Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Raistlin26

    Raistlin26 Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Σε τι διαφέρει πραγματικά αυτό σε ένα Μ/s ζευγάρι απο ένα vanilla? εκεί σε ποιον ανήκει? ποιος το διαπαιδαγωγεί? ποιος το ανατρέφει? Κυρίως η μητέρα... στην προκειμένη περίπτωση απλα είναι και σκλαβα...



    Ποτέ δεν είπα δεν μπορεί να ζητήσει release... είπα οτι δεν "θέλει" να το ζητήσει... Αν δεν θέλει να ζητήσει release απέναντι σε έναν σαδιστή - παιδεραστή , ανώμαλο master... τότε πάσχει και η ίδια απο συνδρομα και ψυχοπάθειες που σίγουρα έχουν περιγραφεί σε ψυχιατρικά βιβλια... (και πάλι αφήνω το θέμα να εμπλακεί σε μια vanilla σχέση ... Μια σκλάβα που επιτρπεει την κακομεταχειριση του παιδιου της, δεν είναι ίδια με μια vanilla που το κάνει? τοσες υποθέσεις βιασμών και παιδεραστιας ακούμε με "την ανοχή" της μάνας)

    Εδώ πάμε σε ένα άλλο θέμα δύσκολο... πολυ δύσκολο το οποιο και είχα συζητήσει παλιότερα... Περι σεξουαλικότητας και γονέων... και αν τα παιδια πρέπει η οχι να ξέρουν , και πως νιώθουν...
    Ήταν ένα τεράστιο νήμα... στο οποιο πάλι είχα εκθέσει την προσωπική μου αποψη που ήταν οτι ναι το παιδι δεν πειράζει να εντρυφήσει στον κόσμο του bdsm αρκεί αυτο να γίνει υπό προυποθέσεις... Η άνωθεν περιγεγραμμένη σκλάβα λοιπόν εμπιστευόμενη τον Αφέντη της μπορεί να συμπεριφερθεί όπως επιτρέπει η σχέση τους...
    Βρήκα ένα ρητό του J. Norman πάνω στο θέμα αλλα δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ οπότε θα το πω απο μνήμης...
    Μια σκλάβα μπορεί να δει τα ενδεχόμενα λάθη του Αφέντη της, και να του επιστήσει την προσοχή πάντα με τρόπους που αρμόζουν σε μια σκλάβα...
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Επιμένω ότι είναι slippery slope. Η μητέρα ανήκει στον αφέντη. Το έμβρυο ανήκει στον αφέντη; Στα πλαίσια του BDSM η σκλαβιά ΔΕΝ είναι κληρονομική!

    Και πάει και πιο μακρυά η βαλίτσα: Ας πούμε πως ένας αφέντης έχει νεφρική ανεπάρκεια και η σκλάβα του είναι συμβατός δότης. Στα πλαίσια του BDSM έχει δικαίωμα να τη διατάξει να του δώσει το ένα της νεφρό;
     
  3. Raistlin26

    Raistlin26 Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Ξεφεύγουμε απο το θέμα με το νεφρό... οπότε δεν θέλω να το αναλυσω στο παρόν νημα  

    Οσο για το εμβρυο ... η βασική ερώτηση είναι ..."είναι άνθρωπος?"
    Δεν οριζεται σκλαβιά κληρονομική στο bdsm ΦΥΣΙΚΆ... και κανείς normal ανθρωπος δεν το βλέπει έτσι.. Αλλά το έμβρυο δεν είναι τίποτα από αυτά... ειναι απλα μια κατάσταση της Slave για την οποία θα αποφασίσει ο Αφέντης της. Δεν αλλάζει κάτι τραγικό ... απλά ότι του παραχωρεί το δικαίωμα αποφάσεων.
     
  4. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Μαλλον δεν εκφραστηκα καλα τοτε.Βγαζω απο το προβλημα το M/s.Καθε αντρας εχει το δικαιωμα να θελει η να μη θελει το παιδι που κατα λαθος(ποιανου δεν εχει σημασια εδω ) συνεληφθη απο το ταιρι του.Αν εκεινη επιμενει να το κρατησει παρα την αντιθετη γνωμη του,επειδη με το ζορι ουτε παντρεια,αλλα ουτε και πατροτητα γινεται,αναλαμβανει να το φερει στον κοσμο και να το μεγαλωσει μονη της.
    Ξαναγυριζοντας στο M/s ,αυτο ακριβως θα αποτρεψει ο master με την εντολη για εκτρωση.Η σκλαβα,επιμενει και θελει να το κρατησει;Release και απο δω παν κι αλλοι.
    Οσον αφορα το δευτερο ερωτημα σου..Οχι βεβαια.Γιατι τοτε εκμεταλλευεται,τη θεση του,τη σχεση του,οχι για την καυλα του,αλλα για την ασφαλεια του υποβαλλοντας την σκλαβα του σε μια εγχειριση,με τους οποιους κινδυνους,για να σωσει τον εαυτουλη του.Οποτε,εμπιπτει και παλι στην κατηγορια που ανεφερα,στο τελος του προηγουμενου post.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Δεν είμαι δικηγόρος αλλά έχω την εντύπωση πως η μητέρα του παιδιού μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Αν κάποιος τα ξέρει καλύτερα (και εγκυρότερα) ας το γράψει.
    Με κάλυψες  
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Όχι, η βασική ερώτηση είναι "το έμβρυο ανήκει στον αφέντη επειδή η μάνα ανήκει στον αφέντη; Και αν ανήκει στον αφέντη το έμβρυο (που στην τελική είναι ξεχωριστός οργανισμός) τότε ανήκουν και τα νεφρά; Και το συκώτι; Και η καρδιά; Και τα πνευμόνια;
    Το έμβρυο δεν είναι "κατάσταση". Είναι ζωντανός οργανισμός ο οποίος εξαρτάται απολύτως από τη μητέρα του για την επιβίωση.
     
  7. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    very slippery slope indeed...but interesting as well

    πριν φτάσουμε στο τι δικαίωμα έχει ο Master αφού γίνει το νινι, να ρωτήσω εγώ την γνώμη σας για το αν ο συγκεκριμένος Master στην συγκεκριμένη περίπτωση (εννοώ με αμφότερες δεσμεύσεις) έχει το δικαίωμα να φέρει την σκλάβα του στο σημείο να πρέπει να βιώσει είτε την μία ή την άλλη από τις δύο περιπτώσεις που αναφέρεις Arioch, οι οποίες είναι εξίσου δύσκολες η μία με την άλλη, με διαφορετικό τρόπο βέβαια.

    Δεδομένου λοιπόν ότι η σκλάβα αφήνει όλη τη ζωή της στα χέρια του Master της και Εκείνος θέλει μόνο το καλό της, επιτρέπεται να φτάνει σε τέτοιο σημείο?

    sk
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Ατυχήματα συμβαίνουν. Δεν εξετάζω την περίπτωση εγκληματικής αμέλειας από τη μεριά του "Master" γιατί ipso facto του αφαιρεί τον τίτλο.

    Όσο για την περίπτωση "Ο Master θέλει να αφήσει τη σκλάβα του έγκυο" (και υποθέτουμε ότι δεν διατηρούν αμφότεροι παράλληλες σχέσεις) well... η απάντηση είναι "δεν ξέρω". Είναι το "παιδί" στη μέση που περιπλέκει τα πράγματα, γιατί η γυναίκα μπορεί να ανήκει στον αφέντη αλλά το παιδί που θα φέρει στον κόσμο όχι.

    Βρίσκω και τα επιχειρήματα του Ασημένιου Δράκου αλλά και της Tender Lilly σωστά και δεν έχω καταλήξει  
     
  9. Raistlin26

    Raistlin26 Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Η απάντηση είναι όχι... το έμβρυο δεν ανήκει στον αφέντη γιατί ανήκει η μάνα... Ανήκει στον αφέντη γιατι η εγκυμοσύνη είναι μια κατάσταση, μια κρίση και είναι δική του υποχρέωση σαν Αφέντης (και δικαίωμα) να την χειριστεί..

    Εδώ διαφωνώ κάθετα και είναι άσχετο βεβαια με το bdsm... αν πιστεύεις αυτό που λες λογικά είσαι κατά των αμβλώσεων. Άρα πιστεύω (με ολη την καλη διαθεση και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) ... οτι είσαι και κατά της άμβλωσης σε vanilla ζευγαρια...
     
  10. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Δηλαδη τα νεφρά, το συκώτι, η καρδιά, και τα πνευμόνια της σκλαβας ανηκουν στον αφεντη????

    σκλαβες προσεχτε σας βλεπω κοκορετσι και γαρδουμπες  
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Η εγκυμοσύνη μπορεί να λέγεται "κατάσταση" αλλά το έμβρυο ΔΕΝ είναι κατάσταση, είναι ζωντανός οργανισμός που εξαρτάται από τη μητέρα του. Μπορείς να ισχυριστείς μεταβατικά (και αυτή η μεταβατικότητα σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα) ότι αφού εξαρτάται από τη μητέρα του και η μητέρα του εξαρτάται από τον αφέντη της τότε το έμβρυο εξαρτάται από τον αφέντη αλλά ως εκεί.
    Και κάνεις λάθος. Δεν είπα ότι το έμβρυο θεωρείται άνθρωπος, είπα ότι το έμβρυο είναι ένας ξεχωριστός ζωντανός οργανισμός. Το αν θεωρείται ή όχι άνθρωπος ή από πότε θεωρείται άνθρωπος, σηκώνει πολλή συζήτηση, το αν όμως είναι ζωντανός οργανισμός όχι.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Εμένα ρωτάς; Γιατί κι εγώ την ίδια ερώτηση έκανα.