Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία πουτανιά....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

  1. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    οχι!    
     
  2. Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Κι εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τη σύνδεση μεταξύ ναζιού και πουτανιάς.

    Πάντως, τέτοιου είδους αντιλήψεις μου θυμίζουν έντονα συμβουλές γιαγιάδων, κυρίως δυστυχώς, από επαρχία... "γκαστρώσου, για να τον τυλίξεις".

    Όσες λίγες φορές αντιλήφθηκα ότι υπέπεσα σε "πουτανιά", ντράπηκα και αυτοτιμωρήθηκα.

    Βέβαια, αν το σκεφτώ καλύτερα το θέμα, πρέπει να είναι ακόμη λιγότερες οι φορές που έγινα ναζιάρα...
     
  3. ariadni

    ariadni Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, ένας λόγος παραπάνω να είσαι προσεκτική και τυπική.

    Το θέμα όμως έτσι κι αλλιώς είναι η ικανότητα. Εαν την έχεις, τα ναζάκια θα τα κάνεις στο μπιζουδάκι που κάθεται απέναντι και θέλεις να πατε για καφέ, όχι στον προϊστάμενό σου, επειδή είναι ο προϊστάμενός σου, ούτε στον κακορίζικο που κάθεται απέναντι (απ' την άλλη πλευρά) και θες να του χώσεις τη δουλειά σου. Και μην μου πεις πως η επιθυμία σου να χώσεις δουλίτσα στον απέναντι κακορίζικο δεν είναι κακοπροαίρετη  . Χαριτωμένη μπορεί να την βρίσκεις, αλλά μην μου πεις ότι θα πας σπίτι και θα πεις”Σήμερα έκανα μια καλή πράξη”. Εκτός βεβαίως και αν θεωρείς το “αντάλλαγμα” δίκαιο. Το θεωρείς; Εαν βεβαίως το θεωρείς αντάλλαγμα. Το θεωρείς λοιπόν ένα δίκαιο αντάλλαγμα;

    Σχετικά τώρα με τις σκληρές αναμετρήσεις...εαν πράγματι μπορεί μια γυναίκα με μια χαριτωμενιά να επηρεάσει αναμετρήσεις που παίζονται χοντρά λεφτά, τότε μάλλον θα τ' αξίζει τα λεφτά της.
    Αλλά ξέρεις, δεν έχουν όλοι λεφτά για πέταμα, και ειδικότερα τώρα που έχουν και όλοι φαλιρίσει. Δύσκολοι καιροί βλέπεις για πουτανιές  
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Εγώ πάλι παρότι από επαρχία και με γιαγιάδες Επτανήσιες,ουδέποτε άκουσα κάτι τέτοιο να ειπώνεται....
    Να σου δώσω λοιπόν ενα παράδειγμα για την χαριτωμένη γεμάτη νάζι πουτανιά που αναφέρω.
    Παραγγέλνεις ένα καφέ και είναι αίσχος.Τι λες θα είναι καλύτερο και δεν θα σε χαρακτηρίσει άσχημα.Να φωνάξεις και με υφος αυστηρό να πεις στον σερβιτόρο να σου φερει εναν άλλον η με λιγη γλυκα του πεις τι θες? Αυτό εννοώ χαριτωμένη με νάζι πουτανιά.Να διεκδικείς καμμιά φορά απλά καθημερινα πράγματα χωρίε εκνευρισμό αλλα με νάζι,με πιό πλάγιο τρόπο.Να αποφύγεις μια κλήση,να κερδίσεις έναν άνδρα, να αποφύγεις μια επίπληξη....Δεν ανέφερα πουθενά για την...Αλέξις Κόλμπι της Δυναστείας!!!Ούτε σημαίνει ότι μια τετοια συμπεριφορά που και που είναι αποκλίνουσσα και δεν την χρησιμοποιούν οι έξυπνες και ειλικρινείς γυναίκες.Όπως και το ότι να λες στον άλλον κατάμουτρα αυτό που σκέφτεσαι δεν είναι μόνο ντομπροσύνη,αλλά και αγενεια και ελλειψη καλών τρόπων.
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....


    Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να γίνω τόσο κακεντρεχής και προσβλητική όσο εσύ,αλλα δεν ανέφερα πουθενά οτι έκλεισα συμφωνία με νάζια καλή μου, αλλα "ελάφρυνα" το κλίμα σε κάποιο διάλειμμα με χαριτω μένα αστεία και σκερτζόζικη συμπεριφορά.Και σίγουρα δεν υπάρχουν χρήματα σε αυτή τη χώρα,σε αυτή την ήπειρο.Και σίγουρα δεν θα δικαιολογηθώ που θεωρώ ότι μιά γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί πλάγιο αλλά όχι κακοπροαίρετο τρόπο για να κερδίσει κάτι.Και σιγουρα καμμιά γυναίκα δεν θα με πείσει οτι δεν το έχει κάνει ποτέ.Γιατι και το ψέμα είναι γένους θηλυκού.Καθώς και η σοβαροφάνεια,η υποκρισία,η ψευτοηθική και η κακοήθεια.
     
  6. Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Πάντοτε ζητώ να μου αλλάξουν το ποτό, ή το πιάτο, όταν δεν με ικανοποιεί, είτε από λάθος δικό μου, είτε του υπαλλήλου. Κι επειδή -ειδικά αν δεν με ικανοποιεί επειδή εγώ δεν ήμουν αρκετά σαφής- διατίθεμαι να το πληρώσω εις διπλούν, δεν βρίσκω λόγο ν' αρχίσω τα ναζάκια...

    Δε με απασχολεί πώς θα χαρακτηριστώ, ειδικά από κάποιον ξένο, αρκεί να μη ντρέπομαι εγώ η ίδια για τον εαυτό μου.

    Το να διεκδικείς πράγματα με σοβαρότητα, χωρίς εκνευρισμό και πουτανιά, είναι αδύνατο για σένα?

    Κατάλαβα ακριβώς τί εννοείς με την "πουτανιά", κι εξακολουθώ να τη βρίσκω "φθηνό" μέσο επίτευξης στόχων.

    Ίσως γι' αυτό να μη κάνω καριέρα, ποιος ξέρει...
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Είπαμε, καθείς πραττει όπως θεωρεί ότι είναι το σωστό γι αυτόν και μόνο.Το καλύτερο είναι να μην προξενείς κακό και πόνο.Από την στιγμη που οι αθώες πουτανιές κατ'εμένα, ή τα φθηνά μέσα επίτευξης κατ'εσένα, με γλυτώσουν από μιά κλήση τροχονόμου....τα χρησιμοποιώ και με το παραπάνω γλυκιά μου. 
    Όσο για την καριέρα τι να σου πω....εσύ ξέρεις καλύτερα.Εμενα έτσι κι αλλιώς "σκύλα" με αποκαλούν οι συνάδελφοι και οι υφιστάμενοι,"σκυλί" στην δουλειά οι ανώτεροι....αλλά γλυκόπικρη οι προμηθευτές.Μάλλον καριέρα κάνουν οι....mistresub....σήμερα!!! Νέα κατηγορία. 'Αλλωστε ποιός λεει ότι η γυναικεία πουτανιά όπου εμφανίζεται στερείται σοβαρότητας αυτη που την εφαρμόζει?
     
  8. ariadni

    ariadni Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Αγαπητή Αstrovroxi, μάλλον παρεξήγησες την απάντησή μου.

    Φυσικά και δεν αναφερόμαι σε σένα όταν κάνω λόγο για γυναίκες που χαριεντίζονται με προϊσταμένους ή χώνουν δουλειά αλλού. Ούτε καν σε ξέρω. Ούτε είπα ότι έκλεισες συμφωνίες χρησιμοποιώντας νάζια. Γενική η τοποθέτησή σου, γενική η απάντησή μου, γενικά και τα ερωτήματα που έθεσα για τον εργασιακό χώρο . Άνοιξες ένα νήμα, έθεσα κάποια ερωτήματα και κάνουμε διάλογο. Έτσι νομίζω. Για ποιό λόγο παρεξηγήθηκες; Σε κάθε περίπτωση λυπάμαι αν βρήκες το περιεχόμενο του μηνύματός μου προσβλητικό, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
    Ωστόσο θα ήθελα να κάνω ένα τελευταίο σχόλιο. Η άποψη πως η πουτανία βρίσκεται στο γυναικείο dna σε τέτοιο βαθμό ώστε οποιαδήποτε γυναίκα δεν την συμμερίζεται να είναι ψεύτρα, ψευτοηθική κτλ όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να αποτελεί μια γενική αρχή. Είναι μόνο η άποψη σου.
    Τα ερωτήματα που έθεσα στο πιο πάνω μήνυμά μου, παραμένουν.
    Φιλικά.
     
  9. Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Ε, ναι...  

    Το θέμα είναι να μη χρειαστεί να βγούμε κι εμείς τα θηλυκά subs στην οικοδομή με κανένα Μistri και πηλοφόρι, λόγω κρίσης... 

    Κατά τ' άλλα, καλή επιτυχία!
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Και φυσικά καλή μου παρεξήγησα τα γραφόμενά σου αλλά δέχομαι την εξήγησή σου και δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω.Ισα ίσα σε ευχαριστώ που το λύνουμε έτσι ευγενικά.Όσον αφορα τα χαρακτηριστικά των γυναικών δεν αναφερόμουν σε όλες τις γυναίκες φυσικά, αλλά σε αυτές που τα ασπάζονται.
    Απλά η γυναικεία πουτανιά που αναφέρθηκα απο το αρχικό μου ποστ έχει να κάνει με απλές καθημερινές χωρίς δολο και κακό σκοπό "παγαποντιές" που κάνουν οι γυναίκες.Και έδωσα παραδείγματα.Με τον τροχονόμο, με τον υπάλληλο σε μιά υπηρεσία.Δεν τα θεωρώ κακόβουλες ενέργειες.Και αν μη τι άλλο δεν είναι κατι τόσο τραγικό μιά γυναίκα στην καθημερινότητα να χρησιμοποιεί εκτός του κοφτερού μυαλού της και την.... βελούδινη γλώσσα της.
    Και πάλι σε ευχαριστώ για την λυση της παρεξήγησης.
     
  11. Storm

    Storm Regular Member

    Δε βρίσκω καθόλου μα καθόλου αστείο το νήμα.

    Πάλι καλά που δεν είχα χρόνο να γράψω μέχρι τώρα και με πρόλαβαν άλλοι, διαφορετικά θα είχα φάει ένα μπαν από δω μέχρι το Ακαπούλκο.

    Πουτανίτσες, χαριτωμενιές και γούτσου γούτσου; Γλυκουλίστικα κουνηματάκια και αχουτομωρεεε;;;

    ΕΜΕΤΟΣ.
    Επί τόπου.

    Αν εμένα η δεκάχρονη κόρη μου έκανε τέτοια ναζάκια για να πετύχει οτιδήποτε, όπως αναφέρθηκε παραπάνω σε παράδειγμα, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είχε φάει μια ξανάστροφη που θα ήταν όλη δικιά της.
    Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορώ να τις ανεχτώ ούτε από πιτσιρίκες.
    Πόσο μάλλον από μεγάλες γυναίκες.
    Από ένα σημείο και μετά το ήδη φαιδρό θέαμα γίνεται τρισχειρότερο αν έχεις να κάνεις με γεροντομπεμπέκα.

    Χαριτωμενιές και μαλακίες; Είμαστε σοβαροί; ΚΑΙ ΔΗ, για να επιτύχεις σκοπό οποιασδήποτε φύσης, όπως πχ. αποφυγή κλήσης από τροχονόμο ή εξυπηρέτηση σε δημόσια υπηρεσία; Κάπου εδώ είμαι υπχρεωμένη να αναφέρω ξανά το ιπτάμενο γιαούρτι με ταχύτητα Ma>3 -το είχα ξαναπεί σε άλλο νήμα.

    Δεν ανέχομαι τέτοιες στάσεις, γιατί όταν απαιτείς από έναν άντρα ισότητα, πρέπει να είσαι κι εσύ εντάξει. Να παίζεις τίμια. Ισότητα σημαίνει ότι και οι δύο είναι ίσοι. Κι όχι να απαιτείς προνόμια επειδή απλά έχεις μουνάκι (διότι οι γλυκούλες μόνο μουνάκι έχουν, όχι μουνί ή αιδοίο) και να το παίζεις ζουζουνέλα για να τα εξασφαλίσεις, μαντάμ.

    Δεν ανέχομαι τέτοιες στάσεις, γιατί από παιδάκι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ δεν έκανα ναζάκια και για κανένα λόγο. Κι ότι κατάφερα το κατάφερα ολομόναχη και αντιμετωπίζοντας όλη τη διαθέσιμη σκληρότητα του αντιπάλου.
    Όταν στα 13 μου με πήγαν τσουλιστή στο γυμνασιάρχη και κινδύνευα με αποβολή λόγω δεκαπενταμελούς, είχα την επιλογή να πεταρίσω τις ωραίες μου βλεφαρίδες και να σουφρώσω τα χειλάκια μου και να βγω λάδι. Δεν το έκανα. Φέρθηκα όπως μου υπαγόρευε και ακόμη υπαγορεύει η αξιοπρέπειά μου και π γυμνασιάρχης με πήγε πηδιώντας μέχρι που τέλειωσα το γυμνάσιο, με κόστη στους βαθμούς μου και σε ένα σωρό άλλα.

    Ναζάκια δεν τόλμησα να κάνω ούτε σε γκόμενο.

    Κι όσο για το αν προκαλεί γέλιο η φράση "τράβα μωρή στην κουζίνα σου να πλύνεις κανένα πιάτο", ε, εγώ έχω λιανίσει άνθρωπο στο ξύλο (και μιλάω για ξύλο, όχι αστεία) για μικρότερη αφορμή.

    Οι χαριτωμένες, οι ζουζούνες και οι "νιάου" γκόμενες ήταν πάντοτε οι μεγαλύτεροι εχθροί μου.

    Γιατί συγνώμη, δεν είμαι μαλάκας για να είμαι σοβαρή και να μου βγαίνει η πίστη για να καταφέρω το οτιδήποτε (και ενίοτε να μην το καταφέρνω) και να μου έρχεται η ναζιάρα από απέναντι και με δυο κουνηματάκια να το καταφέρνει ξεφτιλίζοντας φεμινιστικούς αγώνες τόσων ετών, δίνοντας δικαίωμα στον κάθε φαλλοκράτη να μας ονομάσει συλλήβδην πουτάνες και με το δίκιο του.

    Στη ζωή μου δεν κατάφερα τίποτα.
    Γιατί δε γούσταρα ποτέ τα PR γενικώς και το γουτσισμό ειδικώς.

    Παρόλα αυτά με έτρεμαν οι χειρότεροι μάγκες του σχολείου μου, όλα τα αγόρια μου φέρονταν σαν σε όμοιό τους ενώ τις άλλες τις είχαν για τα προφανή, και αργότερα ο μεγαλύτερος μισογύνης που γνώρισα μου φέρθηκε (και φέρεται) με απίστευτο σεβασμό.

    Μαλλον άξιζαν τον κόπο τους οι μελανιές.

    Πάω να κάνω εμετό και τα ξαναλέμε.


    ΥΓ: Ίζνο, δε θα τα πάμε καθόλου καλά. Τώρα που σε χρειαζόμαστε κρύβεσαι.
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Αυτό ηταν η αποψη σου περί 1) αθώας γυναικείας πουτανιάς,2)  εναρκτηριος λόγος συγκέντρωσης φεμινιστικού κινήματος,ή 3)  κίνητρο επανάστασης και λιθοβολισμού για όσες καταφέρνουν να είναι αντράκια εκει που πρέπει και γατούλες εκεί που χρειάζεται?
    Έλα καλέ, τελείωσες με τον εμετό να απαντήσεις? 
    Και τι τον χρειάζεσαι τον Isnogood? Εσύ καθαρίζεις στρατό μονάχη...   
    Προς αποφυγή να μου ορμήξεις για να με   ξυλοφορτώσεις....αστειεύομαι  .