Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τροποι τιμωριας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος bitchs, στις 19 Ιανουαρίου 2007.

  1. skorioulis

    skorioulis New Member

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    ποδοπατημα με ψηλοτακουνα μεχρι να ζητησω ελεος
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Η διακοπή επικοινωνίας μου φαίνεται λίγο σαν να κρατάω μούτρα και θα την εφάρμοζα μόνο σε περιπτώσεις που ο/η σκλάβος/α χρειάζεται χρόνο για να επαναπροσδιορίσει τις αξίες του/της.

    Πιστεύω ότι η τιμωρία πρέπει να είναι διδακτική. Να υποδηλώνει τις αναπόφευκτες συνέπειες. Μετά μπορεί να έρθει και μία πρακτική εφαρμογή που θα βάζει τον/την σκλάβο/α να βιώνει την κατάσταση στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.

    Παράδειγμα με ερέθισμα ένα νήμα στο ***:
    ΑΝ ο/η σκλάβος/α αρνείται να είναι χρήσιμος/η, αφού τον/την έχεις τιμωρήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να συνειδητοποιήσει το λάθος του/της, περνάει μία περίοδος που δεν ικανοποιείται ο/η ίδιος/α, απλά εκτελεί χρέη τα οποία συνοδεύονται από πόνο και υπενθύμιση.

    Έχω παρατηρήσει ότι η υπενθύμιση των κακώς κειμένων που συνοδεύεται από επώδυνες πρακτικές είναι ένας καλός τρόπος για να θυμούνται αυτό που δεν πρέπει να κάνουν.

    Τον/την επιβραβεύεις παράλληλα με μικρές "παροχές" ή ελευθερίες. Πχ τον/την βγάζεις για δείπνο ώστε να του/της αφαιρέσεις ένα βράδυ το μαγείρεμα και το πλύσιμο των πιάτων.

    Η επιβράβευση στην διαδικασία διδακτικής τιμωρίας είναι-θεωρώ- απαραίτητη.
     
  3. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Re: τροποι τιμωριας

    Gerald's game...by Stephen King.
     
  4. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Απάντηση: Re: τροποι τιμωριας

    Δεν το έχω διαβάσει αλλά ρίχνοντας μια ματιά εδώ Gerald's Game - Wikipedia, the free encyclopedia,
    ελπίζω το σχόλιό μου να σου θύμισε απλά την νουβέλα που αναφέρεις. ...
    σίγουρα δεν είχα αυτό στο μυαλό μου όταν το έγραφα.
    Παρ' όλα αυτά ευχαριστώ για την αναφορά, μάλλον θα το διαβάσω  
     
  5. BitterSweat

    BitterSweat Regular Member

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    η χειρότερη τιμωρία για οποιοδήποτε είδος σχέσης θεωρώ πως είναι η αδιαφορία.. να δείχνεις ότι αγνοείς και την ύπαρξη του άλλου..

    επιθυμητή και ερεθιστική (με 1 ιδιαίτερο τρόπο) τιμωρία είναι όταν σε έχει ο κύριος σου δεμένη και ξεχασμένη στο τραπεζάκι του μπαλκονιού.. *

    αβάσταχτη τιμωρία αποτελεί το γαργαλητό! ειδικά αν είσαι δεμένος και δε μπορείς να αντιδράσεις.. εφιάλτης μου φαίνεται! δε μου έχει συμβεί και εύχομαι να μην μου συμβεί ποτέ! δε μπορώ να φανταστώ να ξυπνήσω κανένα πρωί δεμένη με 1 τηλεόραση απέναντί μου και πούπουλα τριγύρω... και να βγει η κούκλα-σκατόφατσα από το SAW και να αρχίσει τις μαλακίες περί επιλογής. ε, ρε πανικός 8α γίνει!

    * αν είναι χειμώνας παύει να έχει πλάκα και αρχίζεις και φωνάζεις μπας και κάποιος χριστιανός έρθει να βάλει ένα "χεράκι".. βοηθείας   έτσι αυτομάτως τιμωρείς τον πρών κύριο σου και χρωστάς χάρη στο νέο.
     
  6. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Ερεθιστική τιμωρία δε μου φέρνει σε τιμωρία γενικά. Το νόημα είναι να "πληρώνουμε" για το λάθος μας και να μαθαίνουμε από αυτό και να συγχωρούμαστε. Κι αυτό σίγουρα δεν επιτυγχάνεται με απολαυστικό τρόπο.
    Πάντως αυτό που περιέγραψες είναι μιάμ! Κι ακόμα καλύτερα να λείπει ο Κ από το σπίτι ή να είναι αραχτός στο κρεβάτι και να παίζει στο λάπτοπ μου-αλλά πάντα με τέτοιο τρόπο δεμένη ώστε να μπορώ να λυθώ μόνη μου γιατί, όπως είπαν κι άλλοι προηγουμένως, προέχει η ασφάλεια.
     
  7. Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Αρνείσαι να εκτελέσεις τηλεφωνική εντολή, σου λέει "μισό λεπτό", και από το άλλο του τηλέφωνο καλεί άλλη κοπέλα, στην οποία μιλάει όσο τρυφερά δεν έχει μιλήσει ποτέ σ' εσένα σε ανοιχτή ακρόαση, νιώθεις μηδέν και τα μάτια σου δακρύζουν, αλλά δε το κλείνεις, γιατί τη προηγούμενη φορά που του το έκλεισες, τον στερήθηκες για ένα μήνα.
     
  8. Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Μετά από "κακομεταχείριση", κι ενώ είναι πάνω σου και μέσα σου και σε γαμάει και σε αγαπάει, κι ενώ σκέφτεσαι "επιτέλους!" γιατί πιστεύεις ότι τελείωσαν τα δύσκολα, γι' απόψε τουλάχιστον, κι αφήνεσαι, και χαίρεσαι που γι' άλλη μια φορά τον έχεις εκεί κοντά σου, και σε χαιδεύει και σε φιλάει, σε ρωτάει αν είσαι δικό του καλώντας σε με άλλο όνομα.
     
  9. masterattilas

    masterattilas Regular Member

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    [Προσκυνημα και γλυψιμο παπουτσιων φυσικα,,,,,,,,,,,
     
  10. Queen_of_Wands

    Queen_of_Wands Regular Member

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    ΑΟΥΤΣ!!!.....νομίζω πως θα το άντεχα μεν, αλλά με τσιτώνει μέχρι το πιο μικρό κ απόμακρο μου κύτταρο αυτό που περιγράφεις!..και το άλλο δεν το θεωρώ λιγότερο 'δυνατό' σαν χτύπημα....!με έκανες να νιώσω τρόμο και καύλα και με τα δυο, αφού ο καθένας μας αναγνωρίζει τα αδύνατα σημεία του..
     
  11. Απάντηση: τροποι τιμωριας



    Είναι εθιστικό, και νιώθεις πολύ δυνατή όταν καταφέρεις να βγεις από αυτό.
     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: τροποι τιμωριας