Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Για να κάνεις κάποιον σκλάβο, παρά τη θέλησή του, πρέπει να είναι επιεικώς χαζός. Με το ζόρι κι εκμεταλλευόμενος τα αισθήματά του άντε να τον κάνεις υποτακτικό, αλλά σκλάβο, εξαιρετικά δύσκολα. Αλλά γιατί να σε προσελκύσει ένας άνθρωπος που δε βλέπεις καμία προδιάθεση? Υποτίθεται, ότι όταν είσαι εσύ συνειδητοποιημένος, συνειδητοποιείς και τί σε γοητεύει στους άλλους.
     
  2. Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Καταλαβαίνω τι λες, αλλα νομίζω ότι η άποψή σου είναι λίγο ακραία. Εγώ το βλέπω (έβλεπα καλύτερα γιατί δε βλέπω να ασχολούμαι ξανά με βανίλλες) σαν μια αυτόματη ανάγκη του Κ να αποκαλύψει στη σύντροφό του την δυνητική υ πλευρά της. Χωρίς βέβαια να την πιέζει για κάτι αλλά δίνοντας ερεθίσματα. Για παράδειγμα, το να προκαλέσεις βαθμιαία αυξανόμενο πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, για να δεις αν σιγά σιγά θα φωνάξει ή θα καυλώσει, δεν είναι εκμετάλλευση:mdrmed: Εϊναι προσπάθεια να δεις αν τυχόν της αρέσει ο πόνος και στη συνέχεια να το συνειδητοποιήσει. Δε νομίζω ότι αυτό είναι ανήθικο...
    Το τι εκλαμβάνεται ως υποτακτική κλίση, είναι πολύ σχετικό. Θα μπορούσε να είναι ακόμη και η διάθεση μιας γυναίκας να σε προσέχει (κάνοντας όλες τις δουλειές του σπιτιού, κ.λπ.).
     
  3. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    "τεράστια, ασήκωτη η ηθική ευθύνη"... Ώπα, σιγά, για έρωτα και σεξ μιλάμε όχι για προφυλάκιση, ή σωφρονιστική ποινή!
    Και οι σκλάβες/σκλάβοι δεν είναι δηλαδη ελεύθεροι άνθρωποι, σε μια δημοκρατική κοινωνία όπως η δική μας;

    Αν και υπερβάλλεις, καταλαβαίνω το point σου. Αλλά αυτό που θίγεις, είναι άλλο γενικότερο θέμα: το ποια είναι τα όρια "επιρροής" προς μία ερωτευμένη/καψουρεμένη/καβλωμένη θαυμάστρια/ερωτική σύντροφο/σκλάβα.

    Προσωπικά τις καλύτερες BDSM καταστάσεις τις έχω βιώσει με "vanilla" γυναίκες. Ίσως μετά να "κόλλησαν" το μικρόβιο, αλλά πιο πολύ περήφανος αισθάνομαι, παρά τύψεις.

     
  4. vautrin

    vautrin Contributor

    Ίσως και να υπερέβαλλα ελαφρώς, εντούτοις η ουσία της διαφωνίας μας παραμένει. Αν κατάλαβα καλά, αυτό που προτείνετε είναι μια στρατηγική ολοφάνερα μακιαβελική: ο επίδοξος κυρίαρχος προσεγγίζει ερωτικά το άτομο που επέλεξε ως δυνητικά υποτακτικό, αποκρύπτοντας του όλες τις κρίσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με την σεξουαλικότητα και τις απώτερες επιδιώξεις του. Το κουβάρι των σταδιακών αποκαλύψεων αρχίζει να ξετυλίγεται μετά τη σύναψη του ερωτικού δεσμού κι αφού το έτερον ήμισυ έχει ήδη αναπτύξει κι εκδηλώσει αισθήματα ερωτικής φύσης για τον κυνικό εραστή. Σωστά; Τώρα το σαστισμένο μυαλό του ερωτευμένου ατόμου καλείται επιπλέον να διαχειριστεί τα συναισθήματα που γεννά το βίωμα της ερωτικής βίας που του επιβλήθηκε μονομερώς. Εκ των πραγμάτων δηλαδή βρίσκεται προ διλήμματος. Κι αν τύχει να του αρέσει όντως αυτή η βία, τότε έχειν καλώς. Αν όμως το απωθεί, θεωρείτε απίθανο να την ανεχτεί μόνο και μόνο για να μην διαλύσει τη σχέση;

    Στην ζωή μου έτυχε να γνωρίσω τρεις γυναίκες οι οποίες κακοποιούνταν συστηματικά από τους συντρόφους τους. Δεν ανταποκρίνονταν διόλου στο στερεότυπο της χαζής, αμόρφωτης, άσχημης κι οικονομικά εξαρτημένης γυναίκας. Κι όμως τις έτρωγαν και παρέμεναν στη σχέση. Δεν ήταν κατά τη γνώμη μου θέμα ηλιθιότητας, αλλά συναισθηματικού βραχυκυκλώματος που οφειλόταν στη σύγκρουση αντιφατικών αισθημάτων για το ίδιο πρόσωπο. Όταν η ερωτική έλξη ατόνησε, τότε η βία έγινε ανυπόφορη και μπόρεσαν επιτέλους να κάνουν το αποφασιστικό βήμα ανεξαρτητοποίησης.

    Αν η λοιπόν η λέξη «ανήθικο» ακούγεται πομπώδης κι ενοχλητική, δεν έχω αντίρρηση ν’ αντικατασταθεί από κάποια μετριοπαθέστερη, οι πράξεις όμως που περιγράψατε εξακολουθούν να μου φαίνονται κατακριτέες.

    Προσωπικά, δεν δηλώνω κυρίαρχος, αλλά ακόμη και για το ταπεινό μου στάτους, θεωρώ ανάρμοστο κι υποτιμητικό ν’ αποκρύπτω από τις γυναίκες που μ’ ελκύουν ερωτικά το ποιος είμαι και το τι θέλω. Εκπλήσσομαι όταν βλέπω κυρίαρχους να συνιστούν και ν’ ακολουθούν παρόμοια τακτική κι ακόμη περισσότερο εκπλήσσομαι όταν η τακτική αυτή επικροτείται από ρομαντικές ψυχές που κατά τα λοιπά ομνύουν στην ειλικρίνεια.
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2011
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Πάνω κάτω αυτή είναι και η δικιά μου γνώμη.

    Γιατί να είναι πιο ενδιαφέρον?

    Να και η ρήση που έψαχνα για να την μεταφέρω στο άλλο νήμα.
    Και συμφωνώ πως ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ δεν θα έπρεπε να γίνεται κατάχρηση του έρωτα κάποιας ή κάποιου σε μια μάταιη προσπάθεια να τον υποτάξεις.
    Και λέω μάταιη γιατί αν κάποια δεν το έχει, ποτέ δεν θα της βγει.
    Όσο είναι ερωτευμένη θα του κάνει τα χατίρια, είτε είναι υ είτε είναι Κ είτε είναι straight  
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    lara[E-p], έχεις τη γνώμη ότι θα μπορούσε μια ερωτευμένη να κάνει περισσότερες της μιας S/M συνεδρίες από έρωτα; Υπάρχει ερωτευμένη ή υποτακτική ή ερωτευμένη υποτακτική που "κάνει χατήρια";

    Έχω λόγους ν αμφιβάλλω για τα δύο αυτά...
     
  7. Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Το ήξερα ότι εσύ έχεις φαντασία που οργιάζει!  

    Καταρχήν, διαφωνώ με τη στρατηγική, τα πλάνα, σχέδια κτλ.
    Δεν υποννόησα κάτι τέτοιο.
    Δεν αφουγκράζομαι τον έρωτα σαν πόλεμο.
    Μιλάω για κάτι πολύ φυσιολογικό.
    Να σε προσελκύσει ένας άνθρωπος!
    Και θεωρώ πολύ εύλογο και σχεδόν δεδομένο, ότι έναν Κ, θα τον γοητεύσει μία γυναίκα ΜΕ προδιάθεση.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται ντε και καλά, να είναι συνειδητοποιημένη υ, για να σχετιστείς μαζί της.
    Αν αναφερόμασταν σε vanilla καταστάσεις, θα απορρίπτατε όποια γυναίκα αρνιόταν το πρωκτικό σεξ? Ή δεν έτυχε να το δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρει καν αν της αρέσει?
    Αν σας άρεσε τόσο πολύ σαν γυναίκα, τη θέλατε, δε θα προσπαθούσατε να τη κάνετε να το αντέχει/ απολαμβάνει?
    Αν βλέπεις την προδιάθεση, και την θέλεις δική σου, φροντίζεις να της το βγάλεις!
    Αν μιλάμε για Κ!
    Το θεωρώ πιο ενδιαφέρον γιατί είναι πιο δύσκολο.
    Γιατί εμένα ένας τέτοιος Κ θα με γοήτευε, που με επιλέγει για όσα φανερώνω αλλά και όσα κρύβω (hint no2, vanilla female), που με δοκιμάζει και δεν πορεύεται βάσει c.v. κι ερωτηματολογίου. Και φυσικά δεν αισθάνεται ότι μαζί μου χάνει χρόνο.


    Αφού λοιπόν, vautrin, επιλέξεις την υ σου, έρχεστε σ' επαφή πριν γεννηθεί κάποιος τεράστιος Έρωτας, και βλέπεις αν το 'χει ή δεν το 'χει. Αν το 'χει, της εξηγείς ή της δείχνεις και πέντε πράγματα για να πάτε παρακάτω. Και αποφασίζουν αυτοί καλύτερα...


    Απάντησα και στη lara, νομίζω.  
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2011
  8. Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Από την οπτική που το βλέπεις, θα συμφωνήσω μαζί σου. Και είναι εξαιρετικής σημασίας να διακρίνουμε το BDSM από την κακοποίηση.
    Η δική μου οπτική είναι τελείως διαφορετική και συμφωνώ με την Beatrix. Θέλω κάποια γυναίκα και δεν έχω ιδέα αν αυτή είναι υ ή όχι. Την προσεγγίζω, συνάπτω ερωτική σχέση και προσπαθώ να δω αν "τραβάει" στο BDSM. Αν δεν το έχει, παραμένω εγώ στο βανίλλα επίπεδο, δεν την αναγκάζω να κάνει πράγματα που δεν θέλει... Αυτο, ισχύει περισσότερο για τις περιόδους που, εγώ τουλάχιστον έχω περάσει, όπου δεν υπήρχε κάποια διαθέσιμη και δηλωμένη υ που να μου αρέσει. Με την ωριμότητα και τις επιλογές που δίνει η ηλικία και οι εμπειρίες, νομίζω, ότι δε θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία να εμπλακώ με κάποια χωρίς να γνωρίζει τα θέλω μου. Εάν στα 20 ή στα 25 μου έλεγα πάντα τι θέλω πριν συνάψω σχέσεις, φοβάμαι ότι θα έμενα χωρίς σχέσεις, λόγω του μικρού ποσοστού συνειδητοποιημένων υ BDSMers. Και βέβαια, τελικά, με την προσέγγιση που περιέγραψα, είχα μερικές πολύ πετυχημένες BDSM σχέσεις στη ζωή μου.
     
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)


    Σχηματικά κάπως, αλλά ναι, αυτό ακριβώς ισχυρίζομαι. Το χαστούκι σε μια συνειδητή υποτακτική, μπορεί να είναι BDSM. Το ίδιο χαστούκι στο μάγουλο μιας ανυποψίαστης βανίλια, ακόμα κι αν δίνεται δοκιμαστικά για να διαπιστωθούν οι αντιδράσεις της, συνιστά κακοποίηση.

    Την άλλη λύση που προτείνετε, της αυτοσυγκράτησης του κυρίαρχου στα πλαίσια του φυσιολογικού σεξ, την θεωρώ σαφώς προτιμότερη, αν και προσωπικά επιλέγω να μην συμβιβάζομαι και να μην προσποιούμαι. Κάτι τέτοιο δεν εννοεί κι η υπογραφή σας;
     
  10. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία. η κακοποίηση είναι απαράδεκτη. Ξεκάθαρα. Το να προκαλέσει κάποιος κάποιο πόνο, βαθμιαία αυξανόμενο (ανάλογα με την αντίδραση) δε νομίζω ότι είναι κακοποίηση. Όπως δεν είναι κακοποίηση ένα ελαφρύ χαστούκι στον κώλο κάποιας.

    Ναι. Όπως είπα νωρίτερα και εγώ πλέον, το ίδιο κάνω.
     
  11. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)


    Το να επιχειρησεις να μετατρεψεις εναν ελευθερο ανθρωπο,χωρις προδιαθεση,σε σκλαβο ειναι,περα απο το πως θα το χαρακτηριζαμε,ασκοπο χασιμο χρονου,για να μην πω κουταμαρα,ακομα και να συλλαβεις την ιδεα να το κανεις.Εδω ειναι τεραστιο εγχειρημα και σπανιο το να μετατρεψεις μια υποτακτικη σε σκλαβα.Λιγοι ειναι οι αξιοι που μπορουν να οδηγησουν ετσι και λιγες,πολυ λιγες εκεινες που θελουν και μπορουν να γινουν.Το σκλαβιλικι ειναι σαν την καλογερικη.Βαρυ,πολυ βαρυ.
    Μην το βαραινουμε εδω τοσο.Περισσοτερο συζητησιμο ειναι ο,τι γραφεις στις δυο τελευταιες σειρες.
    Μιλας για εκμεταλλευση αισθηματων.Κανεις ομως ενα αλμα εδω γιατι παραλειπεις ο,τι εχει μεσολαβησει ωστε να φτασουμε ως εδω.Δεν ειναι απαραιτητο να μιλαμε για εναν κυριαρχο που ψαχνει να υποταξει.Μπορουμε να το παμε λιγο πιο πισω,λιγο αλλιως.Να μιλησουμε για εναν αντρα.Πανω και περα απο ολα.Ο οποιος συναντα μια γυναικα,γοητευεται και επιθυμει διακαως να την κανει δικη του.Πρωτα και κυρια αυτο.Γνωριζει φυσικα τι τον καυλωνει,πως θα ηθελε να ειναι η σχεση του μαζι της.Αλλα πανω απολα,θελει τη γυναικα.Την εστω χωρις προδιαθεση.Αλλα που νοιωθει το ιδιο για κεινον.Χωρις στρατηγικες και δευτερες σκεψεις,καποια στιγμη,οχι με το καλημερα της σχεσης,δοκιμαζει με ειλικρινεια,αργα,με τροπο,απλα θα ελεγα να την οδηγησει.να τη τραβηξει στην καυλα του.Ακομα και χωρις προδιαθεση,η ερωτευμενη γυναικα μπορει να κανει τα παντα για να τον ευχαριστησει.Γιατι πεθαινει απο επιθυμια να τον ευχαριστησει και αυτο για εκεινη ειναι αρκετο.Και φυσικα περιμενω απο εκεινον να ειναι αξιος με οτι σημαινει αυτο,για το δοσιμο,για την ικανοποιηση που του προσφερει.Αυτη τη γυναικα ειναι υποχρεωμενος να την προσεξει σαν τα ματια του.Οπως πρεπει ενας κυριαρχος.
    Το παραδειγμα του πρωκτικου σεξ που αναφερει η Beatrix_ ειναι πολυ χρησιμο μια και ειναι κατι που ολοι το εχουν ζησει.Θα το ζητησεις λοιπον απο μια γυναικα που ενδεχομενως δεν το εχει κανει ποτε η δεν της αρεσει.
    Δεν θα τη βιασεις,αλλα το να τη φτασεις στο σημειο να δεχτει να πονεσει να ματωσει για χαρη σου δε το βρισκω ουτε ανηθικο ουτε κατακριτεο.Στη χειροτερη των περιπτωσεων(οταν ειναι δυσαρεστη εμπειρια),εσυ θα ικανοποιησεις την καυλα σου κι εκεινη θα υποφερει για χαρη σου.Το βρισκω πολυ ομορφο και αγαπησιαρικο απο μερους της,αρκει οπως ειπαμε,απο κει και μετα,να ανταποδωσεις συναισθηματικα,να την κανεις να νοιωσει πως η προσφορα της εκτιμηθηκε δεοντως.
    Οπου πρωκτικο σεξ,μπορεις να βαλεις τις λεξεις υποταγη,πονος,παιδεμα..
    Συμπερασματικα,οταν δινεις και παιρνεις,ολα μπορουν να λειτουργησουν.Αλλιως,τιποτα..
     
    Last edited: 13 Ιανουαρίου 2011
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Μπορεί εσύ να μην το θεωρείς ή να μην είναι από πλευράς σου κακοποίηση, αφού το εντάσσεις σε ένα πλαίσιο, αλλά δεν ξέρεις πώς εκλαμβάνεται από την άλλη μεριά και αν η άλλη πλευρά απλά ανέχεται ή δεν τολμα να μιλήσει για να μην σε χάσει. Συμφωνώ με τον vautrin, ιδιαίτερα στο κομμάτι του s/m

    Βασική προϋπόθεση του βδσμ είναι η συναίνεση που δεν μπορεί παρά να βασίζεται στη γνώση΄και συμφωνία των μερών.