Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

  1. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    όπου χωράει!  
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, όπως βρίσκει η υποτακτική πλεονεκτήματα σε μια τέτοια κατάσταση, κυρίως τη μη δέσμευση και την ανέξοδη κολακεία του στάτους της και της ματαιοδοξίας της, έτσι και ο Κυρίαρχος. Υποθέτω ότι και στη Βιλλαρίμπα όπου κατοικούν οι Κυρίαρχοι (vs. Βιλλαμπάχα, ειδομένη σαν το χλοερό λιβάδι όπου βόσκουν οι υποτακτικοί) πρώτιστο προτέρημα επίσης θα είναι η μή δέσμευση και η κολακεία της ματαιοδοξίας.

    Βασικό μειονέκτημα του διαδικτυακού, ο χρόνος που ροκανίζει!

    "Επί μακρόν", μια κουβέντα είναι, το παιχνίδι αυτό παίζεται μέχρι να έρθει η ώρα για την από κοντά και σώμα με σώμα συνομιλία, πόσο χρόνο χρειάζεται ο καθένας για να "δέσει η χημεία" και σε ποιό βαθμό έχει ανάγκη μια υποτακτική να νιώσει "ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά" είναι θέμα του καθενός και της καθεμιανής.

    Για μένα το διαδίκτυο είναι ένα εξυπηρετικό μέσο. Απολαμβάνω τη χημεία που διαμορφώνεται λίγο λίγο μέσα από αυτό. Αν είναι να ρθει το real θε να ρθει, αλλιώς ας προσπεράσει, συχνά δεν με απασχολεί.

    Δεν είμαι υπερ του να διαπιστώνω την ύπαρξη ενός προφίλ π.χ. την Τρίτη και ως την Παρασκευή να έχουμε γνωριστεί και να περνιόμαστε για ζευγάρι. Να επιτελέσει το μέσο τον σκοπό του, να το απολαύσουμε για όσο αξίζει, και μετά πάμε παραπέρα, σε βάθος με το ίδιο άτομο ή σε επιφάνεια με κάποιο άλλο.

    Όταν αρχίζω να τρώγομαι σε real βάση για το τί να κάνει ο τάδε από την ώρα που κλείσαμε το παράθυρο συνομιλίας κ.λπ, κ.λπ, τότε είναι ώρα για το πραγματικό, όμως δεν συμβαίνει πάντα να γίνει αυτό το άλμα.
    Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για το τελευταίο. Ο έλεγχος ασκείται κατά ένα μέρος από το μέσο, το διαδίκτυο δηλαδή κατά ένα μέρος από τον Κυρίαρχο. Ας διακρίνουμε την άσκηση του ελέγχου από την ύπαρξη ορίων της υποτακτικής, τα όρια, πραγματικά ή φαντασιακά αλλά όχι εύκολα ανυπέρβλητα γι αυτόν τον λόγο, δεν συνιστούν "υποκλοπή" ή μη δόσιμο του ελέγχου.
    Βλακείες και χυδαιότητες είναι αυτά. Πριν από τη βάσανο της λογικής υπάρχει η βάσανος της αισθητικής. Ομολογώ ότι νιώθω έκπληξη με τις υποτακτικές που αποδίδουν στον - κατά ρήσιν του - Κυρίαρχο της άλλης πλευράς της οθόνης ιδιότητες που βασικά τις μεταφέρει διογκωμένες κατά το προσδωκόμενο η οθόνη. Επειδή νιώθει μια υποτακτική πράγματα, δεν σημαίνει ότι αυτά υπάρχουν ή ότι αυτά είναι αμοιβαία.
    Υπερβολές ως προς το δεύτερο κομμάτι, χώρια που και οι Κυρίαρχοι μπορεί να είναι προς χρήση σε τέτοιες καταστάσεις, use Them and forget Them as you go, σωστό βρίσκω το πρώτο.
    Η θέση αυτή δεν είναι απαραίτητα η μοναδική "σωστή", ούτε ακυρώνει τη σοβαρότητα / συνέπεια όσων προτιμούν στο κάτω - κάτω το cyber από τον μοναχικό αυνανισμό ή όσων γράφουν στο φόρουμ επειδή τους αρέσει να γράφουν στο φόρουμ και τις παλιοδουλειές τους τις κάνουν αλλού  

    Δεν σνομπάρω τη χημεία των καλωδίων. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την συνομιλία σωμάτων και ψυχών πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι είναι για πέταμα.

    Απλά προσέχω το χέρι που είναι στο πληκτρολόγιο να είναι στεγνό, αλλιώς χαλάει το ποντίκι του laptop και μετά κομμένο το cyber, για λόγους τεχνικούς, μέχρι να διορθώσει η αντιπροσωπεία το λαπι τόπι με την εγγύηση, πράγμα που παίρνει κάπου έξι εβδομάδες  
    Η παθογένεια έρχεται όταν οι ανάγκες αλλάζουν και το πλαίσιο μένει αναλοίωτο, θυμίζοντας - φευ - κάγκελα φυλακής, τουλάχιστον για το υποτακτικό άτομο.
     
  3. Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)



    θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ 
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    ειναι εξαιρετικα πολυπλοκο να εξαγεις συμπερασμα για την αποτελεσματικοτητα του διαδυκτικου στην οποια ερωτικη επιθυμια εχει ο καθενας ...
    οι ιδιοι ανθρωποι που απαρτιζουν την φυσικη κοινωνια , ειναι αυτοι που απαρτιζουν και την διαδυκτιακη ... τα ιδια ψεμματα και οι ιδιες αληθειες ... σημασια εχει τι θελει να ακουσει το αυτι σου και να φανταστει ο νους σου .
    Θεωρω πως το διαδυκτιο ειναι μια προεκταση διχως ορια , της φυσικης περιμετρου γνωριμιων
     
  5. ae1969

    ae1969 Regular Member

  6. Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    isnogood, με το συμπάθειο, υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει ποτέ γυναίκα στο αν θέλει να παντρευτεί, μόλις τη γνωρίσεις? Κι αν σου απαντήσει θετικά, θα τη πάρεις στα σοβαρά?

    Επίσης, αν κάποια είναι ωραία, θέλει να παντρευτεί και να ζήσει στη Μυτιλήνη, είναι η ιδανική? Σου αρκούν αυτές οι τρεις προυποθέσεις?

    Προτείνω να επαναπροσδιορίσεις και γιατί όχι, ν' αναθεωρήσεις.  



    Διαφωνώ με το "πρέπει" σας. Αντιθέτως, το βρίσκω εξαιρετικά ξενερωτικό να υπάρχει το "me Master/ Dom/ Top whatever, you slave/ sub/ bottom whatever, so lets do it" και ό,τι προκύπτει από αυτό, σε αντίθεση με την φυσική τοποθέτηση των δύο μέσα στη σχέση. Τονίζω ότι αναφέρομαι σε σχέση, όχι σε σέσσιον, που εκεί γλιτώνεις απλώς χρόνο, δηλώνοντάς τα.


    @look for the hint
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Είμαι από τις ελάχιστες που δεν απέκτησα μέχρι τούδε, διαδυκτιακούς εραστές, φίλους και συγγενείς.
    Την διαδικτυακή επικοινωνία την αντιλαμβάνομαι ως έχει. Ως επικοινωνία. Δεν της προσδίδω περαιτέρω χαρακτηριστικά και την απολαμβάνω πλήρως, ως τέτοια. Δεν μου έχει τύχει να μου συμβεί ο τίτλος του νήματος γιατί μάλλον δεν διαθέτω την γνωστή ικανότητα του Ναπολέοντα, να κάνει ταυτοχρόνως πολλά πράγματα μαζί. Πως να συγκριθώ μαζί του, η πτωχή.
     
  8. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Καθώς ο "χώρος" βρίθει τέτοιων εικονικών και virtualλάγνων ατόμων, απλά τα παραβλέπω... Εξάλλου το πως κανείς ικανοποιείται στη ζωή και στο σεξ, σίγουρα ποικίλει... Για αρκετούς και αρκετές αποτελεί...ικανοποιητική επιλογή ο διαδικτυακός σωματικός ή πνευματικός αυνανισμός.
    Λόγοι, σίγουρα πολλοί. Ετεροπροσωπία (κυρίως ετερο-φυλία, άντρες που παρουσιάζονται σαν σκλάβες), παντρεμένοι-παντρεμένες που θέλουν να ξεφύγουν για λίγο πνευματικά, θέματα εμφάνισης που θα αποτελούσαν τροχοπέδη σε περίπτωση αποκάλυψης τους, κοινωνικοί φόβοι και διάφορες άλλες αιτίες.
    Σημαντικό είναι, να κάνεις έγκαιρη "διάγνωση" τέτοιων καταστάσεων και ατόμων, ώστε να γλυτώνεις τον πεπερασμένο χρόνο που έχεις σε αυτή τη ζωή.


     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2011
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Τωρα πρεπει να απαντησω σε οτι εχεις εσυ καταλαβει για μενα ? , δεν με λυπασαι ?.... 
     
  10. Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    tender lilly, συμφωνώ σε όλα αυτά που λες στο ποστ σου. Δεν απορρίπτω τον αυνανισμό μέσω καλωδίων, ούτε θεωρώ ότι το διαδικτυακό είναι συνολικά απορριπτέο. Το θέμα ουσιαστικά έχει να κάνει με τις σχέσεις που δεν έχουν ουσιαστική r/l προοπτική, ενώ δημιουργείται στα εμπλεκόμενα μέρη (κυρίως στην υ) η εντύπωση ότι πρόκειται για πραγματική σχέση και όχι για παιχνίδι ή για μια μορφή επικοινωνίας, όπως περιγράφεις. Άλλο αυτοί (όπως εμείς  ) που παίζουν στο διαδίκυτο αλλά έχουν και πραγματική ΒΔΣΜ ζωή και άλλο αυτοί που είναι μόνο στο διαδίκτυο. Ακόμη χειρότερα, αυτοί που βρίσκονται σε μια πραγματικά εικονική πραγματικότητα, όταν δεν ικανοποιούνται από την πραγματική ζωή αλλά μόνο από το διαδίκτυο (το οποίο ωραιοποιεί ή ακόμη και προτυποποιεί τα πράγματα)

    Ιδιαίτερη προσοχή στο squirting και βεβαίως στου άρρενες που πρέπει να σημαδεύουν μακριά από τον ηλεκτρονικό φίλο μας   Εξαιρετικές οι οθόνες γυαλιού, που μπορείς να βάλεις άζαξ και να ξαναγίνει σαν καινούργια    

    Νομίζω ότι δεν το εξήγησα καλά. Το "πρέπει να μπες στο διαδίκτυο" έχει να κάνει με τη δυσκολία να γνωρίσεις ΒΔΣΜερς εκτός διαδικτύου. Αν σε συναντήσω στον εργασιακό σου χώρο ή στο μπαράκι είναι αδύνατον να διαπιστώσω ότι έχεις παρόμοια ενδιαφέροντα με εμένα ώστε να "επενδύσω" σε χρόνο και να ασχοληθώ. Στο διαδίκτυο, δεδομένης της ανωνυμίας, δηλώνουμε το τι θέλουμε.

    Εξαιρετική επισήμανση
     
  11. gr_fun

    gr_fun Regular Member

    Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι προφανώς γενικό και δεν αναλώνεται μόνο στο χώρο του bdsm
    όντας χρήστης του internet από το 1996, είχα ασχοληθεί πολύ στις εποχές του mirc (μιλάμε για 10+ χρόνια) με το e-flirting. Μιλάμε για άπειρες ώρες χαβαλέ, άπειρα fake προφίλ φυσικά, και άπειρες χαμένες ώρες. Το ηλεκτρονικό "παιχνίδι" έχει την πλάκα του, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι απλά ένας τρόπος για να σκοτώνεις την ώρα σου. Μεγαλώνοντας, άρχισα να διαπιστώνω ότι ο σπαταλώμενος χρόνος είναι αντιστρόφως ανάλογος του αποτελέσματος. Σίγουρα εάν εκπαιδευτείς στο "sport" θα έχεις αρκετά καλά αποτελέσματα, ότι και αν ζητάς. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι από μια ηλικία και μετά το να κάθεσαι να   μέσω του pc, παρέα με μια Μαρία που μπορεί να είναι και Μάριος στην τελική, είναι το λιγότερο χαζό.
    Θεωρώ ότι από μια ηλικία και έπειτα εάν σου κάνει "κλικ" ένας άνθρωπος που γνώρισες διαδικτυακά, κανονίζεις να πας για ένα καφέ, και βλέπεις τι γίνεται.
    Τα υπόλοιπα έρχονται (ή δεν έρχονται φυσικά) μόνα τους...
     
  12. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)


    δε θα διαφωνήσω ως προς την έλλειψη σαγήνης και την αποπλάνηση
    για μένα, όταν δεν υπάρχει παιχνίδι, όταν δεν υπάρχει προσπάθεια να κερδίσει ο ένας τον άλλον, ή αυτό που θέλει απο τον άλλον, δεν υπάρχει ευχαρίστηση
    δεν υπάρχει η ηδονή της κατάκτησης...