Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    2 ώρες για να φτιάξω το γλυκό
    1,5 λεπτό για να πετάξω στα σκουπίδια το καμμένο γλυκό
    πειραματισμοί τέλος για λίγο... 


    sk
     
  2. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

        
     
  3. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    2011. Και όμως, όπως λέει και ο στίχος

    "Ολα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν"

    Από τη μια, βρήκαν "ευκαιρία" από μια σαχλαμάρα κάποιου τρίχρονου μυαλού, να βγουν πάλι στο προσκήνιο, κακιούλες από τις γνωστές και δήθεν "θιγμένες" κορασίδες (get a life!)

    Aπό την άλλη, για ακόμα μια φορά περισσεύει η υποκρισία. "Κάποια" και "κάποιος", ξεχνώντας πως όπου βρεθούν και όπου σταθούν, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα και θάβουν ασύστολα, τοποθετήθηκαν τάχα με κυριλίκι στηλιτεύοντας ως φάρσα, μια ακόμα γελοιότητα των τελευταίων ημερών.

    Προσπερνώντας τα παραπάνω που μόνο μειδίαμα μπορούν να επιφέρουν, εύχομαι σε όλες και όλους, εκτός από υγεία να έχετε στιγμές που να σας κάνουν να χαμογελάτε με τα μάτια και να καβλώνετε με το μυαλό.

    Χρόνια πολλά - καλή χρονιά...

     
     
  4. anchor

    anchor Regular Member

    κάτι που διάβασα έκθαμβη πριν λίγα λεπτά αλλού
    ε λοιπόν ΝΑΙ είναι γεγονός
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!
       
     
  5. DiDi

    DiDi Regular Member

    Ότι 15 ώρες ξάπλας είναι πολλές.. Δεν ανοίγει το μάτι με τίποτα..
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ....ότι βαριέμαι να μαγειρέψω για αυριο
     
  7. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Καλέ μου, Seduction, έχεις απόλυτο δίκιο για το στίχο. Αλλά όταν τραγουδάει ο τραγουδιστής τραγουδάει μηδενός εξαιρουμένου το στίχο και τον τραγουδάει και για σένα. Το ότι "κάποια" και "κάποιος" πετάνε λάσπη εδώ κι εκεί δεν σε παίρνει να το λες, εσύ ειδικά, γιατί με τις καταστάσεις που έχεις δημιουργήσει -και γνωρίζεις γιατί σου μιλάω- είσαι πιο κοντά στον ανεμιστήρα από όλους μας και τα χέρια σου είναι ακόμα λασπωμένα. Και επειδή είμαι ο κάποιος που στηλίτευσα σαν φάρσα αυτό που έγινε σου ζητάω συγνώμη. Με συγχωρείς για την πρωτοβουλία. Δεν ήξερα ότι δεν είναι φάρσα. Θα φροντίσω να μην επαναληφθεί.

    Υ.Γ. στηλιτεύω [stilitévo] -ομαι Ρ5.1 : αποδοκιμάζω, επικρίνω κπ. ή κτ. με ιδιαίτερη οξύτητα και συνήθ. δημόσια: H προδοτική συμπεριφορά του στηλιτεύτηκε από τις στήλες των εφημερίδων. Ο ιεροκήρυκας στηλίτευσε από τον άμβωνα την έκλυση των ηθών / τους ασεβείς.

    [λόγ. < ελνστ. στηλιτεύω (αρχική σημ.: `γράφω σε στήλη΄)]

    Λεξικό της κοινής νεοελληνικής

    Και όπως είπαμε συγνώμη για τη στηλίτευση- αποδοκιμασία σε αυτό που έγινε, νόμιζα ότι δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, λάθος εκτίμηση. Mea culpa. θα φροντίσω την επόμενη αν βλέπω τέτοιου είδους πράγματα να μην τα αποδοκιμάζω αλλά να τα υιοθετώ, κατά τα δικά σου λεγόμενα.

    Με τιμή και εκτίμηση,
    Ασημένιος Δράκος - Gorean Lord
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εγώ επιμένω ότι είναι ανέντιμο και αναξιοπρεπές αυτό που έγινε με τα ψεύτικα προφίλ, που παραπέμπουν μάλιστα σε κανονικές σελίδες. Κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να στοιχειοθετηθεί και παρανομία, αν και είναι μάλλον απίθανο να βρεθεί η ip του υπολογιστή όπου δημιουργήθηκαν αυτά τα προφίλ, εάν χρησιμοποιήθηκε κάποιο Ίντερνετ καφέ.

    Όσον αφορά τις κατηγορίες του ΜindMaster και του Seduction, δεν με ενδιαφέρει κανενός η κρίση σχετικά με το αν είμαι υποκρίτρια ή όχι. Ακολουθώ τον δικό μου αξιακό κώδικα, τον οποίο τιμώ ή τουλάχιστον κάνω φιλότιμες προσπάθειες ώστε να τον τιμώ. Και θα επαναλάβω: αν και στην αρχή γέλασα με την φάση, σχεδόν αμέσως άρχισα να αισθάνομαι άσχημα (η φίλη με την οποία συνομιλούσα μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό, γιατί μου έβαλε χέρι που στεναχωριόμουν!!!). Θεωρώ όμως ότι δεν μας επιτρέπεται τέτοιου είδους συμπεριφορά μέσα σε έναν χώρο όπου πρέπει να επικρατεί η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περάσεις μηνύματα στους γύρω σου. Ο συγκεκριμένος δεν ανήκει στους έγκριτους τρόπους, κατά την άποψή μου.

    Η φάρσα σίγουρα δεν έφερε μόνο μειδίαμα και εγώ προσωπικά δεν μειδιώ καθόλου. Πιστεύω ειλικρινά ότι μας προσβάλλει όλους. Την κρίνω και την κατακρίνω. Και τα περί υποκρισίας αλλού παρακαλώ. Αυτό μας έλειπε!
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Μόνο σαν ευχολόγιο μπορώ να το λάβω αυτό. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο χώρος μας είναι διαφορετικός από οποιοδήποτε άλλο χώρο; Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που βρίσκεις μέσα σ' αυτή. Επομένως, απόλυτα φυσιολογικό είναι να μη βρίσκεις μόνο εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Στο χέρι του καθενός είναι να αποφασίσει πώς θα πορευτεί μέσα σ' αυτόν, είτε αξιοπρεπώς είτε όχι
    .
     
  10. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Τι εγινε παλι; Τι εχασα;
     
  11. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Αγαπητή dora,
    έχεις δίκιο αλλά που να το βρεις. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, γι αυτό και προσπαθήσαμε να το γράψουμε παντού και να πάψουν τα παιδία να παίζει. Αλλά τελικά και από την άλλη πλευρά, όμως, βλέπω μία ανάγκη επιθετικότητας. Εντάξει δεν περίμενα ευχαριστώ, άλλωστε δεν το έκανα γι αυτό, αλλά να βρω και τον μπελά μου από πάνω;
    Όπως κατέκρινα τη συμπεριφορά του όποιου έκανε κάτι τέτοιο, έτσι κατακρίνω και τη συμπεριφορά του όποιου βγήκε επώνυμα και είπε ό,τι είπε. Τελικά όποιος σπέρνει θύελλες θερίζει κεραυνούς. Κι εμείς οι υπόλοιποι το μόνο που έχουμε είναι να παρακολουθούμε το μετεωρολογικό δελτίο. Τι να πει κανείς; Τείνω να πιστέψω ότι μερικοί εκμεταλλεύονται ορισμένα πράγματα για να είναι συνέχεια στην επικαιρότητα και να επικαλούνται την κλάψα ότι όλοι με πειράζουν....
    Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλιώς αυτού του είδους τις καταστάσεις. Τέλος πάντων, καλή χρονιά σε όλους και καλώς ορίσατε ξανά στα ίδια από ό,τι φαίνεται.


    Με τιμή κι εκτίμηση
    Ασημένιος Δράκος- Gorean Lord
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Γιατί δεν με αγγίζει διόλου μα διόλου; Μα τόσο μη πολιτικό ον έχω γίνει πια;