Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία πουτανιά....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Οι καιροί είναι χαλεποί, ο πλούτος (ξαναγίνεται - ζήτω ο εξορθολογισμός) πεπερασμένος, οι ανθρώπινοι παραγωγικοί συντελεστές εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Το νήμα της Astrovroxi έχει βαθύτατα πολιτικό χαρακτήρα.

    Όσο οι άνδρες κρατούν τα πρωτεία της ενασχόλησης με το σεξ, έστω και σε φαντασιακό επίπεδο, οι φέρουσες αιδοία διατηρούν το διαπραγματευτικό τους πλεονέκτημα. Αν κάποια κυρια έχει στοιχειώδη συναισθηματική ευφυία και δεν υπόκειται σε κάποιου είδους αξιακούς φραγμούς, μπορεί να ζήσει μία εξαιρετικά βολική ζωή.

    Το πρόβλημα δεν είναι η γυναικεία π*****νιά. Ούτε ο φεμινισμός είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η διαρκής γυναικεία προσπάθεια να συνδυαστεί η γυναικεία ανεξαρτησία με μία βολική ζωή. Μπορώ να προχωρώ σε ακκισμούς (σε ένα σενάριο όπου έχω γεννηθεί περισσότερο χαριτωμένη) για να κερδίζω ένα δωρεάν γεύμα σε ένα πολυτελές εστιατόριο, αλλά δεν μπορώ ταυτόχρονα να διεκδικήσω την ελευθερία να μοιράζομαι το γεύμα με όποιον επιθυμώ εγώ. Θα πρέπει να το μοιραστώ με το χορηγό μου.

    Για τον ευσεβή γυναικείο πόθο του ημι-παραδοσιακού ανδρός έχω κάνει λόγο εδώ https://www.greekbdsmcommunity.com/...-των-αντρών-εν-έτει-2009-a-11.html#post282016 συνεπώς δεν έχει νόημα να μηρυκάζω.

    Περαιτέρω αξίζει να μνημονευθεί ότι το σχόλιό μου ίσως διέπεται από υποφώσκοντα φθόνο, μιας και τις τελευταίες νύχτες στο γραφείο μού περνάει συχνά από το μυαλό η ιδέα πως οι περισσότερες χαριτόβρυτες και φαινομενικά αφελείς κυρίες που ανησυχούν για το αν θα ξαναέρθουν στη μόδα οι jupe-culottes, είναι μακράν ευφυέστερες από εμένα που ανησυχώ για το αν θα επιτευχθούν οι στόχοι συμπίεσης εργατικού κόστους του ομίλου. Στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να αλλάξει η δική τους ζωή μετά την επιστροφή των jupe-culottes από όσες υπάρχουν να αλλάξει η δική μου ζωή με την επίτευξη των ετήσιων στόχων. Με κριτήριο την ικανότητα στοχοθέτησης επομένως, υπερτερούν.

    Επιπροσθέτως, έχω εμπνευστεί έναν καταπληκτικό δείκτη οικονομικής ευφυίας, ο οποίος προκύπει από το λόγο του ύψους των προσωπικών μηνιαίων εξόδων προς την (ποσοτικοποιημένη) φυσική και πνευματική προσπάθεια. Δεν έχω βρει αρκετούς οπαδούς του δείκτη προσώρας, εντούτοις αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα υπέρ του ότι ο δείκτης στερείται λογικής βάσης. Σύμφωνα με αυτό το δείκτη λοιπόν τα όλο ακκισμούς χαριτόπλαστα σαχλοκούδουνα των οποίων η παραγωγικότητα τείνει στο μηδέν και οι δαπάνες στο ύψος του μισθού του εγγύτερου θύματος (πατέρας / σύντροφος / σύζυγος), έχουν δείκτη που τείνει στο άπειρο, ενώ ο δικός μου (και πολλών άλλων εικάζω) τείνει στο μηδέν.

    Παρεμπιπτόντως μου προώθησαν σήμερα το εξής link ''SAVE THE KARGIES'' by teo | Facebook

    Εκτιμώ ότι έγινε αντιληπτό το σκεπτικό μου, παρά την πρόχειρη τοποθέτηση.
     
  2. atasai

    atasai Regular Member

    Φαντάζομαι δεν μιλάς για το 30,6% αιθέριων υπάρξεων ηλικίας 15-29 ετών που κάθονται ολημερίς και χαριεντίζονται μασουλώντας τα λεφτά του πατέρα/συζύγου/συντρόφου και θέλουν να τις αποκαλούμε και άνεργες προφασιζόμενες την τάχα μου κρίση, ενώ εσύ μοχθείς καθημερινά να συμπιέσεις το κόστος.

    Καλό. Στην Αργεντινή είχαν καταλάβει τους κλειστούς χώρους εργασίας όλες αυτές οι κοκότες και τους ξαναθέσαν σε λειτουργία. Δυστυχώς δεν κρεμάσαν ούτε έναν μανατζαρέο. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο για την Ελλάδα.

    Ναζιάρικους χαιρετισμούς
     
  3. Syrah , Η φτώχια δεν είναι ευκαιρία και δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν
    Όσο για τον πλούτο, ανέκαθεν ήταν πεπερασμένος αλλά δεν νομίζω
    πως υπάρχει κάποιος λόγος να χαιρόμαστε επειδή έγινε ακόμα πιο
    πεπερασμένος. Υπάρχει;
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Παρότι δεν απευθύνθηκες σε εμένα ήθελα να απαντήσω..

    Πράγματι υπάρχει. Είναι άκρως ενοχλητικό να υπερισχύουν όσοι πραγματεύονται το αντίθετο.'Οσο πιο ευκρινής γίνεται μία πραγματικότητα τόσο μικρότερη η δύναμη μίας ψευδαίσθησης και ο εγκλωβισμός μέσα σε αυτήν σαν συνέπεια της μοναδικότητας που πρεσβεύει.

    Η γιαγιά μου έλεγε: " στην πείνα , οι άνθρωποι τραγουδάνε" . Οι υπόλοιποι ξεπουλιούνται προσθέτω εγώ.
     
  5. lina

    lina Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....


    Η φτώχια δεν είναι ευκαιρία... είναι δοκιμασία...

    Και σχετικά με το θρεντ...
    Τί σχέση έχει η πουτανιά, η χαριτωμένη στο φανάρι χαμόγελο στον μπάτσο, με το οικονομικό στάτους κάποιων νεανίδων?
     
  6. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    `Ισως off topic(έχει δίκιο η lina),αλλά nevermind...
    RESPECT 
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Εφόσον εξήγησα τη διαφορά μεταξύ της πουτανιάς που περιγράφει η Αστροβροχή και του ναζιού που περιγράφει Ο Κύριος μου, όπως και το γεγονός πως προσωπικά εγώ, αλλά και άλλες μονάδες γυναικών που γνωρίζω, δεν διαπαιδαγωγήθηκαν και δεν μεγάλωσαν όλες με την πεποίθηση πως το αιδοίο είναι νόμισμα, όπως και το γεγονός πως κάποιες προτιμούν να μην συναλλάσσονται στη ζωή με το συγκεκριμένο νόμισμα στο χέρι, θα πω μόνο πως όταν κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες σφάλματος, από το να δεχτούμε πως υπάρχουν άτομα με διαφορετικές αξίες και αρχές από μας. Ακόμη κι αν είναι μειοψηφία σε σχέση με μας και τους όμοιους μας.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Καλημέρα σε όλους, Χρόνια Πολλά και να περάσετε υπέροχα τις άγιες τούτες ημέρες  

    @ cornilios,
    η Syrah έχει δίκιο, όσο κουμαντάριζε ο Maestro την παγκόσμια κυκλοφορία ζεστού χρήματος η έννοια της σπανιότητας του χρήματος είχε εξαφανιστεί. Αυτό το είχε αναγνωρίσει ο Κονδύλης και άλλοι φιλόσοφοι, οι οικονομολόγοι περίμεναν να δουν και μια ζουρλή του κλάδου, οταν διαπίστωσε ότι με τα νέα δεδομένα τα πάντα μπορούσαν να συμψηφιστούν με τα πάντα άλλαξε θέμα διατριβής εκεί που βρισκόταν στην τελευταία της φράση. Άντε να βάλεις αυτή να κάνει την πουτάνα, θα έχει ψοφήσει απ το πολύ ξύλο πολύ πριν καταστεί λειτουργική στο άρμεγμα. Οι συνήθεις περιορισμοί στη διανομή του πλούτου υπήρχαν πάντα αλλά ήταν πιο χαλαροί.

    Η πουτανιά στα μάτα τα δικά σου έχει βαθύτατα πολιτικό χαρακτήρα, στα δικά μου π.χ. μάτια έχει κοινωνικό χαρακτήρα.

    Για μένα πάλι, το θέμα δεν είναι η διάσημη ατάκα "μουνί ίσον νόμισμα" είναι ότι όλο και λιγότερα αλλά πάντα ευάριθμα θήλεα ανατρέφονται με την αντίληψη ότι μονες τους δεν πρέπει να βάζουν στόχους και να τους πετυχαινουν γιατί αυτο καταστρέφει τη θηλυκότητά τους και κανένας άντρας δεν θα τις ήθελε.

    Αντί για στόχους έχουν άρνηση και επιμονή στην άρνηση, η οποία μπορεί να θυμίζει στόχους και έναν απίστευτο αυτοπεριορισμό. Λόγω αυτού, αναγκαστικά ρέπουν στη μικροπρέπεια, δεν γνωρίζουν κάτι άλλο και στις μικροεπιδιώξεις. Σοκάρονται δε απίστευτα πολύ, όταν διαπιστώνουν ότι οι αυτοπεριορισμοί του είδους τούτου δεν έχουν εφαρμογή σε όλους τους άλλους και δεν είναι αυτονόητοι.

    Δύο πράγματα μόνον, εν τάχει, ο δείκτης σου να περιέχει στον αριθμητή αποτέλεσμα και όχι προσπάθεια αλλιώς δεν θα έχεις στοιχεία για να τον τρέξεις* και το άλλο... "συν Αθηνά και χείρα κίνει" καλή μου Syrah, εξηγώ παρακάτω τί εννοώ.

    Τα αντίθετα της πουτάνας είναι η κυρία ή η υπηρέτρια. Το ζωντόβολο δεν είναι το αντίθετο της πουτάνας.

    Στο παράδειγμα της camera obscura,
    η Κούλα είναι ένα ζωντόβολο που δεν έχει μάθει να φέρεται ενώ η συναισθηματική νοημοσύνη της Φωφούς σαφώς είναι υψηλότερη από της Κούλας, ας μην έχει μάθει ούτε αυτη να φέρεται.

    Η Φωφώ στη δουλειά αντιμετωπίζεται απλά. Εντοπίζεται η ανεπάρκειά της και υπογραμμίζεται στον κύριο Διευθυντή με λεπτότητα, τονίζοντας συγχρόνως οτι και γι αυτά τα λίγα που κάνει πρέπει να καταβάλλεται ο κόπος να καλοπιάνεται και να παίρνει καμία αδειούλα γιατί αλλιώς θα πάθει υπαρξιακό τρα λα λα. Ρυθμίζεται η κατάσταση ώστε η Φωφώ να χρειάζεται να παρακαλέσει πολύ για την άδειά της και να την παίρνει όταν βολεύει την Άννα να μην έχει τη Φωφώ μες τα πόδια της για τις δουλειές που έχει να κάνει.

    Η Φωφώ δεν είν κακό κορίτσι και οι πιθανότητες είναι ότι θα είναι σεμνότυφη και μες την άρνηση όταν κάνει σεξ. Τίποτα δεν θα δίνει αν δεν το θεωρεί σωστό και ηθικό και κυρίως προαγωγικό του σκοπού της να παντρευτεί και να πάψει να περιφέρεται "εκτεθειμένη". Οι πιθανότητες είναι ότι τις πραγματικές πουτάνες τις θεωρεί εχθρούς της και ότι κλαίει γοερά στις τουαλέτες του γραφείου αν ο καλός της πήγε πριν μια εβδομάδα με δύο Ρωσίδες και αυτή κάπως το έμαθε. (μεταφέρω πραγματικό περιστατικό)

    Αντιθέτως, η Άννα είναι ένα σκατόπραμα. Αλλά γνωρίζει να διεκδικεί.

    Αυτά για τα περί πουτάνας, όσον αφορά τα της υπηρέτριας, σε κάποιο άλλο νήμα, αν ποτέ ανοιχτεί, δεδομένου ότι η αντίδραση στην έλλειψη χρήματος δεν είναι μόνον η πουτανιά, όπως πολύ σωστά εντοπίζει η Syrah, η πουτανιά είναι αντίδραση στην έλλειψη άνεσης...

    *Ο αριθμητής ενός δείκτη περιέχει και στοιχεία υποκειμενικά μετρήσιμα, με παραδοχές. Ο παρονομαστής όχι...
     
  9. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    Σοφά λόγια, ειδικά αν προστεθεί το "ουτοπική προσπάθεια".
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....


    Δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι δυνατό να γίνει benchmarking με άλλους ανθρώπους λόγω του ότι τα μηνιαία έξοδα είναι συνήθως συνάρτηση του μηνιαίου εισοδήματος το οποίο όμως δεν αντιστοιχεί στην ίδια τιμή για ίσες εργατοώρες (φυσική και πνευματική προσπάθεια), αλλά είναι ανάλογο με το είδος της εργασίας αλλά και την πολιτική μισθοδοσίας της κάθε εταιρείας.

    Νομίζω πως ο δείκτης δε στερείται λογικής αλλά μάλλον δίνει “false readings” σε περίπτωση σύγκρισης με άλλους ανθρώπους οι οποίοι δεν κάνουν την ίδια εργασία με εσένα και στην ίδια εταιρεία.
    Ίσως μόνο σε ακραίες περιπτώσεις (όπως αυτή που ανέφερες) μπορεί να είναι συγκρίσιμος.

    Σε ατομικό επίπεδο όμως μάλλον οδηγεί σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα  
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία πουτανιά....

    τη σύνδεση την έκανε η Syrah παραπάνω "Το πρόβλημα δεν είναι η γυναικεία π*****νιά. Ούτε ο φεμινισμός είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η διαρκής γυναικεία προσπάθεια να συνδυαστεί η γυναικεία ανεξαρτησία με μία βολική ζωή."
     
  12. vautrin

    vautrin Contributor



    Εξορθολογισμό της χρήσης του πλούτου συνιστά η δίκαιη διανομή του, η χρηστή από κοινού διαχείρισή του και η αξιοποίησή του σε αναπτυξιακά και κοινωφελή έργα.

    Δεν συνιστά εξορθολογισμό αλλά παραλογισμό η συγκέντρωση του πλούτου σε λιγοστά θησαυροφυλάκια, η προκλητική χλιδή και σπατάλη ή η επένδυσή του σε τοκογλυφικές και μιλιταριστικές δραστηριότητες.

    Ακόμη πιο παράλογο είναι κάποιοι να επιχαίρουν για τις εντεινόμενες ανισότητες που μοιραία θα πυροδοτήσουν κοινωνικές εκρήξεις με απρόβλεπτη κατάληξη. Μεταξύ της ναζιάρας Φωφώς που «χώνει» την Κούλα και του υπαλλήλου που αγωνιά πως θα «συμπιέσει το εργατικό κόστος», δηλαδή σε απλά ελληνικά πως θα εντατικοποιήσει την εργασία και θα μειώσει τις αποδοχές των συναδέλφων του, με συγχωρείτε, αλλά δεν διακρίνω ουσιώδη διαφορά.