Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Και πάλι θα διαφωνήσω, αλλά νομίζω ότι διαφωνώ επειδή δεν μας ενδιαφέρει όλους το ίδιο bdsm, ομολογώ ότι αν αρέσκεσαι σε "δύσκολες" πρακτικές, είναι πιο δύσκολο, και απαιτεί σίγουρα περισσότερο χρόνο. Αλλά δε θα ήταν πιο ενδιαφέρον, να σας αρέσει μία κοπέλα από τον εργασιακό σας χώρο για παράδειγμα, και να πείτε: "Εγώ αυτή θέλω να δέσω, μαστιγώσω, βελονιάσω κτλ!"? Ακόμη κι αν πάρει περισσότερο χρόνο, ίσως ν' αξίζει περισσότερο.
     
  2. Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Να υποθέσω ότι σε ενδιαφέρει ένα ελαφρύ vanilla kink? Τι ποσοστό του γενικού πληθυσμού πιστεύεις ότι ασκεί ή θα ασκούσε συνειδητοποιημένα ΒΔΣΜ πρακτικές, έτσι ώστε να έχει κάποιος βάσιμες ελπίδες ότι η κοπέλα από τον εργασιακό χώρο θα κάτσει τελικά να μαστιγωθεί, βελονιαστεί κ.λπ.?
    Προσωπικά, όλη μου τη ζωή προσπαθούσα να μετατρέψω vanilla σε ΒΔΣΜ, να κάνω δηλαδή αυτό που περιγράφεις. Σε αμέτρητες περιπτώσεις που το προσπάθησα (εκατοντάδες...), πέτυχα ελάχιστες φορές (ίσως σε ένα 2 %) και αυτό συνήθως σε επιμέρους τομείς. Εξαιρετικά ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις (μετρούνται σε λίγα από τα δάχτυλα του ενός χεριού) που μετέτρεψα vanilla σε πραγματική ΒΔΣΜερ. Όλο αυτό που περιγράφω πήρε πάνω από 20 χρόνια...
    Αντίθετα, η ενασχόληση με το οργανωμένο ΒΔΣΜ (που ξεκινάει στο διαδίκτυο - όπως σε αυτό εδώ το φόρουμ) και τα μέλη που ήδη ξέρουν (ή έστω νομίζουν ότι ξέρουν) τι θέλουν, αν μη τι άλλο, βοηθά στην αποφυγή χαμένου χρόνου ενασχόλησης με αμετανόητες βανίλες. Εκτός αν, όπως προείπα, αναζητάς απλά ένα light vanilla kink.
     
  3. Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Εσείς ξέρετε καλύτερα, σαφώς.  
     
  4. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Εχω την υποψια οτι το ποσοστο που αναφερεις ειναι μεγαλυτερο απο οσο νομιζεις.Η δικη μου πενιχρη(σε σχεση με τις εκατονταδες φορες που εσυ προσπαθησες )πειρα με κανει να διατηρω την,ας την πουμε αισιοδοξια μου.Οχι για το ποσοστο που ασκει,αλλα για το ποσοστο που θα ασκουσε bdsm.
    Πρεπει ομως να ξεκινησεις διαφορετικα,με εκεινη τη σαγηνη που διαβασαμε πιο πανω.Η οποια ειναι περα απο το bdsm.Η οποια,αν δεν υπαρχει,το κανει να φαινεται καπως,μηχανιστικο να το πω,ευκολο να το πω,δεν ξερω,δεν μπορω να βρω τη λεξη.Συναντας καποια,ξερεις και ξερει τι θελει,πως το θελει,μεχρι που μπορει και επιθυμει να φτασει και ζεις μαζι της εντονες στιγμες.Ποσο πιο γοητευτικο και συναρπαστικο ομως ειναι να ανακαλυπτει μαζι σου κι εσυ μαζι της τις υποτακτικες τασεις,την επιθυμια για πονο,λανθανουσες πλευρες της,για χρονια κρυμμενες,μεχρι τη συναντηση σας;
    Ειτε ετσι,ειτε γιατι θα εχεις φτασει μαζι της στο σημειο που θα νοιωθεις και θα νοιωθει πραγματα για σενα,τοσο που "you will make her an "offer",she cannot refuse",για να παραφρασω και τη διασημη ρηση του Κορλεονε.Με αλλα λογια,ακομα κι αν δεν τοχει που λεμε,απλα θα κανει τα παντα για σενα.Ακαταμαχητο δοσιμο,εντελως θηλυκο,μη μου πεις!
    Θελει βεβαια ολο αυτο,το χρονο του.Τον οποιο δεν διαθετουμε συχνα,για πολλους λογους.Κι εδω θα συμφωνησω μαζι σου οτι το διαδικτυο,το forum,σε γλυτωνει συχνα απο αυτο το χασιμο χρονου με τις αμετανοητες vanilla,οπως λες.Εχει ομως κι αυτο τα μειον του.Οπως επισημανθηκαν πιο πανω και απο τον Markisios_Nte_Sant.Σε αντιθεση με τη χωρα μας που "εισαι ο,τι δηλωσεις"οπως ελεγε ειρωνικα και ο Τσαρουχης,η εδω κοινοτητα βριθει απο wannabees.Επειδη ομως αποτελειται απο ανθρωπους που ψαχνονται και ψαχνουν γενικως για κατι περα απο τα ειωθοτα,οι πιθανοτητες ευτυχους καταληξης ειναι πολυ περισσοτερες απο οπουδηποτε αλλου.Αρκει βεβαια,η διαδικτυακη γνωριμια να γινει οσο πιο γρηγορα γινεται και πραγματικη.Αλλιως, οπως εγραψα σε ενα προηγουμενο post,αργα η γρηγορα θα καταληξει σε μαλακια.Κυριολεκτικα και μεταφορικα.
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)



    Εγώ τώρα άμα σαλιώσω το μολύβι πού 'χω πάντα πίσω από τ' αυτί και πιάσω τους λογαριαμούς (πολλαπλασιασμός, αφαίρεση, συν πλην και τα λοιπά, γινόμενα, κρατούμενα, κοινοί διαιρέτες, μηδέν εις το πηλίκον), θα γίνω πάλι ο κακός της ιστορίας;   Μάλλον θα γίνω... Ας βάλω λοιπόν καλύτερα λίγη όπερα, να γουστάρει κι ο φίλος μου ο vautrin...



    Αφιερωμένο στους ασυγκράτητους, τους ακάματους, κι αυτούς που δεν εγκαταλείπουν ποτέ:​






    Madamina, il catalogo è questo
    Delle belle che amò il padron mio;
    un catalogo egli è che ho fatt'io;
    Osservate, leggete con me.

    In Italia seicento e quaranta;
    In Alemagna duecento e trentuna;
    Cento in Francia, in Turchia novantuna;
    Ma in Ispagna son già... mille e tre!

    V'han fra queste contadine,
    Cameriere, cittadine,
    V'han contesse, baronesse,
    Marchesane, principesse.
    E v'han donne d'ogni grado,
    D'ogni forma, d'ogni età.

    Nella bionda egli ha l'usanza
    Di lodar la gentilezza,
    Nella bruna la costanza,
    Nella bianca la dolcezza.

    Vuol d'inverno la grassotta,
    Vuol d'estate la magrotta;
    È la grande maestosa,
    La piccina è ognor vezzosa.

    Delle vecchie fa conquista
    Pel piacer di porle in lista;
    Sua passion predominante
    È la giovin principiante.

    Non si picca — se sia ricca,
    Se sia brutta, se sia bella;
    Purché porti la gonnella,
    Voi sapete quel che fa.



    My dear lady, this is a list
    Of the beauties my master has loved,
    A list which I have compiled.
    Observe, read along with me.

    In Italy, 640.
    In Germany, 231.
    100 in France; in Turkey, 91.
    But in Spain already... 1003!

    Among these are peasant girls,
    Maidservants, city girls,
    Countesses, baronesses,
    Marchionesses, princesses,
    Women of every rank,
    Every shape, every age.

    With blondes it is his habit
    To praise their kindness;
    In brunettes, their faithfulness;
    In the white-haired, their sweetness.

    In winter he likes fat ones.
    In summer he likes thin ones.
    He calls the tall ones majestic.
    The little ones are always charming.

    He seduces the old ones
    For the pleasure of adding to the list.
    His greatest favourite
    Is the young beginner.

    It doesn't matter if she's rich,
    Ugly or beautiful;
    If she wears a skirt,
    You know what he does.



     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Αγαπητή μου Beatrix, ο καθένας ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του. Έτσι, περίμενα τη γνώμη σου, όχι την αποδοχή αυτών που λεώ.

    Εάν καταλαβαίνω καλά αυτό που λες, το ποσοστό που θα ασκούσε ΒΔΣΜ είναι στο μυαλό μας (γιατί δεν το έχει ασκήσει ακόμη). Το ποσοστό που ασκεί ΒΔΣΜ και μάλιστα με εμάς (γιατί οι άλλοι πολλά μεγάλα λόγια λένε...), ποιό είναι?

    Έχεις μια όμορφη και ρομαντική άποψη, η οποία δε με βρίσκει ουδόλως αντίθετο. Σου βγαίνει όμως στην πραγματικότητα?

    Να υποθέσω ότι άθελά μου προκάλεσα με τα νούμερα που ανέφερα? 
    Ας το πω αλλιώς και παρακαλώ θεωρείστε λεκτική υπερβολή τη λέξη εκατοντάδες και το νούμερο 2%, που όντως μπορεί να μην ισχύουν.
    Είμαι περίπου 43ων ετών. Από τα 17 μου (περίπου) που ξεκίνησε η ερωτική μου ζωή, πάντα προσπαθούσα να κάνω BDSM ή ότι τέλος πάντως είχα στο μυαλό μου ως BDSM (μάλλον περισσότερο S/M) και οι φορές που το πέτυχα ήταν συγκριτικά ελάχιστες με τις φορές που παρέμεινα στο βανίλλα επίπεδο, ή μάλλον στο βανίλλα kink επίπεδο. Αυτό, σε ότι αφορά στις γυναίκες που γνώριζα στην κοινωνική μου ζωή.
    Φυσικά, αυτό σχετίζεται άμεσα με το τι ο καθένας μας θεωρεί BDSM. Αν θεωρούσα ότι BDSM είναι το πρωκτικό σεξ ή τα χαστούκια στον κώλο, τότε, θα ανέβαζα σημαντικά τα ποσοστά. 
    Αντίθετα, στην όποια ενασχόλησή μου με διαδικτυακούς τόπους BDSM, όπως αυτός εδώ, όπως τα chat rooms στο AOL.com τη δεκαετία του 90, το alt.com κ.λπ., η οποία, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντική, οι περισσότερες γυναίκες (που κατέληγα να γνωρίσω), ήταν έτοιμες να κάνουν κάποιου επιπέδου BDSM.
    Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ότι μέσω γνωριμιών σε στοχευμένους χώρους, δε χάνεις τον καιρό σου και είναι πιθανότερο να βρεις BDSMερ, απ' ότι στην έξω κοινωνία. Και επειδή ο αριθμός των συνειδητοποιημένων BDSMers είναι, κατά τη γνώμη μου, ελάχιστος (υποθέτω - αλλά και με συζητήσεις με μερικά άτομα πιο έμπειρα από εμένα στο φόρουμ - μερικές εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα), οι πιθανότητες να νομίζεις ότι θα βρεις, αλλά τελικα να μη βρίσκεις, σε χώρους γενικού ενδιαφέροντος, να παραμένουν απογοητευτικά υψηλές.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    /me χαμογελάει,

    θα θελα να ξερα ποιός σας είπε ότι οι συνειδητοί, σκληροπυρηνικοί Κυρίαρχοι δεν ξέρουν ή δεν καταδέχονται να γοητεύουν. Οι ανταγωνιστές τους μάλλον; Επιφανειακά το είδαν το θέμα και έχουν λάθος, μιλώ από την πείρα μου...
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    παντως ... αυτους που εισαι αξιος να γνωρισεις απ'εξω , αυτους θα γνωρισεις και μεσα εδω ...
     
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    ... ο οποίος όντως γούσταρε και σ' ευχαριστεί. Μέγας σαβουρογάμης ο Ντον Τζοβάννι, αλλά μήπως ο Δούκας της Μάντοβας πήγαινε πίσω στο κυνήγι του ποδόγυρου;


    Οι στίχοι υπάρχουν στο βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. vautrin

    vautrin Contributor

    @Beatrix & the Κing

    Διαφωνώ ριζικά και με τους δύο. Δεν είναι θέμα αποτελεσματικότητας, ποσοστών ή χασίματος χρόνου.

    Είναι όμως τεράστια, ασήκωτη η ηθική ευθύνη να προσχεδιάσεις και να επιχειρήσεις συνειδητά και βάσει σχεδίου να μετατρέψεις σε σκλάβο έναν ελεύθερο άνθρωπο που δεν έχει συνειδητοποιήσει κι εκδηλώσει από μόνος του μια αντίστοιχη υποτακτική κλίση.

    Που θα βασιστείς για να το επιτύχεις αν όχι στην εκμετάλλευση του ερωτικού του αισθήματος για σένα; Να γιατί θεωρώ ανήθικο να υποτάσσεις κάποιον ερωτευμένο μαζί σου ή να υποτάσσεσαι λόγω έρωτα για κάποιον, αν δεν υπάρχει η σχετική προδιάθεση.
     
  11. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)


         
     
  12. Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Επειδή καταθέσατε προσωπική εμπειρία, το θεώρησα άτοπο να τοποθετητώ ξανά.

    Όσον αφορά στην ερώτησή σας, να σας απαντήσω με κάτι προφανές. Όλα εξαρτώνται από το ποιο κομμάτι του bdsm γοητεύει τον καθένα. Για μένα που δεν μ' ενδιαφέρει κάποια ακραία πρακτική όπως το blood play για παράδειγμα, σαφώς δεν είναι τόσο δύσκολο, από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι όποιος με συναντά κατά καιρούς, εκτός ή εντός bdsm forum, εντός ή εκτός διαδικτύου, μπορεί και να με κυριαρχήσει.

    Ποτέ δε ξέρεις πού μπορεί να φτάσεις με/ για κάποιον.

    Έχω γνωρίσει κάποια άτομα στο παρελθόν, μέσω διαδικτύου ή όχι, με τα οποία ήρθα σε πιο κοντινή επαφή. Τότε δεν είχα ιδέα περί bdsm, αλλά καταλάβαινα ότι κάτι ενδιαφέρον έχουν που με προσελκύει, και όταν έκανα μια βόλτα πρόσφατα σε χώρους σχετικούς με το bdsm, τους συνάντησα.  

    Δεν νομίζω να είναι τυχαίο.