεια χαρακτιριστικα και μπορεί το 10 χρονο κοριτσακι να αρχίσει να αναπτύσει ισως όχι στα 10, αλλά μετά τα 12-13, αλλά δεν έχει σχέση αυτό με την "πουτανιά" - 'αλλο το νάζι και άλλο η πουτανιά.