Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόσφυγες...μία αλήθεια...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος assassina, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Πρόσφυγες...μία αλήθεια...

    Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτό που έκαναν οι λαθρομετανάστες δεν είναι καν κατάληψη, είναι εισβολή ξένων σε δημόσιο κτίριο μια άλλης χώρας, σήμερα ήταν άοπλοι, αύριο μπορεί να είναι οπλισμένοι. Αν εισβάλαμε εμείς σε ένα δημόσιο κτίριο του Πακιστάν, Αβγανιστάν κ.λ.π θα μας είχαν κρεμάσει στην κεντρική πλατεία τους και καλά θα μας κάνανε.

    Και έχουμε τον λαθρομετανάστη να μας λέει ότι θα αγωνιστεί μέχρι θανάτου για τα δικαιώματά του, ποια δικαιώματά σου ρε ; Εσύ τα δικά μου τα δικαιώματα τα σκέφτηκες όταν μπήκες στην χώρα μου παράνομα; Τα δικαιώματά σου να τα απαιτήσεις από την χώρα σου που σου τα καταπατεί και όχι από εμας, αλλά εκεί δεν έχεις τα άντερα να το κάνεις και ήρθες εδώ ακάλεστος να πουλήσεις τσαμπουκά.

    Αχ βρε Έλληνα, που πήγε η περηφάνια σου; Σου πιάνουν τον κώλο και λες και ευχαριστώ.
     
    Last edited: 26 Ιανουαρίου 2011
  2. vautrin

    vautrin Contributor

    Ελευθεροτυπία, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

    Στον αέρα, ο κανονισμός «Δουβλίνο ΙΙ»

    Στον αέρα βρίσκεται, από προχθές, ο Κανονισμός «Δουβλίνο ΙΙ», με τον οποίο προβλέπεται η επαναπροώθηση αιτούντων άσυλο στη χώρα εισόδου τους στην Ευρώπη, ύστερα από καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδας και του Βελγίου, στην περίπτωση ενός Αφγανού υπηκόου που, μέσω Ιράν και Τουρκίας, είχε περάσει από την Ελλάδα, για να καταλήξει στο Βέλγιο, όπου και είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο.

    Μ' αφορμή την καταδίκη, η αρμόδια επίτροπος της Κομισιόν, Σεσίλια Μάλστρομ, κάλεσε ήδη τα 27 κράτη-μέλη της Ε.Ε., να εξετάσουν επειγόντως την τροποποίηση του σχετικού Κανονισμού ενώ ο πρόεδρος της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μεβλούτ Τσαβούζογλου, χαρακτήρισε τον Κανονισμό παρωχημένο και ως μη παρέχοντα εγγυήσεις για την ασφάλεια των αιτούτων άσυλο στην Ευρώπη.

    Η συμφωνία «Δουβλίνο ΙΙ» πρέπει να αλλάξει κι αυτό δεν αφορά μόνον την Ελλάδα και το Βέλγιο που καταδικάστηκαν, είπε ο πρόεδρος της Συνέλευσης του ΣτΕ.

    «Ο Κανονισμός βασίζεται στην εσφαλμένη παραδοχή ότι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη είναι ασφαλή και μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κύμα των προσφύγων που ζητούν άσυλο κι αυτό δεν είναι αλήθεια», κατέληξε.

    Με την τελεσίδικη απόφασή του το Δικαστήριο έκρινε ουσιαστικά ότι η Συμφωνία «Δουβλίνο ΙΙ» είναι αντίθετη με τις διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Η Ελλάδα καταδικάστηκε για παραβίαση του άρθρου 3 της Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο απαγορεύεται η απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, κυρίως για τις άθλιες συνθήκες κράτησης που επεφύλαξαν οι αρχές τον Αφγανό πρόσφυγα.

    Καταδικάστηκε, ακόμη, για παραβίαση του δικαιώματος προσφυγής σε μία δίκαιη και σύντομη δίκη καθώς και για το γεγονός ότι κρίθηκε ανεπαρκές το σύστημα παροχής ασύλου στη χώρα.

    Υποχρεώθηκε, από το Δικαστήριο, να καταβάλει στον προσφεύγοντα 1.000 ευρώ για ηθική βλάβη και 4.725 ευρώ για δικαστικά έξοδα.

    Με την ίδια απόφαση, το Βέλγιο καταδικάστηκε για παραβίαση του δικαιώματος στη ζωή, εξαιτίας του ότι, με την απόφασή του να απελάσει τον Αφγανό υπήκοο στην Καμπούλ, έθεσε τη σωματική του ακεραιότητα και τη ζωή του σε κίνδυνο, ενώ καταδικάστηκε ακόμη και για παραβίαση του δικαιώματος προσφυγής σε μία δίκαιη και σύντομη δίκη.

    Υποχρεώθηκε από το Δικαστήριο να καταβάλει 24.900 ευρώ για υλική ζημιά στον προσφεύγοντα και να πληρώσει και 7.350 ευρώ για έξοδα και δαπάνες.

    Ν. ΡΟΥΣΣΗΣ
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ποιά ειναι η εξευτελιστική Μεταχείριση των προσφύγων στην Ελλάδα ? (Για το Βέλγιο δεν ξέρω τι γινεται)

    Ίσως να υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά ?

    Κοτζάμ Νομική Σχολή έχουνε καταλάβει και την έχουνε κάνει Πανσιόν, ποιές είναι οι άθλιες συνθήκες τελικά.. Φορολογούμαστε για να χρησιμοποιούνε την Νομική οι λαθρομετανάστες ή οι φοιτητές ?

    Αν πάλι η Νομική δεν τηρέι τις προυποθέσεις και παραπονιούνται όλοι αυτοί περί "άθλιων συνθηκών", τότε να ευαισθητοποιηθούμε και να βγει ένα έκτακτο κονδύλι για να τους κλείσουμε σουίτες στο Hilton.

    Να αδειάσει και η Νομική και να γίνει και λίγο μάθημα εκεί μέσα.

    Όσο δεν γίνετε δημοψήφισμα, ή έστω να παρθούν σοβαρές υπευθυνες λύσεις κάθε μέρα θα έχουμε καταλήψεις και παρατράγουδα εις βάρος των ελλήνων φορολογουμένων και τώρα όπως βλέπουμε και των φοιτητών.
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Πρόσφυγες...μία αλήθεια...

    Το γεγονός ότι είναι εκτεθειμένοι σε κάθε παράνομη μεταχείριση ή στην μαφία και δεν τους διασφαλίζει κανείς την σωματική τους ακεραιότητα ,
    Το ότι τους έχουν κλεισμένους σε ένα λιμάνι και αναγκάζονται να ζούνε με αδέσποτα , Το ότι δουλειά μπορούν να βρουν μόνο σε κωλόμπαρα ή σε οικοδομές ή στο πεζοδρόμιο, ΤΟ γεγονός ότι μπορεί ο καθέ μπάτσος και ο κάθε εργοδότης και ο κάθε σπιτονοικοκύρης να τους εκμεταλλεύεται με όποιο τρόπο θέλει και δεν μπορούν ουσιαστικά να απευθυνθούν πουθενά,
    Το ότι δεν υπάρχει καμία σοβαρή αρμόδια αρχή να τους κατατοπίσει σοβαρά για το πως να κινηθούν νομικά, το ότι ο κάθε βλαμμένος υπάλληλος που μπέρδεψε ή έχασε τα χαρτιά τους ή δεν λαδώθηκε αρκετά μπορεί να τους αφαιρέσει την άδεια παραμονής, ή να κρατήσει τα χαρτιά τους για εξέταση επ΄άπειρον δεν είναι αρκετά για να θεωρηθούν καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων?

    Εδω βρε συ Κωνσταντίνε αν ένας μπάτσος ή ένας δικαστής ή ένας βουλευτής βιάσει μία ελληνίδα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ουσιαστικά . Το σύστημα βρωμάει απο παντού και αν θέλουν σε εξαφανίζουν σε χρόνο ρεκόρ. Δεν υπάρχει καμία αστυνόμευση, κανένας έλεγχος και καμία απολύτως νομική σταθερά για τους νόμιμους πολίτες. Πιστεύεις ότι αυτούς τους αφήνουν να την βγάλουν καθαρή τόσο εύκολα?
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Re: Πρόσφυγες...μία αλήθεια...

    Δεν πήρες θέση για την Κατάληψη της Νομικής. Να υποθέσω πως είναι αδιάφορο σαν γεγονός ??

    Τωρα πως μπορώ να συμφωνήσω εδώ. Ξέρεις πολλές μαφίες οι οποίες έχουν σαν στόχο τους λαθρομετανάστες ?? Εγώ πάντως αν ήμουνα μαφιόζος, οι λαθρομετανάστες δεν θα ήτανε στο target group μου. Γιατί ούτε λεφτά, ούτε κοσμήματα, ούτε αυτοκίνητα, ούτε τιμαλφή έχουνε για τα να κλέψω, και ακριβώς επειδή αυτά δεν τα έχουν, προσπαθούν να τα αποκτήσουν, και ο τρόπος είναι ένας, να δημιουργήσουν οι ίδιοι την δικιά τους μαφία. Πρόσεξε μιλάω για λαθρομετανάστες όχι για ξένους που εργάζονται νομιμα και έχουν χαρτιά, για να μην μπερδευόμαστε.

    Οι φίλοι μας Ευρωπαίοι Ιταλοί δεν τους δεχονται, Με το που σκάνε Ανκόνα, τους γυρνάνε πίσω και μάλιστα με έξοδα της Ελλάδας. Το ήξερες αυτό ? Εμεις όμως δεν τους γυρνάμε πίσω στην Τουρκία (η στην χώρα απο την οποία προέρχονται) Γιατί άραγε ?

    Δηλαδή τι δουλειά θα μπορούσανε να βρούνε ? Να τους βάλουμε στο Χημείο του Κράτους σαν Πυρηνικούς Επιστήμονες ?
    Αφού είναι αγράμματοι, χωρίς προσόντα, χωρίς παιδεία, χωρίς μόρφωση, χωρίς πτυχία, Εσύ αν έψαχνες να προσλάβεις έναν υπάλληλο που θα επρεπε να έχει τα Χ προσόντα για να ανταποκριθεί στην δουλειά του, θα επέλεγες έναν λαθρομεταναστη χωρίς κανένα προσόν και χωρίς να γνωρίζεις το Who is Who όσον αφορά το ποινικό του μητρώο και γενικά τα στοιχεία του, ρισκάρωντας την επιχείρησή σου μόνο και μόνο για να δώσεις δουλειά σε κάποιον λαθρομετανάστη ?
    καλά το ότι υπάρχει διαφθορά στο δημοσίο και γενικά το ήξερα. υπήρχε και πριν τους λαθρομετανάστες και θα υπάρχει και μετά.

    Το θέμα μας δεν είναι η διαφθορά στο δημόσιο όμως, αλλά το τι μέτρα θα πάρει το κράτος, ή τι κάνουν οι πολίτες για να "εκβιάσουν" το κράτος να πάρει επιτέλους μέτρα, γιατί μέχρι σημέρα το κράτος είναι θεατής, και οι Έλληνες πολίτες θύματα της απραγίας του.
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόσφυγες...μία αλήθεια...

    Όχι δεν είναι αδιάφορο. Αλλά πραγματικά αυτή τη στιγμή και η δική τους και η δική μας θέση είναι τόσο άθλια που δεν μπορώ να σχολιάσω το γεγονός. Πιθανόν στη θέση τους να έκανα το ίδιο.

    Δυστυχώς η μαφίες δεν κυνηγάνε αυτούς που έχουν μόνο, αλλά και αυτούς που θα πουλήσουν και τη μανα τους ή τα μέλη τους ή τον εαυτό τους για να τους φέρουν τα αντίστοιχα ποσά.
    Σε αυτό το αδιανόητα παρανοϊκό σύστημα γινόμαστε θύματα όλοι, πληρώνουμε τις συνέπειές όλοι και σαν στόχο του προφανώς και έχει να μαχόμαστε μεταξύ μας αντί να εστιάσουμε την προσοχή μας στους υπεύθυνους και στους τρόπους λύσης... Αυτό δεν δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι συνθήκες είναι απάνθρωπες και το κράτος μας γελοίο.

    Αν μη τι άλλο πληρώνω φόρους τους οποίους θα προτιμούσα να δω να γίνονται καταλύματα ή έξτρα αστυνόμευση ή υπαλληλική υποστήριξη για την παράνομη σύναξη των προσφύγων // μεταναστών παρά μερσεντές και 121ο οικόπεδο στο όνομα της ανιψιάς του κάθε γιωργάκη.

    Το γιατί έρχονται ενώ οι συνθήκες είναι τόσο άθλιες όμως είναι ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο. Το γιατί δεν επιστρέφουν απο μόνοι τους όταν εδώ πεινάνε σε τέτοιο βαθμό είναι εξίσου περίεργο. Κανένας δεν φεύγει από τη χώρα του αν μπορεί να επιβιώσει εκεί. Και όπως και να έχει όποιον κι αν ανάγκαζες να φτάσει να πεινάει στο βαθμό εκείνο που τρώει αδέσποτα, το σίγουρο είναι ότι τον οδηγείς, όχι στην κατάληψη, αλλά στον φόνο.

    Η λογική λέει ότι αφού δεν τους διώχνουμε (πράγμα το οποίο θα έπρεπε να κάνουμε με όσους δεν δικαιούνται άσυλο), ούτε τους απωθούμε πριν περάσουν τα σύνορα, θα έπρεπε να τους παρέχουμε ανθρώπινες συνθήκες και προστασία και περιορισμό τέτοιο ώστε να είμαστε ασφαλείς και οι υπόλοιποι.

    Δεν είναι όλοι αμόρφωτοι. Ούτε καν η πλειοψηφία τους. Φυσικά και δεν κατηγορώ τους εργοδότες που ΔΕΝ τους προσλαμβάνουν. Αυτό για να συμβεί θα έπρεπε να υποστηρίζεται απο το κράτος όπως συμβαίνει σε όλα τα δυτικά κράτη ή στην Κύπρο. Η πραγματικότητα όμως παραμένει πως κανένας μη-Ευρωπαίος δεν έχει ίση μεταχείριση επαγγελματικά στην Ελλάδα. Αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στους πολίτες ούτε μπορεί να αλλάξει από την καλή μας την καρδιά. Κάτι τέτοιο θα ήταν αφελές να το υποστηρίξει κάποιος.

    Σε αυτό το κομμάτι συμφωνούμε. Η διαφθορά όμως που παρεμβαίνει στις ζωές όλων μας απο κάπου υποστηρίζεται και αυτή και έχει γίνει σύστημα. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόσφυγες...μία αλήθεια...

    Το θέμα δεν είναι τι θα έκανες εσύ σαν λαθρομετανάστης. Σίγουρα θα κοίταγες πως να την βολέψεις, και πως να μην κοιμηθείς στον δρόμο.

    Το θέμα είναι πως επετρεψε το κράτος τέτοιες ενέργειες ? Και πως ακόμα δεν έχει επέμβει κάποιος αρμόδιος να τους βγάλει έξω. Με λίγα καταδικάζω προτίστως την ανυπαρξία του κράτους που επέτρεψε αυτό να συμβεί, και βάζω σε δεύτερη μοίρα την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου απο τους λαθρομετανάστες που όπως είπα, εκμεταλευόμενοι την κρατική ξευτίλα, κατέλαβαν την Νομική για να μην την βγάλουν στον δρόμο.
    Αρα με λίγα λόγια, εκτός από το να έχουν την δική τους μαφία, γίνονται μέλη μιας ήδη υπάρχουσας μαφίας που θα τους εκμεταλευτεί, αυτό όμως δεν τους απαλλάσει από τις παρανομίες γιατί ακόμα και ο τελευταίος τροχός της μαφίας, παλι σε παράνομες ενέργειες υποκύπτει.
    γενικά δεν διαφωνώ σε αυτά, περίπου αυτά είχα πει και σε προηγούμενα ποστς στο ίδιο νήμα, πως γιατί δηλαδή οι άλλες ευρωπαικές χώρες δεν τους δέχονται, και εμείς δεν τους γυρνάμε πίσω ?

    Με το δημοψίφισμα συμφωνείς σαν λύση στην απραξία τους κράτους για το λαθρομεταναστευτικό ?
     
  8. Uther και Κωνσταντίνε ζαλίστηκα...  

    Μία ερώτηση έχω να κάνω μόνο στον Uther:
    Πόσους από τους δύστυχους λαθρομετανάστες είσαι διατεθειμένος να φιλοξενήσεις σπίτι σου;
     
  9. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Πρόσφυγες...μία αλήθεια...

    Εγω ξερω πως φευγω μεταναστρια σε λιγο καιρο και θεωρω εαυτον κωλοφαρδο που μπορω να εγκατασταθω σε μια χωρα που θα με δεχτει σαν ανθρωπο και οχι σαν σκουπιδι. Στην χωρα που με γεννησε νιωθω ζητιανα, και στον ξενο τοπο υπαρχει τουλαχιστον ελπιδα για κατι καλυτερο. Σε καμμια περιπτωση βεβαια δεν συγκρινω την δικη μου κατασταση με την μοιρα των αλλοδαπων που παλευουν πρωτιστως για την επιβιωση τους και μετεπειτα για την ανεξαρτησια και αξιοπρεπεια τους.

    Η αληθεια ειναι πως η Ελλαδα νοσει βαρυτατα. Το φαινομενο των προσφυγων απο χωρες τριτοκοσμικες προς τις πιο ανεπτυγμενες ειναι θεμα ολης της δυσης και οχι μονο μιας χωρας. Οταν το δουμε συλλογικα και το αντιμετωπισουμε και ετσι, τοτε μονο θα βρουμε μια ακρη.
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόσφυγες...μία αλήθεια...

    Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε πιστεύω. Η ενστασή μου αφορούσε το σχόλιο σου περί συνθηκών. Οι οποίες κατά τη γνώμη μου είναι απάνθρωπες για όλους μας. Φυσικά συμφωνώ ότι το κράτος φέρει όλη την ευθύνη και θα έπρεπε ίσως να βρούμε τρόπους πλέον να τους αναγκάσουμε, αν όχι σε αποζημίωση, αν μη τι άλλο σε παραίτηση.

    Το δημοψήφισμα με τρομάζει για 2 λόγους.

    1ος: μέχρι το 2004 (πριν την κρίση) θυμάμαι τους έλληνες πολίτες να ξοδεύουν, να χρεώνονται σε κάρτες ασύστολα, να κυκλοφορούν με αμάξια υπερπολυτελείας , να χαλάνε χιλιάρικα σε σκυλάδικα, να γυρνάνε απο εδώ και απο εκεί να πείσουν γκόμενες να τους πάρουν πίπες τα σάββατα στη δανεισμένη μερσεντές και την δευτέρα να λένε βλακείες στον υπάλληλο που δεν τον πληρώνουν στην ώρα του.

    Παράλληλα θυμάμαι συμπολίτες μικροεπιχειρηματίες, να απολύουν καταρτισμένους υπαλλήλους για να πάρουν απόφοιτους ΙΕΚ με τις μισές ικανότητες, εφοριακούς να λαδώνονται, εξουθενωτικά ωράρια που επέβαλλαν τα ανώτερα κλιμάκια των διαφημιστικών, τους ελ. επαγγελματίες που δεν τους πλήρωναν και τους τα έπαιρναν απο παντου, τελωνειακούς με μισθο 120.000 για να σηκώνουν μία μπάρα, δημοσίους υπαλλήλους με μπόνους 40.000, υπαλλήλους του ΙΚΑ να κλέβουν ένσημα κτλ κτλ κλτ.

    Αυτά τα πράγματα υπήρχαν και τότε που υποτίθεται είχαμε λεφτά (δανεικά μεν αλλά ρευστό κυκλοφορούσε στην αγορά). Αυτά τα πράγματα τα επέβαλαν συμπολίτες μας που έτυχε ο μπαμπας τους να είναι υπεύθυνος αποθήκης σε κάποιο δημόσιο οργανισμό και ξαφνικά απέκτησε 3 εταιρίες στο όνομα του γιου και 5 σπίτια στο ονομα της κόρης.

    Παράλληλα τους θυμάμαι να ψηφίζουν τα 2 κόμματα και να έχουν το θράσος να λένε ότι αυτό αφορά την ιδεολογία και όχι την τσέπη τους. Να υμνούν τον Ανδρέα Παπανδρέου σαν ήρωα κ.ο.κ.

    Σε αυτούς θα βασίσεις τις πολιτικές αποφάσεις της χώρας μας?

    2ος: Το φιάσκο με το χρηματιστήριο το θυμάσαι? Εμένα μου φάνηκε αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του μέσου όρου IQ και του τρόπου διαχείρισης της οικονομίας που έχουμε μάθει να κάνουμε ως πολίτες.
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Πρόσφυγες...μία αλήθεια...

    Aγαπητέ Panic
    Aπαντάω στο #93

    Εν ολίγοις αγαπητέ Panic, κανέναν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω αρκετή λογική για να καταλάβω ότι αυτό που βιώνουν είναι απάνθρωπο και ότι ΕΦΟΣΟΝ μπαίνουν και ΔΕΝ είναι στο χέρι μου να τους διώξω, ΑΝ πεινάσουν σε φριχτό βαθμό, πιθανόν θα κάνουν ΕΜΕΝΑ (εσένα, όποιον βρούν) και όχι τους πολιτικούς μας το κυρίως πιάτο τους.

    φιλικά ....Η Uther
     
  12. Uther, στην ουσί αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι συμφωνούμε. Δεν ε΄πε κανείς ότι δεν είναι άθλιες οι συνθήκες που ζουν, ούτε ότι δεν έχει ευθύνες το ελληνικό κράτος και οι Έλληνες που τους εκμεταλλεύονται.

    Ωστόσο όσο έρχονται εδώ και όσο δεν τους στέλνουμε πίσω τόσο το πρόβλημα θα γιγαντόνεται.

    Ζητάνε να φύγουν από την Ελλάδα. Αλλά για να πάνε σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Ζητάνε δικαιώματα, δουλειά κλπ. Με το έτσι θέλω. Κι εγώ θέλω το τζόκερ αλλά δεν μου το δίνει ο καριόλης ο ΟΠΑΠ. Να πάνω να κατάληψη στην Πάντειο μήπως;

    Και μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι σύνορο για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχει περίπτωση να δεχτεί η ΕΕ να τους προωθήσουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη;

    Ναι το πρόβλημα είναι κοινωνικό και πολιτικό και όχι ρατσιστικό. Άρα δεν υπάρχει κόμπλεξ.
     
Thread Status:
Not open for further replies.