Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θηλυκός Οργασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

  1. dawn

    dawn Regular Member

    Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Ο Νίκος αναχώρησε και νομίζω ότι αρκετά τον έπρηξα  

    στα δύο πρώτα δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά στο τελευταίο και καθαρά από προσωπική εμπειρία, ναι είναι το ίδιο ερωτογενείς. Έχω συναντήσει άντρες που ανταποκρίνονται πολύυυ περισσότερο (φυσικά και λιγότερο) από εμένα σε ερωτική δίεγερση της θηλής.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός


    Η παράθεση των αποτελεσμάτων αφορούσε τις διαφορές του δείκτη ευφυίας (I.Q.) των δύο φύλων κι όχι της συναισθηματικής νοημοσύνης (E.Q.) και της αφαιρετικής τους σκέψης. Νόμιζα πως ήταν σαφές.
     
  3. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Τα επικτητα χαρακτηριστικα,προιοντα τυχαιας μεταλλαξης,μεσω της φυσικης επιλογης κληρονομουνται στους απογονους.Πηγαινοντας πισω στο χρονο,αυτη και μονο αυτη η διαδικασια διαμορφωσε τη Ζωη οπως την ξερουμε.
    Καλυτερο ορισμο φυσικα δεν εχω,γιατι δεν υπαρχει τετοιος ορισμος.
    Εσυ αυτο που προσπαθεις να κανεις ειναι να μετατρεψεις αυτο που θα ηθελες να συμβαινει,την επιθυμια σου σε πραγματικοτητα,να αποδειξεις δηλαδη κατι που απλα δεν υφισταται.Δεν διαφερεις σε τιποτα απο αυτο που κατηγορεις.Κι εσυ θα ηθελες να σου βγει η φαντασιωση της ανωτεροτητας του θηλυκου,αλλα δεν σου βγαινει.Τουλαχιστον οχι χρησιμοποιωντας τη βιολογια,που δεινοπαθει εδω μεσα.Βλεπεις την ιδια την βιολογια ουδολως την απασχολει το θεμα.
    Ισως να μπορεις να στηριξεις την επιθυμια-αποψη σου χρησιμοποιωντας αλλα επιχειρηματα.Προσπαθωντας να χρησιμοποιησεις τη βιολογια,μονο τον εαυτο σου να πεισεις,αντε και καποιους,που θελουν να πειστουν, και εχουν μαυρα μεσανυχτα με το αντικειμενο.
    Σε καθε περιπτωση οι αποψεις,ξερεις σαν τι ειναι.Ολοι εχουν απο μια.
    Αλλα το να προσπαθουν να τις αποδειξουν,οταν αυτο ειναι αδυνατο με τα μεσα που χρησιμοποιουν,μονο χαμογελα συγκαταβασης μπορει να προκαλεσει.
    Δεν θα επανελθω οσο συνεχιζεται η "βιολογικη"συζητηση γιατι δεν εχω τιποτε αλλο να πω.Δεν εχει νοημα πια.
    Για να το ελαφρυνω λιγο,θα σου βαλω ενα κουιζακι,μια και μιλησες πιο πανω περι των επικτητων χαρακτηριστικων,ως αποτελεσμα κοινωνικης ζωης,τα οποια και καλα δεν πρεπει να τα λαμβανουμε υποψιν..
    Γιατι τα λιονταρια ειναι τα μοναδικα αιλουροειδη που ζουν αγελαια;Γιατι αυτο το επιτυχημενο μοντελο επιβιωσης δεν το ακολουθησε κανενα αλλο αιλουροειδες,πουθενα στον κοσμο;
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

    Εμ ... Τα θέλει ο κώλος σου κι εσένα...
    Αϊ... ο τριτος παγκόσμιος θα ξεκινήσει εδώ μέσα....
    Αν αυτό ήταν στοιχειωδώς αντιληπτό.... χαϊ χούιιιιιιιιιι...
    Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε ....
     
  5. Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

    Όταν λείπουν οι γνώσεις (γνώσεις - όχι ικανότητες) αξιολόγησης της πληροφόρησης, το αποτέλεσμα είναι η ημιμάθεια, που ως γνωστόν είναι χειρότερη της αμάθειας.
    Στην ιατρική, τα δεδομένα ΔΕΝ επεξεργάζονται βάσει λογικής, αλλά βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και βιοστατιστικής (τα οποία φυσικά είναι λογικά - αλλά στηρίζονται στην επιστημονική γνώση - όχι απλά στην αναλυτική λογική του οποιουδήποτε άσχετου). Φυσικά, αυτό γίνεται στο βαθμό του εφικτού.


    Θα σου το πω πάλι. Το νήμα σου είναι ωραιότατο. Άσε τη βιολογία και την επιστήμη και πιάσε το θέμα εμπειρικά και φιλοσοφικά. Τις πηγές σου (σοβαρές ή μη), χρησιμοποίησέ τις ως έναυσμα για απόψεις και όχι ως αποδεικτικά στοιχεία αναπόδεικτων θεωριών. Αλλιώς θα αναλωνόμαστε στις βιολογικές ανωτερότητες και σε λοιπές μ...κίες...


    Please, όχι... δε θα το αντέξω... Όχι άλλη βιολογική υπεροχή...   


    Με απόλυτα φιλική διάθεση πάντα, θα πω και εδώ ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορούν και είναι άσκοπο να αποδειχτούν. Οι μεταβλητές είναι τόσο πολλές και αυτό που μετράς (όπως και ο τρόπος που το μετράς) τόσο σχετικό, που είναι αδύνατον να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
    Με αφορμή την παραπάνω έρευνα, θα πω, με κίνδυνο να κουράσω τους αναγνώστες με πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν, δυο πράγματα για την έρευνα. Φυσικά μπορούν να λεχθούν πάρα πολλά, αλλά νομίζω ότι τα παρακάτω είναι ενδιαφέροντα:
    Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ερευνήσει κανείς κάτι. Ένας εύκολος τρόπος είναι να κάνεις μια retrospective (κοιτάω πίσω) μελέτη. Πάω σε ένα νοσοκομείο, βλέπω στα αρχεία πόσες γυναίκες πεθάνανε από καρκίνο του μαστού τα τελευταία 10 χρόνια και πόσες από αυτές καπνίζανε. Καταλήγω σε ένα συμπέρασμα, ότι το κάπνισμα αυξάνει τις πιθανότητες να πάθει μια γυναίκα καρκίνο του μαστού (τα παραδείγματα που αναφέρω είναι τυχαία και θεωρητικά). Αυτή η έρευνα ΔΕΝ είναι καλή, γιατί δεν ελέγχει όλες τις μεταβλητές που θα μπορούσαν να επηρρεάζουν τα αποτελέσματα. Π.χ. ότι οι γυναίκες που καπνίζουν, ενδιαφέρονται λιγότερο για την υγεία τους και άρα έκαναν πιο σπάνια check up με αποτέλεσμα να βρεθεί ο καρκίνος σε προχωρημένο στάδιο και να πεθάνουν γυναίκες που θα μπορούσαν να έχουν θεραπευτεί.Ή άλλες παράμετροι, που μπορεί να μην αναφέρονται καν στα αποτελέσματα. Π.χ. ότι μπορεί μεν να πέθαναν περισσότερες καπνίστριες, αλλά κάποιες από αυτές είχαν ταυτόχρονα και ιστορικό καρκίνου σε άλλα όργανα - που σημαίνει ότι μπορεί να υπήρχαν άλλοι λόγοι που τις οδήγησαν στον καρκίνο του μαστού και όχι το κάπνισμα. Κ.λπ. κ.λπ.
    Οι πιο σωστές μελέτες είναι οι κλινικές έρευνες τυχαίου δείγματος (randomized controlled clinical trials), όπου γίνεται το εξής:
    Θέλω να δω αν το κάπνισμα έχει σχέση με τον καρκίνο του μαστού. Παίρνω 2 γκρουπ γυναικών, από την εφηβεία τους και προσέχω να είναι σε ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά ίδιες μεταξύ τους. Ίδια ηλικία, ίδια γενική υγεία, ίδια κοινωνικοοικονομική κατάσταση, παρόμοια διατροφή κ.λπ. και μετά βάζω το ένα γκρουπ να καπνίζει και το άλλο να μην καπνίζει. Περνάνε 20 χρόνια και μετά ελέγχω το αποτέλεσμα του καπνίσματος στον καρκίνο του μαστού.
    Δυστυχώς, φυσικά, σε θέματα όπως το παραπάνω είναι αδύνατον (για ευνόητους λόγους ) να γίνει τέτοια έρευνα.
    Στο θέμα του IQ, θα έπρεπε να υπάρχουν δυο γκρουπ, όπου τα χαρακτηριστικά να είναι ΙΔΙΑ, εκτός από το φύλο. Να πήγανε στο ίδιο σχολείο και να είχανε την ίδια δασκάλα, να τρώγανε τα ίδια φρούτα και να είχανε την ίδια εκπαίδευση οι γονείς τους κ.λπ. Κατά προτίμηση βέβαια, η έρευνα θα πρέπει να ήτανε prospective, δηλαδή να έπιανε τα παιδιά πριν μιλήσουνε και να τα παρακολουθούσε μέχρι να γίνουν 20, οπότε θα γινόταν το τεστ. Τότε θα έβγαιναν συμπεράσματα για το IQ. Και πάλι, ανάλογα με τον αριθμό του δείγματος και το μέγεθος της διαφοράς που θα έβρισκα, θα μπορούσα ή δε θα μπορούσα να πω ότι υπάρχουν στατιστικά σημαντικές διαφορές ή όχι...
    Διαφορά 5 μονάδων λοιπόν σε μια τέτοια έρευνα, όπου είναι αδύνατον να στανταριστούν όλες, ή έστω αρκετές μεταβλητές, είναι άκυρη. Ενδιαφέρουσα, αλλά ασφαλή συμπεράσματα δεν βγάζει. Άσε που το IQ τεστ έχει κατηγορηθεί πολλές φορές (δεν είμαι ειδικός βέβαια) και έχει ως σημαντικό μειονέκτημα ότι μια από τις παραμέτρους που βγάζουν το νούμερο είναι η ηλικία (δηλαδή, αν κάνω το τεστ στα 22 και απαντήσω ακριβώς τα ίδια μετά από 5 χρόνια, όταν είμαι μεγαλύτερος θα βγάλω χαμηλότερο δείκτη IQ...)
    Κούρασα και ζητώ συγνώμη...

    Συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει να σταματήσει.
     
  6. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

    With all due respect, ουτε και το πειραμα οπως το περιγραφεις ειναι δυνατον να αποδειξει τη σχεση του καπνισματος με τον καρκινο του μαστου . Για πολλους λογους. 1ον δε γινεται να ειναι ιδιες σε ολα τους τα χαρακτηριστικα, βλ. γονιδια. Δευτερον δε μπορεις να ελεγξεις τον παραγοντα "περιβαλλον" βλ. στρες, επαφη με αλλες τοξικες ουσιες που προκαλουν καρκινο. Τριτον δε μπορεις να προβλεψεις απο πριν την συμπεριφορα τους ως καπνιστες π.χ. ποσο καπνιζουν, τι καπνιζουν κτλ.
    Τεταρτον και σημαντικοτερο για να συνδεσεις το καπνισμα με τον καρκινο του μαστου, πρεπει πρωτα να εχεις εντοπισει τις ουσιες εκεινες μεσα στα παραγωγα του καπνου που προκαλουν τον καρκινο (εαν ειναι μια και οχι συνδυασμος περισσοτερων, και εαν προερχονται μονο απο το τσιγαρο και οχι απο το περιβαλλον) και να εχεις αποδειξει τον μηχανισμο δρασης τους.
    Οπως καταλαβαινετε, τιποτα δεν ειναι ευκολο στις κλινικες δοκιμες οσο ελεγχομενες και αν μπορουν να γινουν. Θα μπορουσαμε να συζηταμε μεχρι του χρονου τετοια μερα για το θεμα και ακρη να μην βγαζουμε.
    Ας αφησουμε λοιπον την βιολογια, την επιδημιολογια και την ιατρικη στην ησυχια τους.  
     
    Last edited by a moderator: 7 Ιανουαρίου 2011
  7. Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

    ο θηλυκός οργασμός δεν είναι το θέμα του νήματος;
    πως καταλήξατε να μιλάτε για υπεροχή φύλου βρε παιδιά ;;;   

    και θα κλείσω με την πρόταση της Nasaea που μου άρεσε:

    "ας αφήσουμε λοιπόν την βιολογία, την επιδημιολογια και την ιατρικη στην ησυχια τους."
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός


    Μάλλον δεν διάβασες καθόλου προσεκτικά το νήμα, ή "πήδηξες" αρκετά ποστς. Σίγουρα πάντως, σου έχει διαφύγει η ουσία (και η αλήθεια).

    Το θέμα του νήματος, δεν είναι ο θηλυκός οργασμός, παρά τον παραπλανητικό τίτλο. Το πραγματικό θέμα του νήματος είναι η υποτιθέμενη ανωτερότητα των γυναικών σε σύγκριση με τους άντρες (που βέβαια, κάτω από το βάρος των αντιδράσεων μετατράπηκε σε "βιολογική ανωτερότητα", προσωπικά όμως δεν πείθομαι πως ο καυγάς είναι μόνο γιά τη βιολογική).

    Όπως και νά 'χει, όλη η κουβέντα περί "πνευματικότητος" του θηλυκού οργασμού και "υδραυλικότητος" του αρσενικού, γίνεται μόνο και μόνο γιά να δημιουργηθεί ένα σκαλοπάτι πάνω στο οποίο πατώντας κάποιος, θα μπορέσει -όπως ελπίζει- να υπερασπιστεί ευκολότερα την "γυναικεία ανωτερότητα".

    Θα μπορούσα να σου παραθέσω διάφορα αποσπάσματα από τα προηγούμενα ποστς όπου η νηματοθέτρια ισχυρίζεται ότι αυτή η "ανωτερότητα" είναι δεδομένη, αλλά δεν βλέπω το λόγο, μπορείς να τα βρεις εύκολα και μόνη σου. Ως προς τις προθέσεις που γέννησαν αυτό το νήμα όμως, μπορείς να δεις απλώς το παρακάτω. Είναι απόλυτα σαφές:



     
  9. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

    Το μόνο που μου έρχεται στο 'ανώτερο' μυαλό μου είναι ότι τη γυναίκα την έχουν γεμίσει μέ τόσες ενοχές και ντροπή για το σώμα της, που έχει συχνά την ανάγκη να επικαλείται το "πνεύμα", την πνευματικότητα, την 'ανωτερότητα' για να μη νιώθει άσχημα για τους σπασμούς του οργασμού της.

    Τί τράβηξε η φουκαριάρα η επιστήμη σε αυτό το νήμα.
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

    Έχεις πολύ δίκιο,το γυναικείο σώμα εδώ και αιώνες φορτώθηκε με απιστευτη ενοχικότητα, δαιμονοποιηθηκε ασύστολα ως βουτηγμένο στην αμαρτία. Μέχρι χθες που λέει ο λόγος δεν ξέραμε καλά καλά το σώμα μας..και ξαφνικά ανακαλύτουμε κλειτοριδικούς, κολπικούς οργασμοί, σημείο g...της παναγιάς τα μάτια ! Ε, πολύ θέλουμε να καβαλήσουμε το καλάμι..

    Προσωπικά, με γοητευουν οι θεωρητικολογίες για βιολογική ανωτερότητα του θηλυκού. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως το θηλυκό, μπορεί να λειτουργήσει πολυοργασμικά συνεπώς προνομιούχο σε σύγκριση με το αρσενικό αλλά δεν με πείθει ότι η διαφορετική λειτουργία σημαινει σώνει και καλά ανωτερότητα.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

    Λοιπόν έτσι και πάρει είδηση ο Λιακόπουλος το τι λέγεται εδώ μέσα και τα μπερδέψει λίγο με κάποιους εξωγήινους που ήρθαν και μας σουλουπώσανε και άντε και δεν είχαν φύλο αυτοί γιατι ήταν πνευματικά όντα κι έτσι και μπερδεύτηκαν κάποιοι καλοί από αυτούς που το πήγαιναν καλά το πράμα , με κάποιους άλους που ηταν κακιασμένοι και γούσταραν χαβαλέ και τα ψιλοανακάτωσαν κι ετσι βγήκαμε κι εμεις κλπ μπούρδες και τα κάνει βιβλίο ... νάτο το μπεστ σελεράκι στα ράφια και δωστου οι πυροβολημένοι να λένε ...γι αυτό μου τα σπάει η Ευανθία μου, είναι ανώτερη, βλέπεις και τέτοια και η κυρά Λαμπαινα θα καμαρώνει που ειναι και καλα ανώτερη και θα γίνει γενιτσαρος στο κομμωτήριο με τα μπικουτιά και θα προκύψει νέα Λουκά της νέας θρησκείας ... γουστάρω...