Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλικία και Σεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος feugatos, στις 9 Δεκεμβρίου 2010.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός



    Πολύ σωστά, Ninevi!

    Μόνο που αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε μόνο για την ορθογραφία, αλλά και για άλλα πράγματα που κρίνουμε εδώ μέσα. Πόσο μάλιστα όταν κρίνουμε μέλη που είναι φίλοι μας και μας έχουν βάλει στο σπίτι τους! Ιδιαίτερα δε σε τέτοια μέλη θα μπορούσαμε κάλλιστα να επισημάνουμε κατ΄ιδίαν κάτι που μας ενόχλησε, αντί να το κάνουμε δημοσίως.

    Χρόνια πολλά!

    Φιλικά,
    MasterPerris
     
    Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2010
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου  

    Την ώρα που ρώτησα σκεπτόμουν - και νομίζω ότι φάνηκε - πως ναι, ο σεβασμός αυτής που πηγαίνει προς τη σκλαβιά για τον μελλοντικό Αφέντη της μπορεί να εξαρτηθεί ακόμα και από την ανορθογραφία του, όταν αυτή δείχνει παιδική ασχετοσύνη. Υπάρχουν πολλά είδη ανορθογραφίας, κάποια από αυτά τα δέχομαι άνετα και γενικά δεν κολλάω εκεί, συνήθως έχω από αλλού να πιαστώ, άλλωστε. Για να επανέλθω στο θέμα, ακόμα και μια εικοσάχρονη που έχει κάθε λόγο να αντιμετωπίζει ένα αγόρι ηλικίας εικοσιενός σαν την επιτομή του αντρισμού και της Κυριαρχίας - και αυτό το σέβομαι - θα το σκεφτεί να του αφεθεί, όταν εκείνος δεν τα βγάζειι πέρα με μια τρισύλλαβη λέξη.

    Η ζωή είναι σκληρή αγαπητοί, το λέω αυτό και με χιούμορ και σοβαρά. Για να σταθεί κανείς με το που βγαίνει καταταλαιπωρημένος και ζουληγμένος απ την κοιλιά της μάνας του πρέπει να του κόψει να ανασάνει σωστά, κι ας μην του το έχει μάθει κανένας και μετά είναι αναγκασμένος να περάσει ένα σωρό δοκιμασίες, συνήθως για να πετυχαίνει μάλλον ασήμαντα πράγματα.

    Όμως, το θέμα του feugatos είναι πολύ όμορφα, άμεσα και μάλλον ώριμα δοσμένο. Κουβαλάει δε όλες τις αυταπάτες που φέρουν ωριμότατοι και ιδιαίτερα σεβαστοί, άξιοι και αγαπημένοι Κυρίαρχοι.

    αυταπάτη νούμερο ούνο,
    ο σεβασμός της σκλάβας προς τον Αφέντη της συνεπάγεται αυτόματα την υπακοή αυτής, δεν είναι έτσι.

    αυταπάτη νούμερο ντούο,
    ο σεβασμός της σκλάβας προς τον Αφέντη της εξαρτάται απ τον Αφέντη της, μόνον εν μέρει συμβαίνει αυτό καθώς η σκλάβα έχει την ανάγκη για σεβασμό προς τον Αφέντη της στην ψυχή της, και

    αυταπάτη νούμερο τρε, (και φαρμακερό)
    αν η σκλάβα δεν σέβεται αυτόν που επιδιώκει τον σεβασμό της και να γίνει ο Αφέντης της, το λάθος είναι δικό της και πρόκειται για ταμπού που πρέπει να καταρριφθεί. Δεν θα το σχολιάσω παραπέρα, να πω μόνο ότι εντόπισα και άλλους φερέλπιδες στο νήμα τούτο να κάνουν το ίδιο λάθος,  

    Τελικά μια μόνο γνώμη έχω για το πρόβλημα του feugatos, η σκλάβα κάθε ηλικίας σέβεται τον Κύριο κάθε ηλικίας όταν αυτός της λύνει θέματα με το σπαθί του και όταν της ανοίγει νέους ορίζοντες έστω και ή μάλλον ιδίως, τραβώντας την από το χέρι...

    Για "υφάκι" κ.λπ δεν ασχολήθηκα, μπορεί και να είναι έτσι, με είχε ταλαιπωρήσει μια ιδιαίτερη περίπτωση πρόσφατα και δεν μπορώ χρονιάρες μέρες να τα βάλω και με άλλους  
     
  3. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Χαίρομαι που συμφωνείς και να 'σαι σίγουρος ότι η μπηχτή ελήφθη.  
    Θα σου απαντήσω σε πμ αν και με τρώει το χέρι μου να το κάνω εδώ μιας και έτσι το ξεκίνησες. Δεν το κάνω γιατί δεν αφορά το συγκεκριμένο νήμα και ξέρω ότι θα σβηστεί, αλλά feel free να το δείξεις σε όσους ενδιαφέρονται.
    Χρόνια πολλά και σε σένα  
     
  4. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    τι έχει γίνει .. θέλω να μάθω και εγώ ..  
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Άσε, απαλή, αυτά δεν αφορούν εσένα και ούτε πρέπει να μάθεις.  
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Οκ, κούκλα, θα περιμένω πμ!
     
  7. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    πάρε τηλέφωνο αύριο να μου πεις