Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 26 Ιανουαρίου 2011.

  1. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    .... δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω θελω την φιλη μου την cob πισω τωρα !!!!

    αααα ειστε πολυ κακοι ανθρωποι ολοι σας , το φαγατε το κοριτσακι μου !!!

     
     
  2. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    sw τα "μαθήματα" και οι "υποδείξεις" αλλού. Εκεί που σε παίρνει. Απλά

    .....................

    Ας πάψουν οι φορουμικές "μαγκιές" του κώλου και η ανάλωση σε ανούσια posts! Δεν βοηθούν και δεν προσθέτουν τίποτα στο φόρουμ. Πόσο μάλλον οι νερόβραστου τύπου προσωπικές αντιπαραθέσεις.
     
  3. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    ...χα


    Γι:lol2:ργος
    ΥΓ ...συνθετα
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Η ερώτηση -ειδικά από κάποιον νέο στο χώρο- είναι πολύ σοβαρή και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δεχτεί τόση ειρωνεία. Ρωτάει η κοπέλα για να μάθει, δηλαδή οι υπόλοιποι γεννηθήκατε με το "manual" ανά χείρας;

    Slaverose αν πέσεις σε πραγματικό σαδιστή chances are ότι θα κινδυνεύσεις, είτε τον γνωρίσεις σε BDSM forum είτε σε σχολική εκδήλωση.

    Επίσης chances are ότι ένα πραγματικά επικίνδυνο σαδιστή (ο οποίος έχει θύματα στο ενεργητικό του) έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τον γνωρίσεις εκτός BDSM παρά εντός. Το γιατί αφήνεται ως άσκηση στον αναγνώστη, έχει να κάνει πάντως με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Δεν μ αφήνετε ν αγιάσω....
    Εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο δεν θα το έβρισκα άσκημο.
    Οι χαζομάρες που γράφονται τον τελευταίο καιρό, μόνο και μόνο για να γραφτούν, είναι προσβλητικές όχι μόνο προς την αισθητική αλλά και στη νοημοσύνη μας.

    Όσο για τους χλευασμούς και ειρωνείες εισηγούμαι να μην ρίχνουμε πέτρες στα σπίτια άλλων όταν ζούμε οι ίδιοι σε γυάλινο σπίτι.
    Γιατί εγώ έχω μνήμη ελέφαντα και με μεγάλη ευκολία θα μπορούσα να παραθέσω σωρεία χλευαστικών και ειρωνικών αλλά και προσβλητικών σχολίων που έγιναν όχι προς άσχετους, αλλά προς σοβαρά άτομα που απλά έτυχε να διαφωνούν με τη δική σου άποψη.
    Οπότε βρίσκω το λιγότερο υποκριτικό το "ντά" στο συγκεκριμένο νήμα, τόσο από σένα, όσο κι από τον Seduction στο χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο "σοβαρό" και καλά ερώτημα.

    @Arioch λυπάμαι αλλά δυσκολεύομαι να λάβω σοβαρά την κοροϊδία.
    Μπορώ να την καταπιώ μία, δύο, δέκα. Αν ο άλλος συνεχίζει με το "αθώο" "χαζούλικο" υφάκι να χώνεται όπου προλάβει με ανοησίες, γιατί μην μου πεις πως αν πραγματικά θεωρούσε πως θα την κόψει κάποιος κομματάκια, θα έκανε τόση προσπάθεια αυτοπροβολής κι αυτοδιαφήμησης για το πόσο τυχερός θα είναι εκείνος που θα την πάρει!

    Αν δηλαδή εκείνης της αρέσει να παίζει όπως λέει, εμείς πρέπει σώνει και καλά να απαντάμε σοβαρά?
    Όπως έγινε τον τελευταίο καιρό το φόρουμ μόνο με χιούμορ μπορεί κάποιος να το αντέξει. Για όσο αντέξει...
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Tο νήμα είναι μια ευκαιρία για όσους θέλουν να ασχοληθούν αλλά φοβούνται. Στο συγκεκριμένο άτομο προσάπτονται κατηγορίες για τις προθέσεις του που δεν μπορούμε να κόψουμε το χέρι μας ότι είναι σωστές. Εκτός αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι όλοι κινούμαστε σε συγκεκριμένα πλαίσια αναλυτικής ικανότητας.

    Εγώ απ'εξω, μια που δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά, βλέπω ότι για την slaveroze το BDSM μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο γιατί οι κακόβουλοι δεν λείπουν από κανέναν χώρο.

    Δεν βλέπω κάτι άλλο μεμπτό εκτός από κάποια που προσπαθεί να καταλάβει πράγματα ενώ έχει άλλα, πολύ σοβαρότερα θέματα να λύσει που αφορούν τον τρόπο που αντιλαμβάνεται , ταξινομεί και επεξεργάζεται πληροφορίες από το περιβάλλον της...

    Οι απαντήσεις σου σε χλευαστικό ύφος, μπορεί να χρησιμοποιηθούν από κακόβουλους και γι αυτό παρενέβην στη συζήτηση διευκρινίζοντας τα αυτονόητα.
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?


    Όχι, δεν μπορούμε "να κόψουμε το χέρι μας" γιά τις προθέσεις κανενός... Εάν όμως εμείς οι ίδιοι δεν υστερούμε σε αντίληψη, δυνατότητα ταξινόμησης και επεξεργασίας πληροφοριών και αναλυτική ικανότητα, μπορούμε να σχηματίσουμε μιάν αρκετά καλή εικόνα γιά το ποιές είναι αυτές οι προθέσεις, αντλώντας δεδομένα και συμπεράσματα από τις δημοσιεύσεις που κάνει κάποιος στο φόρουμ.

    Το αν το νήμα λοιπόν μπορεί να αποτελέσει αφορμή γιά μιάν εποικοδομητική συζήτηση και το ποιά είναι η οπτική της εσχάτως "Slave Rose" και παλαιότερα "cob" γιά το bdsm και το φόρουμ γενικώς, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα... Ως προς το τελευταίο άλλωστε, δεν είναι ανάγκη να διαθέτει κανείς, έστω και την ελάχιστη αναλυτική ικανότητα. Τα ξεκαθάρισε η ίδια γιά όσους δεν είχαν καταλάβει, σαφέστατα, χθες:

    Ας συγχωρηθεί λοιπόν σε κάποιους από εμάς, που δεν έχουμε καμμιά διάθεση ν' αφήσουμε αμαχητί ή αδιαμαρτύρητα το φόρουμ να εκφυλιστεί σε παιδότοπο γιά εγκεφαλικά ανήλικους (βλ. "το target group των θεμάτων μου είναι για άτομα 15-"), και το bdsm σε παιχνιδάκι κανενός...



     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Το οποίο ήταν ειρωνική απάντηση στην ειρωνική απάντηση του Soul Tormentor.
    Αυτό όσον αφορά τα "15-".

    Όπως και να έχει γεγονός παραμένει ότι έκανε μια σοβαρή ερώτηση και πήρε για απάντηση ειρωνίες. Ωστόσο αν το καλοσκεφτείς περισσότερο ειρωνικό είναι να μιλάμε για εγκεφαλικά ανήλικες όταν το φόρουμ είναι γεμάτο από ανεγκέφαλους ενήλικες.
     
  9. Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Δεν ηταν ειρωνικη η απαντηση μου. Ισα ισα.

    Ο τροπος που ρωτησε αυτο που ρωτησε, δε θα μπορουσε να ειχε διατυπωθει απο ενα ατομο της ηλικιας της. Πολυ απλα.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Καλά, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να διαβάσεις γραπτά φοιτητών Πανεπιστημίου. Θα άλλαζες άρδην γνώμη για τη σχέση επιπέδου γραπτού λόγου και ηλικίας.

    Άλλο μπορούν και γράφουν καλά, άλλοι όχι. Η ερώτηση ωστόσο δεν έλαβε σοβαρής απάντησης.
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Σίγουρα δεν παινεύομαι για την ικανότητα μου να διακρίνω τις προθέσεις των συνομιλητών μου. Αντιθέτως ανήκω στην κατηγορία των αφελών.

    Όσες φόρες όμως χλευάστηκα για τα θρησκευτικά μου φρονήματα ή την αντιμετώπιση μου απέναντι σε κάποιο θέμα , κατάφερα να αλλάξω την στάση των συνομιλητών μου απέναντι μου και απέναντι στο αντικείμενο , αντιμετωπίζοντας τους πιο σοβαρά από όσο οι ίδιοι ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν τους εαυτούς τους.

    Ο μόνος τρόπος για να μην εκφυλιστεί ένα ολόκληρο σύστημα είναι το εκφυλισμένο μέλος να μην παρασύρει και τα υπόλοιπα σε αντίστοιχες συμπεριφορές.

    Νομίζω όμως ότι ο τρόπος της εκφράζει μάλλον αμηχανία παρά διάθεση προς χλευασμό. Πιθανόν βέβαια να κάνω λάθος.
     
  12. Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Δεν αντιλεγω.

    Απλα δεν μπορω να πιστεψω πως οντως εκανε τετοιο συλλογισμο.

    Σαν να σε ρωτησω εσενα : Τρως πατατακια lays, αρα καποια μερα μπορει και να φας 5 κιλα ωμες πατατες με φλουδα. Κατι αντιστοιχο ρωτησε.

    Οταν μια ερωτηση δεν την εχεις επεξεργαστει πρωτα στο μυαλο σου, και με την πρωτη δυσκολια γραφεις σε ενα ( οποιοδηποτε ) φορουμ και ρωτας αφελως τα σχετικα προφανη, δεν γινεται να σε παρουν στα σοβαρα.

    Πρεπει πρωτα να εξαντλησεις μεσα σου τις οποιες πιθανοτητες ειχες να απαντησεις στο θεμα μονος σου, και μετα να θεσεις το ερωτημα προς συζητηση ειτε στην παρεα ειτε στο φορουμ εδω κλπ. Εδω ταιριαζει η παρομοιωση με 15χρονο. Ανακαλυπτουμε τον κοσμο ξαφνικα και αντι να κατσουμε να σκεφτουμε και να διατυπωσουμε μια σωστη ερωτηση, καθομαστε απλα και γραφουμε ο,τι μας κατεβει.

    Για να λαβεις "σωστη" απαντηση πρεπει να ερωτησεις και καταλληλως.