Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 26 Ιανουαρίου 2011.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Όχι, δε ρώτησε αυτό. Ρώτησε αν ένας σαδιστής μπορεί να υπερβεί τα όρια. Φυσικά η απάντηση είναι πολύπλοκη αλλά η ερώτηση ήταν σαφέστατη. Και συνήθως είναι οι απλές ερωτήσεις που έχουν πολύπλοκες απαντήσεις, αν υποθέσουμε ότι έχουν καν απαντήσεις.
    Δε διαφωνώ, ωστόσο υπενθυμίζω πως δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις, μόνο ηλίθιες απαντήσεις.
     
  2. Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Και για να ειμαι και λιγο on topic, ο σαδισμος ειναι μεγαλη ηδονη οταν ξερεις τα ορια σου και ξερεις επισης πως να χειριστεις μια ασχημη κατασταση. ( Στην περιπτωση ας πουμε που το αλλο μελος αντιδρασει με τροπο που δεν "προβλεπεται" )

    Ο πονος και η βια, αλλα και το γεγονος οτι βλεπεις τον αλλον να υποφερει κατα καποιο τροπο, αλλα να ειναι διατεθιμενος να υπομεινει μεχρι να τελειωσεις ειναι μεσα στο παιχνιδι και διεγειρουν ακομα πιο πολυ.

    Για να ειναι καποιος σαδιστης και να βρει απεναντι του καποιον που μπορει να τον ακολουθησει, αυτος ο καποιος πρεπει να εχει και τασεις μαζοχισμου κατα καποιο τροπο πιστευω. Η εστω, να υπαρχει συναινεση και δεκτικοτητα σε βαθμο που δεν διαταρασσει το φετιχ.

    Η ανακουφιση μετα την σαδιστικη πραξη ( ειτε ειναι ψυχολογικη, ειτε αμιγως σωματικη ) και για τους δυο - τρεις, τεσσερις κλπ ( θα πρεπει να ) ειναι αντιστοιχη της εντασης που υπηρχε κατα την διαρκεια της πραξης αυτης.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Το συμπέρασμα λοιπόν και η απάντηση στην ερώτηση που έκανε η SlaveRose στο νήμα της αν μπορεί κάποιος σαδιστής να γίνει επικίνδυνος είναι ότι: αν είσαι συμπαθές μέλος προς μερικά μέλη που έχουν αυτοχρηστεί γνώστες των πάντων περί bdsm (στην θεωρία...) και τα πτυχία... του σούπερ bdsmers κοσμούν τα σπίτια τους... τότε ό,τι και να γράψεις είναι οκ.

    Αν όμως έχεις πέσει στην δυσμένεια τους γιατί κάπου θεώρησαν ότι τους την είπες, έστω και με χιουμοριστικό τρόπο σε κάποια νήματα, τότε ενώ εσύ μπορεί να ρωτάς για κάποιο σοβαρό κατ΄εσέ θέμα γιατί σκέφτεσαι να διερευνήσεις τον χώρο του bdsm και ίσως αφού νιώσεις σίγουρος/η για τον χώρο να θέλήσεις να μπεις σ΄ αυτόν, για απάντηση να πάρεις την ειρωνία ή την επίθεση τους εναντίον σου.

    Εν κατακλείδι, εδώ μπορούν να περνάνε θέματα για γιαούρτι με μέλι και bdsm... η κοκινοσκουφίτσα και ο κακός λύκος... το μαστίγωμα του Master... και άλλα σοβαρά θέματα...αλλά το θέμα της SlaveRose να δέχεται ειρωνίες και προτροπές ότι πρέπει να φύγει αυτό το μέλος γιατί προκαλεί κακό στο φόρουμ...

    Κύριοι/ες μου, με αυτόν τον τρόπο επιλεκτικής συμπεριφοράς, μόνοι σας κάνετε το φόρουμ παιδική χαρά και την κάθε SlaveRose να θέλει να παίξει μαζί σας, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζετε νέους Αρτέμηδες.

    Το φόρουμ δεν κινδυνεύει από κανένα κοριτσάκι, έστω και αν είναι άσχετο με τον χώρο του bdsm, το φόρουμ κινδυνεύει από εμας τους ιδίους και γνώστες υποτίθεται του bdsm, που για να φανούμε και να ξεφύγουμε λίγο από την μιζέρια μας, βρίσκουμε εύκολους αντιπάλους για να τους υποτιμήσουμε και να νιώσουμε έστω και ιντερνετικά γεμάτοι, στην άδεια και χωρίς κανένα ενδιαφέρον ζωή μας.
     
  4. Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Ακριβως αυτο.

    Εσενα αν σε ρωτησω : Μπορεις να υπερβεις τα ορια?

    Τι θα υποθεσεις? Οτι δεν ειναι ηλιθια η ερωτηση η οτι πρεπει να απαντησεις με τροπο που να καλυψεις την ηλιθιοτητα της ερωτησης ωστε η απαντηση σου να ειναι μη-ηλιθια?

    Ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να υπερβει τα ορια. Τι ειναι ο σαδιστης για να ξεφυγει απο την πιθανοτητα λαθους? Η απο την πιθανοτητα να του στριψει η να μπει σε drive που δεν εχει επιστροφη?

    Υπο περιπτωσεις, ολοι μας ειμαστε οι χειροτεροι φονιαδες-βιαστες κλπ κλπ. Σκεψου να δεις καποιον μπροστα σου ας πουμε να πειραζει το παιδι-γυναικα-αντρα-μανα-πατερα σου. Εκει υπερβαινεις τα ορια με την μια. Δεν εισαι ο Arioch απο το bdsm community που εχεις αυτα και αυτα τα χαρακτηριστικα, εισαι ενα θηριο που μπηκε σε ενα mode που θα σκοτωσει και θα σφαξει.

    Ο σαδιστης λοιπον δεν ξεφευγει απο την φυση του ανθρωπου, απο τα καλα και τα κακα της φυσης αυτης. Το αν θα υπερβει τα ορια πανω σε ενα σαδιστικο παιχνιδι η σε μια κατασταση αντιστοιχη, πιστευω μπορει να απαντηθει απο ερευνες και οχι απο εμας εδω.

    Ενα παραδειγμα. Μερικες ρατσες σκυλων τις χαρακτηριζουμε φονιαδες κλπ κλπ ( κακως βεβαια αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο ). Αυτες οι ρατσες δεν ειναι φονιαδες επειδη ξυπνησανε και τους καβλωσε να φανε ανθρωπους. Η εκτροφη αλλα και η ανατροφη τους τους ξυπνησε τα ενστικτα αυτα. Οταν ερθει η "κακια" η στιγμη, μια απο αυτες τις ρατσες, θα προκαλεσει μεγαλυτερη ζημια απο μια αλλη πιο μικροσωμη ας πουμε.

    Ετσι και ο σαδιστης. Επειδη οι πρακτικες που χρησιμοποιουνται κατα τον σαδισμο ( τον σωματικο ) ειναι βιαιες απτην φυση τους, στην περιπτωση που του σαλεψει, το προβλημα θα ειναι μεγαλυτερο απο οτι αν σαλεψει καποιος πανω στο γαμησι και αρχιζει και χτυπαει πχ την γυναικα του. Εν δυναμει και οι δυο μπορουν να προκαλεσουν την ιδια καταστροφη φυσικα, αλλα ο πρωτος, εχει "πλεονεκτημα" απο τα αποδυτηρια που λενε.

    Δεν πιστευω οτι χρειαζεται να εισαι ιδιαιτερα εξυπνος για να μπορεις να το σκεφτεις ολο αυτο.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Συμφωνώ πλήρως στα πλαίσια του BDSM. Ωστόσο ο σαδισμός υπάρχει και εκτός BDSM και σε αυτή τη μορφή σαδισμού η συναίνεση, όχι απλά δεν είναι ζητούμενο, είναι *απαραίτητο* να απουσιάζει.

    Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση, δυστυχώς πολλές φορές μια λεπτή γραμμή χωρίζει τον Άνθρωπο από το Κτήνος και δεν χρειάζεται παρά ένα κλικ για να την περάσεις.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Μπορείς πολύ απλά να μην απαντήσεις. Γιατί ντε και σώνει πρέπει να απαντήσεις;
     
  7. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Ενας chef θα μπορουσε να γινει χοντρος; Ενας ψυχολογος θα μπορουσε να σε κανει χειροτερα απ'οτι καλυτερα; Ενας χειρουργος θα μπορουσε να σου αφαιρεσει το λαθος οργανο; Ενα σκυλι θα μπορουσε να σε δαγκωσει;
    Σε αυτο το επιπεδο κυμαινονται οι ερωτησεις της κατα τ'αλλα...χαριτωμενης slaverose.
    Η οποια ειρωνια, με την οποια αντιμετωπιζεται ο τροπος που εκφραζεται σε αυτο το νημα η συγκεκριμενη κοπελα, εχει να κανει με την συνολικη της παρουσια οσο καιρο ειναι εδω.
    Απορω ομως εαν η ελλειψη σοβαροτητας και η αναλαφρη αντιμετωπιση του βδσμ ειναι λογος να μπαναριστει. Διοτι δεν εχουν μπαναριστει αλλοι κι αλλοι που προκαλουν συνεχως. Δεν επιθυμω την απομακρυνση της, διοτι στη τελικη ειναι ο εαυτος της και το φορουμ αυτο δεν απαιτει πιστοποιητικο βδσμ για να εγγραφεις. Αυτη τουλαχιστον δηλωνει ασχετη. Οι πραγματικα ενοχλητικοι ειναι αυτοι που ενω δηλωνουν αυθεντικοι βδσμαδες, δεν ξερουν την τυφλα τους.
     
    Last edited by a moderator: 27 Ιανουαρίου 2011
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?



    @ everybody, γιά να τελειώνουμε μ' αυτό το θέμα:

    Η Slave Rose/cob, επιβεβαίωσε σαφώς αυτά που είχα γράψει, απαντώντας πως "ναι, παιδότοπος είναι το φόρουμ και το bdsm", κατ' αυτήν.

    Προσωπικά δεν έχω καμμιά απολύτως αμφιβολία πως μόνο γι' αυτό εγγγράφεται και ξαναεγγράφεται στο φόρουμ με διάφορα nicks, δεν έχει καμμιά σχέση με το bdsm κι ούτε θέλει να αποκτήσει, και καμμιά σοβαρή και ειλικρινή ανησυχία δεν έχει, περί το bdsm. Παιχνιδάκια και χαχανητά. Αυτό είναι, και τελειώσαμε.

    Ο καθένας βέβαια και εδώ, έχει την ατζέντα του. Δεν θ' αναλύσω τις ατζέντες όσων υπερασπίζονται τα παιδιαρίσματα στο φόρουμ, πιστεύω πως είναι ούτως ή άλλως, πολύ εύκολο το να την καταλάβει κανείς... Η δική μου όμως ατζέντα, λέει πως πρέπει το φόρουμ να διατηρήσει κάποια στοιχειώδη σοβαρότητα. Ή να την ξαναβρεί. Αυτό είναι, και γιά όποιον ξεβολεύεται ή θίγεται λυπάμαι, αλλά δεν αλλάζει...


    Υ.Γ.: Τα περί "νέων Αρτέμηδων", είναι εξόχως διασκεδαστικά... Διότι εάν επανεμφανισθούν Αρτέμηδες, όπως όλοι πολύ καλά κατανοούν, θα τους αντιμετωπίσουν και πάλι οι ίδιοι, που το έκαναν και την προηγούμενη φορά. Και όχι βεβαίως όσοι στη διάρκεια της όποιας κρίσης κάνουν το παπί και δεν παίρνουν καν θέση -είτε φοβούμενοι τις συνέπειες, είτε πασχίζοντας να συντηρήσουν το προσωπείο του "πολιτισμένου" και "υπεράνω"-, κι έρχονται να πανηγυρίσουν κατόπιν εορτής γιά το ότι "κατετροπώθη ο εχθρός" (αν και βέβαια από άλλους κατετροπώθη, προς μεγάλη ανακούφιση και όφελος, και των ιδίων)...



     
  9. Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    ...Και επικίνδυνοι, θα μου επιτρέψεις να προσθέσω.



    Δεν θεωρώ την ερώτηση της SlaveRose αφελή, ίσως η συνολική της παρουσία είναι κάπως προκλητική, αλλά μ' έβαλε σε σκέψεις. Αν αποκλείσουμε την πιθανότητα ένας σαδιστής (bdsmτζής τέλοσπάντων), να σε κόψει σε κομματάκια, δεν μπορούμε να πούμε ότι μια στοιχειώδης επικινδυνότητα είναι αυτή που ερεθίζει έναν μαζοχιστή?
     
  10. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?


    ΜΜ,εχεις τα σεβη οσων σε αφουγκραζονται!   (αδιαμφισβητητα!)

    Γι:biggthumpup:ργος
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Προσωπικά εμένα όχι. Πιστεύω ότι δεν ισχύει για όλους. Με ερεθίζει να προκαλώ πόνο (Όχι επικίνδυνα τραύματα) σε κάποιον που το απολαμβάνει εξίσου . .
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Είναι επίκνδυνος ο σαδιστής?

    Και επειδή πιστεύω βγάλαμε όλοι/ες τα συμπερασματά μας για την άδικη επίθεση προς την SlaveRose, θα πω δυο κουβέντες για το θέμα του νήματος.

    Ναι μπορεί να γίνει επικίνδυνος ένας σαδιστής από πολλές αιτίες, όπως από άγνοια υγιεινής.

    Και θα αναφέρω ένα παράδειγμα: στο Βέλγιο ένας γνωστός Master, για εξευτελισμό της σκλάβας του, την έβαζε να γλύφει τα παπούτσια του και τα παπούτσια άλλων Κ και μάλιστα από κάτω και να πίνει ούρα από το πάτωμα. Αποτέλεσμα; Έπαθε ηπατίτιδα η σκλάβα η οποία ηπατίτιδα έγινε καρκίνος στο ήπαρ που οδήγησε στον θάνατο την σκλάβα.

    Θα μου πείτε μπορεί να ήταν και σύμπτωση. Να το δεχτώ, όμως όποιος Master ξεπερνάει κάποια όρια και κυρίως τα όρια υγιεινής, χωρίς να γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτά τα όρια δίχως να δημιουργήσει πρόβλημα για την ζωή της σκλάβας του, για εμένα ναι μπορεί να γίνει επικίνδυνος έστω και άθελά του.

    Βέβαια θα μου πείτε το bdsm είναι άκρως καυλωτικό όταν έχει ρίσκα, συμφωνώ απόλυτα, όμως, λίγοι/ες μπορούν να παίξουν στην κόψη του ξυραφιού με κάθε όριο (πόνου, public κ.λ.π.) και να μην κοπούν. Και αυτό δεν εξαρτάτε μόνο από τον σαδιστή, αλλα και από την υ ή την σκλάβα (αντοχές της, ταμπού της, ηθική της, υγεία της κ.λ.π.).
     
    Last edited: 27 Ιανουαρίου 2011