Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 11 Ιανουαρίου 2011.

  1. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Εχεις πιασει και τα ακρα και τη μεση. Ειναι πολυ δυσκολο να γενικευσω και ταυτοχρονα να ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου.
    Οχι ερμαιο. Συμφωνω.
    Ουτε οι πραξεις των αλλων οριζουν το ποσο καλα εγω αισθανομαι.
    Επιδρουν ομως. Διοτι εαν ειμαι σ'επιφυλακη και προστατευω τον εαυτο μου 24/7 απο το να με πληγωσει καποιος, τοτε στερω απο τον εαυτο μου και την δυνατοτητα να αλληλεπιδρασω θετικα με τον αλλον, δεδομενου του οτι δεν γνωριζουμε εκ των προτερων τις συνεπειες της αλληλεπιδρασης. Ακομα και οταν πληγωνομαι, μπορω με τους σωστους χειρισμους να το κανω να δουλεψει για μενα μακροχρονια.
    Εχουμε βγει εκτος θεματος νομιζω.

    Οσο με φοβιζει η παντελης ελλειψη ελεγχου, αλλο τοσο με τρομαζει (και απωθει) η απολυτη αυτοκυριαρχια.
     
  2. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Kαι που τα λέω, δεν βγαίνει κάτι, γιατί άλλος κάνει τη μαλακία κι άλλος πληρώνει για τη μαλακία. Στην τελική, η μαλακία παραμένει μαλακία απ' όποιον κι αν προέρχεται.

    Φιλικά πάντα.  
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?


    Καλημέρα αγαπητέ.
    Καταννοώ ότι όντως ακούγεται παράλογο μια υποτακτική να σκεφθεί να "τιμωρήσει" τον Κύριό της για κάτι.Είναι σαφές ακόμα και για μένα που είμαι ακόμα υπό εκπαίδευση και νέα στο χώρο.Όμως όταν δίνεται μιά εντολή και η υποτακτική την ακολουθεί πιστά,μια εντολή που προστατεύει ουσιαστικά την σχέση μεταξύ Κ και υ, και ο Κυρίαρχος την καταπατά θέτοντας σε κίνδυνο τον ψυχισμό της υ,ακόμα και τα συναισθήματά της, είναι λογικό νομίζω το αίσθημα δικαίου να επαναστατεί μέσα της και να την οδηγεί ακόμα και στον λάθος δρόμο της εκδίκησης.Γιατι μην ξεχνάμε ότι μια υ είναι και γυναίκα....
    Γι αυτό ρώτησα για πιθανη και στιγμιαία ουσιαστικά αντιστροφή όρων.Η συζήτηση με τον Κύριό μου ήταν αναλυτική και διαφωτιστική.Παρά ταύτα εμμένει στην άποψη που υποστηρίζεται από τον ρόλο του,ότι είναι αδιαννόητο να τιμωρηθεί από την υ του.Από τον εαυτό του ίσως....
    Και παρότι σέβομαι και τον Κύριό μου και κατ'επέκταση την Κυριαρχία του,δεν μπόρεσα να ξεφύγω από το αίσθημα εκδίκησης που με πλημμύρισε και πιστεύω είναι ανθρώπινο.
    Γι αυτό άλλωστε και το έθεσα για να ακούσω γνώμες από ανθρώπους που ίσως το έχουν νοιώσει και ακόμα καλύτερα από ανθρώπους με πείρα και με επιχειρήματα που απορρέουν από αυτή.
    Βαθιά μέσα μου ξέρω ότι δεν επιτρέπεται να τιμωρήσω με οποιονδήποτε τρόπο τον Κυρίαρχο,εστω και ύπουλα,"γυναικεία" θα λεγα με μια λαική εκφραση.
    Αυτό όμως δεν αναιρεί την αρχική μου σκέψη και την ενδόμυχη επιθυμία μου.
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?


    Οι ενδόμυχες επιθυμίες είναι κατανοητές, και θα ήταν παράλογο να μην υπήρχαν, μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα... Η ουσία είναι να έχεις ξεκάθαρο το ποιό είναι το σωστό, τί μπορεί και το τί δεν μπορεί να υπάρχει, τί στέκει και τί δεν στέκει, μέσα σε μιά σχέση D/s... Τιμωρία του Κ από την υ, δεν στέκει. Τελεία. Αυτό που στέκει είναι η αποχώρηση από τη σχέση, εάν υπάρχει ασυνέπεια (και δη επικίνδυνη, όπως την περιγράφεις) από την πλευρά του Κ. Ζυγίζεις λοιπόν τα πράγματα, κι αν πρέπει να φύγεις, φεύγεις. Όσο όμως μένεις, αν σέβεσαι τον εαυτό σου και τη θέση που έχεις επιλέξει, σκέψεις γιά τιμωρία του Κ από εσένα ή γιά "εκδίκηση", πρέπει να τις απωθείς.




     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    εσυ θεωρω οτι στην κατωτερω ερωτηση σου την εκλαμβανεις ως μεσο επαναφορας στην ταξη
    αν οχι πες μου ως τι?

    σωστα , μεσα στα πλαισια της BDSM σχεσης παντα

    ναι αμε!! αν το συμφωνησουν αμφοτερα τα μελη

    εδω τωρα ειναι που βγαινεις εκτος γηπεδου  
    δεν τιμωρουμε ποτε γιατι θυμωσαμε αλλα γιατι ο αλλος παρεβει την συμφωνια, εχασε το στοχο γενικα επεσε σε αφαλμα

    με τετοιο τροπο ωστε να καταλαβει και να μην επαναλαβει το σφαλμα του

    ναι αλλα δεν δημοσιοποιω για ευνοητους λογους

    την απαντησν του Κυριου σου την εχω ηδη σχολιασει
    δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι σε τιμωρησε ....
     
  6. Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Αγαπητέ MindMaster,

    Διατυπώνω τη γνώμη μου όντας πέρβ, και αυτή είναι με τα τωρινά δεδομένα και δεν αλλάζει γι αυτό μην ας μην προσπαθήσουμε να εξετάσουμε αν η γνώμη μου είναι λάθος ή σωστή, μου είναι άλλωστε αδιάφορο.

    Θα ισχυρίζομαι πάντα ότι η ταμπελολαγνεία μου είναι επίσης αδιάφορη και ευτυχώς δεν είναι μόνο σε εμένα, αλλά και σε αρκετό κόσμο. Όποιος αγαπάει τις ταμπέλες καλά κάνει και δεν τον κρίνω όπως δεν θέλω άλλωστε να κριθώ για την έλλειψη αγάπης μου σε αυτές. Όποιος είναι ξεκάθαρος ως προς το στάτους του μακάριος εστί.

    Στο παρόν νήμα θίγουμε το θέμα για τον εάν ο Κυρίαρχος-η δύναται να τιμωρηθεί από τον υποτακτικό-ή του άλλωστε. Ουδέποτε έθιξα άλλα στάτους όπως μου καταλογίζετε αγαπητέ και επιτρέψτε μου να ξέρω καλύτερα από εσάς το αν είμαι βανίλλα ή όχι, δεν σας πέφτει άλλωστε και λόγος για το στάτους μου και εντύπωση μου κάνει που το συζητάτε στο παρόν νήμα- δεν βρίσκω τον λόγο!

    Επί της ουσίας, σχετικά με το αν ο Κυρίαρχος διορθώνει από μόνος του τα λάθη του όπως ισχυρίζεστε, επιτρέψτε μου γι ακόμα μια φορά να πω την γνώμη μου: ελάχιστοι άνθρωποι έχουν φτάσει στο σημείο συνειδητότητας για να αυτο-διορθώνονται.
    Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει το στάτους (μιας και σας ενοχλεί η λέξη ταμπέλα) του Κυριάρχου ή του υποτακτικού ή οτιδήποτε άλλο, αλλά η ανθρώπινη φύση στην βάση της!

    Όταν λοιπόν μίλησα για τιμωρία του Κυριάρχου ( και τόνισα ότι δεν εννοούσα φυσική τιμωρία γιατί κάτι τέτοιο απαξιώνει την έννοια της Κυριαρχικής σχέσης- αλλά μάλλον δεν με διαβάζετε στο σύνολό μου αλλά μεμονωμένα), εννοούσα την υπόδειξη στον Κυρίαρχο των λαθών του, γιατί τις περισσότερες φορές χρειαζόμαστε όταν κάνουμε λάθη να μας στα υποδείξει κάποιος- και αυτός ο κάποιος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος ήτοι ,ο υποτακτικός.

    Και ας χρησιμοποιήσω τις λέξεις σας :'' Υπάρχει λοιπόν ίσως περίπτωση, να τιμωρηθεί Κυρίαρχος από την υποτακτική του, πιθανότατα όχι με το μαστίγιο αλλά με τη μίρλα, την κρεββατομουρμούρα ή την κατεβασμένη προβοσκίδα...'' γιατί, ω! τι καλά! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ! Αλλά βιαστήκατε να με κρίνετε αγαπητέ και πιάσατε πρόταση προς πρόταση αυτά που έγραψα και με ψυχαναλύσατε για το αν είμαι βανίλλα ή όχι .

    Το αν δύναται ο Κυρίαρχος να τιμωρηθεί ( η τιμωρία ως έννοια παίρνει πολλές ερμηνείες) θα φανεί από τις εδώ απαντήσεις, άλλωστε κι εσείς ο ίδιος είπατε πως μπορεί ( κρεβατομουρμούρα και κρεμασμένη προβοσκίδα σκλάβας κτλ.)

    Φιλικά, στη διάθεσή σας και με όλο τον σεβασμό που σας έχω,

    η πέρβ μη ταμπελολάγνα Νίκη με την μικρή σε λανθάνουσα μορφή προβοσκίδα
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Και πως την διαχειρίζεσαι αυτή την επιθυμία για εκδίκηση όταν νοιώθεις αδικημένη,γιατί ενώ τήρησες την εντολή του Κ σου, αυτός την αναιρεί για προσωπικό του "οφελος"?
    Έστω άθελά του παρασυρόμενος από την ένταση που βίωνε εκείνη την στιγμή?
    Και ρωτάω με αναφορά ότι δεν θέλω να φύγω από την σχέση.
    Πως αποφεύγω το συναίσθημα αυτό? Μεσα από ποίο πρίσμα θα τον δικαιολογήσω?
    Γιατί το αλλάθητο του Κ δεν με βοηθά την δεδομένη στιγμή.
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Και ως μέσο επαναφοράς στην τάξη και ως εκπαίδευση φυσικά.



    Γιατί επέμενα και υποστήριζα πως μπορώ να το κάνω.
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?


    Όχι, δεν σε διάβασα καθόλου αποσπασματικά. Ήταν σαφές πως δεν μιλούσες γιά σωματική τιμωρία, αλλά μιλούσες γιά τιμωρία, και όχι γιά "υποδειξη των λαθών". Η υπόδειξη των λαθών είναι τελείως διαφορετικό πράγμα (αν μιλάμε ελληνικά) από την τιμωρία, παρότι και αυτή ακόμη, εντός μιάς σχέσης D/s, με κάποιους τρόπους μπορεί να γίνεται, και με κάποιους όχι. Αλλά ας μην το ξεχειλώσουμε, προς πάσα κατεύθυνση. Ας μείνουμε στην τιμωρία.

    Κι εγώ λοιπόν, αυτό που εννοούσες ("ακριβώς", όπως είπες) εννόησα πως εννοούσες: τη μίρλα, την κρεββατομουρμούρα, και την κατεβασμένη προβοσκίδα... Επαναλαμβάνω: Μιά υποτακτική εντός σχέσης D/s, δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τέτοια μέσα, γιά να τιμωρήσει τον Κ της. Δεν δικαιούται καν να σκεφτεί να τιμωρήσει τον Κ της, γιά όσο διάστημα είναι Κ της. Δεν αμφιβάλλω πως υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί αυτά να συμβαίνουν, αλλά τότε δεν μιλάμε γιά D/s (ούτε, κατ' εμέ, γιά υ και γιά Κ).

    Αυτά.



     
  10. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Θα συμφωνησω με τον ΜΜ οσον αφορα τις τιμωριες του στυλ κρεβατομουρμουρας κτλ. Ειναι αστειες και δεν ταιριαζουν ουτε σε ωριμους βανιλλα ανθρωπους. Αυτο στο οποιο εγω αναφερομαι εχει να κανει στο να γινει ξεκαθαρο στο αλλο μελος τι ακριβως εχει κανει λαθος και το πως αυτο το λαθος εχει πληγωσει την σχεση, την εμπιστοσυνη κτλ. Οταν δε μπορει να επιτευχθει αυτο με την κουβεντα, τοτε αναλαμβανουν οι πραξεις. Το να εγκαταλειψεις την σχεση ειναι παντα μια επιλογη, ειδικα εαν οι κακοι χειρισμοι του κυριαρχου δεν ειναι κατι καινουργιο. Το ιδανικο θα ηταν να μην χρειαζεται να χειριζεται ποτε η υποτακτικη τον κυριαρχο και την σχεση. Αλλα πιστευω πως ειναι ανεφικτο. Αυτο μου λεει η λογικη και το ενστικτο. Οχι η προσωπικη μου εμπειρια σε σχεσεις D/s.
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Assassina δεν θα επεκταθώ και δεν θα κρίνω τις απόψεις σου διότι είναι σεβαστές.Εδώ όμως είμαστε σε ένα BDSM χώρο,τα status μας καθορίζουν τα λεγόμενά μας εφόσον εκφράζουν την φύση μας, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα,και οι σχέσεις μας διέπονται και καθορίζονται από αυτά.Δεν αναιρείται η ανθρώπινη φύση μας,απλά προσδιορίζουμε ο καθένας μας τι είναι και βάση αυτού "στεκόμαστε " σε αυτό το χώρο.
    Ας μιλήσουμε λοιπόν με βάση τα bdsm δεδομένα,γιατί bdsm είναι οι σχέσεις μας.
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?


    Άσε το "αλάθητο του Κ" κατά μέρος, εγώ δεν αναγνωρίζω κανένα αλάθητο.

    Τώρα:

    Την αναιρεί (κατ' επανάληψιν, συχνά, θα ξαναγίνει), ή την αναίρεσε (άπαξ δηλαδή, και "στιγμιαία", σαν τον Πασχάλη, και δεν θα ξαναγίνει);

    Τελείως διαφορετικές περιπτώσεις, βεβαίως. Μη με ρωτάς όμως πράγματα που άπτονται των σχέσεων γενικά, σα νά 'σουν 16χρονη. Το εάν θ' αποφύγεις ή όχι το συναίσθημα και πώς, το αν θα δικαιολογήσεις ή όχι, θά 'πρεπε να ξέρεις πώς να τα χειριστείς και καμμιά σχέση δεν έχουν με το bdsm.

    Σε σχέση με το bdsm, μόνο να σου επαναλάβω μπορώ, αυτά που είπα πριν: Εάν μείνεις στη σχέση, είτε δικαιολογήσεις είτε όχι, είτε νοιώθεις αδικημένη είτε όχι, το πολύ-πολύ που μπορείς να κάνεις, είναι να το συζητήσεις. Σκέψεις όμως γιά τιμωρία ή εκδίκηση δεν δικαιούσαι να κάνεις, αλλιώς δεν είσαι υποτακτική, σε σχέση D/s. Είσαι vanilla σε μιά σχέση kinky vanilla, ή στην καλύτερη (αν θέλεις ντε και καλά να ανήκεις στην bdsmική "οικογένεια") είσαι bottom, σε σχέση Τοp/bottom. Δεν είναι κακά πράγματα αυτά, μιά χαρά σχέσεις είναι κι αυτές, αν ταιριάζουν στους μετέχοντες και τις απολαμβάνουν...