Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μάταιος κόπος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 31 Ιανουαρίου 2011.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάταιος κόπος


    Για να μην λες ότι δεν έχω την πρόθεση να το συζητήσω μαζί σου, θα σου απάντήσω και σ΄αυτό σου το ποστ, απλά βαριέμαι τις υπεραναλύσεις και δεν έχω και τον χρόνο να το κάνω.

    Ό μαζοχιστής, ο σαδιστής, ο ουρολάγνος, ο ποδολάγνος και πολλοί άλλοι ανήκουν στον χώρο, και φυσικά δεν τους κάνει αυτό που είναι η ύπαρξη εμπειρίας με την προηπόθεση όμως να το έχουν πραγματικά, εγώ στο νήμα μου δεν διαχωρίζω τους μεν από τους δε, απλά θέλω να πω ότι υπάρχουν κατά την άποψή μου πάντα, πολλά μέλη που δεν ζουν στην πράξη το bdsm και ένας λόγος από του πολλούς κατ΄εμέ πάντα, είναι γιατί δεν το έχουν και θα σου πω ένα παράδειγμα.

    Εγώ πχ δηλώνω σαδιστής, διαβάζεις εσύ την δήλωσή μου που είσαι μαζοχίστρια και μου στέλνεις ένα πμ για να βρεθούμε και να κανονίσουμε ένα session, εμένα όμως στην πραγματικότητα δεν με καυλώνει ο σαδισμός, απλά δήλωσα σαδιστής σε ένα φόρουμ που βλέπω ότι οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν μαζοχίστριες για να πηδήξω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ.

    Όταν πάμε λοιπόν για το session, εσύ η έμπειρη μαζοχίστρια θα καταλάβεις ότι εγώ είμαι δήθεν σαδιστής και θα την κάνεις με ελαφρά, ενώ ταυτόχρονα θα πεις και σε δυο φίλες σου ότι δεν είμαι σαδιστής όπως δηλώνω, οπότε εγώ όχι bdsm σχέση δε θα κάνω, αλλά ούτε ένα απλό session δεν θα ζήσω στην πράξη γιατί απλά δεν το έχω αυτό που δηλώνω.

    Πιστεύω το παράδειγμά μου να σε βοήθησε ως προς το θέμα που διαπραγματεύεται το νήμα μου, για περισσότερες αναλύσεις απευθύνσου στους ειδικούς αναλυτές... δόξα τον Θεό υπάρχουν αρκετοί στο φόρουμ... 

    Φιλιά και από εμένα!!!
     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2011
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Τίποτε, απλά να προσέχουν όσοι/ες ανήκουν πραγματικά στον χώρο, να μην μπλέκουν με άτομα τα οποία άλλα δηλώνουν, αλλά στην ουσία άλλα θέλουν ή μπορούν να προσφέρουν, γιατί κάτι τέτοιο ειδικά σ΄αυτόν τον χώρο δεν οδηγεί πουθενά.

    Άλλωστε έχουμε πολλά παραδείγματα ενθουσιασμένων κορασίδων που στην πρώτη τους συνάντηση υμνούν τον αφέντη τους μέσα στο φόρουμ και την επόμενη ημέρα τον βρίζουν, αυτό φυσικά μπορεί να συμβεί και αντίστροφα, δηλαδή ο κυρίαρχος σαδιστής να είναι ορίτζιναλ και η σκλάβα μαζοχίστρια να είναι δήθεν.
     
  3. atasai

    atasai Regular Member

    Δικαίωμα!
    atasai: Posts: 503
    MasterPerris: Posts: 2,662
    Μην με κατηγορείς για αναλυσάκια  

    Οκ, οπότε στο προηγουμενο λες υπάρχουν ψευδομαζοχίστριες που ψάχνουν να πηδηχτούν, τώρα ότι πάρχουν ψευδοσαδιστές που ψάχνουν να γαμήσουν. Ωραία, κανείς δεν θα μείνει με το πουλί στο χέρι. Έχουμε και τα στατιστικά της anasia που λέει ότι και πραγματικοί υπάρχουν και στα δύο στρατόπεδα. Μια χαρά. Και δεν πειράζει αν η μαζοχούλα κάνει ένα αποτυχημένο session, της αξίζει αν είναι τόσο κατινάκι που κάθεται και λέει στις φίλες της "τον έχει μικρό" με βdsmικούς όρους. Αλήθεια, αυτό το τελευταίο, δεν ξέρω πώς το εννοούσες και γιατί σου φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά αν υπάρχει τέτοια καλή ροή πληροφορίας θα ξεσκεπαστούν γρήγορα όλοι αυτοί! Ποια ήταν η συνέχεια που φανταζόσουν όταν άνοιγες ένα νήμα αν όχι αναλύσεις; Καρφώματα βανίλων; Δεν το ρωτάω ειρωνικά, αναρωτιέμαι πραγματικά τι μπορεί να θεωρούσες ιδανική συνέχεια αν σου φάνηκε εκτός η απάντησή μου και αν σε κουράζουν οι αναλύσεις.

    Πλάκα έχουν οι κόντρες, αλλά όταν γίνεται σκέτο κόντρα χωρίς κανένα νόημα γίνεται λίγο βαρετό. Και είναι και από τις -καθόλου σπάνιες- στιγμές που οι παρέες και τα ζευγαρώματα ξεχειλίζουν εντός τους φόρουμ και δεν ξέρεις τι ακριβώς λέει ο καθένας και σε ποιον θέλει να την πει, επειδή δεν είσαι μονοχνωτος αναλυσάκιας και δεν έχεις φίλες να σου τα πούν. (νιώθω μια αγαλλίαση  )

    Next time, όχι στο bdsm discussions, στις Κοκορομαχίες το ποιος στέλνει πρώτος τα πμ ενώ δεν είναι καλός μάστερ και ποια ψάχνει γαμπρό. Εδώ είδα συζήτηση και μπήκα.

    @cadpmpc
    Δεν ήταν απολογία. Τοποθέτηση ήταν. Σε ένα φόρουμ, πίσω από το οποίο υπάρχουν άνθρωποι, αλλά συνήθως δεν με απασχολεί όταν γράφω το ότι κάνουν παρέες μεταξύ τους και πως έχουν τη φαντασίωση μιας κοινότητας για το μικρό τους χωριό. Οπότε, ναι, γίνομαι ενεργά μέρος ενός φόρουμ. Της όποιας "bdsmικής" κουλτούρας -έτσι όπως αναπαράγεται στο αρχικό ποστ-, ελπίζω πως όχι, μακριά μου. Ελπίζω να σε κάλυψα για να μην το βγάλω ακόμα περισσότερο εκτός θέματος το νήμα, αφού έτσι το αντιλαμβάνεται ο νημετοθέτης.
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάταιος κόπος


    Αχ βρε Γιώργο, τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Στο ένα γράφω ότι είναι αρκετοί που ενώ δηλώνουν ότι ανήκουν στον χώρο δεν ζουν τίποτα στην πράξη και ένας λόγος κατ΄εμέ που γίνεται αυτό είναι ότι απλά δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο.

    Ενώ στο δεύτερο που γράφω ότι μέσα απο το φόρουμ γίνονται γνωριμίες σχέσεις κ.λ.π. δεν συμαίνει ότι όλοι βιώνουν το bdsm στην πράξη. Γιατί άλλο πάω σε συνατήσεις, κάνω γνωριμίες ακόμα και ερωτικές, που όμως λόγω του ότι δεν έχω σχέση με τον χώρο είναι πάντα αποτυχημένες και άλλο ναι κάνω διάφορα μέσω του φόρουμ αλλά ζω στην πράξη το bdsm γιατί το έχω εγώ αλλά το έχουν και τα άτομα που συμμετέχουν μαζί μου σε απλά session ή κάνω σχέσεις μαζί τους.
     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2011
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Μάταιος κόπος

    1ον Δεν σε κατηγόρησε κανείς για αναλυσάκια, γράφεις πράγματα στα ποστ σου που δεν έχω πει.
    2ον Δες πότε έγινε η εγγραφή η δική σου και πότε η δική μου.

    3ον Χαλάρωσε, είπες την άποψή σου και είπα την δική μου, δεν υπάρχει πουθενά πρόβλημα που πρέπει ντε και καλά να το λύσουμε!

    Καληνύχτα, όνειρα γλυκά!
     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2011
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μάταιος κόπος


    Αγαπητή kati, το ξέρω ότι κανείς δεν θα παραδεχθεί ότι ναι βρε αδελφέ, είμαι εδώ γιατί θέλω απλά να πηδήξω ή να πηδηχτώ (όχι από το παράθυρο... ) και δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο (δεν είναι κακό).

    Ή μήπως δεν υπάρχουν γυναίκες που λόγω μη καλής εμφάνισης δηλώνουν σκλάβες ή Mistress γιατί κατ΄αυτόν τον τρόπο είναι πιο εύκολο να βρουν άντρα απ΄ ότι σαν βανίλες;

    Ή ακόμα πόσοι/ες δηλώνουν Κυρίαρχοι/ες όχι γιατί το έχουν αλλά γιατί μέσα από αυτό το status νιώθουν δυνατοί/ες ισοβαθμίζοντας τις φάπες που τρώνε στην καθημερινότητά στον χώρο εργασίας τους κ.λ π.

    Φυσικά υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις και πολλοί/ές από εμας ζούν στην πράξη το bdsm γιατί αυτό τους φτιάχνει σεξουαλικά, αλλά όχι βρε παιδιά, ότι όλοι/ες όσοι/ες δηλώνουν bdsmers έχουν σχέση με τον χώρο.
     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2011
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Τι να κάνω πρέπει να απαντήσω σ΄ όλες τις συμμαχικές δυνάμεις... 

    Nesaea, αφού κατ΄ εσέ κάνουν όλοι bdsm γιατί όταν είχες μπει στο φόρουμ υμνούσες τον τότε αφέντη σου και μετά έγραφες ότι δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα, ασχέτως ποιός από τους δυο σας δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα;

    Ακόμα κάποια που δηλώνει σκλάβα έβρισε κάποτε δημόσια στο φόρουμ τον αφέντη της, φυσικά μετά από μια ώρα έσβησε το ποστ της.

    Γιατί άραγε συμβαίνουν αυτά αφού όλοι/ες έχουν σχέση με τον χώρο; Αναρωτήθηκες ποτέ ή τρέχεις μόνο να γράψεις ειρωνικά ποστ προς συμπαράσταση των συμμαχικών δυνάμεων;...
     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2011
  8. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Οχι δεν σου λέω αυτό , αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα !

    Εγώ λέω πως δεν γνωρίζω το 30% των ανθρώπων που εμφανίζονται
    οπότε δεν έχω προσωπική σχέση μαζί τους ,
    οπότε δεν έχω μιλήσει μαζί τους ,
    οπότε δεν γνωρίζω αν κάνουν bdsm η όχι .


    Η αντίφαση είναι ποια ακριβώς ?

    Ότι δεν μπορεί να γνωρίζεις εσύ αλλά και κανένας τι κάνει
    ο κάθε ενας στο κρεβατι του στο σπιτι του?

    Αυτονόητο δεν είναι αυτό ?

    Αυτή την διαπίστωση που έχεις και την έκανες νήμα από πού την έχεις ?
    Φαντάζομαι πως ζώντας στο χώρο έχεις μιλήσει με ανθρώπους και έβγαλες αυτό το πόρισμα .
    Το ίδιο έχω κάνει και εγώ με άλλο πόρισμα όμως .

    Η πραγματική ουσία είναι μια ,
    πως ότι και να λες εσύ η εγώ
    κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει πραγματικά τι κάνει ο κάθε ένας σπίτι του .

    Εκεί πήγαινε και το … άτοπο !
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    @Perris: Δεν απάντησες στην kati. Κι εγώ την ίδια απορία έχω.

    Κάνεις ερώτηση; Κάνεις διαπίστωση; Κάνεις ερώτηση με διαπίστωση; Ποιο είναι το νόημα του νήματος αυτού;
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Ποιοί είναι αποδεκτοί λόγοι για να "γίνει" κάποιος κυρίαρχος κατά την γνώμη σου αγαπητέ MasterPerris?
     
  11. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    Α. Ποιες ειναι οι συμμαχικες δυναμεις και ποιος ο σκοπος τους;  
    Β. Ποιος ειναι ο "Αφεντης" που μπουσουλουσε και του χαλασε η Νεσαεα τη μοστρα;
    Γ. Ποιος ειναι ο "Μαστερ" που εχει χασει πλεον ολες τις μπαλες και το εριξε στις θεωριες συνομωσιας; Γιατι δε παραδεχεται απλα στον εαυτο του οτι δε τον "αγαπαμε" ουλοι. Πως να το κανουμε ρε μπαρμπα;
     
  12. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Μάταιος κόπος

    αγαπητή φίλη nesaea προβλέπω ΠΟΛΕΜΟ με αυτά που αναφέρεις , βάζεις λάδι στην φωτιά (τελείωσαν αυτές οι ιστορίες ) μην αρχίσετε πάλι τα ίδια όπως στο νήμα του konstantinoy https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/35173-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%BD%CE%BF2.html?
    Μία ερώτηση έκανε ο perrris και βλέπω ότι βαδίζει το νήμα για αλλα πράγματα.
    πάντως να απαντησω στον perri ότι στο 12) μπορει η/ο συντροφός μας να μην της/του αρέσει το όλο θέμα του bdsm και να μην θέλει να ζήσει παιχνιδια κυριαρχιας-υποταγης , οπότε ερχέσαι στο ότι ενω σε εκφραζουν εσενα στοιχεια του bdsm της γκομενας/ος σου - γυναικας σου - άντρας σου δεν την/τον εκφραζουν .(εγω πάντως είμαι σε τέτοια φάση )
    ερώτηση : έχω θέση στο φόρουμ ?