Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Kinky Vs Bdsm?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nýchta, στις 6 Ιανουαρίου 2011.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?

    Το bdsm δεν είναι φιλολογική λέσχη. Είναι ερωτική έκφραση. Δεν μπορώ να φανταστώ εκπνευματωμένη ερωτική χέση, είτε vanilla είτε bdsm. Το αν χρησιμοποιεί κάποιος εργαλεία ή όχι δεν έχει να κάνει με το
    bdsm. Επίσης, χωρίς να θέλω να στο χαλάσω, μην υπερεκτιμάς τα mind games. Λίγο μυαλό να διαθέτει κάποια και στέλνει τον/την οποιοδήποτε "αδιάβαστο". Και το εννοώ το λίγο μυαλό. Αντί να επιδιώκεις τα mind games ίσως ειναι καλύτερα να επιδιώκεις να έρχεται ο άλλος ως ο εαυτός του και όχι σαν γκροτέσκο καρικατούρα.

       
     
  2. Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?

    Γέλασα πολύ με το bd, δε ξέρω πώς ακριβώς προέκυψε, υποθέτω οφείλεται στο πρόβλημα της γραπτής επικοινωνίας και στον χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ του διαλόγου, ώστε να προλαβαίνει ο καθένας να ερμηνεύει τα γραφόμενα του άλλου, βάσει δικών του συνειρμών.  
    Δεν αφαίρεσα το sm, αντιθέτως, και ξαναρωτώ, μήπως εξαρτάται η άποψη της καθεμιάς μας από το πόσο μαζοχίστρια είναι, σωματικά (βλ. βουρδουλιές στο κορμί) ή εγκεφαλικά (βλ. λεκτική ταπείνωση)? Ούτε διαχωρίζω το μυαλό με το κορμί ως προς τις αντιδράσεις, η καύλα συνήθως είναι εμφανής στο κορμί.

    Πάρα πολύ εύστοχα τα σχόλια, θα μου δώσετε λίγο χρόνο για να σας δώσω ικανοποιητικές απαντήσεις, τον χρειάζομαι για να τα φιλτράρω αφενός και αφετέρου να προσπαθήσω να εκφραστώ σωστότερα και με σαφήνεια, όπως σας αρμόζει.

    Ο Έρωτας μου τα κάνει όλα, elfcat!  

    Ο Έρωτας αλλά όχι αποκλειστικώς ο "ερωτικός".

    θέλω να πιστεύω πως έχω καταφέρει να μην υπερεκτιμώ πια, και να εκτιμώ απλώς.

    Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να σας δω να "εκτίθεστε" κι εσείς ενώ μοιράζεστε κάποια εμπειρία σας ή θέτετε κάποιο προβληματισμό σας, αυτό που κάνετε τώρα, μου φέρνει στο νου μια σκιά που τριγυρνάει, σχολιάζει, χωρίς στην ουσία να τοποθετείται και δίνοντας την εντύπωση ότι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο για περαιτέρω διευκρινήσεις. Γοητευτικό, δε λέω, αλλά όχι και πολύ ανθρώπινο, κατ' εμέ.  
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?

    Τί εννοείς με την φράση 'δίνοντας την εντύπωση ότι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο για περαιτέρω διευκρινήσεις"?
    Και τί θα ήταν ανθρώπινο κατ' εσέ? Ρωτάω για να μπορέσω να καταλάβω.
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?


    Beatrix_ ένας είμαι (θα την κρύψω την ηλικία κι εγώ μου φαίνεται   ).


    Στο θέμα μας.
    Έχεις ακούσει φαντάζομαι αρκετούς από το χώρο αυτό να κράζουν για τη γνησιότητά τους υποστηρίζοντας πως οι υπόλοιποι αρέσκονται μόνο σε kinky πρακτικές στο σεξ ενώ οι ίδιοι είναι 24/7 Αφέντες, σκλάβοι, έτσι γεννήθηκαν, έτσι θα πεθάνουν κλπ.

    Νομίζω πως πρόκειται απλά για συμπλέγματα κατωτερότητας ή ανωτερότητας.
    Στη συνέχεια αυτά έγιναν και ταμπέλες, πρωτόκολλα, κανόνες και άλλα όμορφα...
     
  5. Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?

    Στο ποστ #61 φαίνεται ξεκάθαρα. Έχετε κάνει quote για να σχολιάσετε τη δική μου τοποθέτηση, και το μέρος που ζητάω τις δικές σας τοποθετήσεις, το έχετε παραλείψει.  

    Όλες σας σχεδόν οι προτάσεις αφορούν γενικότητες, είναι συνήθως αυτονόητες, είναι "κλειστές" και λείπει η αιτιολογία, πάλι κατ' εμέ.  

    Π.χ.:
    Πιο ανθρώπινη στάση κατ' εμέ, θα ήταν εκείνη η οποία αφήνει περιθώρια για "τσαλάκωμα". Που δείχνει ότι πίσω από την elfcat που τα λέει έξυπνα, λογικά και ώριμα, βρίσκεται μία γυναίκα (sub) που εκφράζει την άποψή της γι' αυτό και γι' αυτό, και δείχνει ότι έχει σχετική εμπειρία πάνω στο θέμα με το οποίο καταπιανόμαστε. Μπορεί να είστε πάρα πολύ έμπειρη bdsmικώς, αλλά το κρύβετε επιμελώς, και μοιάζει σαν να μη θέλετε να το μοιραστείτε, λες και θα σας κλέψουν τη φόρμουλα. Εμένα προσωπικά μου λείπει η αίσθηση του βιώματος πίσω από τις λέξεις σας, και ειλικρινά πιστεύω ότι θα βοηθούσε στο διάλογο πολλές φορές.


    Σας απαντώ δημόσια γιατί δημόσια τέθηκε και η ερώτησή σας.
     
  6. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?

    Παρατήρηση 1η. Κάποιοι-ες έχουν μπερδέψει την θεματολογία του φόρουμ με την "ρητορική", την "φιλοσοφία", την μπουρδολογία κλπ. Ας το κοιτάξουν. (Αν μπορούν)

    Παρατήρηση 2η. Κάποιοι-ες κάνουν την τοποθέτησή τους, ορμώμενοι-ες μόνο ή κυρίως από τις προσωπικές τους αντιπάθειες. Ας πάνε στο offtopic να αφήσουν τη χολή τους.

    Παρατήρηση 3η. Κάποιες κυρίες "ξεχνούν" κομμάτια από το παρελθόν τους. Χαμογελάω

    Παρατήρηση 4η. Κάποιοι-ες γνωρίζουν καλά το BDSM. Το κάνουν κάθε μέρα. Μόνοι-ες τους! Και φαίνεται. Ισως γι' αυτό γαμάνε τα νήματα.

    Παρατήρηση 5η. Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Κρίμα για κάποιες "τοποθετήσεις"

    Στο "θέμα" και στο θέμα τώρα,

    ΜΜ όπως έγραψα, πληκτικά προβλέψιμος. Να συμπληρώσω και με εμφανή σημάδια μικρότητας.
    Να στο εξηγήσω στα γρήγορα.
    Πληκτικά προβλέψιμος γιατί με κάποιους που συζήτησα την απάντηση μου στο post σου, τους είπα πως η "απάντηση" σου θα είναι πως δεν απαντάς. Επίσης τους είπα που θα σταθείς.
    Με εμφανή σημάδια μικρότητας γιατί στάθηκες στο ολιγωρώ, ήταν η φάκα που τσίμπησες, (ενώ όλοι-ες κατάλαβαν ότι η σωστή λέξη ήταν το λοιδορώ), αλλά και η προσπάθεια σου για ειρωνεία.

    tender στα πολύ σοβαρά σχόλια σου, σχετικά με το τι γράφω, μόνο με τον ίδιο τρόπο μπορώ να σου απαντήσω. Και είναι αυτός:

    Περνά, περνά η μέλισσα
    με τα μελισσόπουλα
    Και με τα παιδόπουλα


    Πολύ εύστοχη παρατήρηση. (Προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου γοητευτικό).

    Πολύ σωστή άποψη και καθόλου ρομαντική. Κατά τη γνώμη μου γνήσια BDSMική.

    Φυσικά βγάζει νόημα και κατά την γνώμη μου, έχεις δίκαιο.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?

    Κανένα πρόβλημα. Εξήγησέ μας τώρα τί εννοούσες με τα περί καθολικής εγκεφαλικής συμμετοχής, έτσι που να μην ξεραθούμε στα γέλια και αν δω ότι ξέρεις τί γράφεις και δεν γράφεις συμπτωματικά, όπως έχω διαμορφώσει την αντίληψη ότι κάνεις, τότε ... θα συγκινηθώ τα μάλα!
     
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?

    Αδιαφορώ πλήρως για την οποιαδήποτε συγκίνηση σου ή οτιδήποτε άλλο σε αφορά. Τώρα που συνεννοηθήκαμε (ελπίζω!) καλή συνέχεια.

    Sorry Beatrix_
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?


    Θα φανώ και πάλι πληκτικά προβλέψιμος (και συνεπής σ' αυτό που έγραψα χθες) και -συνεπώς- δεν θα σου απαντήσω... Επαναλαμβάνω πως μόνο θα σχολιάζω πλέον, εάν και εφ' όσον γράψεις κάτι που να πρέπει ή -πολύ πιό απίθανο- ν' αξίζει να σχολιαστεί (πράγμα που βεβαίως, δεν συμβαίνει με τα παραπάνω)... Εξαιρούνται φυσικά οι προσωπικές βολές, που καμμιά ανάγκη δεν έχω να προσπαθώ ν' ανασκευάζω. Γιά εμένα προσωπικά μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις, κι όσο τραβάει η "ψυχή"  cautious  σου. Τις σχετικές με τη θεματολογία "μπουρδολογίες" (όπως τις λες κι εσύ) μ' ενδιαφέρει να καταδεικνύω, και μόνο...

     

     
  10. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?

    μην το κουράζετε και πολύ .. όλα μια ιδέα είναι ..   πολύ θεωρία .. στην πράξη τι κάνουμε  
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Kinky Vs Bdsm?

    Σε έχω προλάβει μακράν στο θέμα της αδιαφορίας και το αυτάκι να το τραβάς στον εαυτό σου, όταν και αν τον κοιτάζεις διόλου στον καθρέφτη  

    Τώρα που μπορεί και να κατάλαβες (ελπίζω!) ώρα καλή στην πρύμνη σου ...

    είμαι συντετριμένη Beatrix_
     
  12. sw

    sw

    ...απ' οτι βλεπω το "πνευμα" των Χριστουγενων αποθηκευτηκε μαζι με τα μπιχλιμπιδια του δενδρου, και τα κεφαλια παλι μπηκαν μεσα... (τα πανω...)

    ...η ζωη παιρνει και παλι τον κανονικο της θυμο, τον γνωριμο, τον ασφαλη, τον προβλεψιμο.

    Η διαχειριση παρακαλειται να κανει ορατο το ποστ https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/35112-kinky-vs-bdsm-3.html#post360580 οχι μονο σε μενα! (ε...δε μπορει...)

    Γι:sleep:ργος