Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Αντίστοιχα (στο παράδειγμα πάντα), όταν αυτή θα ζητήσει από τον κυρίαρχο να τον πάρει από πίσω (που είναι επίσης πράξη που επιθυμούν καμιά φορά, σε βανίλλα σχέσεις ,οι γυναίκες στους άντρες) αυτός ως ερωτευμένος άντρας (και όχι κυρίαρχος) θα υποστεί την κατάσταση για χάρη της αγαπημένης του βανίλλα συντρόφου?


    Όπως και vautrin, έτσι κι εγώ, έχω γνωρίσει πολλές. Όχι μόνο περιπτώσεις που δέχτηκαν κακοποίηση στην ξεκάθαρη μορφή της. Αλλά που δέχτηκαν πολλά πράγματα αντίθετα με την ψυχοσύνθεσή τους και τα οποία οδήγησαν σε καταστροφικά αποτελέσματα. Αν δεν υπάρχει συναίνεση και ξεκάθαρη τοποθέτηση από το μέλος που προσπαθεί να επιβληθεί, με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει σεβαστό το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης, (η οποία χτίζεται πάνω στην συνειδητοποίηση --και όχι απόκρυψη), τα πράγματα κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξουν αρκετά νοσηρά.
     
  2. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Μαλλον σπανια βαριαντα του παραδειγματος.Αν εχει τετοια γουστα,το πιθανοτερο ειναι να ειναι κυριαρχικη και οχι vanilla.Εγω θα σου το παω ακομα πιο μακρια.Μπορει ο αντρας που λεγαμε,να συναντησει και να επιθυμησει σφοδρα μια κυριαρχικη η μια συνειδητοποιημενη αφεντρα.Τοτε;Ε,τοτε,οπως και σε αλλες περιπτωσεις επειδη πιθανοτατα θα πεσουν ο ενας πανω στον τοιχο της καυλας του αλλου,βλεπω τρεις δυνατες εξελιξεις.Η συνεχιζουν βανιλοειδως,η το γυριζουν σε switch και κανουν αλλαξοκωλιες η,αν ειναι σκληροπυρηνικοι bdsmers του ολα η τιποτα,του ετσι η καθολου,..τη βολτα τους.
    Εγω προσπαθησα να αναδειξω την αποψη οτι μια τετοια επιθυμια και προσεγγιση,δεν ειναι εξ ορισμου κατακριτεα και ανηθικη.Εσκεμμενα δε,απορριπτω στην περιπτωση που αναφερομαι,πρακτικες και συμπεριφορες που φανερωνουν,δολο,στρατηγικες,δευτερες σκεψεις,αποκρυψη,εκμεταλλευση,κλπ.Ολα αυτα ειναι απεχθη για καθε ανθρωπο μια φορα και για εναν κυριαρχο χιλιες.
    Ο Vautrin αναφερεται σε περιπτωσεις οπου γυναικες για αλλους,πολλες φορες εξωερωτικους λογους ανεχτηκαν και υπεμειναν τα πανδεινα.Εγω χρησιμοποιω την λεξη κλειδι κατ εμε.Συναινεση.Επειδη η γυναικα τον θελει τρελλα,νοιωθει πως οι προτασεις του εχουν ριζα στην καυλα του και του προσφερεται.Υποφεροντας ενδεχομενως με το κορμι της,αλλα απολαμβανοντας να το κανει με την ψυχη της.Κι εκεινος απολαμβανει την καυλα του αλλα πανω απολα "υποκλινεται"στο δοσιμο.
    Δεν ισχυριζομαι οτι η παραπανω διαδρομη ειναι μονοδρομος.Αυτο τελικα κρινεται κατα περιπτωση.Ισχυριζομαι πως δεν μπορει να χαρακτηριστει a priori ανηθικο,μεμπτο και κατακριτεο.
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Επί του θεωρητικού σκέλους συμφωνούμε. Αν όμως δούμε την πρακτική του εφαρμογή και τα αποτελέσματά της, αναλύοντας το παράδειγμα σου (το οποίο θεωρώ καίριο και απόλυτα ενδεικτικό της κατάστασης) αντιστρέφοντας το φύλο που χρειάζεται να "θυσιαστεί" ή υποκύψει στην καύλα του συντρόφου του, αναρωτιέμαι κατά πόσο η "ψυχική απόλαυση" είναι επιλογή ή αποτέλεσμα εκβιασμού ο οποίος βασίζεται σε κοινωνικά αποδεκτά "δεδομένα" .

    (ελπίζω να μην θεωρητικολόγησα τόσο ώστε να γίνει ακατανόητο αυτό που λέω)
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Η γνώμη μου διαμορφώθηκε μέσα από γνώση αρκετών τέτοιων καταστάσεων, όπως και μέσα από την παρατήρηση διαφόρων διαττόντων αστέρων που κατά καιρούς πέρασαν από μπροστά μου και αποδεικνυόταν με την πάροδο του χρόνου πως πίσω από την μάσκα της υποτακτικής δεν κρυβόταν παρά μια ερωτευμένη γυναίκα.
    Παραδείγματα υπάρχουν πολλά στο φόρουμ ακόμα και σήμερα, ή θα έπρεπε να πω, ιδιαίτερα σήμερα που το sm έγινε της μόδας.

    Δεν βλέπω ειλικρινά και μια και δεν έχεις δώσει λόγους για την αμφιβολία σου, μόνο να εικάζω μπορώ, όταν μια ερωτευμένη γυναίκα μπορεί να αφήσει ακόμα και τα παιδιά της για να ζήσει τον έρωτα της (να κάνει εγχειρήσεις οδυνηρές και να διαμορφώνει το σώμα, το πρόσωπο, τη συμπεριφορά, να κόβει το κάπνισμα κ.τ.λ.), γιατί να μην μπορεί να κάτσει να φάει μερικές με το μαστίγιο για να ευχαριστήσει το αντικείμενο του έρωτα της.
    Πέραν τούτου, Sm από Sm συνεδρία διαφέρουν. Εδώ με ελαφρύ Sm ασχολούνται τόσοι και τόσοι άσχετοι με την όποια φιλοσοφία και κοσμοθεωρία του Bdsm, μια ερωτευμένη γυναίκα γιατί να μην αντέξει?

    Για το ερωτευμένη νομίζω ήδη απάντησα.
    Παλιά στο νήμα https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/6663-ένα-μεγάλο-δίλλημα.html παρέθεσα ένα μικρό απόσπασμα
    Όσο λοιπόν κρατάει ο έρωτας, πιστεύω πως όλοι προσπαθούν να μην κακοκαρδίσουν το αντικείμενο του έρωτα τους.
    Προσωπικά δεν δίνω στη λέξη χατίρι καμία αρνητική χροιά.
    Απλά θεωρώ πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ερωτευμένη γυναίκα που κάνει χατίρια και στην υποτακτική που υπακούει, ή την σκλάβα που υποτάσσεται.
    Όταν υπάρχει στη μέση έρωτας όμως, είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος τη διαφορά.
    Γι αυτό πάντα ο Κύριος μου λέει, πως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την πραγματική υπόσταση της υποταγής, αν δεν περάσει ο αρχικός έρωτας κι ...αρχίσουν τα δύσκολα. Εκεί η ερωτευμένη γυναίκα θα την κάνει, η υποτακτική θα το διαπραγματευτεί κι η σκλάβα θα συνεχίζει να υποτάσσεται.

    Μιλάς για έρωτα.
    Στο πιο πάνω απόσπασμα, μαύρισα μια φράση.
    "Αυτό δε σημαίνει ότι η εμπειρία του ερωτικού αισθήματος απαλλάσσεται από την πειθαρχία."
    Προσωπικά ερωτεύομαι συχνότατα και αρκετές φορές κατά βούληση.
    Απολαμβάνω το συναίσθημα του έρωτα για όσο κρατάει.
    Με αναζωογονεί, γεμίζει τις μπαταρίες μου  
    Κι ερωτεύτηκα κάποιες φορές άτομα εκτός χώρου, τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Κάποιοι απ αυτά τα άτομα είχαν κυριαρχική ψυχοσύνθεση. Όμως ο έρωτας μου γι αυτούς πάντα περνούσε γρήγορα, γιατί από την κυριαρχική ψυχοσύνθεση στον Αφέντη που εγώ προσωπικά χρειάζομαι για να είμαι ολοκληρωμένη, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα εμπειριών, γνώσεων και ικανοτήτων που μόνο μέσα από εμπειρίες μαθαίνονται.
    Τον Κύριο μου λοιπόν τον αγαπάω. και βέβαια ανά διαστήματα τον ερωτεύομαι εκ νέου. Επειδή μπορεί να καλύψει και να υπερκαλύψει τις ανάγκες μου.

    Βεατρίκη λες πως είναι πιο δύσκολο και εξού πιο ενδιαφέρον για έναν Κ να πάρει κάποια που ιδέα να μην έχει τι είναι το bdsm και να τη μάθει.
    Θυμάμαι παλιά κάποιον που έλεγε πως προτιμά τα ατίθασα άτια από τις υποταγμένες γίδες, γιατί είναι μεγαλύτερη πρόκληση.
    Πάνω κάτω τα ίδια λέτε.
    Το γιατί δεν ισχύει αυτό, το επεξηγεί Ο MasterJp στο νήμα περί εκπαίδευσης σκλάβας.

    Δεν λέω πως δεν μπορεί να σου κάτσει το λαχείο και να σου βγει ταλέντο ο αρχικά βανίλα με προδιάθεση.
    Εκείνο που λέω είναι πως είναι λαχείο. Κι έχεις πάνω κάτω ανάλογες πιθανότητες.
    Κι όσο περισσότερο αποκλίνεις από το βανιλλα, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες σου.
    Και καλά να παίζεις και να δοκιμάζεις όσο είσαι στα 20. Μεγαλώνοντας δεν έχεις πλέον ούτε το απεριόριστο του χρόνου, ούτε την διάθεση, ούτε την υπομονή να ρισκάρεις με την ελπίδα πως ίσως σου κάτσει.
    Και όσοι από μας έχουν στους ώμους τους πλειάδα δοκιμών, θεωρούν λογικότερο να ψάχνουν ανάμεσα στα άτομα που ήδη έχουν ανακαλύψει το λιγότερο πως δεν είναι άσχετα με τον χώρο. Είπα λογικότερο και όχι ευκολότερο γιατί ακόμα κι έτσι, οι πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό μειώνονται όσο μεγαλώνει η απόκλιση σου από το βανιλλα και μάλιστα γεωμετρικά.
    Αυτή τουλάχιστο είναι η προσωπική μου άποψη
    Ο καθένας επιλέγει τους δικούς του δρόμους και τρόπους για να πάει στη Ρώμη.  
     
  5. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Το παραδειγμα μου ηταν τετοιο γιατι το εφερα μιλωντας για τον εαυτο μου ανηκοντας στο φυλο που ανηκω.Τα ιδια ακριβως λεω πως ισχυουν και στην περιπτωση αντιστροφης του φυλου.Θα σφιξω το με θερμη το χερι του vanilla αντρα του πολλα βαρυ που θα δεχτει το κυριαρχικο αντικειμενο του ποθου του να του σκισει τον κωλο γιατι νοιωθει οτι εκεινη το θελει τοσο πολυ,οτι θα την καυλωσει απιστευτα.Το αντριλικι ποτε δεν ηταν υποθεση του κωλου.Τα κριτηρια ειναι παραμεσα.
    Το δοσιμο ομως κατα την αποψη μου,ειναι γενους θηλυκου.Κυριο χαρακτηριστικο της θηλυκοτητας.Οι γυναικες ειναι ασυναγωνιστες σε αυτο.Και ειναι το θηλυκο κομματι μεσα μας που μας κανει να μπορουμε να ανταποκριθουμε κι εμεις,με οποιο τροπο,στα θελω της.

    ---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:20 ----------

    Δεν νομιζω πως ειναι πιο ενδιαφερον γιατι ειναι πιο δυσκολο και μεγαλυτερη προκληση.Συμφωνω οτι πρεπει να διαθεσεις ψυχικο κεφαλαιο το οποιο ειναι αντιστροφως αναλογο της ηλικιας.Σαυτη τη ζωη ομως,πλην εξαιρεσεων,ο,τι πληρωσεις παιρνεις.Και στη συγκεκριμενη περιπτωση πληρωνεις μπροστα οχι τζογαροντας,αλλα ελπιζοντας.Αμετανοητα αισιοδοξος μεσα στον ποθο σου.
    Πηγαινοντας περα και απο τα ατια και απο τις γιδες ειναι συναρπαστικο και γοητευτικο να ανακαλυπτεις μαζι της λανθανουσες τασεις,κρυμμενες επιθυμιες,καυλες βυθισμενες μεχρι εκεινη τη στιγμη στη θαλασσα του υποσυνειδητου.
    Σπανιο ναι,αλλα γι αυτο ακριβως και πολυτιμο οταν και αν αξιωθεις να το ζησεις.
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)


    Δεν ξέρω τι γένους είναι. Σε γενικές γραμμές όμως συμφωνώ και βρίσκω αξιόλογη την ανάλυση της άποψης:nod:.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Είμαι απίστευτα τυχερή να έχω αξιωθεί να ζήσω κάτι σαν αυτό που περιγράφεις.
    Ο Κύριος μου είναι ο Πρώτος και Μοναδικός μου Αφέντης.
    Μαζί Του ανακάλυψα εμένα.

    Αλλά δεν περνούσα ανυποψίαστα από δίπλα του, είχα υποψίες και ενδείξεις για το ποια μπορεί να είμαι.
    Είχα ανακαλύψει την ύπαρξη αυτού του "περίεργου" bdsm κι ήθελα να ανακαλύψω ποια είμαι μέσα σ αυτόν τον μικρόκοσμο που αμέσως ένιωσα πως "ταίριαξα" , γιατί ήδη αντιλήφθηκα πως στον άλλο έξω δεν "είμαι"..

    Όταν γνωριστήκαμε με Τον Κύριο μου δεν ήξερε τι είμαι κι αν είμαι.
    Αλλά από την πρώτη μας συζήτηση ταιριάξαμε.
    Και μου Είπε πως τότε είχε σκεφτεί πως μ αυτή τη γυναίκα είμαι καλά, απολαμβάνω να περνώ χρόνο μαζί της, οπότε είτε εγώ δεν είμαι Αφέντης είτε εκείνη είναι σκλάβα κι απλά δεν της έχει βγει.
    Αλλά σχετικά πάνω σε ποιες βάσεις γινόντουσαν οι "διαπραγματεύσεις" ήταν εξ αρχής ξεκάθαρο. Δηλαδή γνώριζα Ποιος είναι, τι του αρέσει.

    Ειλικρινά αδυνατώ να φανταστώ, άτομο που δεν μπορεί να νιώσει ολοκληρωμένος κι ευτυχισμένος, ή έστω πολύ ικανοποιημένος εκτός μέσα από ξεκάθαρες Ds, Ms σχέσεις, να ρισκάρει με κάποια άσχετη/ο και θα έχανε πιθανόν το χρόνο του, την ενέργεια του, σε μια γυναίκα που απλά έτυχε να γουστάρει.
    Και τι θα έκανε δηλαδή σε μια τέτοια περίπτωση?
    Θα της έκρυβε ποιος είναι? Θα άρχιζε μια σχέση αποκρύβοντας ένα κομμάτι του? Αν αυτό το κομμάτι είναι μικρό πιθανόν και να μπορεί υποθέτω, αλλά αν αυτό το κομμάτι του αφορά την ουσία του?
    Κι αν αφορά την ουσία του, θα απολάμβανε τι? Το βανίλλα σεξ μέχρι να υπάρξει κατάλληλη στιγμή, εάν κι εφόσον καταφέρει να την "μετατρέψει" για να απολαύσει κι εκείνος αυτό που χρειάζεται περισσότερο από το να χύσει?

    Προσωπικά προτιμώ να μην κάνω σεξ αν αυτό στερείται κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, για τον απλό λόγο πως δεν το απολαμβάνω περισσότερο από έναν αυνανισμό άνευ φαντασιώσεων.
    Και σαν εμένα υπάρχουν κι άλλοι.
    Για μας λοιπόν αυτό που αναφέρει η Βεατρίκη είναι πιστεύω ουσιαστικά ανέφικτο.

    Είναι ίσως εφικτό στις περιπτώσεις που το bdsm αφορά το αλατοπίπερο της ερωτικής ζωής αλλά όχι εκείνες που το bdsm είναι το κυρίως πιάτο.
     
  8. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Να σου πω τι μπορει να εκανε σε μια τετοια περιπτωση.Κρινοντας αναλογα με τον ανθρωπο που εχει απεναντι του,αν δεν επελεγε να περιμενει το σωστο timing,..στα ισα απο τις πρωτες στιγμες,να παρουσιασει τον εαυτο του,τι τον ερεθιζει,πως,με ποιον τροπο νοιωθει πληρης.Ετσι απλα και ειλικρινα,σαν σε μια κουβεντα μεταξυ τυρου και αχλαδιου.Και ακολουθως να μην επιχειρησει τιποτε.Ο ποθος,η επιθυμια προσφορας και η περιεργεια,ενδεχομενως να αναλαβουν τα υπολοιπα.
    Αν η εξελιξη δεν ειναι η επιθυμητη και ειναι ο τυπος του ολα η τιποτα που λεγαμε..κυριος ηρθε και κυριος φευγει,που λεει και το ασμα.
    Προσωπικα,ακομα κι αν θεωρω το bdsm ως το κυριως πιατο της ερωτικης μου ζωης(τωρα πια),δεν μπορω να αντισταθω και απολαμβανω ακομα το αλατοπιπερο του kinky sex με μια ομορφη γυναικα που θελησα πολυ.
     
  9. Joachim

    Joachim Guest

    ε όχι και όλα καλα!Άλλο η φαντασίωση(περιοδικά,διαδίκτυο,ταινίες κτλ) κι άλλο η διαδραστική αλληλεπίδραση δύο ανθρώπων(όχι γραμματοσειρών και εικονικών σκευασμάτων)

    για τους ίδιους ακριβώς λόγους που το επιλέγουν και οι υποτακτικές.Φαντασιοκρατία εξαιτίας χαμηλής αυτοπεποίθησης κυρίως αλλα και ταμπού της κενωνίας..γαμος,παιδια,δουλεια γραφείου,σουπερ-μάρκετ,τσατ,καθημερινοτητα.

    Συμφωνώ εν μέρει.Κυκλοφορούν bdsmers και εκτος δικτύου,όπως συμβαίνει και με τους ομοφυλόφιλους,κάποιοι δεν θέλουν να εμφανίζονται σε μια κοινότητα,ειναι πιο low profile για ποικίλους λόγους..Αίσθηση αποταμπελοποίησης των ιδιαιτεροτήτων τους,επιφυλακτικότητα,τυχη είναι ίσως μερικοί απο αυτούς
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τρομερά πλουσιότερο το youporn.  
     
  11. Ορίων

    Ορίων Omnia mors aequat

    4 χρόνια θαμμένο..
    Ας γλείψουμε τον νεκρό....