Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 26 Ιανουαρίου 2011.

  1. wild_rose

    wild_rose New Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Για μενα επικυνδινος ειναι ο καθε οργανισμος που αναπνεει..Ο οποιοσδηποτε μπορει να γινει δολοφονος οταν ξεπεραστουν τα ορια του..Σε μια σχεση ομως bdsm θα ηταν χαζος καποιος που θυμωνει ευκολα και χανει τον ελεγχο να συμμετεχει.. Ο σαδιστης παντα πρεπει να προσεχει αν οχι για την ζωη του αλλου εστω για τη δικια του ελευθερια..Αυτα απο μενα και τα ειπα και ξεσπασα γιατι πολλοι το παιζουν ΑΦΕΝΤΕΣ αλλα με το παραμικρο τσαντιζονται και δεν βοηθουν και τους αλλους να καταλαβουν κι ετσι απο ΑΦΕΝΤΕΣ μετατρεπονται σε αφενταδες του κωλου..
     
  2. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    ο σαδομαζοχισμος αυτός καθαυτός δεν ειναι εξουσιαστική σχεση. Το πολύ να ειναι προσομοίωση εξουσιαστικης σχεσης. κι αυτό μονο αν συνοδευεται απο master/slave roleplay.
     
  3. aricC

    aricC New Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    μπορει ενας οδηγος της formula1 να τρεξει με 150 στην πατησιων? η απαντηση ειναι : Ναι,οπως επισης ομως,και ενας μη οδηγος formula1 μπορει να τρεξει με 150 στην πατησιων.. πολλοι ανθρωποι μπορουν να γινουν δολοφονοι υπο συνθηκες,σαδιστες και μη...γιατι ο σαδιστης δλδ να εχει περισοτερες πιθανοτητες?
     
  4. sw

    sw

    ...δολοφονος δεν μπορει να γινει ...εκτος κι αν εχει δολο!




    Γι:glasses:ργος
     
  5. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    (Θέμα που έχει ενδιαφέρον και όμως αντιμετωπίζεται με χλευασμό και ειρωνεία! Ποιός ο λόγος 

    Ναι, μπορεί να είναι επικίνδυνος* ο σαδιστής

    Μερικά στοιχεία

    Α. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα που προκείπτουν από στοιχεία που συλλέγησαν από το FBI, και αφορούν ακραίες μορφές σεξουαλικού σαδισμού (Dietz et al, 1990). Βρέθηκε ότι η πλειονότητα ήταν λευκοί, σχεδόν οι μισοί ήταν έγγαμοι, το 43% είχαν ιστορικό ομοφυλόφιλης εμπειρίας, στο 20% συνυπήρχε άλλη διαστροφή, σχεδόν οι μισοί είχαν γονείς με διαταραγμένες σχέσεις ή διαζύγιο, το 23% ανέφερε σωματική και το 20% σεξουαλική κακοποίηση κατά την παιδική ηλικία. Πολλοί από αυτούς είχαν την τάση να οδηγούν με το αυτοκίνητό τους χωρίς εμφανή σκοπό. Επίσης, είχαν την τάση να μετατρέπουν το αυτοκίνητό τους ώστε να μοιάζει με αυτοκίνητο της αστυνομίας. Σχεδόν όλοι είχαν προσχεδιάσει το έγκλημα. Η κατακράτηση του θύματος για πάνω από 24 ώρες ήταν συνήθης και συνδιαζόταν με δέσιμο, κάλυψη των ματιών ή απειλή με όπλο. Η σεξουαλική δραστηριότητα περιελάμβανε δέσιμο, πρωκτική και στοματική πράξη, και εισαγωγή ξένων σωμάτων. Το 73% των θυμάτων θανατώνονταν. Περισσότεροι από τους μισούς δράστες κατέγραφαν τη δραστηριότητά τους σε ημερολόγια ή σε κασσετόφωνο, βιντεοταινία, φωτογραφίες, και σκίτσα. Το 40% κρατούσαν στην κατοχή τους ένα αντικείμενο του θύματος.

    Ο αντίλογος

    Οι Gratzer & Bradford (1995), συγκρίνοντας σαδιστές και μη-σαδιστές σεξουαλικούς παραπτωματίες αμφισβήτησαν τα συμπεράσματα των Dietz et al(1990), θεωρώντας μη αντιπροσωπευτικό το δείγμα από το FBI.

    Β. Οι περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι μόνο 5-10% των βιαστών πληρούν τα κριτήρια για σεξουαλικό σαδισμό, σύμφωνα με το DSM-III-R (American Psychiatric Association, 1987) (Abel et al, 1988), ενώ υπάρχουν κάποιες που ανεβάζουν το ποσοστό σε 45% (Fedora et al, 1992).

    *Πέρα από τα όσα παρουσιάζονται στο internet, η προσωπική μου άποψη είναι πως, ο κάθε άνθρωπος που δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του σε μια σεξουαλική δραστηριότητα που εμπεριέχει με οποιονδήποτε τρόπο "κακοποίηση", (ή δεν γνωρίζει το πως) είναι εν δυνάμει επικίνδυνος.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?



    Το θέμα, έτσι όπως τέθηκε και από το πρόσωπο που τέθηκε, είναι μιά ανοησία και μισή. Και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να δοθούν σοβαρές απαντήσεις σ' ένα κοριτσάκι που έχει μπερδέψει το bdsm κι αυτό εδώ το φόρουμ με παιδική χαρά στην οποία έρχεται γιά να χαχανίσει κάθε τόσο, κοροϊδεύοντας τα άλλα παιδάκια γιά τα νοσηρά τους γούστα. Σ' ένα κοριτσάκι που ούτε έχει καταλάβει, ούτε θέλει, ούτε και πρόκειται να καταλάβει τί γίνεται και τί συζητιέται εδώ, και που καλά θα κάνει να σηκωθεί να φύγει, γιατί μόνο κακό μπορεί να πάθει (γιά να μην αναφέρω βέβαια, το κακό που κάνει)...


    Όσο γιά τα παραπάνω "μερικά στοιχεία", δεν λένε απολύτως τίποτε βέβαια, πράγμα που είναι ηλίου φαεινότερο εάν τα διαβάσει κιόλας κάποιος, και δεν αρκεστεί στο copy-paste... Δεν λένε τίποτε, γιά δύο λόγους: Πρώτον, στοιχεία που προέρχονται από την database μιάς αστυνομικής δύναμης, παρασάγκας απέχουν βεβαίως, από το να μπορούν να θεωρηθούν επιστημονικά... Δεύτερο (και κυριότερο), τί σχέση έχουν οι "ακραίοι σεξουαλικοί σαδιστές" του FBI που "προσχεδιάζουν τα εγκλήματά τους" και που κατά 73% θανατώνουν τα θύματά τους (!!!), με το bdsm γιά το οποίο συζητάμε εμείς εδώ; Τί σχέση έχουν με το συναινετικό σαδομαζοχισμό, οι θύτες, τα θύματα και οι θάνατοι;

     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Θα συμφωνήσω.Εδώ μιλάμε και εφαρμόζουμε συναινετικό bdsm.
    Για να τραυματισθεί σοβαρά καποιος θα πρεπει ο σαδιστής κυρίαρχος-αφού σε αυτόν αναφερόμαστε-να είναι ή αδαής ή στην σπάνια περίπτωση σχιζοφρενής.Και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις θανατου γιατί μου ακούγεται πολύ μακρινό.
     
  8. Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?


             

    Όσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει και ένας μαζοχιστής αντίστοιχα όταν δεν έχει σώας τας φρένας... 
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    θα συμφωνήσω με τον MindMaster απόλυτα .

    @ Seduction αναφέρεσαι σε παραφιλική σεξουαλική συμπεριφορά και serial killers. Δεν νομίζω ότι σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι σαδιστές του BDSM ούτε η ονομασία αυτής της κατηγορίας ανθρώπων είναι γενικά και αόριστα.."σαδιστές" όπως το διατύπωση η SlaveRose.
    (Καλό είναι να βάζεις και μία πηγή αυτού που έχεις γράψει)
    ΠΑΡΑΦΙΛΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ | ΙΑΤΩΡ "ο γιατρός,θεραπευτής"

    @ James_Bondage
    Έχεις δίκιο. Θεώρησα δεδομένο ότι αναφερόμαστε σε BDSM σχέσεις αφού είμαστε σε ένα BDSM φόρουμ.
     
  10. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Οποιος βλέπει την κατάθεση του κάθε post ως απάντηση στο "κοριτσάκι" και όχι στο ερώτημα, μπορεί καλλιστα να μην τοποθετηθεί! Τόσο απλά

    Προσπερνάω το ύφος σου και μένω στο παραπάνω

    Θα σου δώσω δύο παραδείγματα, απλά, για να τα καταλάβεις και φυσικά για να συμμετέχουν όσοι-ες θέλουν στη συζήτηση.

    1. Κάποιος που στα εφηβικά του χρόνια βασανίζει και κακοποιεί γατάκια, σκυλάκια, κουνελάκια κλπ, μεγαλώνοντας χάνει τον έλεγχο και σκεπτόμενος ότι πολύ θα του άρεσε να κάνει το ίδιο σε ανθρώπους, ανακαλύπτει το bdsm και εισέρχεται σε αυτό, πίσω από το προσωπείο του κυρίαρχου ή του σαδιστή και τον συναινετικό σαδομαζοχισμό

    2. Κάποιος μισογύνης σε βαθμό που μπορεί να θεωρηθεί μη ελεγχόμενος, επίσης ανακαλύπτει το bdsm και εισχωρεί σε αυτό με την μάσκα του κυρίαρχου ή του σαδιστή και τον συναινετικό σαδομαζοχισμό.

    Θεωρείς (εσύ ή οποιοδήποτε άλλο μέλος) ότι οι παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι επικίνδυνες ή μπορείς (εσύ ή οποιοδήποτε άλλο μέλος) να αποκλείσεις την ύπαρξη τους στον χώρο;

    Μπορούμε λοιπόν να μιλάμε για έστω εν δυνάμει θύτες και θύματα ή όχι;
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διάφορα μέσα και με το ιντερνετ έχουν κάνει την τύχη τους. Επίσης χρησιμοποιούν εργασιακές αγγελίες. Θα έστεκε ένα νήμα με μία ερώτηση διατυπωμένη ως εξής: " Μπορεί ο εργοδότης να είναι φονιάς? " , "Μπορεί η αγγελία να είναι ψεύτικη?" , Μπορεί ο σύντροφός μου να θέλει να με τεμαχίσει και να μην το ξέρω? "

    Ε ναι. Μπορεί. Όσο μπορούν αυτά άλλο τόσο μπορεί και ενας σαδιστής Κυρίαρχος.

    Όλοι οι χώροι είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι και κάθε γνωριμία που κάνουμε είναι εν δυνάμει επικίνδυνη.

    Η Slaveroze αν κατάλαβα καλά ρώτησε αν μπορεί ένας σαδιστής να έχει αυτοκυριαρχία , αν ξέρει τα όρια του και αν θα έφτανε στον φόνο. Προσπαθούμε να της εξηγήσουμε ότι αυτά τα τρία δεν σχετίζονται με τον σαδισμό αλλά με τον άνθρωπο.
     
  12. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Η πηγή είναι αυτή και αναφέρεται σε σεξουαλικό σαδισμό

    Eχουμε ξεφύγει από αυτό που ρώτησε η slaveroze. Σωστή η τοποθέτηση σου, αλλά οι πιθανότητες να υπάρξει κίνδυνος σωματικής βλάβης, κατά την ερωτική πράξη, είναι μεγαλύτερες όταν κάποιος συμμετέχει σε αυτή, χρησιμοποιώντας βία, πόνο και κακοποίηση. Αυτό απλά καταθέτω