Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Καμμια παρεξηγηση.Για να παρεξηγηθω με καποιον διαδικτυακα, θα επρεπε να συμβαινουν δυο τινα.Η να τον γνωριζα και να με γνωριζε προσωπικα,η να τον εκτιμουσα απο την ολη του παρουσια εδω μεσα και να μετρουσε η γνωμη του για μενα.
    Δεν συντρεχει κανενας απο τους δυο λογους.
    Και φυσικα εχω παψει προ πολλου να συνομιλω με αγχωδεις κατοχους της μιας και μοναδικης αληθειας,ειδικα οταν τα λογια τους αναδυουν μια οσμη φανατισμου του νεοφωτιστου,με μπολικη δοση ειρωνιας.Ειναι πια τοσο κουραστικο και ματαιο.Καλη συνεχεια,Βασανιστη Ψυχων..
     
  2. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Αγχωμενο σε βλεπω.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    @Soul Tormentor: Αν και συμφωνώ με τη θέση σου διαφωνώ πλήρως με το ύφος σου. Δε χρειάζεται να σκοτωνόμαστε κάθε φορά που διαφωνούμε, για όνομα δηλαδή.

    Και όλοι είδαμε τις τελευταίες μέρες που οδηγεί η ασυδοσία και η απώλεια μέτρου.
     
  4. skia

    skia Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    το θέμα τέθηκε προς ήρεμη συζήτηση. θα ήθελα να παρακαλέσω τα μέλη που ποστάρουν στο συγκεκριμένο νήμα,να αποφεύγουν εκφράσεις που θα μπορούσαν με τον άλφα ή βήτα τρόπο να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.
    Σ/σας ευχαριστώ πολύ , όπως ευχαριστώ που κατατέθετε και τις απόψεις Σ/σας.
     
  5. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Και εγω διαφωνω με το υφος πολλων γραφομενων, τι να κανουμε τωρα?

    Ο καθενας εχει ενα συγκεκριμενο υφος. Δεν μπορεις να του πεις του αλλου αλλαξε το υφος σου γιατι δεν μου αρεσει.

    Θα πρεπει η απαντηση να ειναι επι της ουσιας και συμφωνα με αυτα που πιστευει ο καθενας. Αν θελει να ασχοληθει ο οποιοσδηποτε με το υφος και οχι με την ουσια τοτε be my guest.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Ωραία, τότε να αρχίσουμε τα γαμωσταυρίδια τότε.

    Το "είσαι 15 χρονών" ή "Τοχεις χασει τελειως." δεν είναι ύφος, είναι ευθείες προσβολές. Ηρέμησε λίγο, δεν είσαι μόνος σου εδώ.
     
  7. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Εστω. Ευθειες προσβολες.

    Αναρωτιεμαι ποσες και ποσους προσεβαλαν οταν εγραψαν πως "η εγκυμοσυνη ειναι απλα μια κατασταση και θα πρεπει να την διαχειριστη ο αφεντης" η το "δεν θες να κανεις εκτρωση? release και απο εδω παν και αλλοι".

    Αλλα οχι, αυτα δεν αφορουν ιντριγκες και φαγωμαρα μεταξυ των χρηστων, ειναι απλα αποψεις ε?

    Ωραια κριση  
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Αυτό είναι θέση και αν δεν μπορείς να το διαχωρίσεις από την ευθεία προσβολή δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Μπορείς να διαφωνείς με μια θέση (πχ κι εγώ διαφωνώ με το παραπάνω) αλλά αυτό δε σου δίνει δικαίωμα να προσβάλλεις αυτόν που την έχει.
    Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
    Βγάλ' τη σκούφια σου και βάρα μας.
     
  9. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Εχμ, ενώ πρόβαλλες τόσο ωραίο συλλογισμό πρωτύτερα εδώ σε βρίσκω λίγο άδικο..
     
  10. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Μα η θεση ειναι προσβλητικη εξαρχης. Τι να διαχωρισω?

    Πρεπει δηλαδη να μου βρισει τη μανα για να με προσβαλει? Μονο ετσι ειναι για σενα η προσβολη δηλαδη? Θεωρεις οτι για να προσβληθεις πρεπει να λεχθει και το ονομα σου? Λιγακι εγωκεντρικο δεν ειναι αυτο?

    Δεν σου φτανει που δεν σεβεται την υπαρξη ζωης και την εντασσει στα πλαισια ενος διεστραμενου παιχνιδιου μεταξυ δυο ενηλικων? Τι αλλο να πει δηλαδη? Οτι θα κατουργησει σε κανα ταφο?

    ( την εννοια του διεστραμενου δεν την παραθετω ως κατι το κακο, απλη αναφορα κανω. )

    Εχει. Δεν θα κατσω να αναλυσω το γιατι και το πως γιατι θα παρεκτραπουμε, πραγμα που εχει ηδη γινει. Αν θες μεσω pm μπορουμε να συνεχισουμε, αν και με τοσα λιγα που επιτρεπονται δεν θα βγει ουτε και εκει ακρη.

    Σε προσεβαλα και εσενα? Αν ειναι να ξερω ποιους να βαρεσω  
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Αντιθέτως, θεωρώ εγωκεντρικό το να προσβάλλεσαι από μια άποψη λες και το σύμπαν περιστρέφεται γύρω σου. Και στην τελική τελική είναι δικαίωμά σου να θεωρείς την παραπάνω -ή οποιαδήποτε θέση- βλακώδη. Δεν είναι δικαίωμά σου να την ανακοινώνεις προσβλητικά. Το ότι εγώ είμαι άθεος δε σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα να μπω σε μια εκκλησία να πω "σας γ*** την Παναγία, θρήσκα σκουλίκια".
    Οι παραπάνω υποστήριξαν ότι στα πλαίσια του BDSM ο Master έχει δικαίωμα από τη σκλάβα του να ρίξει το έμβρυο. Ωστόσο αν ονομάζεις το BDSM "διεστραμενο παιχνιδι μεταξυ δυο ενηλικων" (και φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς τη λέξη διεστραμμένο με την κακή της -ακόμα και για ένα perv- έννοια) τότε μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος forum.
     
  12. Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Προσβαλλομαι για τον ακριβως αντιθετο λογο.

    Δεν νομιζω οτι το συμπαν περιστρεφεται γυρω μου αλλα ακομα και να το νομιζα θα ημουν εντελως βλακας.

    Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να θεωρησω προσβλητικο κατι που δεν αφορα αμεσα εμενα. Δεν ειμαστε μονοι μας στην κοινωνια και τα πραγματα που μας επηρεαζουν απο τους αλλους ειναι πολλα περισσοτερα απο αυτα που ενδεχομενως θα θελαμε.

    Επομενως, δεν ειναι δυνατον να περιμενω καποιος να πει το ονομα μου για να προσβληθω, ειδικα σε μια τετοια περιπτωση.

    Οσο για το θεμα με τον αθεο και την Εκκλησια, εξισου πολυπλοκο θεμα. Αυτοι ειχαν μεγιστο θρασος να σε προσηλυτισουν πριν αποκτησεις συνειδηση των επιλογων σου. Δεν δικαιολογει βεβαια η συγκεκριμενη πραξη, το ενδεχομενο εκδικησης απο εσενα, αλλα οσο δεν εχεις εσυ το δικαιωμα να βλαστημησεις αυτα που πιστευουν αυτοι αλλο τοσο δεν ειχαν και δεν εχουν το δικαιωμα αυτοι να προσηλυτιζουν τα νεογνα και να σκοτωνουν για δισκοποτηρα και κομματια ξυλο σε σχημα σταυρου κ.ο.κ.


    Ακριβως εδω ειναι το λαθος. "Στα πλασια του BDSM". Πες μου εσυ ποιος master εμπλεκει εν αγνοια του ενα εμβρυο στο παιχνιδι του BDSM. Και κατα ποσο αυτος, ειναι Master εφοσον το κανει αυτο.

    Δεν χρησιμοποιω την λεξη διεστραμενο με την κακη εννοια. Και το BDSM οπως και πολλα αλλα, ειναι διεστραμενο παιχνιδι μεταξυ ενηλικων. Και παλι καλα που ειναι δηλαδη. Και αυτο γιατι η διαστροφη ειναι κατι το ωραιο και απολαυστικο, για αυτους που βρισκονται αμιγως μεσα σε αυτην την φαση την δεδομενη στιγμη η περιοδο του παιχνιδιου. ( ειτε για 5 λεπτα ειτε για ολη τους την ζωη. ) Για αυτα τα ατομα, που μεσα σε αυτα ειμαι και εγω και ειμαι μερος και πολλων αλλων δραστηριοτητων που σε εναν "νορμαλ" ανθρωπο θα γυριζανε τα ματια του αν τα μαθαινε, η λεξη διεστραμενος ειναι απολυτως σωστη, θεμιτη, και ακομα ακομα απαραιτητη προυποθεση για να υπαρξει ενα ανωτερο συναισθημα ψυχοσωματικο που θα διαφοροποιησει αυτου του ειδους την επαφη απο την "συνηθισμενη".

    Για το εμβρυο ομως, η λεξη αυτη παιρνει την χειροτερη της μορφη, οπως και για την σημαντικοτητα της μητροτητας και της πατροτητας που απορρεουν απο την μετεπειτα κατασταση της εγκυμοσυνης και της γεννας.