Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπότες ή γόβες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος gh_kai_ydwr, στις 15 Φεβρουαρίου 2006.

?

Μπότες ή γόβες;

Poll closed 25 Φεβρουαρίου 2006.
  1. Μπότες

    0 vote(s)
    0,0%
  2. Γόβες

    0 vote(s)
    0,0%
  3. Δεν έχει σημασία, τα παπούτσια δεν κάνουν την Αφέντρα

    0 vote(s)
    0,0%
  1. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;


    Εγω ψηφιζω στηθος!!!  
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Γόβες...
    Αν ξέρει ποιές της πηγαίνουν, πώς τις φορούν, αν είναι άψογα συντηρημένες (ή καινούργιες), αν μπορεί να τις περπατήσει και φυσικά, τουλάχιστον, με τι κάλτσες τις συνδυάζει (άντε και καλσόν με τα χίλια ζόρια).
    Γόβες είναι τα παπούτσια που δεν ειναι ανοιχτά μπροστά (peep toe), δεν δένουν με λουρακι πίσω (ξώφτερνα), έχουν κανονική σόλα και όχι πλατφόρμα, δεν είναι τετράγωνες μπροστά και φοριούνται πάντα με καλτσες, ναι και με 40 βαθμούς υπό σκιάν. Υπαρχουν και άλλες προϋποθέσεις, αλλά δεν είμαστε και φροντιστήριο εδώ. Είναι το γυναικείο παπούτσι που ξεχωρίζει τις γυναίκες από τα λοιπά θήλεα, από τις απαιτήσεις που προϋποθέτει το φόρεμά τους.
    Με τις μπότες είναι σχετικά πιο εύκολα, αρκεί να είναι μπότες, να είναι από δέρμα, να μην είναι διώροφες και να προσθέτουν και όχι να αφαιρουν θηλυκότητα. Και άλλα πολλά...
    Αν σας φαίνονται δύσκολα, είναι γιατί είναι...
    Μόνον δύο γυναικες εχω βρει που ξέρουν τους κώδικες και τους τηρούν...
    Τα υπόλοιπα, θήλεα απλώς εστίν...!
     
  3. Απάντηση: Μπότες ή γόβες;


    Απαπαπαπά... πολύ αυστηρό σε βρίσκω Άουη μου!

    Παρόλ'αυτά, δεν έχεις άδικο... είναι κρίμα να καταστρέφονται υποδήματα που μοιάζουν με έργα τέχνης λόγω κακού βαδίσματος ή περίεργης κατασκευής ποδιού, όπως και ποδαράκια που μοιάζουν σε έργα τέχνης, λόγω κακών υποδημάτων...

    Εγώ δυστυχώς, δεν το 'χω... κι έτσι έμαθα να περπατώ ξυπόλητη  
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Θα συμφωνήσω και με τους δυό σας και να συμπληρώσω οτι αν έχεις συνηθίσει να φοράς χαμηλοτάκουνα ή μπαλαρίνες....δύσκολη η ισορροπία μετά σε γόβες!
    Τυχερές οι γυναίκες του '60 που φορούσαν αποκλειστικά γόβες....
     
  5. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Άσχετα αν καταστρέψανε τένοντες, μέση και αρθώσεις;

    Μου θυμίζεις έναν ηλικιωμένο που πιστεύει πως χάλασαν οι γυναίκες και δεν είναι πλέον νοικοκυρές γιατί χρησιμοποιούν πλυντήριο πχ. Τις χάλασε η τεχνολογία, ενώ αυτόν τον έκανε καλύτερο.

    Άραγε οι άντρες που φοράνε ετοιματζίδικα κοστούμια κι ετοιματζίδικα υποκάμισα, χωρίς μανικετόκουμπα και χωρίς βαμβακερό μυξομάντιλο στην τσέπη τι είναι;
     
  6. 1969 female

    1969 female New Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

      :xyxwave:Γοβες παντα.Απο 12ποντους και ανω...Μην φανταστειτε μια σκλαβα που στερειτε υψους!!!!!Πανω σε αυτες νοιωθω οτι υπερεχω ξεκαθαρα!!!Αααα και εκτος αυτου το λικνισμα των γοφων ειναι ακρως ερεθιστικο....το βαδισμα απλα σαγηνευτικο..   
     
  7. alexzeld

    alexzeld New Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    μποτες στο κρεβατι...γοβες εκτος σπιτιου...γυμνες πατουσιτσες μεσα στο σπιτι....ετοιμες να χαιδεψουν και να πηδηξουν το κωλαρακι του αρσενικου χαλιού...
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Τσου! Αν μια γυναίκα (το ίδιο ισχύει και για τα σερνικά) ξέρει να περπατάει, που σημαίνει πως έχει στοιχειωδώς κάνει γυμναστική μέχρι τιην Γ Γυμνασίου, μπορεί να φορέσει οτιδήποτε, άσχετα αν δεν είναι του γούστου της. Αλλιώς σημαίνει πως δεν έχει σχέση με το κορμί της και άρα η θηλυκότητά της πάει περἰπατο, εμένα τουλάχιστον δεν μου λέει και πολλά. Και να μην ακούσω υπερβολές του στυλ "..δεν είμαστε και στη πασαρέλα", τα μοντέλα υιοθετούν ένα τρόπο βαδίσματος εν είδει "γερακίνας με τα βραχιόλια της" μόνο και μόνο για να κουνάνε την πραμάτεια τους (ρούχα).
    Όσον αφορά στο βάδισμα αποτυπώνει απόλυτα την κατάσταση όλου του σώματος (από το πόδι στη μέση και στο σώμα στο σύνολό του).
    Όλοι έχουμε δει χοντρές γυναίκες με καταπληκτικό βάδισμα και κίνηση, όπως και αδύνατες που απλά στέκονται σαν κρεμάστρες και περπατάνε σαν πεζοναύτες.

    Λάθος αγαπητή, η προσκόλληση στην πρώτη ανάγνωση μάλλον σε αποπροσανατόλισε.
    Διευκρινίζω λοιπόν πως απάντησα στο ερώτημα γόβες ή μπότες. Μια γυναίκα που ξέρει να βαδίζει, αναδείχνεται και ξεχωρίζει άσχετα αν φοράει αθλητικά, άρβυλα, πασούμια ή ξυλοπάπουτσα ή ακόμα και ξυπόλητη. Δεν είμαι ρετρολάγνος αγαπητή.
    Και φυσικά δεν είναι σωστό μα και πρέπον μια γυναίκα να φοράει γόβες όλη μέρα, ούτε καν κάθε μέρα. Απλά όταν τις φοράει να ξέρει να τις φοράει και να μην την φοράνε οι γόβες.
    Τα παραπάνω απαντούν, σαφώς πλην εμμέσως, και στο ερώτημά σου για τους άντρες με ραφτά κοστούμια πουκάμισα και μανικετόκουμπα. Η τραγική πλειοψηφία που τα φοράει σήμερα δείχνουν κρεμάστρες που τους πέταξαν κάποια ρούχα πάνω τους, αρκετοί μάλιστα από αυτούς που ράβονται το κάνουν για λόγους όχι γούστου, αλλά πάχους κλπ. Πάντα βέβαια υπάρχουν και οι ολίγοι και εκλεκτοί, αλλά είναι ελάχιστοι στις ηλικίες κάτω από τα 40 και σχετικά λίγοι πανω από τα 40. Πάντα έτσι ήταν άλλωστε.
    Και για να καταλήξω η εμφάνιση του καθενός είναι θέμα προσωπικής αισθητικής (γούστου θα λέγαμε)! Φυσικά και δεν είναι θέμα χρημάτων! Είναι θέμα αντίληψης και γνώσης του κορμιού μας.

    ΥΓ: Οι πιο κακοντυμένες επιτηδευμένες αρσενικές κρεμάστρες είναι αυτοί που τους ντύνει συνήθως η γυναίκα τους ...που ξέρει και που η ίδια σιχαίνεται τον ντολμά που παντρεύτηκε και προσπαθεί να τον κάνει άνθρωπο, όντας η ίδια κατα 99% μπάζο από γούστο γι' αυτό άλλωστε και είναι μαζί. Ενώ ο δύσμοιρος ντολμάς χάνει και την όποια αυθεντικότητά του ως ντολμάς και καταντάει βιομηχανικός κεφτές. Αντίθετα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό που διακριτικά παρεμβαίνουν στο ντύσιμο της καλής τους παράγουν θεαματικά αποτελέσματα απλά και μόνον επειδή την γουστάρουν και την νιώθουν και όχι μόνο επειδή έχουν ένα κάποιο γούστο.

    ---------- Post added at 02:58 ---------- Previous post was at 02:56 ----------

    Επί του προκειμένου δεν είμαι αυστηρός. Απλά μια κακή εικόνα με χαλάει...
    Ενώ η αυτογνωσία, την οποία με περίσσεια διαθέτεις, με κάνει να χαμογελώ.
     
    Last edited: 27 Ιανουαρίου 2011
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Τι είναι αυτά που γράφεις γλυκιά Σαλονικιά μου; Σκλάβα και να θέλεις να υπερέχεις;    
     
    Last edited: 27 Ιανουαρίου 2011
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    Μπότες, σπιρούνια και καυτές σέλες, όχι γόβες, πιρούνια και σαρδέλες!
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

    μπότες ιππασίας ...
     
  12. 1969 female

    1969 female New Member

    Απάντηση: Μπότες ή γόβες;

      :xyxwave:Kαλησπερα Master Perri..ταπεινη κι αυτη οπως κι εγω τον χαιρετισμο μου εννοω.... Σκλαβα ειμαι!!!!Αλλα πανω σε αυτες νοιωθω δυνατη...  :xyxwave:Τροπος του λεγειν:rollinglaugh: :rollinglaugh:αααα!!!!Αυτο ισχυει μονο οταν κυκλοφορω μονη μου...χαχαχαχα!!!!!!!!!!Πιστεψε με κυκλοφορω πολυ καιρο ολομοναχη..Καλο βραδυ Κυριε...απο την πανεμορφη θεσσαλονικη..