Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Raistlin26

    Raistlin26 Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Δηλαδή να ακολουθήσω τον ίδιο συλλογισμό και με άλλα πράγματα? πχ... το αυτί ανήκει στην σκλάβα- η σκλάβα σε εμένα - άρα το αυτί σε εμένα?

    Χαίρομαι που ΔΕΝ είσαι απο αυτούς του "περιεργους" που βγαίνουν με πλακάτ κατά των αμβλώσεων...  
    Πάντως δεν έχει νοημα να το ονομάσουμε ζωντανό οργανισμό ώς προς την συζητηση. Εκτός βεβαια αν ονομαζοντας το "ζωντανο οργανισμο" προσπαθήσουμε να του δώσουμε και δικαιώματα ... πχ να ζήσει και να γεννηθεί
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Μα δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει αυτόν τον ισχυρισμό.
    Γιατί "Περίεργοι"; Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα γνώμης;
    Όχι, το ζωντανός οργανισμός πάει στο "βιολογικά μιλώντας". Το αν είναι άνθρωπος ή πότε θεωρείται άνθρωπος είναι άλλη, μεγάλη, συζήτηση.
     
  3. Raistlin26

    Raistlin26 Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Δεν τον έκανα ούτε και εγώ... οπότε δεν ξέρουμε ποιος τον έκανε τελικα

    Όλοι έχουν το δικαίωμα γνώμης... και έκφρασης της με πολιτισμένα μέσα... (το οτι είναι περίεργοι δεν τους την αφαιρεί)

    Οκ... βιολογικά μιλώντας μπορούμε να πούμε οτι είναι ζωντανος οργανισμός...
     
  4. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας


    Απο τη στιγμη που αφεντης και σκλαβα εχουν αποκλειστικη και μονιμη σχεση, δεν βρισκω παραλογο να ζητηθει απο τον αφεντη η εγκυμοσυνη της σκλαβας του, με την προοπτικη δημιουργιας μιας οικογενειας και οχι απο καποιο καπριτσιο.....Οσο για την ανατροφη του παιδιου, παλι δεν βρισκω παραλογο ο αφεντης να ειναι ενας τρυφερος και καλος μπαμπας για το παιδι αλλα και ενας σωστος αφεντης για τη συντροφο του, οπως υποτιθεται ηταν ολο τον καιρο που ειναι μαζι....Απλα ολα αυτα μου φαινονται τοσο ρομαντικα, ισως ουτοπικα, αρα πολυ δυσκολα και σπανια στην εφαρμογη......
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    καταλαβα οτι μιλουσες μονο τα εντοσθια και τις σκωταριες του εμβρυου μονο ....
     
  6. Keiko Mika

    Keiko Mika 愛する人たちに裏切られた Premium Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Εφόσον η ιδία θέλει και μπορεί να κάνει παιδιά , λέω θέλει γιατί πιστεύω ότι ίσως είναι ένα από τα πράγματα που μπορεί να φέρει γνώμη , μια νέα ζωή δεν είναι παιχνίδι.
     
  7. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας


    Επειδη δεν ειναι παιχνιδι, γι'αυτο και διευκρινισα πως μπορει να το κανει σε περιπτωση που θελουν τα δυο μελη να φτιαξουν οικογενεια......Οτιδηποτε αλλο ειναι απλα ανοητο.....
     
  8. Singularity

    Singularity New Member

    Σε καμμία περίπτωση δεν τερματίζουμε την εγκυμοσύνη. Είναι ιερό πράγμα.

    Από κει και πέρα φανταστείτε πόσες επιλέξιμες οδούς μπορεί να ακολουθήσει το μπλέξιμο αυτό. Να μεγαλώσει το αγόρι/κορίτσι και να γίνει με τη σειρά του σκλάβος/σκλάβα ή να συμμετέχει με χίλιους δυο ρόλους στο αρχικό παιχνίδι αφέντη/σκλάβας. Να ομολογηθεί το «ατόπημα» εκατέρωθεν: ποτέ δεν ξέρεις την αντιμετώπιση που μπορεί να έχει από τα αθώα μέλη. Η πιο πικάντικη θα περιλάμβανε πολύπλοκους ρόλους διαστροφικών συσχετισμών μεταξύ των δυο ζευγαριών.

    Just sayin'... 
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Και μετά ξύπνησες. 
     
  10. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Τοχεις χασει τελειως.

    Το παιδι ΔΕΝ ειναι μια "απλα" μια κατασταση της σκλαβας που πρεπει να "κανονιστει" απο τον δηθεν αφεντη που θα την αφησει εγκυο.

    Το παιδι ειναι ενα καινουριο κεφαλαιο, βιολογικα ειναι ο σκοπος του καθε ανθρωπου. Το να αποφασιζει μονομερως ο δηθεν αφεντης για το μελλον του παιδιου πριν καν γεννηθει, αποκλειοντας ετσι απο τη μελλοντικη ζωη του παιδιου την υπαρξη της μητερας στη ζωη του ( παιδιου ) ειναι καταστροφικο και για το παιδι και για την μητερα. Και να ειναι κατι καταστροφικο για την μητερα, που ειναι σκλαβα, ειναι κατι που αφορα αυτην και αυτον αποκλειστικα. Ομως το παιδι δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος. Ουτε του ενος ουτε του αλλου. Απλα μεχρι να μεγαλωσει πρεπει να λαμβανει την φροντιδα και την ασφαλεια ( και την γνωση και ολο το πακετο ) και απο τους δυο με τροπο που να του δινει την συνειδηση να κανει μονο του τις επιλογες του και οχι να προκαθοριστει η ζωη του.

    Αυτα που γινονται μεταξυ του δηθεν αφεντη με την σκλαβα αφορουν αυτους και μονο. Οταν εγερθει ενα θεμα οπως η εγκυμοσυνη, τοτε οι ρολοι αλλαζουν και το παιχνιδι παιρνει μια λιγοτερο εγωκεντρικη μορφη ( αντιθετα δηλαδη με το παιχνιδι που εχουν μεταξυ τους - και σε οσους δεν αρεσει η λεξη παιχνιδι, ενα παιχνιδι και τιποτα παραπανω ειναι το ολο θεμα, ακομα και αν ειναι 24/7, απλα παιζεται σοβαρα ) και θα πρεπει να ζυγιστουν πολλα περισσοτερα πραγματα απο τις καβλες του καθενος για κυριαρχια πανω σε ενα σωμα που νομιζει οτι του ανηκει.

    Οταν λοιπον υπαρχει ενα εμβρυο, καλως η κακως, η μητερα ειναι η ΜΟΝΗ που θα κρινει το μελλον του. Ο αφεντης θα πρεπει να υπακουσει και να κανονισει την πορεια του συμφωνα με την αποφαση της μητερας. Εστω και αν αυτη ειναι η σκλαβα του.

    Η μητροτητα ειναι η μεγαλυτερη και πιο δυνατη bondage σχεση που θα μπορουσε ποτε να υπαρξει στον κοσμο. Δεν διαρκει για παντα, και ουτε ειναι στα πλαισια του διεστραμενου παιχνιδιου που ολοι μας εχουμε ζησει και ζουμε και εξελισουμε στους εαυτους μας. Ειναι κατι που ξεπερναει ( η που θα επρεπε να ξεπερναει, για οσους ειναι τοσο πωρωμενοι που δεν μπορουν να διακρινουν τα στοιχειωδη ) τον καθε δηθεν αφεντη και την οποια σκλαβια, γιατι ακομα και κυριος του κορμιου της και της υπαρξης της να ειναι αυτος ο αφεντης, η γυναικα αυτη πλεον εχει αλλο ρολο και βιολογικα, και σωματικα και ψυχολογικα και σε ολους τους τομεις. Οποτε μιλαμε πλεον για αλλο ατομο, για ενα ατομο με καθηκοντα απεναντι πρωτιστως στο παιδι και μετεπειτα στην κοινωνια.

    Ενας αφεντης ποτε δεν θα επρεπε να εχει, η να μπορει να ασκει, τετοια εξουσια, γιατι πολυ απλα αν το κανει παυει να ειναι και σεβαστος σαν ανθρωπος πρωτα απο ολα. Τωρα το ποσες θα γαμαει και θα εχει στο χαρεμι του ειναι αστειακια για καβλωμενους πουθεναδες.

    Ειναι μερικα πραγματα στη ζωη, ομολογουμενως ελαχιστα, στα οποια ισχυει το ρητο, η φραση που λενε : " αν δεν το ζησεις δεν μπορεις να καταλαβεις ".

    Μερικα απο αυτα ειναι το σεξ, μια ακλονητη φιλια ενδεχομενως, η μια εμπειρια που αποτελει ψυχοσωματικη παρουσια και αφοσιωση και δεν μπορει να μεταδοθει μεσω λεξεων. Επισης, η μητροτητα αλλα και η πατροτητα ειναι σε αυτη τη λιστα. Οσοι δεν εχουν υπαρξει γονεις, δεν μπορουν να ερθουν στην θεση αυτων που εχουν υπαρξει, η ηδη ειναι. Ποτε δεν προκειται. ( Οπως αντιστοιχα καποιος που δεν εχει εμπειρια απο bdsm η extreme fetish/roleplaying δεν μπορει να αντιληφθει πως ειναι να εισαι σε εγκεφαλικοσωματικο οργασμο και υπερδιεγερση για ωρες συνεχομενες η ακομα και μερες, ακομα και αν δεν υπαρχει καν φυσικη επαφη με το αλλο μελος ). Και αυτοι ομως που εχουν υπαρξει η ηδη ειναι, θα πρεπει να μπορουν να διαχωρισουν μεσα τους τον ρολο τους και ποτε τους αναλογει το δικαιωμα της αποφασης για κατι τετοιο και ποτε οχι.

    Ειναι επομενως το λιγοτερο διαστροφικο, κοινωνικα και ατομικα επικινδυνο το να οριζει καποιος τριτος ( ακομα και ο πατερας, σε αυτο το σταδιο ειναι τριτος ) την συνεχιση η την παυση της κυησης. Ειναι κατι το αρρωστημενα σιχαμενο.

    ---------- Post added at 04:35 ---------- Previous post was at 04:21 ----------

    Τα δικαιωματα σου, οπως και τα δικα μου και ολων, σταματανε οταν εμπλεκονται και αλλοι στη μεση και θιγονται τα δικα τους δικαιωματα.

    ΔΕΝ ειναι δικαιωμα σου να φυγεις απο μια σχεση και να αφησεις το παιδι χωρις πατερα.

    Ειναι καθηκον σου, τουλαχιστον νομικα, να του παρεχεις αυτα που πρεπει στο ελαχιστο δυνατο που οριζει ο νομος. Ηθικα, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

    Δεν γινεται να κρινεις το μελλον ενος παιδιου, ειτε αυτο ειναι εμβρυο ειτε οχι, συμφωνα με τα δικαιωματα τα οποια εχεις πλασει στο μυαλο σου και νομιζεις οτι μπορεις να τα ασκησεις.

    Εφοσον υπαρξει εγκυμοσυνη, δεν υπαρχει το εγινε κατα λαθος. Ποσο χρονων εισαι? 15? Συνειδητοποιεις αυτα που λες? Ακομα και στην περιπτωση λαθους, εκει φαινεται ο πραγματικος αφεντης και μαστερ και κυριαρχος και δεν ξερω τι αλλο. Αφεντης του εαυτου του και της συνειδησεως του. Γιατι αν δεν ειναι αυτο τοτε η αφεντια του ειναι για κλαματα. Οταν γινεται καποιο λαθος, καλεισαι να το διορθωσεις με την λιγοτερη δυνατη ζημια ως προς τους εμπλεκομενους. ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκομενους, καθως ενα τετοιο λαθος αφορα εσενα και την σκλαβα αμεσα υπευθυνους και αμεσα εμπλεκομενους.

    Πραγματικα, πρεπει να εισαι 15 χρονων.   Χωρις παρεξηγηση.  

    Δηθεν release απο εναν δηθεν αφεντη. Ενας αφεντης που χανει την δυναμη του και αναγκαζεται να δωσει release απο την υπαρξη ενος οργανισμου μικροτερου και απο το νυχι του μικρου του δακτυλου. Αλλα με δυναμη και εξουσια πανω του μεγαλυτερη απο οση ονειρευεται αυτος να αποκτησει σε δεκα ζωες μαζεμενες. Way to go   
     
  11. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Με έχει προβληματίσει κι εμένα το συγκεκριμένο thread. Οι περισσότεροι πιστεύουν οτι το γεγονός οτι μια εγκυμοσύνη προκύπτει κατά λάθος είναι ικανή συνθήκη ώστε να δώσει τέρμα μια έκτρωση. Η δική μου σκέψη είναι οτι τα ελληνικά δεδομένα και η νοοτροπία που υπάρχει στη χώρα μας δίνει ελαφρυντικά με ποικίλους τρόπους στους τερματισμούς εγκυμοσύνεων και θεωρείται η λύση στις απερισκεψίες πολλών.

    Λίγο αναφέρθηκαν επίσης τα ψυχολογικά (για να εξαιρέσουμε τα σωματικά) προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει μια γυναίκα είτε τερματίζοντας ή και συνεχίζοντας μια εγκυμοσύνη χωρίς να το επιθυμεί η ίδια. Επιπλέον, όσο ασφαλής και αν θεωρείται, μια έκτρωση μπορεί να αποβεί επιζήμια για το αναπαραγωγικό σύστημα μιας γυναίκας.

    Αυτό δε σημαίνει οτι τάσσομαι ενάντια στην έκτρωση, όμως έχοντας γνωρίσει νοοτροπίες άλλων χωρών έχω την εντύπωση οτι στην Ελλάδα είμαστε ιδιαίτερα απρόσεκτοι και ανώριμοι σε τέτοια θέματα (δεν είναι τυχαίο οτι ως χώρα έχουμε πολύ υψηλά ποσοστά εκτρώσεων άλλωστε).

    Συντάσσομαι με τον Soul_Tormentor στα παραπάνω και πιστεύω οτι μια τέτοια απόφαση δε πρέπει να παίρνεται απερίσκεπτα και οτι τα λάθη δυστυχώς πρέπει να προλαμβάνονται προκειμένου να μην πληρώνονται. Ταυτόχρονα όμως θεωρώ οτι καλό είναι να παίρνεται μια απόφαση από κοινού εφόσον αυτό είναι δυνατόν και οτι η γυναίκα ως κυοφορούσα έχει μεν το νομικό δικαίωμα της επιλογής, ηθικά δε οφείλει να αναλογιστεί τις σκέψεις και επιθυμίες του μέλλοντα πατέρα καθώς και αυτός έχει και θα έχει μερίδιο ευθύνης στη νέα ύπαρξη. Το άλλο δηλαδή φεμινιστικό άκρο μου φαίνεται εξίσου ακραίο με της σκέψεις που ειπώθηκαν παραπάνω και θέτουν τον κυριαρχικό αποκλειστικά υπέυθυνο για την απόφαση.

    Συμφωνώ με τον Arioch οτι η σκλαβιά δεν είναι κληρονομική και θα 'πρεπε κατά τη γνώμη μου να αποφεύγονται τέτοιου είδους συνειρμοί.

    Ένα ακραίο παράδειγμα θα μπορούσε να αποτελέσει μια γυναίκα στο άκρο του δυνατού ηλικιακού περιθωρίου για αναπαραγωγή η οποία επιθυμεί (γνωρίζοντας οτι είναι η τελευταία της πιθανώς ευκαιρία να έχει παιδιά) να κρατήσει το έμβρυο και ταυτόχρονα δεχτεί διαταγή να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Κατά πόσο ένας αφέντης είναι δίκαιος στερώντας της ένα τέτοιο δικαίωμα; Σε ποιο βαθμό ένας εκβιασμός του στυλ "Είτε το ρίχνεις, είτε release και δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη" είναι ηθικά σωστή; Σε ποιο βαθμό είναι γενικότερα σωστοί οι ψυχολογικοί εκβιασμοί τέτοιου είδους από πλευράς του κυριάρχου, ειδικά όταν πρόκειται για ένα θέμα τόσο σοβαρό;
     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Ούτως ή άλλως κάθε γυναίκα σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να είναι σε θέση να πει: "ΕΓΩ θα κάνω το τάδε.ΕΣΥ αν θες μένεις και το κάνουμε μαζί.Αν δεν θες, φεύγεις."

    ΑΝ δεν είναι σε αυτή την θέση, κανένας Κ δεν είναι υπεύθυνος για το ότι την εκβίασε παρά μόνο η ίδια που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα βασικά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να θέλει να γίνει γονιός ή να μην θέλει. Και θα έπρεπε να είναι σε θέση να αναλάβει την πλήρη ευθύνη αυτής του της απόφασης, όπως θα έπρεπε αυτή η απόφαση να γίνεται σεβαστή από το περιβάλλον του (με τον καλό ή με τον κακό τρόπο).

    Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι τον τελικό λόγο τον έχει η εγκυμονούσα.