Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 3 Ιανουαρίου 2011.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Το αυτό και για M/s σχέσεις εξ αποστάσεως. Συμφωνώ μαζί σου σε όσα έγραψες, αλλά άμα το ανοίξουμε αυτό το θέμα εδώ, θα χρειαστεί όλο το χιούμορ που διαθέτουμε και δυστυχώς δεν υπάρχει και πολύ εδώ μέσα..
    Αλλά μιάς και το θέμα μας είναι η ολική διαθεσιμότητα της σκλάβας, αν και δεν είμαι σκλάβα και δεν το έχω στόχο γι αυτή τη ζωή, ίσως στην επόμενη, ωστόσο θεωρώ οτι η σκλάβα πρέπει να είναι ανα πάσα στιγμή διαθέσιμη για τον Αφέντη της. Ανα πάσα στιγμή, δε σημαινει άπραγη , δηλαδή ακίνητη ώστε να ειναι διαθεσιμη όταν της ζητηθεί κάτι, σημαίνει να είναι σε εγρήγορση. Θεωρώ όμως ότι για να φτάσει κάποια να είναι σκλάβα Κάποιου έχει υπάρξει μια επαρκή διαδρομή ζωής, που πολλά ζητήματα έχουν σιγά σιγά βιωθεί, συζητηθεί, ξεκαθαριστεί, γίνει αποδεκτά και διευθετηθει. Συχνά, στις συζητήσεις μας εδώ το M/s αντιμετωπιζεται στατικά και σαν να είναι η αρχή μιας ασσύμετρης σχέσης και όχι ο προορισμος.
     
    Last edited: 4 Ιανουαρίου 2011
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Eντάξει, η γυναίκα ανακαλύπτει μετά το γάμο το στάτους της και βρίσκει τον άνθρωπο που δυνητικά μπορεί να την αξιοποιήσει. Όλα σχεδόν καλά και ανθρώπινα ως εδώ. Γιατί όμως να προσδώσουν Μ/s χαρακτήρα στη σχέση τους, αφού εκ των πραγμάτων η 'σκλάβα' δεν μπορεί να είναι ολικά ούτε ακόμη μερικά διαθέσιμη. Το πότε θα είναι διαθέσιμη το κανονίζουν οι οικογενειακές της υποχρεώσεις και ο πιο κοντινός της άνθρωπος που θέλει δεν θέλει την επηρεάζει, είναι αυτός που περνούν μαζί την καθημερινότητα.
    Θα μπορούσαν κάλλιστα να το χαρακτηρίσουν ένα χαλαρό D/s χωρίς να αυτοπαραμυθιάζονται ότι καλλιεργούν Μ/s σχέση.
     
  3. Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Δεν συμμετείχα ποτέ σε σχέση M/s, παρ' όλα αυτά, για κάποιο διάστημα ένιωθα σκλάβα κάποιου, πριν ακόμη μάθω τί είναι το βδσμ κι όλα αυτά.

    Θεωρώ λοιπόν, ότι αν η "σκλάβα", αισθάνεται πραγματικά σκλάβα, διαθέτει τον εαυτό της στον Άντρα της, 24/7/365, ακόμη κι αν αυτό δεν της ζητήθηκε ποτέ, ούτε καν συζητήθηκε.

    Και καμιά φορά, το βρίσκω πολύ όμορφο αυτό το ανεπιτήδευτο που ενώ δεν ακολουθεί συμφωνημένους κανόνες, συμβαίνει και κάνει τους μετέχοντες ευτυχισμένους.

    Είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, πρώτον λόγω της απόστασης που υπήρχε, και δεύτερον επειδή δεν υπήρχε μεταξύ μας, όχι απλά σχέση M/s, αλλά ούτε καν σχέση.
    Ωστόσο, ένιωθα ότι όλα μου τα ερεθίσματα, τα λαμβάνω για να τα επικοινωνήσω μαζί του, για παράδειγμα, το να παρακολουθήσω ένα ηλιοβασίλεμα, να διαβάσω ένα βιβλίο, να παρακολουθήσω μια ταινία, να πάω για φαγητό με φίλους, να γαμηθώ με κάποιον άλλο κτλ...

    Εννοώ, ότι όλα τα έξω της επαφής, η σκλάβα τα χρησιμοποιεί και τα εκμεταλλεύεται προς όφελος της επαφής, ακόμη κι αν δεν είναι άμεσα ευδιάκριτη η συσχέτισή τους.

    Θυμάμαι χαρακτηριστικά, ότι ένιωθα τόσο πολύ δική του για κάποιο διάστημα, που όταν κάποια στιγμή, με άγγιξε στον ώμο ένας γνωστός, τον κοίταξα με εκνευρισμό και σκέφτηκα "Μα τί κανεις? Πώς τολμάς? Ο ώμος που τόλμησες ν' αγγίξεις δεν είναι καν δικός μου!!".

    Συνήθιζε να μου τηλεφωνεί τα ξημερώματα.
    Τον πρώτο καιρό, λοιπόν, αν με πετύχαινε έξω, μου έλεγε ότι θα τα πούμε μόλις επιστρέψω σπίτι. "Έμαθα" να είμαι σπίτι εκείνες τις ώρες, για να μπορούμε να κουβεντιάζουμε, χωρίς να μου το ζητήσει ποτέ ουσιαστικά/ ξεκάθαρα.

    Όλα αυτά τα αναφέρω, διότι πιστεύω, ότι η διαθεσιμότητα είναι καθαρά θέμα της "σκλάβας".

    Αλλά όταν αυτό τείνει να ονομαστεί σχέση, αν για να σε αποκαλέσει κάποιος σκλάβα του, χρειάζεται να έχεις σοβαρές υποχρεώσεις, όπως σύζυγο, παιδιά κτλ... διότι αυτό συνηθίζω να ακούω/διαβάζω, επιτρέψτε μου να είμαι δύσπιστη... και να θεωρώ ότι περισσότερο role play είναι, παρά κάτι άλλο.

    Για τα "επιτρέποντα", δεν είμαι σε θέση να εκφραστώ, η γνώμη μου είναι πως καλό θα ήταν, να ζει κατά τ' άλλα όπως οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος.


    Να τονίσω, ότι όλα τα παραπάνω είναι απλώς η άποψή μου και ο τρόπος που τα αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα. Ο καθένας το ζει και το βαφτίζει όπως νομίζει.
     
  4. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Nα ρωτήσω και κάτι άλλο, έχεις Αφέντη και δηλώνεις σκλάβα;
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Να υποθέσω πως αυτό το έγραψες προς χάριν αστεϊσμού; Πώς αλλιώς θα πείσουν τους εαυτούς τους, και θα προσπαθήσουν να πείσουν τους άλλους πως κάνουν κάτι "ανώτερο", κάτι "ξεχωριστό"; Επιπλέον, αν πεις πως κάνεις ένα χαλαρό D/s θα πρέπει να αιτιολογείς αυτό που γράφεις, να το καταθέτεις ως προσωπική γνώμη, κι όχι να λες ένα ξερό "έτσι λειτουργούν τα πράγματα και σ' όποιον αρέσει". Εύκολο το 'χεις;
     
  6. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Ναι, δεν γίνεται σκλάβα χωρίς Αφέντη. Αλλιώς θα δήλωνα perv που σημαίνει ελευθέρας βοσκής...

    Φιλικά,
    Kassandra
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Αν εσύ θεωρείς πως αν δεν είχες Αφέντη θα έβοσκες, δικαίωμά σου. Κανείς δε σου απαγορεύει να θεωρείς τον εαυτό σου μυρικαστικό. Το να γενικεύεις, όμως, στην προσπάθειά σου να γίνεις προσβλητική, είναι αν μη τι άλλο άθλιο.

    Το να δηλώνει κάποιος perv μπορεί να σημαίνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Από το να αρέσκεται στο να δοκιμάζει διάφορα για να ικανοποιήσει την καύλα του, μέχρι το να μη θέλει να μιλήσει δημοσίως για το ρόλο που αρέσκεται να έχει. Και κάτι άλλο: όποιος δηλώνει perv δεν είναι κατ' ανάγκη ελεύθερος.  
     
  8. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Η προσπάθεια χλευασμού έγινε πρώτα από εσένα. Το να δηλώνει κάποιος Master και κάποια slave είναι κάτι άλλο. Όπως εσύ δεν δέχεσαι το status μου επέτρεψε μου να μην δέχομαι κι εγώ το δικό σου, αλλιώς κράτα τη συζήτηση εκεί που χρειάζεται. Έχεις μια εμμονή με τα status των άλλων. Αξιοποίησε το δικό σου και άσε τα υπόλοιπα. Όπως έχεις άποψη για τα status των άλλων έτσι και οι άλλοι έχουν για το δικό σου. Απαγορεύεται;
    Εδώ το νήμα είναι για τη διαθεσιμότητα της σκλάβας και ως τέτοια απάντησα.
    Όταν ειρωνεύτηκες δε νομίζω να σε είχε ειρωνευτεί προηγουμένως κάποιος. Σκέψου αυτό που λες και αντίστροφα, λιγάκι.

    Φιλικά,
    Kassandra
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Δικαίωμά σου να χλευάσεις εμένα. Δε μπορώ, και για να 'μαι ειλικρινής, και να μπορούσα δε θα ήθελα να στο αφαιρέσω. Μου προκαλείς αρκετό γέλιο, με τον τρόπο που προσπαθείς να πείσεις για την ορθότητα και την καθολική ισχύ των θέσεών σου. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο νήμα, γενικότερα το κάνεις.

    Ωστόσο, άλλο πράγμα το να χλευάζεις εμένα, κι άλλο να προσβάλλεις ταυτόχρονα κι όσα άλλα άτομα τυγχάνει απλώς να φέρουν το ίδιο status με μένα. Νομίζω πως δε σου φταίνε σε τίποτα, n'est-ce pas ?

    Φιλικά,
    D.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Ο Master αποφασίζει για το πότε, που και υπό ποιες συνθήκες θα βρεθεί με τη σκλάβα του η οποία μπορεί να είναι και παντρεμένη. Επίσης, ο ίδιος αποφασίζει και για τη ζωή που οφείλει να έχει η ιδιοκτησία του.
    Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να έχει κοιμηθεί πρώτα ο σύζυγος.
     
  11. ariadni

    ariadni Regular Member

    Θεωρητικά μια σκλάβα έχει όσο ελεύθερο χρόνο της παραχωρεί ο Αφέντης της και θεωρητικά εαν της ζητηθεί να εγκαταλείψει τη δουλειά της για να μπορεί να προσφέρει απερίσπαστη τις υπηρεσίες της 24/7 σε Εκείνον, εκείνη θα πρέπει να το πράξει. Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το εαν μια τέτοια επιλογή, το να αποκόπτεις δηλαδή έναν άνθρωπο από το φιλικό ή και οικογενειακό του περιβάλλον, το να τον υποχρεώνεις να παραιτηθεί από την εργασία του είναι ορθή ή όχι, έχουν ακουστεί ήδη αρκετές απόψεις.

    Θα ήθελα απλώς να επισημάνω ότι μπροστά σε τέτοιες αποφάσεις, η θεωρητική προσέγγιση απέχει πολλά μίλια από την πρακτική της εφαρμογή και τα όποια προβλήματα θα μπορούσε να επιφέρει. Και έχω την υποψία ότι τέτοιου είδους αποφάσεις δεν επιβάλλονται επειδή έτσι πρέπει, αλλά επειδή αυτές θα έχουν ως αποτέλεσμα και τα δυο μέλη της σχέσης να αισθάνονται καλύτερα.
    Η σκλάβα που παραιτείται από τη δουλειά της, παραιτείται επειδή αυτό της ζητήθηκε και αυτό θα την κάνει πιο ευτυχισμένη (το να παρέχει δηλάδή της υπηρεσίες της απερίσπαστη στον Αφέντη της), η σκλάβα που αποκόπτεται από το φιλικό της περιβάλλον, δεν εξαναγκάζεται να το στερηθεί, ούτε καταπιέζεται, ακριβώς επειδή εκείνη τη στιγμή είναι ευτυχισμένη με το να παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στον Αφέντη της και ούτω κάθεξης.

    Δεν έχει νόημα να αναφερόμαστε σε καταστάσεις εξαναγκασμού και καταπίεσης, δεν έχει νόημα να εγκλωβιζόμαστε σε πρέπει και δεν πρέπει, αλλά σε συνθήκες και καταστάσεις μέσα στις οποίες οι άνθρωποι αισθάνονται ολοκληρωμένοι και πλήρεις. Αν δεν αισθάνονται, τότε μάλλον δεν πρέπει, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Δεν ισχυρίζομαι πως όλα αυτά γίνονται ανώδυνα, λέω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι τετοιο που συνολικά να αποζημιώνει και τους δυο.
    Και αυτό φυσικά εξαρτάται πάντα και από τους ίδιους τους ανθρωπους που απαρτίζουν τη σχέση. Για μερικούς ανθρώπους λόγου χάρη, που μπορεί να έχουν επενδύσει χρόνια σε σπουδές και καριέρα και για τους οποίους η δουλειά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, το να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους μπορεί να είναι μια τρομερά δύσκολη απόφαση, μια απόφαση που θα τους κάνει δυστυχισμένους, ενώ για άλλους μπορεί να είναι μια σχετικά ανώδυνη απόφαση.

    Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ πως μια γυναίκα που είναι σκλάβα δεν μπορεί να έχει στόχους ή δεν μπορεί να έχει καριέρα. Εξαρτάται από τον αφέντη της, ίσως για μερικούς να μην κάνει, ίσως αν η ίδια η εργασία την κάνει δυσλειτουργική και μονοπωλεί το ενδιαφέρον της πράγματι να μην κάνει, δεν θα ήθελα ωστόσο να δεχτώ κάτι τέτοιο στη γενική περίπτωση.

    Και ένα γενικότερο σχόλιο... Ανεξάρτητα από το εαν βρισκόμαστε σε μια Μ/s σχέση ή όχι, κάποιες επιλογές όπως αυτές που συζητούνται σε αυτό το νήμα είναι χωρίς επιστροφή. Και αυτό οφείλουν να το αναλογιστούν όλοι καλά.

    Αγαπητή tender lilly, δεν απαντώ στα ερωτήματα που έθεσες . Προσπάθησα μόνο να προσεγγίσω κάποια από αυτά, με το τρόπο που τα καταλαβαίνω  
     
  12. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ολική διαθεσιμότητα σκλάβας

    Αμοιβαία τα αισθήματα και το ίδιο ισχύει και για όσους φέρουν το ίδιο status με μένα. Μάθε να σέβεσαι και ξαναδές από που ξεκίνησε η ειρωνεία και ξανακοίτα και το θέμα του νήματος. Το ότι δεν καταλαβαίνεις κάποια status δεν σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς έτσι -και το έχεις ξανακάνει-.
    Είδες ότι στην αρχή οι απαντήσεις μου ήταν καλοπροαίρετες, μετά άρχισες την ειρωνεία. Αναλογίσου το αυτό κάθε φορά που θα απαντάς σε κάποιο θέμα. Όσο έχεις δικαίωμα εσύ να ειρωνεύεσαι τα status των άλλων άλλο τόσο έχουν κι οι άλλοι δικαίωμα να κάνουν το ίδιο με το δικό σου. Κοίτα ποιος έκανε το νήμα γήπεδο πάλι, όπως κάθε φορά. Εγώ τελείωσα με αυτό το θέμα, κάνε τον επίλογο σου τώρα για να λες ότι βγήκες από πάνω και άλλη φορά πρόσεχε πως μιλάς και πως προσεγγίζεις τις γνώμες των άλλων.

    Φιλικά,
    Kassandra